Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bestelwagenbanden

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Bestsellers

Een goede band voor de bestelwagen garandeert een goede grip en controle over de bestelwagen, ongeacht de toestand van het wegdek, met een optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort.

Winterseizoen
van 70 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 96 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 183 Bekijk het aanbod

De best verkopende banden voor bestelwagens

Graag presenteren we je de meest populaire banden voor bestelwagens met de beste combinatie van kwaliteit en prijs. Bekijk en koop de best verkopende banden voor bestelwagens in onze webwinkel.

Zomerbanden bestelwagen

4,2

111150

(55 reviews)

4,0

11110

(43 reviews)

4,2

111150

(40 reviews)

4,6

111150

(34 reviews)

4,0

11110

(31 reviews)

Winterbanden bestelwagen

4,0

11110

(56 reviews)

4,2

111150

(41 reviews)

4,3

111150

(40 reviews)

4,1

111150

(25 reviews)

Bedrijfswagenbanden

Bedrijfswagenbanden

Banden voor bestelwagens hebben eigenschappen van zowel autobanden als vrachtwagenbanden. Vele van deze worden ingezet voor kleine ladingen over relatief korte afstanden en vervoeren probleemloos zware lasten bij hoge snelheden. Bestelwagens worden niet alleen maar ingezet om personen of goederen zo goedkoop mogelijk van A naar B te transporteren- ook de veiligheid en het comfort spelen een grote rol. Banden spelen daarbij de hoofdrol, zij vormen immers de enige verbinding tussen de bestelwagen en het wegdek. Ook kunnen banden voor bestelwagens een hoge snelheid prima aan, en het stuurgedrag is uitstekend. Het comfort als geheel is zelfs hoger, de banden zijn geruisloos als van een personenauto en omdat je hoger zit vermoeit het rijden minder.

Banden voor bestelwagens voor zware lading

Bestelwagen banden worden vaak blootgesteld aan zware gewichten en onvoldoende bandenspanning. Daarom hebben de banden een extra versterkte basis en karkas, de zogenaamde reinforced band. De hoge gewichten bij een volle bestelwagen kunnen hierdoor prima gedragen worden. Door het profiel en de rubbersamenstelling hebben de banden voor bestelwagens vergelijkbare rijeigenschappen als autobanden voor personenauto’s en het loopvlak contour maakt de band nauwelijks gevoelig voor spoorvorming in het wegdek- wat de veiligheid verhoogt.

Levensduur van banden voor bestelwagens

Een ander kenmerk van goede bestelwagenbanden is een opvallende lage rolweerstand, waardoor de band weinig slijtage vertoont en voor een lange levensduur zorgt. Het maakt bestelwagenbanden ook bijzonder zuinig - juist voor bedrijfsauto's een belangrijke eigenschap. Met goede banden mag u een lange levensduur, constante kwaliteit en een laag brandstofverbruik verwachten. Er zijn bestelwagenbanden in winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden en door tijdig (dat wil zeggen met 7 graden Celsius) voor het juiste seizoen te wisselen kan de levensduur verder verbeterd worden.

De populairste banddiameters

Laatste beoordelingen

 • 4,3 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: RON HOGAN

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Barum SnoVanis 2 215/70 R15 beste prijs voor deze banden, overwint lange route en nooit had ik geen problemen met deze premium bandmi.wczesniej Ik had Pirelli banden die na 2 jaar als zapalki.szkoda botsten veel betaalt voor even goede banden kan zaolacic mniej.podsumowujac prijs kwaliteit openbaring bevelen kopen deze banden en ook OPONEO winkel. Meer >
 • 4,9 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Długi

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Bridgestone Blizzak W810 215/75 R16 Band zeer goed, uitstekend in de sneeuw, met achterwielaandrijving zelfs leeg gaat in elke heuvel, en dit is het belangrijkste, rustig, een beetje snel te consumeren, maar zeker verduren ander winterseizoen vooruit. Vandaag, na een cursus van banden 48tys mijl, reed elkaar winterbanden, nu definitief bij deze blijven. Meer >
 • 5,0 11111
  een mening buiten NL Gebruiker: Arek

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Continental VancoWinter 2 225/70 R15 Ik kocht banden voor de LT-EKA aan de achterkant van de container uitvoering met enkele wielen. Zelfs bij lage belasting moeilijk om de grip op sneeuw te breken (omdat op lege en ja). Ik heb vaak overladen auto dus ik op een bewezen merk. Vroeger gebruikte ik een goedkoper merk en vaak de lading niet weerstaan ​​en ze niet eens op te warmen. Banden je geld waard. Meer >
 • 4,5 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Andrzej
  Falken Eurowinter VAN01 215/75 R16 Niet veel kilometers gereden, maar wel onder typische winterse omstandigheden: Bergen, skiën, parkeerplaatsen in het bos bedekt met sneeuw of modder. Met een zware belasting van de auto, zoals kampeerders, merkte ik geen enkele negatieve reactie op de weg of op het onverharde wegdek van de parkeerplaatsen. Ik ben zeker tevreden met de aankoop. Meer >
Begin winkelen