Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Toyo

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Toyo Banden

Banden Toyo

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Zomerbanden ranking Toyo

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,8 111180 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,8 111180 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (39 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (1 Mening)

Winterbanden ranking Toyo

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 5,0 11111 (1 Mening)
Winterband Beoordeling 4,5 111150 (51 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,4 111140 (41 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (7 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (56 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,4 111400 (20 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,4 111400 (62 Meningen)
Winterband Beoordeling 2,6 116000 (4 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Toyo in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Toyo modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Toyo banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

  • Toyo Proxes CF2
    Toyo Proxes CF2

    Type: zomerband Klasse: premium - de hoogste kwaliteit, de beste prestaties Bedoeld voor: ...

  • Toyo Proxes T1-R
    Toyo Proxes T1-R

    Type: zomerband Klasse: economisch - goede prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

Merk geschiedenis

Voor de duidelijkheid ontcijferen we om te beginnen stap voor stap het bovenstaande opschrift. Toyo is de eigennaam van de onderneming en Gomu Kogyo betekent min of meer "bandenbedrijf". Kabushiki kaisha is in het Japanse recht de tegenhanger van onze naamloze vennootschap. Hoewel Toyo de jongste is van de belangrijkste bandenproducenten in het land van de rijzende zon, was het dit bedrijf dat de weg naar de beurs vrijmaakte voor zijn oudere en meer bekende rivalen, zoals Bridgestone of Yokohama. Al in mei 1949 debuteerde Toyo op de beurs van Osaka en zes jaar later had het ook een notering op Japans grootste en beroemdste beurs van Tokio. Ter vergelijking, toen het bedrijf in 1961 toetrad tot de beurs in Nagoya, startte Bridgestone pas op de beurs van Tokio. Maar laten we bij het begin beginnen. 60 jaar in Osaka De geschiedenis van het merk Toyo begon in december 1943 toen het bedrijf Hirano Rubber Manufacturing Inc. opgericht werd. Toyo Tire & Rubber Company, waarvan we de naam in het begin van dit verhaal hebben bewonderd, ontstond een kleine anderhalf jaar later uit dat bedrijf. De grondlegger was Rikimatsu Tomihisa, een van de belangrijkste figuren uit de geschiedenis van Toyo en de man achter de beursgang van het bedrijf in de beginjaren. Vanaf het eerste begin tot vandaag is het bedrijf gevestigd in Osaka. Aan de rand van deze metropool, in de plaats ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Toyo

Band Zomerbanden Toyo Proxes T1-R

Een goede band tegen een redelijke prijs
Mening: 5,0 11111

Ik reed eerder op Continental ContiSportContact 5 en ik denk dat de Toyo Proxes T1-R zijn beter. Ik kochte Toyo Proxes T1-R 225/45 R17 94 W, Zr, en vooral, zijn veel stiller en ze onderdrukken oneffenheden beter (in vergelijking met Continentaal), als het mogelijk is bij het profiel 45 :). De auto presteerde zeer stabiel, zelfs boven de 230 km/h (uiteraard op de Duitse autosnelwegen;)). Op de natte wegen is moeilijk te zeggen, want ik reed tot 160 km/h, maar ik heb het gevoel dat ze het water kan afvoeren heel goed. Wat grip betreft is het ook moeilijk te zeggen bij voorwielaandrijving en meer dan 200HP – het is bijna onmoeilijk om de grip niet te breken, maar ze zijn beter dan Conti ... Ik weet niet hoe het is met het verbruik van brandstof, ik heb niet te veel gekeken, maar ik denk dat het op hetzelfde niveau blijft. Ik las dat Toyo snel kunnen verslijten, maar zal waarschijnlijk iets meer daarover het hebben in twee seizoenen :) Continental heeft waarschijnlijk harder mengsel. Ik merkte nog dat Toyo minder problemen op beschadigde wegen heeft. Ik begrijp niet meningen van sommige gebruikers dat het onmogelijk is om op Toyo Proxes T1-R tijdens de winter te rijden... Ik ben niet van plan om dat te doen, daarvoor heb ik winterbanden :) Samenvattend, ben ik met Toyo Proxes T1-R blij. Ik kan deze banden zonder twijfels aanraden. Volgens mij heeft het geen zin om teveel voor banden te betalen als ze even goed of zelfs beter dan concurrenten van topklasse zijn. Ze zijn zeker stiller en ze onderdrukken oneffenheden beter. En ze zien zo cool eruit :)

