Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Uniroyal

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Uniroyal Banden

Banden Uniroyal

Uniroyal is een bedrijf met meer dan 140 jaar traditie. De oprichter was de Duitse ondernemer Oscar Englebert. In het verre verleden hield het bedrijf zich bezig met de productie van rubberproducten voor de mijnbouw en banden voor paardenwagens.

De vestiging van Uniroyal bevindt zich in Hannover. Het bedrijf hoort vanaf 1979 bij het Continental-concern.

Het succes van het bedrijf begon met de overwinning tijdens de 24-uurs race Le Mans. De auto met banden van het merk Uniroyal reed de hele route zonder dat de banden gewisseld hoefden te worden.

De onderneming is beroemd vanwege de hoge klasse regenbanden die gekenmerkt worden door het symbool van een paraplu. Onafhankelijke testen bevestigen de effectiviteit van de verschillende modellen banden.

In het aanbod van Uniroyal vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4 en vrachtwagens. Het merk wordt gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Zomerbanden ranking Uniroyal

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (459 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (589 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (656 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,2 111120 (4 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,0 11110 (321 Meningen)

Winterbanden ranking Uniroyal

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,3 111130 (569 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (192 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 11110 (315 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,4 111400 (89 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,3 111300 (75 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Uniroyal in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Uniroyal modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

 • Uniroyal RainExpert 3
  Uniroyal RainExpert 3

  Type: zomerband Klasse: middensegment - goede prestaties tegen een scherpe prijs Bedoeld ...

 • Uniroyal RainExpert
  Uniroyal RainExpert

  Type: zomerband Klasse: middenklasse - banden met hoogwaardige prestaties tegen scherpe ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Uniroyal banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

 • Uniroyal RainExpert 3
  Uniroyal RainExpert 3

  Type: zomerband Klasse: middensegment - goede prestaties tegen een scherpe prijs Bedoeld ...

 • Uniroyal Rainsport 3
  Uniroyal Rainsport 3

  Type: zomerband Klasse: middensegment - goede prestaties tegen een scherpe prijs Bedoeld voor: ...

Merk geschiedenis

Het begon allemaal toen een gewezen Belgische artillerieofficier in 1868 een winkeltje in rubberartikelen begon op de Place Chevaux in Luik. Destijds was dit idee te vernieuwend en de zaken liepen slecht. Oscar Englebert breidde zijn aanbod daarom uit met papierwaren om een faillissement te voorkomen. Na enkele jaren werd zijn geduld beloond toen de vraag naar rubber accessoires razendsnel begon toe te nemen. Englebert besloot hier snel gebruik van te maken. Hij nodigde zijn broer Gabriel, een gekwalificeerd ingenieur, uit om bij hem in het bedrijf te komen en vertrouwde hem alle technische zaken toe. Zelf hield hij zich bezig met marketing en de organisatie de onderneming. Helaas kwam Gabriel kort daarop te overlijden en zijn taken werden overgenomen door de zoon van Oscar, Oscar Englebert junior, een onervaren student. Niet lang daarna moest Oscar junior zich al opmaken om zijn vader bij het het leiden van het bedrijf te vervangen, omdat diens gezondheid snel achteruitging. Banden voor Ferrari In 1877 opende het familiebedrijf zijn eerste rubberfabriek. Hierin ontstonden de meest uiteenlopende producten van dit materiaal – onder andere poppen, schoenen en transportbanden voor de mijnbouw, die zelfs in steenkoolmijnen en het verre Kongo belandden. In 1894 beginnen de Engleberts te experimenteren met banden, die in het begin bestemd waren voor ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Uniroyal

