Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Toyo R1R

Kies de bandenmaat:

Merk:
Toyo
Type:
Zomerbanden
Aantal:
97 / stuk
Bestel
4,1
Beoordeling: Voldoende 111110 28 beoordelingen

Toyo R1R

Type: zomerband

Klasse: economisch - sportieve prestaties tegen redelijke prijzen

Bedoeld voor: auto's met een sportief karakter

Loopvlak: directioneel - comfortabel en veilig rijden onder alle weersomstandigheden

Maat: van 15 tot 18 inchToyo R1R is een zomerband met een sportief karakter bedoeld voor snel en dynamisch rijden. Hij wordt gekenmerkt door een zeer goed gedrag zowel op droog als op nat wegdek. Het model is de perfecte oplossing voor bestuurders die buiten sportief rijden ook veiligheid en rijcomfort onder alle weersomstandigheden wensen.Op de Toyo R1R werd een modern directioneel loopvlakprofiel toegepast, waarvan de lange boogvormige groeven in het centrale deel van de schouderzone het belangrijkst zijn. Ze kruisen elkaar en vormen een directioneel patroon. Het model heeft een a- typische constructie zonder blokken in de schouders. Dit maakt snelle waterafvoer van onder de band mogelijk en beschermt tegen aquaplaning. Het loopvlakpatroon en de schouders van de band verbeteren ook de bestuurbaarheid - de bewegingen van het stuurwiel worden snel overgedragen naar de weg. Voor de productie van Toyo R1R werd een rubbermengsel met toevoeging van silica gebruikt waardoor de band voldoende flexibel is onder alle temperaturen. Het mengsel is ook licht wat de rolweerstand beperkt en daarmee ook het brandstofverbruik en de uitstoot van kooldioxide in de lucht. De band verslijt langzaam en gelijkmatig waardoor u er langer en veiliger gebruik van kunt maken. De ingenieurs hebben ook voor het akoestische comfort van de bestuurder en de passagiers gezorgd - de groeven op de schouders van het loopvlak zorgen voor een betere luchtcirculatie tussen de grond en het bandoppervlak waardoor lawaai wordt gedempt en het rijden met Toyo R1R stil en aangenaam wordt.Informatie over de producent: Toyo is een onafhankelijke Japanse firma die sinds 1945 bestaat. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van premium banden met maximale prestaties en de perfecte duurzaamheid. Het aanbod van de firma omvat niet alleen banden voor personenauto's, maar ook voor bestel-, vracht-, race- en 4x4-wagens. De onderneming heeft op dit moment ongeveer 3.000 medewerkers in zijn fabrieken over de hele wereld in dienst

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,1 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 28 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111100 3,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

28 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 6 Personen
 • 4 18 Personen
 • 3 4 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2129 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 28 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 167000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als snel en agressief.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: robus1974
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 4 Mensen

  Band voor de eerste twee jaar in de zomer niet te pokonania.Silnik kon niet breken de greep van natuurlijk, los van het feit of we gaan naar de audi auto zmusimy.moje 80-112Pk 160 Nm droge en warme omstandigheden niet kon overwinnen van deze rubberen grip. Als u zijn begonnen, en het was warm het was ondraaglijk, maar de temperatuur daalt en natte ondergrond moet heel voorzichtig zijn aan de kant overbelast auto loopt, maar niet zonder waarschuwing, trilt en podskakuje.do snel en agressief rijden, alsof ik had beter rubber, maar na wat slijtage en de tijd is niet zo początku.sądzę trailer dat deze limiet is ongeveer 30.000 km. Echter, beveel het blijkt op de band in de zomer is poëzie! Reed in 60stopniowy beurt met een snelheid van 125km / h meer, maar ik was bang dat hij zou het veel meer te doen. Het is niet een high-performance band als het beschrijft het netwerk, deze high-performance r888ta is als ferrari f50-Formule 1 aan het wegverkeer, hehehe. Ik heb echt aanraden!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Marek Magrowski
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  TOYO R1R uitstekende band voor een relatief betaalbare prijs. Persoonlijk, ik gebruikte het in de amateursport. Sensationele op natte of strakke "zasyfionej" oppervlak. Verrassend presteert goed in droge omstandigheden bij lage temperaturen (+ 3,5 graden) R1R is niet geschikt voor acute rijden bij hoge temperaturen. Dan is het makkelijk oververhit raken die aanzienlijk vermindert de hechting. Zeer zachte banden en slijten vrij snel, maar ik denk niet dat dit als haar schuld. Hoge stabiliteit op zijn beurt geeft je een gevoel van veiligheid. Opsomming R1R TOYO is een geweldige band, maar je hebt om het te gebruiken met het hoofd. Beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: ziutka
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Vanwege de superzachte band loopvlak heeft een betere grip op het Aziatische klimaat (vochtigheid max.), bv. de lichte zomerregen dan de tijd in droge omstandigheden, waar hij de maximale waarde wordt opgetekend. Betaald voor deze is de snelste die ik heb bandenslijtage gezien (15tys km / set zonder oververhitting), en hier komt het. Of grip of levensduur. Het is niet luidruchtig zoals vele sporten halve slików. Toch zou ik aanraden alleen voor lichte voertuigen als gevolg van de zachte structuren van de zijwanden. Ok.5mm nieuwe profieldiepte. Ik groeide branden tweemaal zoveel rolweerstand niet aan de eisen van de inspectie, maar het waard is.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Jacek
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede band voor sport amatroskich zorgt voor een goede tractie op droge, natte en vuile oppervlakken. Hiermee kunt u het gedrag van de auto voelen goed. Het meest geschikt voor temperaturen tot ongeveer 23 graden, kan de bovenstaande problemen worden geassocieerd met het sportieve rijden naar "smelt" (glijden) van de band. Consumeren, afhankelijk van de oppervlakte matig snel, maar ook is de stok moet het een rip off zijn. Banden zijn een goed compromis tussen prijs en kwaliteit zijn goedkoper en iets minder greep van Toyo R888, maar het duurt langer.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Krzysiek
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede grip in de regen en op droog asfalt, maar tijdens warme dagen en hoge snelheden kan oververhitting resulteert in een slechte tractie weer. Naar mijn mening de beste eigenschappen van de temperatuur te krijgen. Ongeveer grote 10-20st C. lozen water en natte slip "proberen om tractie te herwinnen." Het is allemaal een kwestie heel zachte compound dus de banden "verdwijnen" in het knipperen van een oog, maar ze bieden grip in vrijwel alle omstandigheden. Harde zijwanden maken de auto stabieler.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Toyo R1R

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Toyo R1R 205/55 R16 91 V 205/55 R16 91 V 97 Bestel
Toyo R1R 195/50 R15 82 V 195/50 R15 82 V 81 Bestel
Toyo R1R 195/50 R15 82 V 195/50 R15 82 V 74 Bestel
Toyo R1R 195/55 R15 85 V 195/55 R15 85 V 93 Bestel
Toyo R1R 195/55 R15 85 V 195/55 R15 85 V 88 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: