Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Bridgestone Blizzak WS80

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Winterbanden
Label:
F F 72 dB
Meer informatie
Aantal:
99 / stuk
Bestel

Bridgestone Blizzak WS80 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Blizzak WS 80 is de nieuwste en tegelijkertijd het meest technologisch geavanceerde model winterband bestemd voor personenauto’s. De nieuwe band van Bridgestone is nu verrijkt met verbeteringen in de samenstelling van het rubbermengsel, waarvan het is gemaakt. De band verliest daardoor zijn eigenschappen niet, zelfs bij zeer lage temperaturen, wat ook voor een hoger comfort van besturen zorgt.


De constructie is geoptimaliseerd op zo’n manier, dat het het best aan het wegdek tijdens rijden ligt en zich aan de dynamiek van het wegdek aanpast. Dat zorgt voor gelijkmatige slijtage van het product en perfecte prestaties gedurende de gehele exploitatietijd van het model.


Blizzak WS 80 is door de ingenieurs voorzien van kleine spijkertjes die als weerhaken werken - ze prikken op de besneeuwde of ijzige oppervlakte in, waardoor het rijden in winterse omstandigheden nog veiliger is. De combinatie van micro spijkertjes met een modern loopvlakpatroon en brede insnijdingen op de band zorgt voor perfecte tractiecontrole onder winterse omstandigheden.


Het patroon van groeven en lamellen is ontworpen op een manier dat een snelle water- en modderafvoer van onder de voorkant van de band makkelijker maakt, waardoor het risico van aquaplanning verminderd wordt. In vergelijking met het vorige model (Blizzak WS70), is de zijkant van de band sterker, zodat het remmen bijna onmiddelijk is en de auto niet uitglijdt.Bridgestone


Bridgestone was 14 jaar leverancier van banden voor de Formule 1. Een paar jaar was het bedrijf de enigste leverancier van banden voor Moto GP en tegenwoordig neemt hij deel aan Super GP races. Het merk is sterk verbonden met de motorsport. De activiteiten van Bridgestone werden meermaals gewaardeerd - het bedrijf heeft de Bandenproducent van het Jaar-titel ontvangen in verschillende categorieën. Het aanbod van Bridgestone bestaat uit banden voor personenauto’s, bestelwagens, auto’s met 4x4 aandrijving, motorfietsen, sportauto’s, vrachtwagens, landbouwmachines en andere voertuigen. Het bedrijf houdt zich ook bezig met productie van auto-elementen, alsook van sportuitrusting voor sommige disciplines.

Bridgestone Blizzak WS80 beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van Bridgestone Blizzak WS80

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
F | F | 72 dB
215/55 R16 97 H 99 Bestel
F | F | 72 dB
225/50 R17 98 H 159 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Klasa oporu F Klasa hamowania F 72 dB

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.