Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bestelwagenbanden

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bestsellers

Een goede band voor de bestelwagen garandeert een goede grip en controle over de bestelwagen, ongeacht de toestand van het wegdek, met een optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort.

Zomerseizoen
van 48 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 48 Bekijk het aanbod

De best verkopende banden voor bestelwagens

Graag presenteren we je de meest populaire banden voor bestelwagens met de beste combinatie van kwaliteit en prijs. Bekijk en koop de best verkopende banden voor bestelwagens in onze webwinkel.

Zomerbanden bestelwagen

4,0

11110

(95 meningen)

4,2

111150

(55 meningen)

4,0

11110

(43 meningen)

4,2

111150

(40 meningen)

4,6

111150

(34 meningen)

Winterbanden bestelwagen

4,4

111150

(59 meningen)

4,0

11110

(56 meningen)

4,2

111150

(41 meningen)

4,3

111150

(40 meningen)

4,2

111150

(33 meningen)

Bedrijfswagenbanden

Bedrijfswagenbanden

Banden voor bestelwagens hebben eigenschappen van zowel autobanden als vrachtwagenbanden. Vele van deze worden ingezet voor kleine ladingen over relatief korte afstanden en vervoeren probleemloos zware lasten bij hoge snelheden. Bestelwagens worden niet alleen maar ingezet om personen of goederen zo goedkoop mogelijk van A naar B te transporteren- ook de veiligheid en het comfort spelen een grote rol. Banden spelen daarbij de hoofdrol, zij vormen immers de enige verbinding tussen de bestelwagen en het wegdek. Ook kunnen banden voor bestelwagens een hoge snelheid prima aan, en het stuurgedrag is uitstekend. Het comfort als geheel is zelfs hoger, de banden zijn geruisloos als van een personenauto en omdat je hoger zit vermoeit het rijden minder.

Banden voor bestelwagens voor zware lading

Bestelwagen banden worden vaak blootgesteld aan zware gewichten en onvoldoende bandenspanning. Daarom hebben de banden een extra versterkte basis en karkas, de zogenaamde reinforced band. De hoge gewichten bij een volle bestelwagen kunnen hierdoor prima gedragen worden. Door het profiel en de rubbersamenstelling hebben de banden voor bestelwagens vergelijkbare rijeigenschappen als autobanden voor personenauto’s en het loopvlak contour maakt de band nauwelijks gevoelig voor spoorvorming in het wegdek- wat de veiligheid verhoogt.

Levensduur van banden voor bestelwagens

Een ander kenmerk van goede bestelwagenbanden is een opvallende lage rolweerstand, waardoor de band weinig slijtage vertoont en voor een lange levensduur zorgt. Het maakt bestelwagenbanden ook bijzonder zuinig - juist voor bedrijfsauto's een belangrijke eigenschap. Met goede banden mag u een lange levensduur, constante kwaliteit en een laag brandstofverbruik verwachten. Er zijn bestelwagenbanden in winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden en door tijdig (dat wil zeggen met 7 graden Celsius) voor het juiste seizoen te wisselen kan de levensduur verder verbeterd worden.

Laatste beoordelingen

 • 4,2 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Grzegorz

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Kormoran VANPRO WINTER
  Goede rijeigenschappen, stabiel op natte en ijzige oppervlakken. Het lukt op sneeuw en sneeuwbrij. De perfecte band voor de stad en voor kleine oplagen (tot 15.000 km per jaar). Praktisch ongeëvenaard, na dekking van 10.000 km minimale loopvlakslijtage, geen schade. Bij voorgaande Nokians verbruikte de auto ongeveer een halve liter minder brandstof, maar de prijs compenseert dit verschil. Met grotere mijlen is het de moeite waard om te investeren in een meer economische Nokiany. Een zeer succesvolle aankoop. Aanraden!
 • 5,0 11111
  een mening buiten NL Gebruiker: Marcin Szczodry

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Michelin AGILIS ALPIN
  De werkelijke afgelegde afstand is meer dan 60.000 km in het winterseizoen. Ik veranderde de voor- en achterassen elke tweede maand, het resultaat is verrassend: 1 paar goed 7-6 mm seconde 4-5 mm, lage rolweerstand vertaalt zich in een laag brandstofverbruik, een besparing in vergelijking met goedkopere fabrikanten, het werkelijke brandstofverbruik met ongeveer 1,5 l / 100 km, dwz ongeveer 4000 PLN minder voor brandstof en duurzaamheid, niet alleen voor 2-3 maanden, maar rustig voor meer dan 1 winterseizoen.
 • 4,4 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Marcin

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Nokian WR C3
  Ik zou aanraden. Rijden op verse sneeuw en sneeuwbrij is zeker. Andere aspecten zijn ook aanvaardbaar. Het geluid op een redelijk niveau kan echter wat rustiger zijn.
 • 4,6 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Przemysław Pochmara
  Zeetex WV1000
  Tot nu toe ben ik tevreden over de aankoop van de banden Zeetex WV1000. Ik heb ook een bandenmodel van dit merk voor mijn bestelwagen VW T4 gekocht. Ik heb er ongeveer 20.000km doorgereden door het afgelopen seizoen en er is alleen kleine bandenslijtage te zien. Naar mijn mening zijn de banden zeer sterk en ze kunnen met premium merken concurreren. Als de prijs van deze banden in het volgende seizoen niet teveel verhoogd wordt, zou ik dit met ook willen kopen voor een Seat van mijn vrouw.
 • 4,5 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Andrzej

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Falken Eurowinter VAN01
  U mag niet vele kilometers rijden, maar in typische winterse omstandigheden: uitstapjes naar de bergen, skiën, beboste parkeerplaatsen bedekt met sneeuw of sneeuwbrij. Bij een hoge belasting van de auto, en dat zijn de kampeerders, merkte ik geen enkele negatieve reactie op de weg of op onverharde parkeerplaatsen. Ik ben absoluut blij met de aankoop.
Begin winkelen