Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Bridgestone Turanza EL400

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
All Season banden
Label:
E C 71 dB
Meer informatie
Aantal:
121 / stuk
Bestel

Bridgestone Turanza EL400 beschrijving

Bent u op zoek naar hoogwaardige All Season banden die zich in gevarieerde weersomstandigheden goed gedragen en rijcomfort garanderen? Bridgestone Turanza EL400 is de beste oplossing voor u. De band verzekert gemakkelijke besturing, lange gebruiksperiode en zeer goed gedrag op nat, droog en met sneeuw bedekt wegdek.


In de band is een symmetrisch loopvlak met rechte groeven in de omtrekrichting toegepast die goed besturen op droog en nat wegdek garanderen. Dankzij de verbinding van de geoptimaliseerde constructie met het speciale rubbermengsel garandeert Bridgestone Turanza EL400 de demping van geluiden die bij het werken van de band ontstaan. Als resultaat kunt u van een stille en comfortabele reis genieten zonder het hinderlijke geruis.


Het gevolg van de toepassing van het mengsel dat zich aan de heersende temperaturen aanpast, had als gevolg dat de contactoppervlakte van het loopvlak met het wegdek groter werd. Als resultaat blijft de grip onafhankelijk van het seizoen op hoop niveau en u kunt stabiel en veilig rijden.


In de band werd de technologie UNI-T toegepast bestaande uit drie belangrijkste elementen - met computer geoptimaliseerde componenten (CO’CS), een meer ronde vorm van de hiel die het juiste aanliggen van de band aan de velgrand verzekert (O-Bead) en een gemodificeerde soort roet die het mengsel versterkt (Long Link Carbon).


Bridgestone Turanza EL400 is een aanbod aan automobilisten die niet elk seizoen banden willen vervangen. Deze All Season band van het hoogste niveau verbindt de parameters van de zomerbanden en de winterbanden en geeft veiligheid en stabiel besturen in alle omstandigheden.Bridgestone


Bridgestone is een van de grootste bandenbedrijven ter wereld. De firma levert hoogwaardige banden bestemd voor verschillende soorten voertuigen. Dankzij de jarenlange ervaring en de aanpassing van het aanbod aan de behoeften van de klanten worden Bridgestone-producten door miljoenen klanten gewaardeerd. De perfecte prestaties van de banden van deze firma worden ook bevestigd door het feit dat ze door de meest populaire autoproducenten als originele uitrusting worden gekozen (bv. Ford, BMW, Mercedes, Toyota, Renault, Fiat, Volkswagen).

Bridgestone Turanza EL400 beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van Bridgestone Turanza EL400

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
E | C | 71 dB
225/50 R17 94 V 121 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Klasa oporu E Klasa hamowania C 71 dB

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.