Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Uniroyal MS Plus 66

Kies de bandenmaat:

Merk:
Uniroyal
Type:
Winterbanden
Aantal:
143 / stuk
Bestel
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 315 beoordelingen

Uniroyal MS Plus 66 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Uniroyal Ms Plus 66 is een winterband van middenklasse die door beste verhouding tussen prijs en kwaliteit gekenmerkt wordt. Dit model is bestemd voor personenwagens van midden en hogere klasse.

Uniroyal Ms Plus 66 wordt geproduceert door Uniroyal, een Belgisch merk dat tot het Continental concern behoort. Dit merk is gespecialiseerd in winterbanden. Dit model wordt uitgerust in een directioneel loopvlakprofiel dat het vaakst gebruikte loopvlakconstructie in winterbanden is. Dit model werd in ADAC testen gewardeerd. De band was aanbevolen in deze testen in de jaren 2007-2010 en in 2012.

Het gebruikte in de band loopvlakprofiel werd voorzien van directionele groeven, in ‘V’-vorm. Dergelijke constructie helpt bij snelle water- en sneeuwbrijafvoer tijdens het rijden op het natte of besneeuwde wegdek. Daardoor wordt het hoogste niveau van veilgheid behouden en het risico van aquaplaning geminimaliseerd. De Uniroyal Ms Plus 66 banden zijn heel duurzaam. Ze zijn van een elastisch en duurzaam mengsel gemaakt wat de te vroeg slijtage voorkomt. Dankzij de gelijkmatige contact van dit model met het wegdek, wordt het loopvlak langzaam gebruikt.

Uniroyal MS Plus 66 beoordeling

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 315 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1

315 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 67 Personen
 • 4 170 Personen
 • 3 70 Personen
 • 2 8 Personen
 • 1 0 Personen

