Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 2136 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Beoordelingen van banden door onze klanten Toyo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Toyo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Gryzzly 4,2 111150

  Toyo PX4 225/40 R18

  Ik schrijf deze recensie omdat ik maakte hen over 50kkm en hebben reeds hun leven voltooid, dus ik kan zeggen over de hele operatie. Band sensationele "kleven" aan het asfalt te drogen en de natte is niet slecht, maar merkbaar slechter. De sneeuw ijs - de winter is niet algemeen gebruikt. Tijdens de werking, de problemen en geven de voorkeur eerder sportieve rijmodus (auto 200Pk) Aan het einde van het leven - een marker van minder dan 1 mm te betreden, de band vrij veel verliest hechting kwaliteiten van de tractie en bochten - je moet voorzichtig zijn, want in verband met de nieuwe waarden vallen merkbaar en kunnen worden zijn onaangenaam verrast. Overall, zeer aan te bevelen band Meer > (voorheen gebruikte ik dezelfde auto Pirelli PZero Rosso op dezelfde grootte en het was een misverstand met betrekking tot de TOYO) Volgende keuze: dezelfde band!
 • Lukasz 4,2 111150

  Toyo 330 175/65 R14

  zeer goede band voor droge omstandigheden, uitstekende hechting, over het water als een zomerband, natuurlijk, ik al reed een aanzienlijke afstand, en toch heb ik nooit hebben gefaald ... Zeer rustig, relatief goed bestand toczneia. Misschien niet de goedkoopste band, maar echt de moeite waard om te kopen. Adviseren Meer >
 • K 4,3 111150

  Toyo 350 185/70 R14

  Na bijna twee opeenvolgende jaren van gebruik, schrijf ik een andere review op deze banden. Dit tijdsverloop van 45000km. Na dat, wat ik al eerder zei wil ik de aandacht vestigen op een zeer goede duurzaamheid van deze banden. Na geconsumeerd 45000km profieldiepte minder dan de helft. Zeer goede rubber. Meer >
 • Pituś 4,6 111150

  Toyo Proxes CF-1 185/60 R14

  banden gekocht in 2010. In maat 185/60/14. De eerste indruk gewoon de schok van het zoeken naar de grens bij de woestijn was hard. Droog asfalt houdt het geplakt en remmen op nat wordt gedacht dat ABS gekregen. banden een super aanraden. Mijn paard is een scherpe versnelling, dohamowywanie bochten en hard remmen verrassing me dat zoveel voor mij stoer, echt een aanrader. Het enige dat mij zorgen baart, is het feit dat er binnen zes jaar de prijs steeg. Ik zou aanraden om de amateur-rally's "bewezen" en "normaal" rijden (hehe). Meer >
Vind uw Toyo banden