Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

4x4 Banden

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Bestsellers

Een goede kwaliteit 4x4 band garandeert controle over de terreinwagen, optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort. Merken zoals Continental en Bridgestone produceren goede kwaliteit 4x4 banden die de comfort en grip op de weg alleen maar versterken.

Winterseizoen
van 252 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 280 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 67 Bekijk het aanbod

De best verkopende 4x4 banden

Graag presenteren we je de meest populaire zomer- en winterbanden met de beste combinatie van kwaliteit en prijs voor 4x4 auto's. Bekijk en koop de best verkopende 4x4 banden in onze webwinkel.

4x4 zomerbanden

4,4

111150

(597 reviews)

4,1

111150

(528 reviews)

4,2

111150

(372 reviews)

4,2

111150

(266 reviews)

4x4 winterbanden

4,3

111150

(570 reviews)

4,2

111150

(448 reviews)

4,0

11110

(239 reviews)

SUV/Off road banden

SUV/Off road banden

Vaak worden de namen “4x4 banden”, “Off-roadbanden” en “SUV banden” door elkaar gebruikt, maar ze zijn specifiek voor verschillende behoeftes. Normaal gesproken zul je geen 4x4 banden of offroad- banden gebruiken omdat deze ontworpen zijn voor een gebruik op voornamelijk onverharde wegen- er zijn in Nederland simpelweg weinig velden of onverharde wegen waar je mag rijden- en zal de SUV band beter bij je behoefte passen. De keuze voor een band hangt af van de voornaamste rijomstandigheid waarin hij gebruikt wordt.

4x4 banden

Zowel 4x4 banden als SUV banden combineren de grip die nodig is op onverhard terrein en topprestaties op verharde wegen. Een tuinder die op afgelegen landerijen werkt zal 4x4 banden met een zwaar profiel nodig hebben die op ruig terrein, zoals modderige hellingen en los zand, meer grip bieden. Goede 4x4 banden zorgen dankzij het diepe profiel met de vele lamellen voor veel grip op onverhard terrein en kunnen zelfs in de winter de weg op. Veel 4x4 banden zijn voorzien van een speciale velg beschermrand om beschadigingen aan het wiel te voorkomen.

SUV banden

Een familie op weg naar een vakantiehuisje in de Achterhoek zal de meeste kilometers op verharde wegen maken en heeft het meeste aan speciale SUV banden die gemakkelijk hoge snelheden aankan met goede prestaties, én op onverhard terrein voldoende grip biedt. Het profiel is ontwikkeld voor 100% tot 80% gebruik op de verharde weg en 0 tot 20% op licht terrein. Het loopvlak is niet te diep om geluidsoverlast te voorkomen, daarbij zorgt het profiel voor een goede waterafvoer voor een goede grip op nat wegdek en de bredere banden zorgen voor een betere stabiliteit. Met al deze eigenschappen draagt een goede SUV band aanzienlijk bij aan de veiligheid.

De populairste banddiameters

Laatste beoordelingen

 • 4,2 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Czesław

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  BFGoodrich Winter Slalom Ksi 245/70 R16 Zeer goede band voor allerlei winterse omstandigheden, ze hebben slechts een seizoen, maar ik ben blij omdat ik niet eens in extreme warunkach.Jazda de grote heuvel, modder, natte sneeuw (veronderstelde ik dat ik ga niet weg), die trouw bleef aan mij mislukken, maar verbeterd en zelfs de buurman was vol lof voor de auto, natuurlijk, niet echt te weten wat het is dankzij (ik weet). Meer >
 • 5,0 11111
  een mening buiten NL Gebruiker: Maro

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Bridgestone Blizzak DM-V2 265/65 R17 Eerder gereden voorganger of DMZ 3. Ze waren sensationeel in alle winterse omstandigheden. Momenteel Blizak DM-V2 gekocht met volledige voorbedachte rade en ik weet dat het was een geweldige keuze. Voor mijn Toyota Land Cruiser 120 in de winter is er geen ontoegankelijke gebieden, zelfs wanneer de bestuurder van een bulldozer op de top van mijn oprit naar een landgoed opgestapeld meer dan 1,5 meter as samengeperste sneeuw. Ik had alleen een beetje naar de belemmering van deze sneeuw breuk verspreiden, dan breken voor ongeveer 50 meter. Meter drift. Het was een beetje riskant, omdat de enige manier waarop ik kon door de glazen kant te kijken, omdat de voorste przewalała een dikke laag Meer > sneeuw. Ik had beweerd dat een kleine breuk van de bumper op de juiste goed wiel, maar de banden niet teleur.
 • 5,0 11111
  een mening buiten NL Gebruiker: RobinR

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Continental ContiCrossContact Winter 235/65 R17 Kocht deze banden voor gebruik in de winter - niet in de gaten verhoogde ruis op de autoroute (we gingen naar en van de Alpen tweemaal). Ze waren goed door de stad en een uitstekende boven en beneden de weg naar Flaine skigebied. We hadden twee retourvluchten in zware (dalende) sneeuw en een paar op harde pak sneeuw en de combinatie van de banden en AWD maakte het rijden gemakkelijk. Nooit gedacht van het aantrekken van de sneeuw sokken of ketens. Ze ook gemakkelijk gewonnen van de auto van gevallen sneeuw in de ongeploegde gedeelte van het parkeerterrein Bestelling en levering waren heel snel en de lokale Volvo garage is blij dat de banden in ruil tussen winter en zomer Meer >
 • 4,2 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Tomek

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Cooper Weather-Master WSC 245/70 R16 Het is de moeite waard om te kopen, omdat ze onder alle omstandigheden werken. Ik op jacht vond niet teleur en ik kan aanbevelen. Maar ze zijn ook geweldig op asfalt. Ze maken zich snel schoon van de modder en grijpen niet. Natuurlijk heb ik het over winterse omstandigheden. Ik koop de Cooper AT3 voor de zomer. Meer >
Begin winkelen