Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Bridgestone Blizzak LM32C

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
108 / stuk
Bestel

Bridgestone Blizzak LM32C beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

De Bridgestone Blizzak LM-32C is een premiumband die speciaal ontworpen is voor ongunstige winterse omstandigheden. De band is bedoeld voor de wielen van bestelwagens. De gebruikte technologieën zorgen ervoor dat je veilig en probleemloos lange afstanden kunt afleggen.

De band is gemaakt uit een speciaal rubbermengsel dat bestendig is tegen zeer lage temperaturen. De band boet niet aan elasticiteit in, zodat je betere controle over het voertuig hebt. Ook is de remweg korter, waardoor het voertuig sneller tot stilstand komt in geval van nood. Een ander groot voordeel is de hoge bestendigheid, waardoor de band vele kilometers kan afleggen en lang meegaat.

De fabrikant heeft bij het ontwerp gekozen voor een modern lamellennetwerk. Dit zorgt voor snelle, doeltreffende afvoer van water, modder en andere verontreinigingen, zodat aquaplaning voorkomen wordt. De Bridgestone Blizzak LM-32C kan zowel goed overweg met natte en besneeuwde wegen als met droog asfalt, en garandeert optimale grip en een stabiele rit.

De schouders beschikken over brede blokken waarmee je aanmerkelijk efficiënter over gladde wegen rijdt. Dit resultaat wordt versterkt door een speciaal groevensysteem dat ervoor zorgt dat je makkelijker van een besneeuwd erf af komt.Bridgestone


Als je op zoek bent naar een bestendige, efficiënte en veilige winterband voor bestelwagens dan is de Bridgestone Blizzak LM-32C zeker een goede keuze. Bridgestone is de grootste bandenfabrikant ter wereld. Het Japanse merk zorgt voor hoge kwaliteit banden en veiligheid en comfort door middel van moderne technologieën.

Bridgestone Blizzak LM32C beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van Bridgestone Blizzak LM32C

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/65 R16 103/101 T 138 Bestel
175/65 R14 90/88 T 108 Bestel
205/60 R16 100/98 T 141 Bestel
E | B | B 73 dB |
205/65 R15 102/100 T 123 Bestel
215/60 R16 103/101 T 147 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.