91% van de gebruikers raadt deze band aan

91%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4275 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 315 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2805000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: joseph
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Het zal waarschijnlijk vierde winter zijn en loopvlak verrassend heeft nog 6 mm. Uniroyal MS Plus 66 zijn goede banden, zowel in extreme bergachtige omstandigheden: opritten, ijzige parkeerplaatsen, afwijkingen van verse sneeuw - evenals in de stad. In de stad is er geen probleem met het parkeren bijna overal, zelfs vooraan in het diepste sneeuwjacht - Ik vertrek altijd zonder probleem. Echt mooi verwijderen die water altijd of in omstandigheden van de herfst en voorlente vervullen hun rol zeer goed. eens was ik in de Tsjechische bergen en ik reed (niet zo legaal) door een smalle besneeuwde brugje, waar ooit een parkeerplaats was en het was de dichtstbijzijnde skilift. Na het oversteken van de brug met moeizaam, maar zeer zeker en zonder te stoppen, dan getrokken naar boven in de verse sneeuw die de oude gladde ijs gehouden - je krijgt het idee dat de meest verraderlijke en gladde type. Ik ga en ik ben verbaasd dat er geen remsporen zijn. Eindelijk bereikte ik. In de plaats waar ik parkeerde was momenteel alleen de huur en ski-service. Bij de dienst werd Subaru Impreza, weet je wat een trekkracht :) Deze man vloog als een gebroeid en zeer verbaasd dat ik er was helemaal omdat ik raakte gewreven sneeuw, toonde iets op zijn auto en keek mijn banden. Geen ketens. Alleen Uniroyal MS Plus 66 en het was de derde winter die ik met deze band rijd! Echt geweldig bandje voor weinig geld. Ik zou die aanraden met een zuiver geweten!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Backspace
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Super band op de natte oppervlakte. ABS verveelt zich bij het remmen in natte omstandigheden. Goed waterafvoer. Op de droge zonder voorbehoud, het houdt de weg goed. Op de sneeuw is goed en zeker, altijd voorspelbaar - maar het kan beter. Maar wonderen kan niet worden geëist voor de gemiddelde klasse - en dus is het OK. Op verpakte sneeuw (witte weg) auto gaat zeker en veilig, geen schommelen, je kan sneller dan anderen rijden :) Bij het remmen op besneeuwde-ijzige wegen is het gemiddeld, ABS verandert heel vaak. Volgens mij is Uniroyal MS Plus 66 een beetje beter in elk aspect van mijn vorige band van top klasse en een beetje erger dan de oude band van midden klasse. Er kon een betere tractie op sneeuw en gladde wegen zijn. Als ik moest kiezen tussen mijn oude banden van top klasse en Uniroyal MS Plus 66 zou ik liever Uniroyal kiezen. Ik doe 40.000 km per jaar en nooit meer kocht ik dezelfde banden - ik vind het leuk om die nieuwe te kopen, dus spanning testen, en ik weet het of deze banden opnieuw te kopen ... :)
 • een mening buiten NL Gebruiker: fk
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Deze banden zijn een superhit. Uniroyal MS Plus 66 kosten zo veel als banden van lagere klasse, maar werken zo goed als die beste. Tot nu toe zie ik alleen maar voordelen: optimaal comfort (zeer zachte rubbermengsel, zal je waarschijnlijk snel scheuren, zoals blijkt uit de test ADAC is), grote behandeling in slush (reed in de laatste sneeuw en ik voelde nooit dat het glad is, een ander ding dat is Subaru). Uniroyal MS Plus 66 hebben zeer zachte zijkanten en ik dacht dat op droog zou het niet zo goed zijn, maar het is niet. Die zijn te vergelijken met de beste winterbanden van midden en top klasse, die ik vroeger had, maar wat veel erger hebben belemmerd, met name in de natte. Ja, in het water Uniroyal zijn geweldig. Aquaplaning bijna onbestaande, greep echt goed. Ik heb echt weinig te schuiven. De prijs voor deze banden is een koopje. Ik zou het iedereen aanraden. Het geeft geen zin om meer geld uit te geven voor duurdere banden, die dezelfde kwaliteit als Uniroyal zijn!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Erwin
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Uniroyal MS Plus 66 houden op de sneeuw uitstekend en, wat is interessant, in het ijs (hoewel de beoordeling in de testen in opzicht ervan gelijkwaardig zijn). Ze zijn rustig en zeer comfortabel, maar bij bepaalde snelheden hoor je een kleine stemhebbende stille schreeuw, maar dat stort niet en je hoort het alleen bij bepaalde snelheden 80 - 90 km/h en een soort asfalt. Er is een probleem met hen ... banden geproduceerd in Roemenië is het onmogelijk om die te balanceren ... Ik was daar vier keer en elke keer na de veretrek van de service voel je trillingen - getest bij verschillende garage ... net laatste bezoek en het bleek de band elke keer een andere balans had ... dat werd gecontroleerd in het kader van water in de banden, enz.. Zeldzame fabriek defect. 3 stuks eindelijk geslaagd in om evenwicht te brengen - maar een nog steeds zwakke voertuig voor twee maanden en dan de demper. Het is jammer omdat anders de banden mag voorop eigenschappen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: cesaer
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hoewel de winter dit jaar is niet te veel onderdrukt en niet toegestaan ​​om deze banden in zware omstandigheden te testen, dan ben ik heel gelukkig van mijn aankoop. Band laat zich zeker besturen, grip is zeer sterk en rijden in de regen, zelfs hevige, en de plassen is geen probleem. "Uniroyal MS plus 66 is een band stevige middenklasse, zeer aan te bevelen voor bestuurders die kwaliteit waarderen tegen een redelijke prijs" - ik heb deze zin van de advertentie van fabrikant overgeschreven, want ik ben het volledig met hem eens. Het enige wat je hoeft te wennen aan, een duidelijk geluid wanneer gaan vrij scherpe bochten die een snelheid van maximaal nodig hebben om 40 - 50 km/h, maar het is eigenlijk gewoon een klein punt, zonder impact op de algemene beoordeling. Als de markt niet verschijnt niet beter, het is waarschijnlijk voor 2-3 seizoenen vermelden weer in dit model (afhankelijk van hoe ze botsten - zo ver het is OK)

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Uniroyal MS Plus 66

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Uniroyal MS Plus 66 245/40 R18 97 V XL, FR 245/40 R18 97 V 143 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: