Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Firestone Multihawk 2

Kies de bandenmaat:

Merk:
Firestone
Type:
Zomerbanden
Aantal:
36 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Goed 111140 67 beoordelingen

Firestone Multihawk 2 beschrijving

Firestone Multihawk 2 is een moderne band die de opvolger van het populaire model Firestone Multihawk is. Hier zijn oplossingen toegepast die de veiligheid en het rijcomfort nog meer verbeteren en de bestendigheid van de band tegen slijtage vergroten. Dit is een band die de grip in gevarieerde omstandigheden aanzienlijk vergroot. Belangrijk zijn ook andere kenmerken van het product die het geheel uitmaken. Firestone Multihawk 2 is een zeer verfijnd en waardevol model voor de zomer.Het loopvlak van deze band is zo ontworpen dat de prestaties op droog en nat wegdek perfect worden gebalanceerd. Tijdens het rijden houdt de auto zich zeer goed aan de weg. Het starten, plotseling remmen of gedrag in bochten in hogere snelheid is snel en probleemloos. En op nat wegdek voert Firestone Multihawk 2 effectief water af en is bestand tegen slip. Met deze banden hebt u volledige controle over de auto en het dagelijks reizen wordt rustig.De constructie van de band werd zo bedacht om de snelheid van slijtage te minimaliseren. De blokken van het loopvlak hebben grotere stijfheid waardoor de bestendigheid van de Firestone Multihawk 2 band tegen slijtage groter wordt. Dit heeft grote invloed op de besparingen van de automobilist. U vervangt banden minder vaak, waardoor de investering in het model Multihawk 2 meer dan lonend is. Het systeem van het loopvlak heeft ook invloed op het dempen van het geluid van de band. Als gevolg is het reizen meer comfortabel.


logo Firestone

Firestone is een Amerikaans bandenmerk met een geschiedenis van meer dan 110 jaar. Het merkt heeft een zeer rijke ervaring in de branche. De banden Firestone werden als eerste als originele uitrusting gemonteerd in de voertuigen geproduceerd door Ford Motor Company. Huidig maakt het deel uit van de onderneming Bridgestone en maakt aanvullend gebruik van de technologische ondersteuning van de Japanse gigant. Het is goed te weten dat deFirestone banden tot de eerste behoren die op grote schaal werden geproduceerd. Huidig zijn staan modellen voor persoonauto's, bestel- en vrachtwagens en banden voor landbouwmachines in het aanbod van het merk.

Firestone Multihawk 2 beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 67 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111130 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5

67 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 32 Personen
 • 4 35 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1637 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 67 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 428000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Lodewijk
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Bij mijn nieuw gekochte auto had ik 2 banden Firestone Multihawk 2 en, twee van Debica. Na dat Debica was al versleten, kocht ik dan twee Multihawks. Vorige had ik voor twee seizoenen en bijna niets aan te zien van slijtage, op mijn nieuwe set heb ik al over 4000km gedaan en ze zien eruit als nieuw. Zeer solide banden met zeer behoorlijke prestaties. Ze zijn rustig en slijtage gaat heel tragjes aan. Zonder problemen neem ik snelle bochten. Het verliezen van tractie op deze banden is erg moeilijk. Als het regent ze houden zich vast aan de weg en verspreiden water, als gevolg heb nog aquaplaning niet mee gemaakt. Volgende keer koop ik ook Multihawk. Ik wil ze aanraden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jeroen
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 1 Persoon

  Ik ben erg blij met gekochte zomerbanden Firestone Multihawk 2. geluidsniveau is zeer positief, band maakt echt niet te veel lawaai. Rolweerstand is ook normaal. Remeigenschappen op droog ideaal, op natte probeer ik met een matige snelheiden rijden , ook voor de reden, dat onze kind mee rijd in de wagen. Ik had ook nog geen noodzaak voor noodstopen . Maar ik heb nog ook geen aanzienlijk glijden gemerkt. Band houd zijn vorm, en de slijtage is gelijk en echt te doen. Ik waardeer deze band en comfort van het rijden . Gerust beveel ik het met een geweten naar alle gebruikers.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Thijs
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  de banden kocht ik met gedacht van veiligheid als prioriteit, oude banden waren glad en zeer instabiel. zeer goede handling op zowel droog als nat is trots van Firestone Multihawk 2, als u op zoek bent naar een betaalbare prijs en betrouwbaarheid dan u moet zeker kie zen voor set van Firestones . AANBEVOLEN !!!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Thomas
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Aanbevolen! Op banden heb ik reeds misschien een beetje meer dan 7000km gedaan in korte tijd, maar toch kan ik al paar voordelen van Firestone Multihawk 2 , zoals goede handling op zowel droog als Nat, een uitstekende demping van ongelijkheiden en een duurzaamheid (tot nu toe kijken vrijwel als nieuw).
 • een mening buiten NL Gebruiker: Yoran
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  kwaliteit gaat hand in hand met de prijs, duurzaamheid en rolweerstand zal ik niet echt oordelen vanwege korte gebruiks tijd maar toch tot nu toe er is echt niks om te klachen,uiterlijk van de banden is super cool, en heeft super goede rijdeigenschappen

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Firestone Multihawk 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/65 R15 91 T 54 Bestel
195/65 R15 95 T 53 Bestel
175/65 R14 82 T 40 Bestel
135/80 R13 70 T 36 Bestel
155/70 R13 75 T 34 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Firestone Multihawk 2 test

2018 test ADAC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen