Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

4x4 Banden

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

Bestsellers

Een goede kwaliteit 4x4 band garandeert controle over de terreinwagen, optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort. Merken zoals Continental en Bridgestone produceren goede kwaliteit 4x4 banden die de comfort en grip op de weg alleen maar versterken.

Winterseizoen
van 151 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 119 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 113 Bekijk het aanbod

De best verkopende 4x4 banden

Graag presenteren we je de meest populaire zomer- en winterbanden met de beste combinatie van kwaliteit en prijs voor 4x4 auto's. Bekijk en koop de best verkopende 4x4 banden in onze webwinkel.

4x4 zomerbanden

4,4

111150

(656 reviews)

4,5

111150

(459 reviews)

4,2

111150

(372 reviews)

4x4 winterbanden

4,3

111150

(570 reviews)

4,2

111150

(448 reviews)

4,0

11110

(239 reviews)

SUV/Off road banden

SUV/Off road banden

Vaak worden de namen “4x4 banden”, “Off-roadbanden” en “SUV banden” door elkaar gebruikt, maar ze zijn specifiek voor verschillende behoeftes. Normaal gesproken zul je geen 4x4 banden of offroad- banden gebruiken omdat deze ontworpen zijn voor een gebruik op voornamelijk onverharde wegen- er zijn in Nederland simpelweg weinig velden of onverharde wegen waar je mag rijden- en zal de SUV band beter bij je behoefte passen. De keuze voor een band hangt af van de voornaamste rijomstandigheid waarin hij gebruikt wordt.

4x4 banden

Zowel 4x4 banden als SUV banden combineren de grip die nodig is op onverhard terrein en topprestaties op verharde wegen. Een tuinder die op afgelegen landerijen werkt zal 4x4 banden met een zwaar profiel nodig hebben die op ruig terrein, zoals modderige hellingen en los zand, meer grip bieden. Goede 4x4 banden zorgen dankzij het diepe profiel met de vele lamellen voor veel grip op onverhard terrein en kunnen zelfs in de winter de weg op. Veel 4x4 banden zijn voorzien van een speciale velg beschermrand om beschadigingen aan het wiel te voorkomen.

SUV banden

Een familie op weg naar een vakantiehuisje in de Achterhoek zal de meeste kilometers op verharde wegen maken en heeft het meeste aan speciale SUV banden die gemakkelijk hoge snelheden aankan met goede prestaties, én op onverhard terrein voldoende grip biedt. Het profiel is ontwikkeld voor 100% tot 80% gebruik op de verharde weg en 0 tot 20% op licht terrein. Het loopvlak is niet te diep om geluidsoverlast te voorkomen, daarbij zorgt het profiel voor een goede waterafvoer voor een goede grip op nat wegdek en de bredere banden zorgen voor een betere stabiliteit. Met al deze eigenschappen draagt een goede SUV band aanzienlijk bij aan de veiligheid.

De populairste banddiameters

Laatste beoordelingen

 • 4,6 111150
  M v tilburg
  Vredestein Wintrac PRO 235/55 R17 Hiervoor had ik ook de Vredestein Voor mij de ultieme winterband Al jaren nooit met sneeuwkettingen hoeven rijden Asr uit en gas erop en altijd boven gekomen waar sommigen met een audi q5 quattro stom stonden te kijken 🙃😉 In Kaunertal helemaal tot boven gereden Echt probleemloos Kortom: een super band! Meer >
 • 4,7 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Wojciech
  Hankook Winter i*cept evo2 SUV W320A 225/65 R17 Winter 2017/2018 was erg slecht - moeilijk om winterbanden te beoordelen die slechts een paar keer op sneeuw en ijs hebben gereden, maar voor deze omstandigheden ben ik erg blij met mijn aankoop. Een rit door een besneeuwd bos in de bergen levert een zeer goede evaluatie op, de rolweerstand was merkbaar hoger dan met zomerbanden, maar ze presteerden zeer goed op de snelweg. Meer >
 • 4,8 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: cykloza

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Goodyear Ultra Grip + SUV 255/65 R17 Het remmen op gladde (sneeuw, smeltende sneeuw, ijs) oppervlakken is de meest indrukwekkende van alle parameters. Al na de aankoop kwam ik tijdens de montage een bandenwinkel voor de industrie tegen, "Tyre Review", waarin er testresultaten waren van de hierboven genoemde banden (1e plaats). Ik was benieuwd of mijn gevoelens samen zouden vallen met de beschrijving en wonderbaarlijk genoeg na het eerste winterseizoen (ik woon in Podhale en het was een beetje winter) kan ik ja zeggen. Meer >
 • 4,3 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Marek
  Hankook Winter i*cept evo2 W320 225/60 R17 Tot nu toe heb ik op Continental en Goodyer gereden, maar nu kan ik gerust zeggen dat het geen zin heeft om te veel te betalen. Hankook banden zijn geschikt voor alle omstandigheden, wat het vermelden waard is, we moeten leven in een comfort, en tegelijkertijd zijn ze stil. Ik raad het Suv-gebruikers aan. Meer >
Begin winkelen