Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Alle

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

4x4

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

4x4 Banden

4x4 banden

Check hoe de 4x4 banden worden door gebruikers beoordeeld. Onze verzameling van recensies over 4x4 banden is een van de grootste in Internet. Bent u op zoek naar de beste 4x4 banden? Zie onze ratings voor 4x4 banden. Hier vindt u ons aanbod voor de 4x4 banden met de beste beoordelingen geplaatst door gebruikers.

Zomerbanden

Winterbanden

De bestverkopende 4 x 4 banden

We presenteren de meest populaire zomer- en winterbanden van hoge kwaliteit en fatsoenlijke prijs voor 4x4 auto's. Bekijk en koop best verkopende artikelen in onze online shop.

Zomerbanden

Winterbanden

 • Hankook Winter i*cept evo2 SUV W320A
  Hankook Winter i*cept evo2 SUV W320A

  Hankook Winter i*cept evo2 SUV (W320A) zijn winterbanden die voor SUV’s bestemd zijn. Ze garanderen ...

 • Pirelli Scorpion Winter
  Pirelli Scorpion Winter

  Perfect gedrag op sneeuw, verkorte remweg en betrouwbaarheid in elke situatie – dat zijn slechts ...

 • Vredestein Wintrac Xtreme S
  Vredestein Wintrac Xtreme S

  Vredestein Wintrac Xtreme S is een hoogklasse band speciaal ontworpen voor extreme en wisselende ...

 • Nokian WR SUV 3
  Nokian WR SUV 3

  Nokian WR SUV 3 is een winterband speciaal voor auto's met vierwielaandrijving, SUV's zijn ...

 • Dunlop Winter Sport 5 SUV
  Dunlop Winter Sport 5 SUV

  Dunlop Winter Sport 5 SUV zijn banden met een evenwichtig design. De grootste voordelen van de ...

Gemiddeld cijfer van banden: 3,96 op basis van 6791 beoordelingen

4x4 banden

4x4 banden zijn onderverdeeld in: Road, Terreinwagen en off-road. Road banden (80 % weg , 20 % terrein) worden gekenmerkt door H/T en S/T. In het geval van die banden loopvlak patronen zijn asymmetrisch. Tweede type is all-terrain banden (50 % weg , 50 % terrein). In dit geval zult u ATR, AT2, A/T of All Terrain zien. Laatste type zijn off-road banden (80 % terrein, 20 % weg). Bij het lezen van de beschrijving kunt u MTR of M/T zien Winterbanden voor 4x4 auto's zijn niet verdeeld op deze manier - elke band is een raceband. Dit brede scala van typen laat de bestuurders kiezen op basis van het type terrein waarop rijden ze het meest. Wat onderscheidt hen van personenauto's zijn zeer goede handling en grip op het terrein zoals bossen en velden. Oplossingen die in die banden zijn gebruikt geven u de veiligheid op zowel: wegen en terrein. Het is een perfecte oplossing voor bestuurders die dezelfde resultaten op alle soorten terrein willen hebben. Banden als deze hebben een extra bescherming velg systeem dat de velg beschermt tegen beschadiging. In dit geval maakt binnenste staal belting de constructie sterker en dit maakt loopvlak beter bestand tegen vervorming. De zijwand is ook moeilijker die zwaardere lasten kunnen tillen en deze functie is zeer belangrijk met SUV auto's. Deze banden worden geproduceerd om rijcomfort zo veel mogelijk te verhogen - deze functie is zeer belangrijk in deze soorten auto's. Band is stil en verlaagt alle trillingen veroorzaakt door het terrein. Sommige fabrikanten produceren hun banden met extra lamellen en hardere rubbersamenstelling waarmee zomerband, zelfs in de winter kunnen handelen. 4x4 banden moet ook, net als andere banden, een goede grip en handling op nat wegdek hebben. We moeten erop wijzen dat 4x4 NIET kan worden uitgerust in niet- 4x4 auto's, omdat ze anders worden gebouwd en hebben totaal andere constructie. Gemonteerd op een personenauto zullen die banden veel harder en luider zijn.