Off-road banden 4x4

4x4 Banden

Off-road banden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-
Kenteken

De meest populaire 4x4-banden

BFGoodrich All Terrain T/A KO2
4,6

9 reviews

Van 175 stuk
Imperial Ecosport SUV
4,3

6 reviews

Van 64 stuk
Yokohama Geolandar A/T G015
4,6

3 reviews

Van 81 stuk
Bridgestone Dueler Sport
4,0

77 reviews

Van 109 stuk
Cooper Discoverer ATT
Van 101 stuk
Falken Wild Peak A/T AT3WA
4,3

1 mening

Van 92 stuk
Gratis bezorgingLevering alleen binnen Nederland
Levering met montage
Meer dan 7 miljoen klanten

Off-roadbanden voor elk seizoen

Vind de perfecte 4x4- of SUV-banden en rij veilig in alle weersomstandigheden

4x4 zomer banden

4x4 zomerbanden

4x4 winterbanden

4x4 winterbanden

4x4 all season banden

Het is een garantie voor prestaties, ongeacht het seizoen en ongeacht het weer. Geniet van een comfortabele rit, of het nu winterkou en sneeuw, zomerhitte of herfstachtig regenweer is.

Welke 4x4 offroadbanden moet ik kiezen?

Het brede aanbod van 4x4-banden betekent dat elke bestuurder een model kan vinden dat aan zijn individuele behoeften voldoet. Afhankelijk van of u meer in de stad rijdt of meer tijd in het terrein doorbrengt, kiest u de band die aan uw behoeften voldoet.

AT banden

Bandenmodellen met de aanduiding AT, of All Terrain, zijn all-terrain banden (50% off-road-50% op de weg) met een universele toepassing. Uw 4x4 kan zowel langere stukken asfaltweg als lichte obstakels in het terrein moeiteloos aan. Ondanks het profiel en het off-roadontwerp constructie is dit type band perfect geschikt voor bestuurders die ook een betrouwbare oplossing nodig hebben voor dagelijks gebruik. Dit zijn nog maar enkele voordelen die AT-banden bieden.

MT banden

De afkorting MT - Mud Terrain is een aanduiding voor terreinbanden die zelfs de meest extreme wildernis aankunnen. Ze zijn meer geschikt voor zanderig of modderig terrein dan voor lange reizen op asfalt. MT-banden zijn extreem duurzaam en hun tractie wordt beïnvloed door hun specifieke constructie en loopvlakpatroon, dat wordt gekenmerkt door grote blokken. Als minder dan 20% van de wegen die u rijdt over de verharde weg gaat, dan zijn deze offroad-banden geschikt voor u.

HT banden

De HT-types van 4x4 banden zijn een uitstekende keuze voor bestuurders die af en toe de hoofdwegen verlaten. Met deze banden zult u niet bedekt raken op een moerasachtig bospad of vast komen te zitten in de modder op een onverharde weg. Hij is ook bestand tegen beschadigingen, dankzij de versterkte constructie. HT-modellen worden echter vooral gebruikt op wegen (minimaal 80%), waar u veilig kunt rijden in wisselende omstandigheden. HT-banden zijn stiller en zuiniger dan modellen met typische off-road-eigenschappen.

SUV banden

Nederlandse bestuurders kiezen steeds vaker voor SUV auto's. Door het hoge gewicht en vermogen van deze auto's - vooral die met 4x4 - is de keuze van de juiste banden erg belangrijk. De beste banden voor een SUV moeten niet alleen bij de maat passen, maar ook bij de belastingsindex en de snelheidsindex - kijk in het serviceboekje van uw auto voor de aanbevolen waarden. Banden voor SUV's zijn ideaal voor gebruik op verharde wegen en straten in de stad.

Off-road banden calculator

Weet je niet zeker welke bandenmaat je moet kiezen? We hebben een bandenconverter voor off-road en SUV's samengesteld die de metrische maat omrekent naar inches. De metrische notatie geeft de bandbreedte in millimeters, de verhouding profiel-breedte in procenten en de velgdiameter in inches. Onze 4x4-bandencalculator helpt je de juiste keuze te maken!

Off-road banden calculator

Standaard markering: 29x9 R17
Totale hoogte van de band: 720 mm Totale bandbreedte: 225 mm

4x4-bandenbeoordelingen van onze klanten:

 • Radek 4,4

  Toyo Open Country A/T plus

  All-season banden, gekocht in 2014, duurden drie jaar hard werken op de weg (95%) en in het veld (5%), in zomer en winter. In de winter kon ik beklimmingen bergopwaarts in de sneeuw overwinnen naar plaatsen in het Bieszczady-gebergte, waar zelfs vaste MT het niet aankon. In 2017 kocht ik precies hetzelfde! Bekijk meer >
 • Dayana Maltese 4,1

  Falken WPAT01

  Banden kijk niet zo indrukwekkend op te halen als op het scherm, maar ze zijn goed uit anyways. Handvatten goed op de stad, op nat wegdek, op konijntje wegen ook maar een paar keer hebben skid maar de steile weg is altijd erg nat en glad zelfs met andere duurdere banden dan deze. Over het algemeen is goed, ik wens loopvlakken waren groter voor een dikke kijken. Bekijk meer >
 • posti 4,6

  Michelin LATITUDE CROSS

  Ik heb deze banden bijna vier jaar zomer winter non-stop. Gedreven bijna 70 duizend. km super-droge ondergrond nat, ook. In het veld gast onlangs in verlegenheid gebracht I op typische AT-sterkte handen banden verrassend, op 40 km / h reed over een stoeprand band viel uit de rand, maar niets augustus gebeurde niet. Ook als je je afvraagt ​​over de oponką in deze prijsklasse is het de moeite waard. Bekijk meer >
 • Zibi 4,3

  Kumho ROAD VENTURE MT KL71

  Grote MTki voor het rijden op elke ondergrond, maar ook gedragen in het veld en op de verharde wegen. Ik rijd een druk 1,2Pa en is zelfs comfortabel met bijna nul doorbuiging van de band. De banden zijn relatief licht, dus ondanks de veel grotere omvang dan de originele auto is dichtgeslibd (laag vermogen). Het profiel is zo ontworpen dat het bijt zo agressief als zodanig. Simex, maar dankzij een normale weg is erg rustig. Autorijden is zeker en voorspelbaar. Bekijk meer >

Houd uw handen schoon
aen laat de bandenmonteurs
de montage doen

Leer meer