Bridgestone Turanza T005A

Fotominiatuur 1
Fotominiatuur 2
Fotominiatuur 3
Model beschikbaar
in verschillende maten
Van 127 stuk
Kies bandenmaat
Controleer de prijs
Zoek via auto Bekijk prijzen

Bezorging van 48h

14 DagenTerugstuurbeleid

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Wij verzamelen beoordelingen.

Band parameters
Type:
Auto
Type:
Garantie:
5 jaar vanaf de productiedatum
 • Productbeschrijving
 • Aanbieding
 • Garantie
Productbeschrijving
Productbeschrijving

Bridgestone Turanza T005A

Bridgestone Turanza T005A is een volgend item van vlaggenschipbandenserie van de gerenommeerde premium fabrikant. De Japanse ontwerpers verrassen opnieuw met nieuwe ideeën en nieuwe oplossingen.

Het hoofddoel van het Turanza T005A project was om comfortabel en veilig reizen op routes met verschillende afstanden en verkeer. Geen wonder dus dat de hele constructie van het model is geoptimaliseerd voor deze twee sleutelgebieden:Het rijcomfort op lange en korte trajecten


Bij de voorbereiding van het Turanza T005A-model zorgden de specialisten van Bridgestone er alleen maar voor dat de rijervaring positief zou zijn.

 • De band is uitgerust met een speciaal trapsgewijs ontwerp van het patroon, dat verantwoordelijk is voor de vermindering van de geluidsoverdracht naar de cabine.

 • De lamellen met een grote hellingshoek en een versterkte zijwand helpen onaangename trillingen van het stuurwiel en de carrosserie bij het rijden over een obstakel of oneffenheden te elimineren.

De toegepaste oplossingen zorgen ervoor dat u kunt genieten van de volgende kilometers op de weg zonder constant geluid en trillingen. Zelfs bij hoge snelheden en zware belastingen.Turanza


Veilig reizen, aangenaam toerisme


Dankzij geavanceerde technologieën en urenlang testen heeft Bridgestone Turanza T005A een zeer hoog veiligheidsniveau op de route bereikt.

Het unieke Nano Pro-Tech mengsel is ontwikkeld om beter gebruik te maken van polymeer en silica. Op deze manier is het contactoppervlak van de band met de weg aanzienlijk vergroot, waardoor de warmteontwikkeling kon verminderd worden. De band is efficiënter en remt dus veel effectiever en vervormt niet onder belasting.

Het modern symmetrisch loopvlak werd gebouwd op basis van afgeronde hoeken. Ze voorkomen vervormingen tijdens het rijden, door te zorgen voor een vlak oppervlak van het patroon. Dit heeft een positief effect op het remmen op een nat wegdek, wat zeer waardevol is in de lente en in de herfst.Bridgestone


Bridgestone is een Japans bedrijf dat algemeen wordt erkend als de grootste fabrikant van banden en rubberproducten ter wereld. De oorsprong gaat terug tot de jaren 1930. Het werd opgericht door visionair Shojiro Ishibashi, van wiens naam de naam Bridgestone is afgeleid - de naam van de oprichter vrij vertaald in het Engels. „stone bridge” (stenen brug). Het merk is de onbetwiste wereldleider op het gebied van banden, met meer dan 180 productiebedrijven over de hele wereld. Het produceert, exporteert en verkoopt banden van merken zoals: Dayton, Firestone, First Stop, Seiberling, Road King, en Peebless.

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Recensies
Recensies

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Aanbieding
Aanbieding
Prijzen en maten Bridgestone Turanza T005A

Toepassen

Toepassen

Beschikbare maten en varianten
18" 3 beschikbare maten
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

185
Bestel

Levering 2 werkdagen

140
Bestel

Levering 2 werkdagen

127
Bestel
19" 2 beschikbare maten
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

174
Bestel

Levering 2 werkdagen

219
Bestel

Levering 3-4 werkdagen

223
Bestel
Bekijk meer
Garantie
Garantie

Bridgestone Turanza T005A Garantie op banden

 • De fabrikant garandeert de hoogste verwerkings- en materiaalkwaliteit van zijn producten,
 • De garantie wordt verleend op een periode van 5 jaar vanaf productiedatum,
 • De garantie dekt alle defecten en beschadigingen die te wijten zijn aan de schuld van de fabrikant,
 • In het geval van een geaccepteerde klacht worden de banden gerepareerd, vervangen door nieuwe exemplaren of ontvangt je een passende korting voor de aankoop van nieuwe banden (afhankelijk van de mate van slijtage van de geadverteerde) banden).