Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
op basis van 2138 meningen
Selecteer profiel
Selecteer diameter

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Merk geschiedenis Toyo

Voor de duidelijkheid ontcijferen we om te beginnen stap voor stap het bovenstaande opschrift. Toyo is de eigennaam van de onderneming en Gomu Kogyo betekent min of meer "bandenbedrijf". Kabushiki kaisha is in het Japanse recht de tegenhanger van onze naamloze vennootschap. Hoewel Toyo de jongste is van de belangrijkste bandenproducenten in het land van de rijzende zon, was het dit bedrijf dat de weg naar de beurs vrijmaakte voor zijn oudere en meer bekende rivalen, zoals Bridgestone of Yokohama. Al in mei 1949 debuteerde Toyo op de beurs van Osaka en zes jaar later had het ook een notering op Japans grootste en beroemdste beurs van Tokio. Ter vergelijking, toen het bedrijf in 1961 toetrad tot de beurs in Nagoya, startte Bridgestone pas op de beurs van Tokio. Maar laten we bij het begin beginnen. 60 jaar in Osaka De geschiedenis van het merk Toyo begon in december 1943 toen het bedrijf Hirano Rubber Manufacturing Inc. opgericht werd. Toyo Tire & Rubber Company, waarvan we de naam in het begin van dit verhaal hebben bewonderd, ontstond een kleine anderhalf jaar later uit dat bedrijf. De grondlegger was Rikimatsu Tomihisa, een van de belangrijkste figuren uit de geschiedenis van Toyo en de man achter de beursgang van het bedrijf in de beginjaren. Vanaf het eerste begin tot vandaag is het bedrijf gevestigd in Osaka. Aan de rand van deze metropool, in de plaats ... Lees verder >

Meningen van onze klanten:
 • om2mega 4,2 111150

  Toyo Proxes T1-R

  Banden gekocht met commando en had geen spijt van. Ik rijd nogal matig, ik iets aan iemand udawadniac.Po veronderstelling niet langer gemerkt dat minimaal verhoogde verbranding (4,9-5,2 - een indicatie van de computer) en soms harder, maar het lijkt me dat dit afhankelijk is van het oppervlak. Maar zodra hun eigen schuld / onbekend terrein en sommige gebrek aan concentratie / met niet genoeg van een hoge snelheid, ook liep in een scherpe bocht - en in een moment van angst bijna gevoelloos en overblijfsel haar stond op het einde ik - ik geef toe dat ik zelf heb gezien in een sloot, maar niet - Bow slaan als de rails. En hoewel ik nu denk en niet hun eigen domheid niet herhalen ondanks het Meer > feit dat de banden waren niet de goedkoopste is het beter ik me voel als ik weet wat ik moet op wielen. Trouwens, ze zien er prachtig past het lichaam Audi A3 - en dit is het.
 • Gryzzly 4,2 111150

  Toyo PX4

  Ik schrijf deze recensie omdat ik maakte hen over 50kkm en hebben reeds hun leven voltooid, dus ik kan zeggen over de hele operatie. Band sensationele "kleven" aan het asfalt te drogen en de natte is niet slecht, maar merkbaar slechter. De sneeuw ijs - de winter is niet algemeen gebruikt. Tijdens de werking, de problemen en geven de voorkeur eerder sportieve rijmodus (auto 200Pk) Aan het einde van het leven - een marker van minder dan 1 mm te betreden, de band vrij veel verliest hechting kwaliteiten van de tractie en bochten - je moet voorzichtig zijn, want in verband met de nieuwe waarden vallen merkbaar en kunnen worden zijn onaangenaam verrast. Overall, zeer aan te bevelen band Meer > (voorheen gebruikte ik dezelfde auto Pirelli PZero Rosso op dezelfde grootte en het was een misverstand met betrekking tot de TOYO) Volgende keuze: dezelfde band!
 • DBX 3,9 111500

  Toyo Proxes T1-R

  Gebruik meer van deze banden voor 11 jaar, ik heb nooit gefaald, dus het water is niet bijzonder liefde, maar om een ​​redelijke snelheid, zelfs op natte wegen geven een gevoel van veiligheid. Radicaal verandert het geval wanneer het droog is, zeer goed in droge omstandigheden, die uiteraard moet betaald met een hogere rolweerstand dan de concurrentie te houden (niet makkelijk om de tractie te breken - Ik zeg niet dat je niet kan) zodat de snellere slijtage van het loopvlak. En toch in de laatste set maakte ik 70 duizend. mijlen. Ze zijn nogal luidruchtig en het voertuig is niet bijzonder lawaai gedempt voorbeeld. Oudere voertuigen dat lawaai vervelend kan zijn. Natuurlijk, alles is een Meer > compromis in het leven. Nochtans, adviseer ik hen, maar vermoedelijk na zoveel jaren niet meer geproduceerd en op de markt zijn de laatste items.
 • Pieter 4,0 11110

  Toyo Proxes CF2

  Toyo Proxes CF2 heb ik door de hele herfst gebruik. Wat ze onderscheid van andere is zeer goede grip op een nat. Ik rijd alleen in de stad en mij rijstijl is niet agressief dus ik kan niets zeggen over prestaties bij lagere afstanden. Bij typische woon-werkverkeer presteren ze echt goed. Op een nat slippen ze niet, de banden zijn een beetje hard maar dat vind ik goed. Wat betreft de geluidsniveau zijn ze neit luider dan modellen van concurentie. Na 5 duizend kilometers heb ik geen slijtage opgemerkt. Bovendien zien de banden heel goed uit. Toyo Proxes CF2 kan ik zeker aan die bestuurders aanraden die op zoek naar duurzame en goede banden zijn. Topje. Meer >
Vind uw Toyo banden