Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bestelwagenbanden

Bestelwagenbanden

of

Kenteken

Bestsellers

Een goede band voor de bestelwagen garandeert een goede grip en controle over de bestelwagen, ongeacht de toestand van het wegdek, met een optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort.

Winterseizoen
van 204 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 86 Bekijk het aanbod
Winterseizoen
van 111 Bekijk het aanbod

De best verkopende banden voor bestelwagens

Graag presenteren we je de meest populaire banden voor bestelwagens met de beste combinatie van kwaliteit en prijs. Bekijk en koop de best verkopende banden voor bestelwagens in onze webwinkel.

Zomerbanden bestelwagen

4,0

(95 reviews)

4,2

(55 reviews)

4,0

(43 reviews)

4,2

(40 reviews)

4,1

(31 reviews)

Winterbanden bestelwagen

4,2

(41 reviews)

4,0

(56 reviews)

4,4

(9 reviews)

Bedrijfswagenbanden

Bedrijfswagenbanden

Banden voor bestelwagens hebben eigenschappen van zowel autobanden als vrachtwagenbanden. Vele van deze worden ingezet voor kleine ladingen over relatief korte afstanden en vervoeren probleemloos zware lasten bij hoge snelheden. Bestelwagens worden niet alleen maar ingezet om personen of goederen zo goedkoop mogelijk van A naar B te transporteren- ook de veiligheid en het comfort spelen een grote rol. Banden spelen daarbij de hoofdrol, zij vormen immers de enige verbinding tussen de bestelwagen en het wegdek. Ook kunnen banden voor bestelwagens een hoge snelheid prima aan, en het stuurgedrag is uitstekend. Het comfort als geheel is zelfs hoger, de banden zijn geruisloos als van een personenauto en omdat je hoger zit vermoeit het rijden minder.

Banden voor bestelwagens voor zware lading

Bestelwagen banden worden vaak blootgesteld aan zware gewichten en onvoldoende bandenspanning. Daarom hebben de banden een extra versterkte basis en karkas, de zogenaamde reinforced band. De hoge gewichten bij een volle bestelwagen kunnen hierdoor prima gedragen worden. Door het profiel en de rubbersamenstelling hebben de banden voor bestelwagens vergelijkbare rijeigenschappen als autobanden voor personenauto’s en het loopvlak contour maakt de band nauwelijks gevoelig voor spoorvorming in het wegdek- wat de veiligheid verhoogt.

Levensduur van banden voor bestelwagens

Een ander kenmerk van goede bestelwagenbanden is een opvallende lage rolweerstand, waardoor de band weinig slijtage vertoont en voor een lange levensduur zorgt. Het maakt bestelwagenbanden ook bijzonder zuinig - juist voor bedrijfsauto's een belangrijke eigenschap. Met goede banden mag u een lange levensduur, constante kwaliteit en een laag brandstofverbruik verwachten. Er zijn bestelwagenbanden in winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden en door tijdig (dat wil zeggen met 7 graden Celsius) voor het juiste seizoen te wisselen kan de levensduur verder verbeterd worden.

De populairste banddiameters

Laatste beoordelingen

 • 4,2
  een mening buiten NL Gebruiker: Tomasz Wiśniewski

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Nokian cLine Cargo 225/75 R16 Sinds enkele jaren koop ik Nokian-banden voor Oponeo.nl voor bestelwagens met gesloten laadbakken (bezig met dekzeilen). Nokian-banden hebben een relatief lange levensduur, zijn vrijwel probleemloos en presteren zeer goed op zowel natte als droge oppervlakken. Het gemiddelde aantal kilometers is 50.000 km zomerversie en 35.000 - 40.000 km winterbanden. Een geweldige band voor degenen die waarde hechten aan comfort, veiligheid en duurzaamheid. Meer >
 • 4,5
  een mening buiten NL Gebruiker: Jaro Bill

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Laufenn X Fit VAN 205/75 R16 Ik vocht tegen laufenami 3 drukke blaszaki (zowel zomer als winter). Op één auto deed ik ongeveer 60.000 km op beide auto's, bijna geen tekenen van slijtage. Rijden, ik voel me in een personenauto, zo stil. De banden zijn geweldig, helaas na de introductie van de banden had een zeer goede prijs, nu is het een stuk hoger. Op de een of andere manier zijn de banden van de Revel aan te bevelen. Meer >
 • 4,2
  een mening buiten NL Gebruiker: gutek

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Semperit VAN-LIFE 2 225/75 R16 Goede banden, je kunt er tot 150.000 kilometer op maken. Onlangs vond echter een nieuwe opname plaats op de nieuwe band en het was dat deze de band naast de twin beschadigde. Helaas sterven er pasgeborenen en ik denk dat het een fabrieksfout was. Ik hoop ook dat Oponeo de garanties accepteert en de banden vervangt. Meer >
 • 4,5
  een mening buiten NL Gebruiker: Arek Lipecki

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Hankook Radial RA-18 215/60 R16 Ik had niet zulke duurzame en moeilijk te dragen banden. Ik heb ze ook opgericht in Kia Sportage. Na ongeveer 40.000 km is de stroom ergens in het midden. Zeer duurzaam stille zuinige banden. Daarom heb ik een kia ingecheckt en in mijn multivan gestopt en er is een knaller! Het zal niet veranderen naar anothervmarke omdat waarvoor? Moj tesc heeft in q5 tirevgoodyear en na een afstand van 40.000 km moest worden vervangen door nieuwe. Meer >
Begin winkelen