Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Continental ContiWinterContact TS850

Kies de bandenmaat:

Merk:
Continental
Type:
Winterbanden
Label:
C C 72 dB
Meer informatie
Aantal:
92 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed 374 reviews

Continental ContiWinterContact TS850 beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Continental ContiWinterContact TS850 is een winterband van premium klasse. Banden van deze klasse worden door ultramoderne technologie en maximale prestaties gekenmerkt. Dit model is voor middenklasse en compacte auto’s bestemd. In de afgelopen jaar heeft de band vele onderscheidingen verzameld in prestigieuze auto banden tests. In 2015 heeft hij in ADAC en ACE/GTÜ tests gewonnen.

Continental ContiWinterContact TS850 wordt in directioneel loopvlakprofiel uitgerust die het best voor de moeilijke winterweersomstandigheden is. Dit model verzekert goede handeling op een glad wegdek en uitstekende grip op sneeuw, slush en ijs. Door vergroterde hoeveelheid van lamellen en blokken wordt het remweg afgekort. De band heeft veel scherpe randen (zgn. Sipping technologie). Dankzij meer bandenranden worden zijdelingse krachten in de bochten beter overgebracht. De gehele lengte van lamellen wordt vergroterd en hierdoor wordt waterafvoer effectiever. Dat leidt tot betere grip op ijs en sneeuw. De constructie van de band garandeert gereduceerde rolweerstanden wat tot verminderd brandstofverbruik leidt. De band wordt uit modern rubbbermengsel van hoge kwaliteit geproduceerd die zeer langzaam verslijt. Dankzij hoge duurzaamheid en laag brandstofverbruik is dit model economisch in gebruik. Deze banden worden door hoge stabiliteit en mogelijkheid om in verschillende omstandigheden te werken. Elk element wordt ontworpen met behouden van hoogste standaarden en met zorg over het milieu. Uit de tests bleek dat dit model 10% mindere rolweerstanden in vergelijking met voorganger heeft.

Continental ContiWinterContact TS850 wordt door Duitse Continental, één van de grootste bandenconcerns geproduceerd. Continental producten behoren tot premiumklasse dus ze hebben hoogste kwaliteit, maximale prestaties en uitstekende rijeigenschappen. Continental heeft 22 fabrieken in de hele wereld. Tot Continental concern behoren: Uniroyal, Barum, Viking, Matador en Semperit. De ondermening wordt in 1871 opgericht. Op het begin produceerde Continental ook andere rubberproducten. Continental banden genieten het vertrouwen van klanten door veel successen die door jaren heen het bedrijf heef bereikt. Continental banden zijn de beste oplossing voor automobilisten die op prijs perfecte presteties, uitstekende grip en rijveiligheid stellen.

Continental ContiWinterContact TS850 beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 374 reviews

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 4,6

374 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 205 Personen
 • 4 163 Personen
 • 3 5 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 0 Personen

97% van de gebruikers raadt deze band aan

97%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3625 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 374 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 3033000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,3
  Opel Astra H, banden in de maat 205/55 / R16 T. In 2012 was Continental ContiWinterContact TS850 de innovatie op de bandenmarkt. Nu na vierde winter en ongeveer 20.000km kan ik een beetje over deze banden vertellen. Meestal rijd ik rond de stad, soms op de snelwegen, dynamische rijgedrag. Op een droog wegdek – heel goed. Ik had een kans om op de snelweg met snelheid 180-205km/h te rijden (temperatuur -5 graden C, droge weg). Geen lawaai, remweg ook goed. Boven 5-10 graden C een beetje slechter. Slippen bij het remmen. Op een nat goede waterafvoer, ondanks 4 seizoenen kunt u zonder problemen met snelheid 120-140km rijden wanneer het regent. Continental ContiWinterContact TS850 heeft ook goede tractie op een sneeuw, het is altijd makkelijk om de garage te verlaten (zelfs ondanks 15cm sneeuw). Op een sneeuwbrij – uitstekend (bij temperaturen boven 0 graden C) Je kan makkelijk met hogere snelheiden rijden. ;) Goede afvoer van het sneeuw en kortere remweg. Lagere brandstofverbruik dan op gelijke modellen van de concurrentie, lage rolweerstand. Na 4 seizoenen heeft mijn loopvlak 5-6mm. De enige nadeel is de prijs- te hoog! De beste banden voor de stad en snelwegen. Zelfs bij hogere snelheden voel ik me veilig en auto blijft stabiel. Ik heb nog niet Continental ContiWinterContact TS850 in de bergen getest. De prijs is zeker te hoog maar ik stel de veiligheid op prijs. Daarom zou ik nog een keer deze banden kopen. Ik zou aan iedereen aanraden. ;)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,4
  Ten eerste wilde ik andere banden kopen, maar ik dacht dat misschien nog een betere band met gelijk loopvlakprofile te kopen. Dus ik heb Continental ContiWinterContact TS850 gekozen. Ik heb al de hele winter ermee gereden en ik ben supertevreden ermee. Deze band is stil, en ik heb de indruk dat het rijden met deze winterband is veiliger dan met mijn zomerbanden tijdens de zomer. Het rijden op de droge oppervlakte is rustig en gezellig. Het besturen in de sneeuw is zonder probleem, ik had nog geen probleem om in de ochtend tijdens de sterkste winter om van de garage uit te gaan (15-20cm sneeuw) gehad. De greep zowel in de sneeuw alsook in de slush is zeer goed. Ik ben echt tevreden van mijn nieuwe Continental ContiWinterContact TS850 en ik voel me veilig tijdens het besturen. Die werken ook heel goed in de natte, wat tijdens de winter is echt belangrijk. Rijden op de sneeuw, slush of ijs betekent nu voor mij een veiligheid! Ik zie hier ook geen kenmerken van de slijtage! Enige nadeel is de prijs hier, maar voor deze kwaliteit ben ik toch niet verbaasd! En je betaalt misschien meer voor de banden, maar dan kan je op de benzine besparen. Echt! Brandstofverbruik is hier zeker verminderd. Dat is zeker een luxe band. Ik ga zeker nog eens ooit Continental ContiWinterContact TS850 kopen, maar nu kan ik nog die oude gebruiken ;)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 5 Nee 5

