Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard

Fotominiatuur 1
Fotominiatuur 2
Fotominiatuur 3
Model beschikbaar
in verschillende maten
Van 130 stuk
Kies bandenmaat
Controleer de prijs
Zoek via auto Bekijk prijzen

Bezorging van 48h

14 DagenTerugstuurbeleid

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Wij verzamelen beoordelingen.

Band parameters
Type:
Auto
Type:
Garantie:
5 jaar vanaf de productiedatum
 • Productbeschrijving
 • Aanbieding
 • Garantie
Productbeschrijving
Productbeschrijving

Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard

Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard is een band voor het hele jaar door, die onder alle omstandigheden werkt. Het model is uitgerust met de DriveGuard-technologie. Dit maakt het mogelijk om met een gebroken band 80 km te rijden met een snelehdi van 80 km/h.


Weather Control A005 DriveGuard is een band die het hele jaar door kan worden gebruikt. Deze was echter gebaseerd op het zomermodel - en dankzij het gebruik van geschikte materialen - perfect geschikt voor winterse omstandigheden. Dit wordt bevestigd door de volledige winterhomologatie. De band is gemarkeerd met het symbool van een bergtop en een sneeuwvlok (3PMSF), wat betekent datde banden zelfs in de sneeuw een volledige grip behouden. Als we naar een Alpenland willen, waar banden zijn vereist die winter-gehomologeerd zijn, zal er geen probleem zijn.


Bridgetone Weather Control A005 DriveGuard is bedoeld voor wagens met het TPMS-drukcontrolesysteem. In het geval van luchtverlies, kunt u met het model zelfs 80 km rijden met een snelheid van 80 km/h. Dit is mogelijk dankzij de stijve wanden van de band.


Een ander voordeel is ook het Weather Control A005-loopvlak, waarvan de vorm lijkt op de letter V. Dankzij dit is de brandstofverbranding kleiner, en voldoet de band om langere afstanden te overwinnen. Bovendien wordt het gewicht van de auto beter verdeeld.


Bestuurders zijn steeds meer bereid om meerseizoensbanden te gebruiken. Dit houdt verband met de klimaatverandering en de steeds mildere winters. Gewoonlijk kunt op dergelijke banden minder kilometers rijden. Echter niet in het geval van BridgetoneWeather Control A005 DriveGuard. Onderzoeken van het bedrijf tonen aan dat op deze band bijna identieke afstanden worden behaald als op het Turanza T005-zomermodel. De banden helpen u om geld te besparen voor het wisselen van de banden twee maal per seizoen.


De Bridgestone-banden met het DriveGuard-systeem zijn bedoeld voor personenwagens, uitgerust met het TPMS-systeem. Deze technologie (TyrePressure Monitoring System) informeert de bestuurder omtrent de luchtdruk in de banden. In het geval van een onregelmatigheid, licht een indicatorlampje op het stuurpaneel op.


De DriveGuard-technologie laat toe om tot 80 km te rijden met een snelheid van 80 km/h met een „lekke band”. Dit is mogelijk dankzij de versterkte zijwanden die de belasting van de auto kunnen dragen ondanks het luchtverlies.


Logo

Bridgestone is momenteel de grootste producent van banden en rubberproducten ter wereld. Zijn portfolio omvat merken zoals Firestone en Dayton. Het concern heeft maar liefst 59 bandenfabrieken over de hele wereld. Bridgestone-banden worden vrij vaak standaard in auto's gemonteerd. Ze worden gebruikt door onder andere: Audi, BMW, Citroen, Ford, Honda, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Opel, SEAT, Skoda Auto, Suzuki, Peugeot, Toyota en Volkswagen.

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Recensies
Recensies

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Aanbieding
Aanbieding
Prijzen en maten Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard

Toepassen

Toepassen

Beschikbare maten en varianten
16" 1 beschikbare maat
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

130
Bestel
17" 1 beschikbare maat
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2-3 werkdagen

197
Bestel

Levering 2 werkdagen

262
Bestel
Garantie
Garantie

Bridgestone Weather Control A005 DriveGuard Garantie op banden

 • De fabrikant garandeert de hoogste verwerkings- en materiaalkwaliteit van zijn producten,
 • De garantie wordt verleend op een periode van 5 jaar vanaf productiedatum,
 • De garantie dekt alle defecten en beschadigingen die te wijten zijn aan de schuld van de fabrikant,
 • In het geval van een geaccepteerde klacht worden de banden gerepareerd, vervangen door nieuwe exemplaren of ontvangt je een passende korting voor de aankoop van nieuwe banden (afhankelijk van de mate van slijtage van de geadverteerde) banden).