Bridgestone Dueler H/L 33A

Fotominiatuur 1
Fotominiatuur 2
Fotominiatuur 3
Model beschikbaar
alleen in één maat

235/55 R20 102 V

D | C | 69dB
205 stuk
Bestel
Bekijk het aanbod van andere bandenmodellen in uw maat
Banden zoeken

Levering 2 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Wij verzamelen beoordelingen.

Band parameters
Type:
Type:
Garantie:
5 jaar vanaf de productiedatum
 • Productbeschrijving
 • Aanbieding
 • Garantie
Productbeschrijving
Productbeschrijving

Bridgestone Dueler H/L 33A

Bridgestone Dueler H/L 33A zijn banden ontworpen voor de luxe SUV's. Hun taak is om tegelijk veilig en comfortabel rijgevoel te verzekeren. Deze banden zijn geproduceerd met het oog op auto's type LexusDe ontwerpers hebben deze banden van een asymmetrisch loopvlakpatroon voorzien. Dergelijke oplossing wordt als de meest geavanceerde technologie erkend. Als gevolg behoudt u met de banden Bridgestone Dueler H/L 33A de stabiliteit en stopt u uw auto snel in noodsituaties.Dit type loopvlak wordt verdeeld in twee onderdelen: extern en intern. Het eerste is verantwoordelijk voor het behouden van controle over de auto bij het manoeuvreren en in de bochten en de stabiliteit op droog wegdek. Het andere (intern) voert water van onder de band af en beschermt tegen aquaplaning. Daardoor wordt het rijden op nat wegdek bijzonder veilig en probleemloos. Op het gebied van veiligheid voldoet het model Dueler H/L 33A aan de verwachtingen van de veeleisende gebruikers, maar dit is nog niet alles.Zoals het hoort voor premium banden verzekert Bridgestone Dueler H/L 33A een hoog reiscomfort. Het net van de juist ontworpen groeven dempt de trillingen die bij het rijden ontstaan wat gepaard gaat met stilte in de cabine. Als aanvulling van het geheel beschermt het technologisch geavanceerde rubbermengsel het model tegen versnelde slijtage en maakt het optimale brandstofverbruik mogelijk.Het is goed te weten dat de producent van deze banden een van de wereldleiders in de marktbranche is. De bandenmodellen van Bridgestone worden wereldwijd erkend en gewaardeerd. Bovendien waren ze jarenlang de officiële uitrusting van de F1-bolides wat veel over hun mogelijkheden zegt.Bridgestone


Bridgestone is een van de leiders in de bandenbranche. De firma heeft grote ervaring in de productie en haar banden worden onderscheiden in tests wereldwijd. Ze wordt gekenmerkt in het bijzonder door de Japanse technologie en hoge uitvoeringprecisie. De Bridgestone-banden worden als originele uitrusting gemonteerd in de auto's van veel leidende producenten en de firma was zelf lang de officiële bandenleverancier voor F1.

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Recensies
Recensies

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Aanbieding
Aanbieding
Beschikbare opties in maat 235/55 R20
20" 1 beschikbare variant
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

205
Bestel
Garantie
Garantie

Bridgestone Dueler H/L 33A Garantie op banden

 • De fabrikant garandeert de hoogste verwerkings- en materiaalkwaliteit van zijn producten,
 • De garantie wordt verleend op een periode van 5 jaar vanaf productiedatum,
 • De garantie dekt alle defecten en beschadigingen die te wijten zijn aan de schuld van de fabrikant,
 • In het geval van een geaccepteerde klacht worden de banden gerepareerd, vervangen door nieuwe exemplaren of ontvangt je een passende korting voor de aankoop van nieuwe banden (afhankelijk van de mate van slijtage van de geadverteerde) banden).