Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Uniroyal Banden

Uniroyal Banden

Beoordeling van de producent
4,0
op basis van 7694 meningen

of

Kenteken

Uniroyal is een bedrijf met meer dan 140 jaar traditie. De oprichter was de Duitse ondernemer Oscar Englebert. In het verre verleden hield het bedrijf zich bezig met de productie van rubberproducten voor de mijnbouw en banden voor paardenwagens.

De vestiging van Uniroyal bevindt zich in Hannover. Het bedrijf hoort vanaf 1979 bij het Continental-concern.

Het succes van het bedrijf begon met de overwinning tijdens de 24-uurs race Le Mans. De auto met banden van het merk Uniroyal reed de hele route zonder dat de banden gewisseld hoefden te worden.

De onderneming is beroemd vanwege de hoge klasse regenbanden die gekenmerkt worden door het symbool van een paraplu. Onafhankelijke testen bevestigen de effectiviteit van de verschillende modellen banden.

In het aanbod van Uniroyal vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4 en vrachtwagens. Het merk wordt gepositioneerd in de klasse medium en HP.

Beoordelingen van banden door onze klanten Uniroyal:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Uniroyal banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Maarten Esser 4,4

  Uniroyal Rainsport 3 205/55 R16

  Onbekend maakt soms ten onrechte onbemind. Dit is een goed voorbeeld van een band die in dagelijkse omstandigheden niets onder lijkt te doen aan merken als Continental, Michelin of Bridgestone. Wellicht dat gemeten op limieten er een verschil zou kunnen zijn, maar daar merk je in de praktijk weinig van. De band excelleert in heftige regenbuien waarbij aquaplaning tot nu toe uitgebleven is. Meer >
 • Ola 4,8

  Uniroyal RainExpert 3 195/65 R15

  Ik kocht banden op basis van de mening van andere gebruikers en ik was niet echt teleurgesteld. Ik wilde veilig rijden en ik kan geen slecht woord zeggen. Het is geweldig op een droog oppervlak, maar de banden laten me nooit in de steek, zelfs in de grootste stortbui. Zeer goede grip in de regen. Ik reisde ongeveer 15 duizend. km in de stad en op routes. Meer >
 • Sławomir Skocze 4,8

  Uniroyal RAIN MAX 2 195/65 R16

  VOOR DEZE PRIJS EN IN DEZE KLASSE VAN DE BANDEN ZOU IK ZE ZEER AANBEVELEN, IK HEB DEZE GETEST ZELFS IN UKRAINE EN ER IS NIETS GEBEURD MET HEN, GEEN PROBLEMEN. EN DE OEKRAINSE WEGEN ZIJN ECHT EEN UITDAGING HOOR. GOLVEN OP DE WEG, BESCHADIGDE WEGDEKKEN ETC. GELOOF ME TIS BETER OM IETS MEER UIT TE GEVEN EN DAN VAN HET RIJDEN KUNNEN GENIETEN. DE BANDEN STAAN OOK VOOR UW VEILIGHEID. IK RAAD ZE AAN Meer >
 • de Salamander 4,6

  Uniroyal Rainsport 2 195/45 R14

  Ik heb veel met Uniroyal Rainsport 2 banden gereden. Het moment dat ik echt om was, was op de Duitse snelweg. Tijdens een stortbui kwam op de betonachtige snelweg zeker een centimeter water te staan. Maar daar waar iedereen langzaam ging rijden, kon ik met mijn kleine Seicento, samen met een paar BMW's door knallen. Er is geen moment geweest dat ik ging aquaplainen zelfs niet in de vrachtwagensporen terwijl ik een kleine lichte auto heb. Geen moment dat ik de reactie op het stuur voelde vertragen. Geen moment dat mijn remmen zijn accurate gedrag verloren. Dit vond ik zo bijzonder dat ik sindsdien deze banden rij. Maar ook met mijn Subaru 4x4 busje bleken Uniroyal Rainsport 2 banden Meer > geschikt. duinzand, duinen oprijden, Uiterwaarden modder en omgeploegde akkers, deze banden weten best wat grip te behouden .
Vind uw Uniroyal banden