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,4
  Eerste keer rijd ik op de banden van de top klasse en ik heb er geen spijt van elk cent die ik heb voor Continental ContiWinterContact TS850 betaald. Hoewel de winter dit jaar heb ik nietmeegemaakt, terwijl ik vaak op het ijs reed gedroeg zich mijn band echt voorspelbaar. Ik aarzelde tussen de aankoop A4 als gevolg van lagere verbruik volgens de testen, maar ik moet zeggen dat ik heb echt een goede keuze gemaakt. Mijn banden na 10 00 0km vertonen geen slijtage en waarschijnlijk loopt in de orde van 15 000 km per jaar tijdens de winter gaan ze vroeger oud dan versleten. Ik adviseer iedereen om Continental ContiWinterContact TS850 te kopen, voor mij was het een investering in de veiligheid die je moet hebben afbetaald. In de natte in krappe bochten als de auto rijdt op rails. ESP enige keer dat ik kwam in ijzige kruispunt reed op een veel hogere snelheid met de banden bewaard gebleven erg voorspelbaar en er waren geen ongecontroleerd slippen. Ik zou die aanraden aan iedereen!

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 4 Nee 2

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,7
  Een vriend overtuigde me om Conitental banden te kopen. Banden zijn niet goedkoop, en het loopvlakprofiel is bijzonder origineel. Kijken naar de band, kunt u zien dat die zeer fijn ontworpen is, maar hij is nog maar een stuk zwart rubber. De Continental ContiWinterContact TS580 heb ik al in de september gekocht en ook onmiddelijk liet ik die monteren. En dan voelde ik wat een zachte en stille besturen betekent. En dat duurt de hele tijd, zelfs bij de laagste temperatuur deze winter. De greep zowel op een droge en koude, het nat en warm en de sneeuw is perfect. Ik woon in een gebied waar geen wegen bestrooid met zout zijn. Auto moet dus geschikt zijn voor het rijden op sneeuw, modder en ijs. En dit is het. Ik zou adviseren dat het de moeite waard is om een beetje meer uit te geven, ik rijd op deze set van 4-5 seizoenen, en het verschil tussen de enkelvoudige goedkoopste band en Continental ContiWinterContact TS850 is een berg van goud.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 2 Nee 4

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,7
  Continental ContiWinterContact TS850 presteren uitstekend op zowel natte als droge omstandigheden. In de sneeuw - geweldig. Ik had de gelegenheid om het te testen tijdens de winter van dit jaar en de beroemde Xavier. Snowdrifts en sneeuwstormen die ik in staat was om te rijden op deze banden is gewoon een maat voor de prestaties voor deze banden. Wanneer een andere problemen op de weg hadden kon ik rustig zonder een probleem doorrijden. Ik zag de blik van sommige chauffeurs die moest mezelf te duwen en ik ging zonder media-ondersteuning. Ik zou die aan iedereen aanraden. Continental ContiWinterContact TS850 zijn veel beter dan mijn alle vorige banden. Ik zou het iedereen aanraden onbeslist. Blijkbaar winter is achter ons, maar voor ons dus een andere bestuurder niet besparen op banden gewoon kopen en genieten van veilig rijden. Rijden met de kennis die we hebben op het middenveld tijdens de winter avonturen Continental.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 1 Nee 4

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Continental ContiWinterContact TS850

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | C | 72 dB
195/65 R15 91 T 89 Bestel
C | C | 72 dB
195/65 R15 95 T 92 Bestel
C | C | 72 dB
195/65 R15 91 T 86 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEDGEK C 72 dB

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Certificaat

Continental ContiWinterContact TS850 test

2015 test ADAC met de maat: 165/70 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport met de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 255/50 R17 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC met de maat: 195/65 R15 1. plaats beoordeling: goed
test ADAC met de maat: 175/65 R14 1. plaats beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild Sportcars met de maat: 235/35 R19 3. plaats beoordeling: uitstekend
test AUTO Straßenverkehr met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Stiftung Warentest met de maat: 225/45 R17 beoordeling: goed
test ADAC met de maat: 225/45 R17 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 185/60 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild Sportcars met de maat: 225/50 R17 2. plaats beoordeling: uitstekend
test ADAC met de maat: 185/60 R15 1. plaats beoordeling: goed
test ADAC met de maat: 225/45 R17 1. plaats beoordeling: goed
test ADAC met de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: goed
test auto motor i sport met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen