Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Toyo Banden

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
4,0
op basis van 2317 meningen

of

Kenteken

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Beoordelingen van banden door onze klanten Toyo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Toyo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Piotr Wojciechowski 5,0

  Toyo Snowprox S943 215/65 R16

  Banden aan te bevelen. Ik ben een veeleisende gebruiker, omdat ik wil dat de band vooral veilig is om te rijden en zuinig. In de zomer rijd ik veel duurdere Michelin-banden, en na het wisselen naar Toyo winterbanden, zag ik geen verschil in tractie grip of comfort. Bovendien is de Toyo een zuinige band. De verbranding van mijn auto is niet veranderd ten opzichte van het zomerseizoen met banden van Michelin, een gerenommeerd maar duurder bedrijf. Op mijn banden reed ik ongeveer 10.000 km winterseizoen over zowel onbesneeuwde als alpiene wegen, vol sneeuw of smelt. Onverwacht wrijvingsverlies wordt niet één keer genoemd. Bovendien bevestig ik een foto van het loopvlak na het eerste seizoen Meer > van de banden. In de toekomst zal ik waarschijnlijk ook zomerbanden van dit bedrijf kopen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator
 • Krzysztof Mucha 4,4

  Toyo Snowprox S943 185/60 R15

  Ik heb deze banden gekocht vanwege de goede opinie's van andere gebruikers. De band behoudt een zeer goede grip en is stil om het rijcomfort te verhogen. Het is moeilijk voor mij om haar gedrag in de sneeuw te beoordelen, omdat deze winter ze is als een remedie, maar ik sterk aanraden aan iedereen die comfort en vooral veiligheid waarderen. Meer >
 • Giovanni S. 5,0

  Toyo Snowprox S943 175/65 R15

  Ik kocht dit bandenmodel op basis van de beoordelingen en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld was in de verwachtingen, ik gebruikte de band voornamelijk op wegen buiten de stad voor een afstand van ongeveer 6000 km in verschillende situaties (modder, droogijs), de band gedroeg zich altijd goed in alle situaties. Meer >
Vind uw Toyo banden