Band Zomerbanden Uniroyal RainExpert

Een goede band tegen een goede prijs - Ik beveel
Mening: 4,6 111160

Zeker aan te bevelen. Voor het kopen heb ik veel reviews van verschillende zomerbanden in internet gelezen. Het beste meningen waren over Uniroyal RainExpert - ook op deze site. Eerder willde ik RainSport2 kopen, maar de recensies waren niet zo goed, dan die van Uniroyal RainExpert. Ik kocht die hier, via internet, omdat ze in een echt goede prijs waren - met een vergelijkbaar kwaliteit kon ik niets anders kopen. Het bleek dat deze alle goede recensies over RainExpert waren redelijk. Deze band ziet er leuk uit, gelegd op de velg ziet er fatsoenlijk uit. Naar de mening van een aantal mensen is deze band luidruchtige, maar voor mij bleek ze heel rustig. - Ik hoor geen lawaai tijdens het rijden behalve het motor-en uitlaatgeluid. Mijn auto heeft een ABS, maar zelfs met een vrij dynamisch remmen was dat niet nodig, omdat de band geen grip verliest - zeer goede stok aan het asfalt. Ik ben ook blij met het gedrag op de natte weg - zelfs in de stromende regen heeft die zich echt goed gedragen en ABS was niet nodig. Duidelijk is dat de rijstijl ook belangrijk is en ik was zeker niet een gekke bestuurder, vooral in de natte omstandigheden - maar ik ben niet met pensioen:P Ik rijd vrij snel en na de 3000 km gereden zie ik er geen slijtage. Als ik meer geld bezuinig, dan koop ik zeker Uniroyal RainExpert tot mijn tweede auto. Ik zou deze banden aan iedereen aanraden, vooral voor stedelijke auto's als de mijne Astra.

Band Zomerbanden Uniroyal RainExpert

Beveel deze band, want het is allemaal een openbaring!
Mening: 5,0 11111

Welkom. Ik wilde beginnen met te zeggen dat mijn ervaring met deze band begon toen mijn oom gaf me heel weinig gebruikt bijna 10 jarige band van deze merk die heb ik bij een Ford 1.8 TDI 90PK gebruikt. Ik heb een paar goede routes naar Duitsland met deze banden gereden in verschillende omstandigheden. Dan heb ik Ford verkocht, en de banden op op Punto II 1.2 16V 80PK gemonteerd, op het negeren wat voor merk is dat. Ik kocht een Golf Estate 1.9 TDI 115PK en ik was op zoek naar banden daarvoor op Oponeo.nl. Van het aantal bandensoorten had ik alleen een hoofdpijn. Plotseling herinnerde ik me dat de banden die ik aan mijn vrouw voor de Punto gaf, hebben me meer dan een keer positief verrast op de routes - ook tijdens de moeilijkste weeromstandigheden. Het was donker, ik nam een ​​zaklamp en ik ging naar de achtertuin om te zien wat een duivel? En hier Uniroyal 195/65 R14! De schok van wat voor soort band? Ik begon daarover op het website van Oponeo te lezen. Na 10 minuten was alles duidelijk. Vandaag rijd ik met Uniroyal RainExpert 205/55 R16 en met deze banden op mijn golf maak wekelijkse vluchten naar Tsjechische Republiek en terug door Duitsland, het rijden door de stad, provinciale wegen, routes van snelwegen, autowegen, de bergen, valleien, velden, dorpen, ZONDER BESCHADIGIGNGEN OVERAL! ! Ik heb ermaa al 30 000 km gedaan. Ik wil geen andere band!

