Bridgestone Turanza EL400

Fotominiatuur 1
Model beschikbaar
alleen in één maat

225/50 R17 94 V Run Flat

D | C | 71dB
BMW Homologatie
168 stuk
Bestel
Bekijk het aanbod van andere bandenmodellen in uw maat
Banden zoeken

14 DagenTerugstuurbeleid

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Wij verzamelen beoordelingen.

Band parameters
Type:
Auto
Type:
Garantie:
5 jaar vanaf de productiedatum
 • Productbeschrijving
 • Aanbieding
 • Garantie
Productbeschrijving
Productbeschrijving

Bridgestone Turanza EL400

Bent u op zoek naar hoogwaardige All Season banden die zich in gevarieerde weersomstandigheden goed gedragen en rijcomfort garanderen? Bridgestone Turanza EL400 is de beste oplossing voor u. De band verzekert gemakkelijke besturing, lange gebruiksperiode en zeer goed gedrag op nat, droog en met sneeuw bedekt wegdek.


In de band is een symmetrisch loopvlak met rechte groeven in de omtrekrichting toegepast die goed besturen op droog en nat wegdek garanderen. Dankzij de verbinding van de geoptimaliseerde constructie met het speciale rubbermengsel garandeert Bridgestone Turanza EL400 de demping van geluiden die bij het werken van de band ontstaan. Als resultaat kunt u van een stille en comfortabele reis genieten zonder het hinderlijke geruis.


Het gevolg van de toepassing van het mengsel dat zich aan de heersende temperaturen aanpast, had als gevolg dat de contactoppervlakte van het loopvlak met het wegdek groter werd. Als resultaat blijft de grip onafhankelijk van het seizoen op hoop niveau en u kunt stabiel en veilig rijden.


In de band werd de technologie UNI-T toegepast bestaande uit drie belangrijkste elementen - met computer geoptimaliseerde componenten (CO’CS), een meer ronde vorm van de hiel die het juiste aanliggen van de band aan de velgrand verzekert (O-Bead) en een gemodificeerde soort roet die het mengsel versterkt (Long Link Carbon).


Bridgestone Turanza EL400 is een aanbod aan automobilisten die niet elk seizoen banden willen vervangen. Deze All Season band van het hoogste niveau verbindt de parameters van de zomerbanden en de winterbanden en geeft veiligheid en stabiel besturen in alle omstandigheden.Bridgestone


Bridgestone is een van de grootste bandenbedrijven ter wereld. De firma levert hoogwaardige banden bestemd voor verschillende soorten voertuigen. Dankzij de jarenlange ervaring en de aanpassing van het aanbod aan de behoeften van de klanten worden Bridgestone-producten door miljoenen klanten gewaardeerd. De perfecte prestaties van de banden van deze firma worden ook bevestigd door het feit dat ze door de meest populaire autoproducenten als originele uitrusting worden gekozen (bv. Ford, BMW, Mercedes, Toyota, Renault, Fiat, Volkswagen).

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Recensies
Recensies

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Aanbieding
Aanbieding
Beschikbare opties in maat 225/50 R17
17" 1 beschikbare variant
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 3-4 werkdagen

168
Bestel
Garantie
Garantie

Bridgestone Turanza EL400 Garantie op banden

 • De fabrikant garandeert de hoogste verwerkings- en materiaalkwaliteit van zijn producten,
 • De garantie wordt verleend op een periode van 5 jaar vanaf productiedatum,
 • De garantie dekt alle defecten en beschadigingen die te wijten zijn aan de schuld van de fabrikant,
 • In het geval van een geaccepteerde klacht worden de banden gerepareerd, vervangen door nieuwe exemplaren of ontvangt je een passende korting voor de aankoop van nieuwe banden (afhankelijk van de mate van slijtage van de geadverteerde) banden).