Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Continental ContiPremiumContact 2

Kies de bandenmaat:

Merk:
Continental
Type:
Zomerbanden
Label:
D B B 71 dB
Meer informatie
Aantal:
88 / stuk
Bestel
4,0
Beoordeling: Voldoende 681 reviews

Continental ContiPremiumContact 2 beschrijving

Het model is een ideale oplossing voor auto’s in de midden en hogere klasse met een groot vermogen. Continental ContiPremiumContact 2 is een band die een zeer goede bestuurbaarheid garandeert, zowel op droog, alsook op nat wegdek. Dankzij het asymmetrisch loopvlak voert het model snel het water af, waardoor de grip op een hoog niveau blijft in alle omstandigheden. Hierbij zijn de innovatieve 3D groeven bijzonder behulpzaam: ze verkorten de remweg en water wordt sneller afgevoerd, wat het risico van aquaplanning vermindert. Diezelfde 3D technologie is ook verantwoordelijk voor betere stabiliteit van de band.Continental ContiPremiumContact 2 is meer bestendig tegen vervorming en mechanische beschadigingen, wat het rijcomfort en algemene bestuurbaarheid verbetert. Het model is geproduceerd uit een modern mengsel, dat verantwoordelijk is voor verlengde levensduur en juiste grip ongeacht de weersomstandigheden. Daardoor is Continental ContiPremiumContact 2 bijzonder veilig, ook bij extreem hoge snelheden en hij voldoet aan de verwachtingen van gebruikers die bij keuze van een band vooral op parameters kijken. De verbeterde constructie en geoptimaliseerde vorm van de band helpen om meer stabiliteit bij rijden te behouden en rijprecisie te verbeteren. Het model staat ook borg voor een hoog niveau van geluidsdemping - dankzij de constructie van het loopvlak dempt de band zeer goed geluiden. De rolweerstand is ook verminderd, waardoor het brandstofverbruik daalt en de levensduur van het model langer is.logo Continental


Continental is een concern dat niet alleen maar banden produceert maar ook remsystemen, autocontrolesystemen, brandstofinjectiesystemen, tachografen en andere elementen voor transport en automobiele industrie. Het bedrijf is in 1871 in Hannover opgericht, waar hun hoofdkantoor tot op heden ook gevestigd is. Aan het begin leverde het bedrijf ook andere producten behalve banden op de markt: schoenen, waterdichte textielen, ballen en speelgoed. Het concern verkoopt hun banden over de hele wereld, niet alleen maar onder hun eigen merk maar ook andere merken - het is de eigenaar van bedrijven zoals: Semperit, Barum en Uniroyal.

Continental ContiPremiumContact 2 beoordeling

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 681 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 3,6
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 4,2

681 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 96 Personen
 • 4 369 Personen
 • 3 201 Personen
 • 2 13 Personen
 • 1 2 Personen

95% van de gebruikers raadt deze band aan

95%

De gegevens over de band worden verzameld voor 6342 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 681 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 9435000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,2
  Ik reis veel als bestuurder van een gewone personenwagen maar wel vaak met verschillende auto’s.Ik heb echt een goede vergelijking van de banden van verschillende fabrikanten in deze en vergelijkbare maten. Voor me is deze Continental ContiPremiumContact 2 band (205/55R16 91 V) bijna ideaal. Op droge oppervlak noteer ik geen werk van systeem ABS (remmen heb ik 312 mm op den voorkant en 256 geventileerde achterkant – dus dezelfde zoals je in Audi S3 heeft). In de bochten geven ze je een zeer goede bestuurbaarheid en grip. Bij het starten blijft die perfect houden (heeft wel wat te overdragen op de weg want meer dan 187 KM en 390 Nm bij een lichte auto met voorwielaandrijving). Bovendien is die rustig op elke snelheidsgebied. Continental ContiPremiumContact 2 banden hebben ook iets dat de meeste sportieve banden niet hebben - perfect absorbeert kleine oneffenheden en amortiseert kloven op de weg. Op natte oppervlak heeft ze heel goed grip (op natte asfalt was tot nu toe enkel Uniroyal RainSport even goed). Aquaplaning heeft geen grote indruk op deze band als ik voel me glijden dan heeft deze band me wel tijd om te kunnen reageren. Dwarse houding op natte oppervlak is ook ideaal. Bovendien rijden op natte asfalt verloopt is stilte...Terwijl ik deze banden kocht dan had ik in mijn gedachten dat deze banden kunnen wat snellere slijtage hebben – maar dat vind ik niet zo erg. Ik wilde hoge en goeie parameters van de rubbers hebben en comfort. Tot nu heb ik ongeveer 25000 km op deze banden gedaan en ik heb nog meer dan 60 – 65 % loopvlak. Dus duurzaamheid vind ik normaal als voor vergelijkbare banden die ook Hihg Performance zijn. Ik raad deze banden aan, ze zijn elke euro waard!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 6 Nee 5

