Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Toyo Banden

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
4,0
op basis van 2314 meningen

of

Kenteken

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Beoordelingen van banden door onze klanten Toyo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Toyo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Radek 4,4

  Toyo Open Country A/T plus 245/65 R17

  All-season banden, gekocht in 2014, duurden drie jaar hard werken op de weg (95%) en in het veld (5%), in zomer en winter. In de winter kon ik beklimmingen bergopwaarts in de sneeuw overwinnen naar plaatsen in het Bieszczady-gebergte, waar zelfs vaste MT het niet aankon. In 2017 kocht ik precies hetzelfde! Meer >
 • Adam 4,3

  Toyo Proxes CF2 205/55 R16

  Als u een persoon die op zoek is naar een rustige en duurzame banden, en die ook soms houdt een agressief rijgedrag, banden Toyo Proxes CF2 zullen aan uw verwachtingen te voldoen.De band houdt goed stand op droog wegdek. De auto rijdt zelfverzekerd en sneller bochten nemen is voor deze band geen groot probleem. De band heeft nog steeds grip op natte wegen, maar alleen bij langzaam of matig rijden. Agressief rijden is natuurlijk mogelijk. Meer >
 • Gordon C Smith 4,6

  Toyo Proxes T1 Sport SUV 235/60 R18

  Ik heb deze gebruikt op mijn Volvo XC60 voor de laatste drie jaar, en ik had ze gemonteerd op mijn Lexus RX300 voor die (4 jaar). Ze zijn naar mijn mening een goede keuze van de band, en ze zijn mooi geprijsd. Ze zien er net zo goed als de duurdere merken - maar hebben nooit gebruikt de duurdere merken, ik kan niet rechtmatig vergelijken optredens. Het volstaat te zeggen, dat de Toyo Tyres hebben me heel goed over een aantal jaren wordt gevoerd op zowel mijn 4 X 4 voertuigen. Meer >
 • Arkadi-SEA 5,0

  Toyo NanoEnergy3 165/70 R14

  Geweldige banden, eerder heb ik op Debica, Barum, Fulda en Yokohama gereden. Helaas dwong de prijsstijging van de band me om naar een alternatief te zoeken. Ik vond UniRoyal RainExpert en NanoEnergy-banden van Toyo op de website van Oponeo. Ik heb de bandentests een tijdje nagekeken en zag dat Toyo vergelijkbaar is met Yokohama. Ik was op zoek naar een compromis, Toyo heeft een positieve beoordeling in het buitenland. Uniroyal is een van de beste ivoor nat wegdek, terwijl het op droge en schurende ondergrond veel erger is. Ik nam een risico en nam Toyo NanoEnergy-banden als Yokohama waren te duur. De indruk van het gebruik van Toyo NanoEnergy banden was zeer positief. Na de laatste Meer > expeditie rond Nederland vond ik dat het rijcomfort van de auto aanzienlijk is verbeterd, een merkbaar lagere rolweerstand en een lager geluidsniveau dan mijn vorige banden (Barum, Fulda). Ik heb ook het lagere brandstofverbruik gewogen. Het heeft goed grip op zowel natte als droge oppervlakken. De Japanse fabrikant heeft zijn best gedaan. Wie een goede band wil kopen raad ik TOYO NanoEnergy van harte aan , dezelfde klasse als Yokohama, voor een veel lagere prijs.
Vind uw Toyo banden