Winterbanden Uniroyal

opona Winterbanden Uniroyal MS Plus 77

Zeer goede banden
Mening: 4,2 111120

Ik heb Uniroyal MS Plus 77 voor mijn vrouw gekocht dus veiligheid was de belangrijkste criterium voor mij. Ze is een beginnende bestuurder, ze heeft het rijbewijs slechts een jaar. Bovendien is haar auto van geen abs voorzien. Daarom wilde ik zo veilig mogelijk banden kopen, vooral in moeilijke omstandigheden, op een sneeuw en nat. De stilte was een extra criterium, andere eigenschappen waren niet zo belangrijk. In deze prijsklasse heb ik Uniroyal MS Plus 77 en Firestone Winterhawk 3 gevonden. Ik heb Uniroyals gekozen want ze heel bekend door hun uitstekende tractie op een nat zijn. Bovendien had ik al een kleine ervaring met deze merk, vorige jaar heb ik Uniroyal RainExpert 3 voor andere auto gekocht en ik was niet teleurgesteld. Uniroyal MS Plus 77 voldoet aan alle criteria en dat was een moeite waard om meer voor premiummerk te betalen. De banden voeren het water snel af, zelfs op de diepe plassen. Ik heb de banden ook op de gaten in de weg getest. Ik was onder de indruk omdat ik bijna geen trillen voelde. In het algemeen bieden de banden zeer hoge mate van veiligheid in dagelijkse omstandigheden. Ik heb ook de banden op een besneeuwde wegen getest. Ik heb met 100km/ u gereden en de auto gedroeg zich zeker, hij heeft nooit grip verloren. Op een droge omstandigheden is ook alles in orde, dat is opvallend dat de rubber zachter is. Op de verse sneeuw had ik geen probleem met het starten. Ik was ook verbaasd dat de banden zo stil zijn. Bij stedelijke snelheden geen lawaai. De brandstofverbruik is een beetje hoger dan in zomerbanden. Samenvattend is Uniroyal MS Plus 77 volledig geschikt voor kleine, stedelijke wagens. De banden voldoen aan alle eisen in honderd procent. Ik zou zeker aanraden.

opona Winterbanden Uniroyal MS Plus 66

Zeer zeer solide
Mening: 4,4 111140

Het zal waarschijnlijk vierde winter zijn en loopvlak verrassend heeft nog 6 mm. Uniroyal MS Plus 66 zijn goede banden, zowel in extreme bergachtige omstandigheden: opritten, ijzige parkeerplaatsen, afwijkingen van verse sneeuw - evenals in de stad. In de stad is er geen probleem met het parkeren bijna overal, zelfs vooraan in het diepste sneeuwjacht - Ik vertrek altijd zonder probleem. Echt mooi verwijderen die water altijd of in omstandigheden van de herfst en voorlente vervullen hun rol zeer goed. eens was ik in de Tsjechische bergen en ik reed (niet zo legaal) door een smalle besneeuwde brugje, waar ooit een parkeerplaats was en het was de dichtstbijzijnde skilift. Na het oversteken van de brug met moeizaam, maar zeer zeker en zonder te stoppen, dan getrokken naar boven in de verse sneeuw die de oude gladde ijs gehouden - je krijgt het idee dat de meest verraderlijke en gladde type. Ik ga en ik ben verbaasd dat er geen remsporen zijn. Eindelijk bereikte ik. In de plaats waar ik parkeerde was momenteel alleen de huur en ski-service. Bij de dienst werd Subaru Impreza, weet je wat een trekkracht :) Deze man vloog als een gebroeid en zeer verbaasd dat ik er was helemaal omdat ik raakte gewreven sneeuw, toonde iets op zijn auto en keek mijn banden. Geen ketens. Alleen Uniroyal MS Plus 66 en het was de derde winter die ik met deze band rijd! Echt geweldig bandje voor weinig geld. Ik zou die aanraden met een zuiver geweten!

Gemiddeld cijfer van banden: 3,80 op basis van 7677 beoordelingen

Bandenmodellen Uniroyal

Alle bandenmodellen van het merk Uniroyal beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Uniroyal model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Uniroyal. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Uniroyal.

Winterbanden

Check onze aanbieding van winterbanden Uniroyal Man moet winterbanden gebruiken als de temperatuur lager dan 7 graden Celsius is. Kies de beste winterband voor uzelf.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Uniroyal. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Uniroyal.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Uniroyal. Elke band Uniroyal wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.