Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

4x4 Banden

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bestsellers

Een goede kwaliteit 4x4 band garandeert controle over de terreinwagen, optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort. Merken zoals Continental en Bridgestone produceren goede kwaliteit 4x4 banden die de comfort en grip op de weg alleen maar versterken.

De best verkopende 4x4 banden

Graag presenteren we je de meest populaire zomer- en winterbanden met de beste combinatie van kwaliteit en prijs voor 4x4 auto's. Bekijk en koop de best verkopende 4x4 banden in onze webwinkel.

4x4 zomerbanden

4,4

111150

(656 meningen)

4,4

111150

(594 meningen)

4,1

111150

(528 meningen)

4,5

111150

(459 meningen)

4x4 winterbanden

4,3

111150

(570 meningen)

4,2

111150

(448 meningen)

4,0

11110

(239 meningen)

4,4

111150

(190 meningen)

SUV/Off road banden

SUV/Off road banden

Vaak worden de namen “4x4 banden”, “Off-roadbanden” en “SUV banden” door elkaar gebruikt, maar ze zijn specifiek voor verschillende behoeftes. Normaal gesproken zul je geen 4x4 banden of offroad- banden gebruiken omdat deze ontworpen zijn voor een gebruik op voornamelijk onverharde wegen- er zijn in Nederland simpelweg weinig velden of onverharde wegen waar je mag rijden- en zal de SUV band beter bij je behoefte passen. De keuze voor een band hangt af van de voornaamste rijomstandigheid waarin hij gebruikt wordt.

4x4 banden

Zowel 4x4 banden als SUV banden combineren de grip die nodig is op onverhard terrein en topprestaties op verharde wegen. Een tuinder die op afgelegen landerijen werkt zal 4x4 banden met een zwaar profiel nodig hebben die op ruig terrein, zoals modderige hellingen en los zand, meer grip bieden. Goede 4x4 banden zorgen dankzij het diepe profiel met de vele lamellen voor veel grip op onverhard terrein en kunnen zelfs in de winter de weg op. Veel 4x4 banden zijn voorzien van een speciale velg beschermrand om beschadigingen aan het wiel te voorkomen.

SUV banden

Een familie op weg naar een vakantiehuisje in de Achterhoek zal de meeste kilometers op verharde wegen maken en heeft het meeste aan speciale SUV banden die gemakkelijk hoge snelheden aankan met goede prestaties, én op onverhard terrein voldoende grip biedt. Het profiel is ontwikkeld voor 100% tot 80% gebruik op de verharde weg en 0 tot 20% op licht terrein. Het loopvlak is niet te diep om geluidsoverlast te voorkomen, daarbij zorgt het profiel voor een goede waterafvoer voor een goede grip op nat wegdek en de bredere banden zorgen voor een betere stabiliteit. Met al deze eigenschappen draagt een goede SUV band aanzienlijk bij aan de veiligheid.

Laatste beoordelingen

 • 4,3 111150
  P. van Kampen
  Dunlop Sport Maxx RT 2
  Prima comfortabele band met een goede grip op zowel nat als droog wegdek. Slijtvastheid kan ik nog nog niet beoordelen. Als voorbanden (goodyears) versleten zijn dan koop ik zeker weer Dunlops in plaats van Goodyears. Gevoelsmatig zijn de Dunlops stiller en hebben een iets betere grip.
 • 4,6 111150
  Bart
  Hifly HF 805
  Heb ze ook al een paar jaar onder de BMW . Ik vindt ze rustig op de weg , grip is prima en comfort blinkt ie ook uit ., onder BMW al een paar jaar en lage slijtage. Eerst op continentals , die waren echt stug , dit is echt veeel beter . En ook nog een super prijs . Enige minpuntje dat ik bij alle hifly banden moeite had met balanceren , dat heb ik bij de A merken niet.
 • 4,4 111150
  Enrico
  Hankook Kinergy Eco 2 K435
  Zeer goede prestatie's op nat en droog wegdek. Remt heerlijk, band slipt niet gauw bij krachtig remmen. Veel grip dus! Geen doorslip met optrekken op gladde wegdek. Mooi loopvlak uiterlijk. Kleine meetputjes op loopvlak voor juiste uitlijning bij verkeerd afslijten van de band.
 • 4,6 111150
  Gt
  Bridgestone Weather Control A005
  I hesitated a long time between swapping summer/winter tires and going for all season. I don’t regret having put these bridgestone weather control a005 on my car, I honestly don’t feel the difference with the summer sport tires I had on (also not when turning the sport mode on), and the grip on wet roads is great. We will see how the tires behave during the winter with cold ice and snow
 • 4,2 111150
  Monique
  Imperial Ecosport 2
  prima zomer banden. helaas geen lange afstand (vakantie 1000km+) mee gereden. Wel bijna elke dag in de stad,buiten gebied en het meest op de snelweg. Redelijk stil, reageert scherp en strak ook op nat wegdek. Slijtage is nihiel
Begin winkelen