Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

4x4 Banden

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Bestsellers

Een goede kwaliteit 4x4 band garandeert controle over de terreinwagen, optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort. Merken zoals Continental en Bridgestone produceren goede kwaliteit 4x4 banden die de comfort en grip op de weg alleen maar versterken.

Zomerseizoen
van 124 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 136 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 104 Bekijk het aanbod

De best verkopende 4x4 banden

Graag presenteren we je de meest populaire zomer- en winterbanden met de beste combinatie van kwaliteit en prijs voor 4x4 auto's. Bekijk en koop de best verkopende 4x4 banden in onze webwinkel.

4x4 zomerbanden

4,4

111150

(597 reviews)

4,1

111150

(528 reviews)

4,2

111150

(372 reviews)

4,2

111150

(266 reviews)

4x4 winterbanden

4,3

111150

(570 reviews)

4,2

111150

(448 reviews)

4,0

11110

(239 reviews)

SUV/Off road banden

SUV/Off road banden

Vaak worden de namen “4x4 banden”, “Off-roadbanden” en “SUV banden” door elkaar gebruikt, maar ze zijn specifiek voor verschillende behoeftes. Normaal gesproken zul je geen 4x4 banden of offroad- banden gebruiken omdat deze ontworpen zijn voor een gebruik op voornamelijk onverharde wegen- er zijn in Nederland simpelweg weinig velden of onverharde wegen waar je mag rijden- en zal de SUV band beter bij je behoefte passen. De keuze voor een band hangt af van de voornaamste rijomstandigheid waarin hij gebruikt wordt.

4x4 banden

Zowel 4x4 banden als SUV banden combineren de grip die nodig is op onverhard terrein en topprestaties op verharde wegen. Een tuinder die op afgelegen landerijen werkt zal 4x4 banden met een zwaar profiel nodig hebben die op ruig terrein, zoals modderige hellingen en los zand, meer grip bieden. Goede 4x4 banden zorgen dankzij het diepe profiel met de vele lamellen voor veel grip op onverhard terrein en kunnen zelfs in de winter de weg op. Veel 4x4 banden zijn voorzien van een speciale velg beschermrand om beschadigingen aan het wiel te voorkomen.

SUV banden

Een familie op weg naar een vakantiehuisje in de Achterhoek zal de meeste kilometers op verharde wegen maken en heeft het meeste aan speciale SUV banden die gemakkelijk hoge snelheden aankan met goede prestaties, én op onverhard terrein voldoende grip biedt. Het profiel is ontwikkeld voor 100% tot 80% gebruik op de verharde weg en 0 tot 20% op licht terrein. Het loopvlak is niet te diep om geluidsoverlast te voorkomen, daarbij zorgt het profiel voor een goede waterafvoer voor een goede grip op nat wegdek en de bredere banden zorgen voor een betere stabiliteit. Met al deze eigenschappen draagt een goede SUV band aanzienlijk bij aan de veiligheid.

De populairste banddiameters

Laatste beoordelingen

 • 4,4 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Marek

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Barum Bravuris 4x4 225/65 R17 Ik kan niets schrijven omdat ik niet deze auto te rijden in het veld. In het algemeen, veel van het rijden in het buitenland en snelwegen rond de stad, maar in Duitsland, in principe ben ik gelukkig, voor mij persoonlijk is er geen verschil tussen orginalami (Yokohama) en deze banden en ik doe heel veel kilometers. Meer >
 • 4,7 111150
  Ruud Elferink
  BFGoodrich All Terrain T/A KO2 245/70 R16 Ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit als het uiterlijk van de band. Ik heb ze echt als winterband gekocht maar overweeg om er ook de zomer mee te gaan door rijden. Tot nu toe toe alleen maar goede ervaringen gehad zowel in de sneeuw als op nat wegdek. Wat opvalt is dat de band ondanks zijn stoere uiterlijk heel gracieus stuurt en bijna geruisloos over het wegdek rijdt. Ik heb als zomerband het merk Falken en dan merk je na het wisselen meteen een enorm verschil, zowel in sturen als in geluid. Wat ik ook geweldig vind buiten zijn prestaties om is het stoere uiterlijk van de band. Hij ziet er met die witte letters gelikt uit en daar heb ik dan ook van best veel mensen complimenten Meer > over gehad. Ik vind deze band echt geweldig, zou hem iedereen aanraden en zou hem zeker weer kopen.
 • 5,0 11111
  een mening buiten NL Gebruiker: christo

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Bridgestone Dueler A/T 694 225/75 R15 In het veld, nog SBYT niet veel gereden, maar de winter nadert dus, zal je waarschijnlijk een koopje. In tegenstelling, het meest recent in de stad abrupt geremd in de voorkant van het zebrapad (langzaam of niet reed) en de auto letterlijk stond op zijn plaats, vooral bergafwaarts reed. Ik zou deze band aanraden. Meer >
 • 4,2 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: TZ

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Continental ContiCrossContact LX Sport 235/50 R18 De band voldoet aan mijn verwachtingen. Ik rijd in de Volvo XC70, dus verwacht van de auto vooral comfort en betrouwbaarheid. Op deze banden liet hij me nooit in de steek, verloor nooit zijn greep of begroef zichzelf. Het feit is ook dat ik niet extreem snel op asfalt of op een bijzonder moeilijk terrein rij, maar onder normale omstandigheden is de band geweldig. Het deel van de band heeft een loopvlak met lamellen en de aanduiding M + S, dus als iemand bijvoorbeeld niet van plan is om in de winter tochten naar de bergen te plannen, kunnen deze banden als een meerseizoen worden gebruikt. Meer >
Begin winkelen