Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

4x4 Banden

4x4 Banden

of

Kenteken

Bestsellers

Een goede kwaliteit 4x4 band garandeert controle over de terreinwagen, optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort. Merken zoals Continental en Bridgestone produceren goede kwaliteit 4x4 banden die de comfort en grip op de weg alleen maar versterken.

Winterseizoen
van 151 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 110 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 135 Bekijk het aanbod

De best verkopende 4x4 banden

Graag presenteren we je de meest populaire zomer- en winterbanden met de beste combinatie van kwaliteit en prijs voor 4x4 auto's. Bekijk en koop de best verkopende 4x4 banden in onze webwinkel.

4x4 zomerbanden

4,1

(528 reviews)

4,5

(459 reviews)

4,3

(210 reviews)

4x4 winterbanden

4,2

(448 reviews)

4,4

(191 reviews)

SUV/Off road banden

SUV/Off road banden

Vaak worden de namen “4x4 banden”, “Off-roadbanden” en “SUV banden” door elkaar gebruikt, maar ze zijn specifiek voor verschillende behoeftes. Normaal gesproken zul je geen 4x4 banden of offroad- banden gebruiken omdat deze ontworpen zijn voor een gebruik op voornamelijk onverharde wegen- er zijn in Nederland simpelweg weinig velden of onverharde wegen waar je mag rijden- en zal de SUV band beter bij je behoefte passen. De keuze voor een band hangt af van de voornaamste rijomstandigheid waarin hij gebruikt wordt.


Offroad banden

Zowel 4x4 banden als SUV banden combineren de grip die nodig is op onverhard terrein en topprestaties op verharde wegen. Een tuinder die op afgelegen landerijen werkt zal 4x4 banden met een zwaar profiel nodig hebben die op ruig terrein, zoals modderige hellingen en los zand, meer grip bieden. Goede 4x4 banden zorgen dankzij het diepe profiel met de vele lamellen voor veel grip op onverhard terrein en kunnen zelfs in de winter de weg op. Veel 4x4 banden zijn voorzien van een speciale velg beschermrand om beschadigingen aan het wiel te voorkomen.

SUV banden

Een familie op weg naar een vakantiehuisje in de Achterhoek zal de meeste kilometers op verharde wegen maken en heeft het meeste aan speciale SUV banden die gemakkelijk hoge snelheden aankan met goede prestaties, én op onverhard terrein voldoende grip biedt. Het profiel is ontwikkeld voor 100% tot 80% gebruik op de verharde weg en 0 tot 20% op licht terrein. Het loopvlak is niet te diep om geluidsoverlast te voorkomen, daarbij zorgt het profiel voor een goede waterafvoer voor een goede grip op nat wegdek en de bredere banden zorgen voor een betere stabiliteit. Met al deze eigenschappen draagt een goede SUV band aanzienlijk bij aan de veiligheid.

De populairste banddiameters

Laatste beoordelingen

 • 4,2
  een mening buiten NL Gebruiker: TZ

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Continental ContiCrossContact LX Sport 235/50 R18 De band voldoet aan mijn verwachtingen. Ik rijd in de Volvo XC70, dus verwacht van de auto vooral comfort en betrouwbaarheid. Op deze banden liet hij me nooit in de steek, verloor nooit zijn greep of begroef zichzelf. Het feit is ook dat ik niet extreem snel op asfalt of op een bijzonder moeilijk terrein rij, maar onder normale omstandigheden is de band geweldig. Het deel van de band heeft een loopvlak met lamellen en de aanduiding M + S, dus als iemand bijvoorbeeld niet van plan is om in de winter tochten naar de bergen te plannen, kunnen deze banden als een meerseizoen worden gebruikt. Meer >
 • 4,9
  een mening buiten NL Gebruiker: Paweł 4

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Uniroyal RainExpert 3 225/65 R17 Ik denk dat dit enkele van de beste SUV-banden zijn die ik ooit heb gehad. Ze doen het geweldig, net als Continentale. De auto gedraagt ​​zich zeer gestaag in bochten en bij bruusk remmen. Tijdens lichte regenval "zweeft" de auto niet. Bij de stortbui had ik nog geen ervaring met deze banden. Ik heb echter een zeer scherpe remtest op droge oppervlakken uitgevoerd en de banden hebben uitstekend gepresteerd. De uitstraling van het loopvlak is zeer positief. Ik heb tot nu toe nog geen enkele kilometer op deze banden gereden, maar laat me na de vakantie recensies schrijven. Meer >
 • 4,4
  een mening buiten NL Gebruiker: Radek

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Toyo Open Country A/T plus 245/65 R17 All-season banden, gekocht in 2014, duurden drie jaar hard werken op de weg (95%) en in het veld (5%), in zomer en winter. In de winter kon ik beklimmingen bergopwaarts in de sneeuw overwinnen naar plaatsen in het Bieszczady-gebergte, waar zelfs vaste MT het niet aankon. In 2017 kocht ik precies hetzelfde! Meer >
 • 4,3
  een mening buiten NL Gebruiker: Marek S.

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Hankook Ventus Prime2 K115 215/70 R16 Ik rijd in een gematigde manier, dus het is moeilijk voor mij om te schrijven over hoe zich te gedragen bij intensief gebruik. Ik heb nooit liep in een slip. Ik vond vooral dat het stil-vergelijken met het vorige Michelin banden. Dat waren luider. Ik heb het natuurlijk over de indruk, omdat ik geen metingen hebben gedaan. Meer >
Begin winkelen