Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Uniroyal Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
op basis van 7461 meningen
Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

Uniroyal is een bedrijf met meer dan 140 jaar traditie. De oprichter was de Duitse ondernemer Oscar Englebert. In het verre verleden hield het bedrijf zich bezig met de productie van rubberproducten voor de mijnbouw en banden voor paardenwagens.

De vestiging van Uniroyal bevindt zich in Hannover. Het bedrijf hoort vanaf 1979 bij het Continental-concern.

Het succes van het bedrijf begon met de overwinning tijdens de 24-uurs race Le Mans. De auto met banden van het merk Uniroyal reed de hele route zonder dat de banden gewisseld hoefden te worden.

De onderneming is beroemd vanwege de hoge klasse regenbanden die gekenmerkt worden door het symbool van een paraplu. Onafhankelijke testen bevestigen de effectiviteit van de verschillende modellen banden.

In het aanbod van Uniroyal vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4 en vrachtwagens. Het merk wordt gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Beoordelingen van banden door onze klanten Uniroyal:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Uniroyal banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Sylwester 4,3 111150

  Uniroyal MS Plus 77 165/70 R14

  Banden zeer goed en tegen een lage prijs voor een dergelijke kwaliteit. Ze presteren zeer goed op natte, droge en besneeuwde oppervlakken, evenals sneeuwbrij. Ik heb ongeveer 20.000 gereisd. kilometers en weinig gebruikt. De winterbanden zijn vrij stil, hebben een lage rolweerstand, wat bij een goed brandstofverbruik past. In de meeste van mijn rijstijl werden ze gebruikt op snelwegen en lokale wegen. Ik zou aanraden. Meer >
 • robert 4,4 111150

  Uniroyal MS Plus 77 205/55 R16

  Uitstekend - een mega rijdt rustig en comfortabel. Kort winter, wat regen voorbij perfect. Ik weet niet of de verdienste van de auto, maar met behoud van hetzelfde op gladde en natte ondergronden zonder aanklacht. Ik probeerde het doen van een kleine dia's op sneeuw en ijs (de "woonwijk" snelheid) en hield de auto vastgelijmd aan de straat ... Meer >
Vind uw Uniroyal banden