Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

   

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen worden vandaag de dag gemaakt met materialen van hoge kwaliteit. Ze bieden de gebruiker veiligheid en comfort wanneer hij of zij rijdt op wegen met sneeuw, in de bergen of op moeilijk terrein.

In verschillende Europese landen is het hebben van sneeuwkettingen verplicht. Heb je geen sneeuwkettingen onder de auto liggen waar dat dit nodig is, dan riskeer je niet alleen een hoge boete maar breng je ook jezelf en de passagiers in gevaar. Sommige mensen denken geld te kunnen besparen door goedkope sneeuwkettingen te kopen, maar wij raden u dit ten zeerste af. Wij raden u aan om producten te kopen die gecertificeerd zijn - dus kettingen die van topkwaliteit zijn, gemaakt van dikke nikkel-chroom-mangaan-ketens van bekende fabrikanten. Op uw veiligheid wilt u niet besparen!

Wanneer u sneeuwkettingen koopt moet u rekening houden met de omvang van uw banden. Als u een ketting koopt zonder de omvang van uw banden te meten dan kan het voorkomen dat deze later niet past. Zorg er dus voor dat u het handboek van uw auto doorneemt om te zien welke maat sneeuwketting u moet hebben. Als u met sneeuwkettingen rijdt zorg er dan voor dat u niet sneller dan 40 km/h gaat en haal de kettingen eraf wanneer u weer op normale wegen zonder sneeuw komt.