Band Zomerbanden Toyo Proxes T1-R

Prima band voor kleine en sterke auto's
Mening: 4,1 111110

De band Toyo Proxes T1-R kochte ik na het lezen van vele reviews, ik nam rekening met de prijs en ik denk dat 50€ voor 15 inch is een goede aanbieding. Ik heb een kleine Peugeot met 150 pk motor met een geweldige acceleratie. Ik was verrast dat de band nooit een keer een grip op de droge weg brak, bochten kan worden benaderd met grotere snelheden dan bij andere banden, in combinatie met een sportonderstel het effect is opvallend. Loopt als op sporen! De band heeft een velgrandbescherming en een zacht rubbermengsel dat oneffenheden goed onderdrukt. Sommigen klagen dat de band te zacht is, wat de indruk van het verliezen van de slip of gebrek aan controle op de bochten kan geven, maar volgens mij is het niet een high-performance band dus we kunnen niet alles vereisen. in de stromende regen presteert Toyo Proxes T1-R iets slechter, waterafvoer is een beetje te langzaam (groeven zijn niet genoeg diep), maar op een nat wegdek presteren banden net als goed als op droog. ABS wordt nooit ingeschakeld wat uitstekenede grip toont. Het uitzicht van de band is ook echt aantrekkelijk. Het nadeel is slijtage onder het gemiddelde. Ik beveel Toyo Proxes T1-R aan alle bestuurders die sportieve auto’s hebben en goede banden tegen aantrekkelijke prijs willen kopen.

Winterbanden Toyo

opona Winterbanden Toyo Snowprox S943

Ik had de beste banden. Het is de moeite waard om extra te betalen en te genieten van de beveiliging.
Mening: 4,8 111180

Ik heb het lang gedenkt welke banden voor de winter wil ik kopen, ik had ook verschillende artikels gelezen en ook de meningen, en was ik op Toyo Snowprox S943 gekomen. De product welke interesseert mij moet wel hoge veiligheid hebben omdat ik heb een 3 jarige kind. Ik was niet echt tevreden op eerst als ik had op de prijs kijken , maar na meer dan 10 km was verrast, de auto was stil, ook bij de hoog snelheid en op de snelweg houd de weg vast. Bij de heftige remmen ook top. Aanraden voor bestuurder voor wie de comfort en veiligheid is belangrijk. De Toyo Snowprox S943 is echt de prijs waard, voor mij de beste.

opona Winterbanden Toyo Snowprox S943

waardig van een grote band prijzen
Mening: 5,0 11111

Ik heb de Toyo Snowprox S943 gekocht omdat dat had de beste meningen in mijn omgeving en ben ik niet teeurgesteld. De band heeft een goede prestatie op de weg, en is echt stil, en er is geen triling van de stuur genoteerd. De gebruik van de brandstof is ook verbeterd, +/- 0,5l./100km. Ik heb alleen een min punt genoteerd , er is te kleine logo van de merk , deze Toyo Snowprox S943 band verdienen meer en moet ook beter reclame hebben.

Gemiddeld cijfer van banden: 4,08 op basis van 2307 beoordelingen

Bandenmodellen Toyo

Alle bandenmodellen van het merk Toyo beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Toyo model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Toyo Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Toyo. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Toyo.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Toyo. Elke band Toyo wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.