Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bestelwagenbanden

Kies breedte
Selecteer profiel
Selecteer diameter

of

Kenteken

Bestsellers

Een goede band voor de bestelwagen garandeert een goede grip en controle over de bestelwagen, ongeacht de toestand van het wegdek, met een optimaal brandstofverbruik, technische levensduur en comfort.

Zomerseizoen
van 75 Bekijk het aanbod
Zomerseizoen
van 64 Bekijk het aanbod

De best verkopende banden voor bestelwagens

Graag presenteren we je de meest populaire banden voor bestelwagens met de beste combinatie van kwaliteit en prijs. Bekijk en koop de best verkopende banden voor bestelwagens in onze webwinkel.

Zomerbanden bestelwagen

4,2

111150

(55 reviews)

4,0

11110

(43 reviews)

4,2

111150

(40 reviews)

4,6

111150

(34 reviews)

4,1

111150

(31 reviews)

Winterbanden bestelwagen

4,0

11110

(56 reviews)

4,2

111150

(41 reviews)

4,3

111150

(40 reviews)

4,1

111150

(25 reviews)

Bedrijfswagenbanden

Bedrijfswagenbanden

Banden voor bestelwagens hebben eigenschappen van zowel autobanden als vrachtwagenbanden. Vele van deze worden ingezet voor kleine ladingen over relatief korte afstanden en vervoeren probleemloos zware lasten bij hoge snelheden. Bestelwagens worden niet alleen maar ingezet om personen of goederen zo goedkoop mogelijk van A naar B te transporteren- ook de veiligheid en het comfort spelen een grote rol. Banden spelen daarbij de hoofdrol, zij vormen immers de enige verbinding tussen de bestelwagen en het wegdek. Ook kunnen banden voor bestelwagens een hoge snelheid prima aan, en het stuurgedrag is uitstekend. Het comfort als geheel is zelfs hoger, de banden zijn geruisloos als van een personenauto en omdat je hoger zit vermoeit het rijden minder.

Banden voor bestelwagens voor zware lading

Bestelwagen banden worden vaak blootgesteld aan zware gewichten en onvoldoende bandenspanning. Daarom hebben de banden een extra versterkte basis en karkas, de zogenaamde reinforced band. De hoge gewichten bij een volle bestelwagen kunnen hierdoor prima gedragen worden. Door het profiel en de rubbersamenstelling hebben de banden voor bestelwagens vergelijkbare rijeigenschappen als autobanden voor personenauto’s en het loopvlak contour maakt de band nauwelijks gevoelig voor spoorvorming in het wegdek- wat de veiligheid verhoogt.

Levensduur van banden voor bestelwagens

Een ander kenmerk van goede bestelwagenbanden is een opvallende lage rolweerstand, waardoor de band weinig slijtage vertoont en voor een lange levensduur zorgt. Het maakt bestelwagenbanden ook bijzonder zuinig - juist voor bedrijfsauto's een belangrijke eigenschap. Met goede banden mag u een lange levensduur, constante kwaliteit en een laag brandstofverbruik verwachten. Er zijn bestelwagenbanden in winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden en door tijdig (dat wil zeggen met 7 graden Celsius) voor het juiste seizoen te wisselen kan de levensduur verder verbeterd worden.

De populairste banddiameters

Laatste beoordelingen

 • 4,2 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Artur

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Barum Vanis 2 195/75 R16 Ik zou aanraden als de meest banden. Ik ben een koerier en deze banden zijn begonnen op de bus en container. Gebruikte banden op de weg een beetje, maar meestal rond de stad. In deze prijsklasse banden als meest opmerkelijke en waardig aanbeveling. Niet vergelijk deze premium banden zijn banden economy class, dus ik ben blij met hen. Ik denk dat het beter is om te rijden op banden twee of drie seizoenen en vervangen door nieuwe, en ze achter me staan. Meer >
 • 4,7 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Mateusz Grajek

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Bridgestone R630 195/75 R16 Gedreven op twin 230.000 en bereidt zich voor om de band te verwisselen, maar op hetzelfde enige nieuwe;) Voorste duurzaam korter, maar niet te verzamelen over de zijkanten van de Iveco is in staat alleen de band en Michelin (in mijn ervaring Continental, Barum en Kleber geen advies te geven zelfs de helft afstand). Meer >
 • 4,4 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Sean P. Kersten
  Continental ContiVanContact 200 215/65 R16 Ik kocht deze band voor mijn VW busje, 2007 VW Caravelle op basis van informatie die ik vond over andere conti-banden en de op de Conti-website. Mijn eerste lange reis van Zwitserland naar Italië was verbazingwekkend, verbeterde brandstofefficiëntie, goede handling in de regen en minder lawaai van de banden van het vorige seizoen. Ik zou deze banden aanraden. Meer >
 • 4,6 111150
  een mening buiten NL Gebruiker: Dannk

  de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Falken R51 195/60 R16 Ik had niet verwacht na deze banden geen openbaringen, maar het bleek dat het was een goede koop. Op een droog wegdek is goed (maar kan gezegd bijna alle banden), en de natte is zeer goed. Banden met een normaal rijden zeer zelden verliest grip en hebben een groot deel van de afvoer van water tijdens uw reis door de plassen - zelfs bij hogere snelheden. Dus de auto met deze banden presteerde zeer goed en aan te bevelen hun aankoop. Meer >
Begin winkelen