 • een mening buiten NL

  Maat: 165/70 R14

  Beoordeling: 4,5
  Heel goeie band. Ik dacht dat als ze zo’n hoge profiel heeft dat ze gaat „zwemmen” in de boog maar dat is niet zo. soms voel ik alleen lichte verschuiving naar een bepaald punt maar vanaf daar gaat die niet meer verder. Grip van de Continental ContiPremiumContact 2 bij het starten vind ik perfect. Ik ben geen enkele keer in een plaats blijven draaien. Mijn Polo 1.2 met 3cil motor, die heel licht is dus ik kon een keer bij het noodstop ABS gebruiken op een slag (blokkade). Deze schakelde al bij lage snelheid dat zegt dus dat de band voor een lange tijd gehouden heeft. De voorkant van de auto zal nooit zo geladen zijn en de druk zal ook nooit zo groot zijn als bij een grotere motor van 4cil. of diesel, die zwaarder is. Op natte oppervlak gedragen zich deze Continental ContiPremiumContact 2 banden ook even goed. Ik heb geen aquaplaning kunnen voelen ook als ik met linkerbanden in een diepe plas gerijden heb. Als er iemand toen op de trottoir zou zijn dan zou die gratis een douche kunnen nemen ;) De band gedragt zich goed tijdens grote regen door de brede groeven en op natte wegen. Samengavet: Deze band is haar prijs waard. Zerek om aan te raden!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 2 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 3,4
  Indien er ondertussen geen andere betere banden zouden verschijnen – dan zouden deze Continental ContiPremiumContact 2 zeker weer de volgende zijn. Afgelegde afstand – niet veel, 10 duizend, dus moielijk om objectieve beoordeling voor alle categorieen, ik heb geen “moeilijke” situaties gehad op natte/droge oppervlak. Enkel eventueel over het loopvlak (na een jaar had ik – 2 mm, volgens me zou ik ze 5 seizoenen kunnen gebruiken); ik hoorde over aquaplanning maar ik heb dit niet meegemaakt (tot nu toe!). Volgens me zijn dat goeie banden, het meest veelzijdige tussen goede zomerbanden. Bij de aankoop hield ik rekening met bijna alle modellen vanaf Nokian, ContiPremium1, Pirelli (te veel totaal andere opinies!), tot Kleberg banden en Barum Bravourisy; misschien zonder Michelins (te duur, achter de prijs ziet geen kwaliteit!). Misschien nog Bridgestone Turanza ER 300 kunnen even veelzijdig zijn, misschien beter?,duurder en luider. Ik kan jullie Continental ContiPremiumContact 2 aanraden. Lees ook testen.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/60 R15

  Beoordeling: 4,2
  In deze prijs echt een van de beste banden voor de zomer! Uitstekende grip in droge omstandigheden - remmen vanaf 100 km / h met volle kracht en zelfs ABS reageert niet. Met de versnelling is het even goed, het is moeilijk om buiten tractie te gaan. In de bochten geeft Continental ContiPremiumContact 2 veel vertrouwen en controle over de auto, er zijn geen verrassingen die me overkwamen bij het gebruik van Michelin banden, dat de auto zonder reden ineens buiten het spoor ging. Wat natte oppervlak betreft is die volgens me goed, grote waterhoeveelheid en boog dat zijn altijd omstandigheden waar je moet oppassen. En dan zijn deze Continental ContiPremiumContact 2 banden rustig en geven je veel comfort tijdens het reizen. Ik weet niet hoe het zal zijn met de verbruik, 2 weken nadat ik de bandne omwisseld heb had ik een leke band door een draadnagel – maar dat kan ik al seen grooote pech beschouwen. Indien het over een profiel gaat dan na ongeveer 10000 km zag ik geen verschil op den loopvlak.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 215/55 R16

  Beoordeling: 4,2
  Hallo, ik gebruik deze band al 3 seizoenen, ik heb iets meer dan 40 duizend km gedaan dus ik kan ietsmeer erover zeggen. Continental ContiPremiumContact 2 is namelijk heel goed. Deze band heeft klasse, op droge asfalt houdt ze zich alsof ze geplakt is, en scherpe bochten bezorgen geen enkele problemen. Op natte asfalt kan je zels een beetje lichtzinningheid zijn omdat deze band veel vergeeft. Continental ContiPremiumContact 2 gaat zonder enige problemen door de plassen. In de tijd dat 3de seizoen startte heb ik achtarbanden en voorbanden omwisseld. Ik stel ook steeds herhaalds eigenschappen van deze banden op natte oppervlak, ik heb nu ongeveer 3-4km van de loopvlak. Daarom zal ik op deze tot einde van het zeizoen gebruiken. De prijs van d enieuwe is ong 125 EUR voor de maat die ik heb. Ik zal nu voor deze prijs Dunlop sp sport blueresponse proberen te kopen. Ik hoop dat mijn opinie voor iemand nuttig zal zijn. Groeten.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Continental ContiPremiumContact 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
D | B | B 71 dB
205/55 R16 91 V 88 Bestel
D | B | B 71 dB
195/65 R15 91 H 82 Bestel
D | C | B 70 dB
175/55 R15 77 T 98 Bestel
D | B | B 70 dB
175/60 R14 79 H 107 Bestel
D | B | B 70 dB
175/65 R15 84 H 105 Bestel
F | C | 70 dB
175/65 R15 84 H 105 Bestel
D | B | B 70 dB
175/65 R15 84 H 95 Bestel
C | C | B 70 dB
185/50 R16 81 T 134 Bestel
C | C | B 70 dB
185/50 R16 81 T 129 Bestel
C | B | B 70 dB
185/55 R15 82 T 90 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK B
Kod QR

Continental

3507310000

205/55 R16 91 V

C1

71

 • Continental
 • ContiPremiumContact 2
 • 205/55 R16
 • 91
 • V
 • D
 • B
 • B
 • 71 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Certificaat

Continental ContiPremiumContact 2 test

2011 test ADAC met de maat: 175/65 R14 1. plaats beoordeling: goed
test ADAC met de maat: 195/65 R15 beoordeling: goed
test ADAC met de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: