Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Zeetex HP1000

Kies de bandenmaat:

Merk:
Zeetex
Type:
Zomerbanden
Aantal:
43 / stuk
Bestel
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 299 reviews

Zeetex HP1000 beschrijving

Type: zomerband.

Klasse: economisch - banden binnen deze klasse worden door optimale prestaties en zeer aantrekkelijke prijs gekenmerkt.

Bestemming: personenauto’s.

Loopvlak: asymmetrisch - zulke oplossing verbetert prestatie op nat wegdek, zorgr voor stabiliteit in bochten en garandeert het rijcomfort.


De band Zeetex HP1000 is een product, dat door Zafco in de zomer 2014 ingevoerd wordt. Dit model is bestemd voor personenauto’s.


Zeetex HP1000

De producent zorgt voor het goede rijgedrag. Dit model garandeert maximale stabiliteit tijdens het rijden. Deze prestaties worden ook behouden bij grote snelheden en in de bochten.

Zeetex HP1000 beantwoordt precies op de manoeuvres van het stuurwiel en daardoor wordt ook de rijplezier verhoogd. Een andere, zeer belangrijke parameter van de band is een laag geluidsniveau. Daardoor garandeert de band het hoge rijcomfort.

Zeetex HP1000


Het asymmetrische loopvlakprofiel van Zeetex HP1000 helpt de band om door het diepe water te rijden met he behouden van heel goed contactoppervlak.

Wat ook belangrijk is, de band wordt van een speciaal rubbermengsel geproduceerd, dat ze tegen de voortijdige slijtage beschermt. Als gevolg daarvan krijgt u uistekende grip en lange levensduur van de band en dat alles komt tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


logo Zeetex

Zeetex is een van de beste merken binnen de economische klasse. De onderneming Zafco is de eigenaar van dit merk. Dit bedrijf komt uit Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). Zafco investeert zeer intensief in de ontwikkeling van Zeetex banden. Als gevolg daarvan zijn ze zeer goed qua kwaliteit en leverbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Zeetex banden werden door specialisten ontworpen die hun ervaring tijdens de samenwerking met Bridgestone of Michelin kregen. De voortdurende ontwikkeling van het merk en de openheid van de producent op suggesties inzake de ontwikkeling van producten overtuigden Oponeo om de samenwerking met Zafco en de distributie van Zeetex banden te beginnen.

Zetex banden vertonen alle belangrijkste eigenschappen die door bestuurders gezocht worden: veiligheid, comfort en zuinigheid. De aankoop van Zeetex banden is dus zeer betaalbaar. Qua kwaliteit kan dit merk tot Debica of Kormoran worden vergeleken.

De uitstekende kwaliteit van Zeetex banden wordt bevestigd door positieve beoordelingen van onze klanten en de populariteit van producten in Europa en in de VS. Zeetex banden worden in 85 landen aangeboden.

Het is goed te weten, dat Zafco nadruk op de ecologie legt. Dat beïnvloedt direct financiën van bestuurders omdat Zeetex banden leveren de reductie van het brandstofverbruik door een auto. De keuze van dit merk is de verdubbelde besparing - tijdens de aankoop en tijdens het tanken.

Zeetex HP1000 beoordeling

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 299 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11110 4,0

299 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 73 Personen
 • 4 177 Personen
 • 3 39 Personen
 • 2 6 Personen
 • 1 4 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2453 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 299 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2501000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Poncki

  Maat: 225/45 R18

  Beoordeling: 3,1 111100
  Helaas zijn deze banden all-seizoen, niet zomer. Ik zou ze niet bestellen als de beschrijving juist was. E46 328 225/45/18 Wat de beoordeling betreft, is dit geen slechte band, hoewel ik een probleem had met het balanceren van twee van de vier banden. Het geluidsniveau is laag, maar de banden zijn vrij hard en je kunt eventuele oneffenheden iets te veel voelen. Toch ben ik in dit opzicht tevreden. Op een droge ondergrond kunnen ze het goed doen, het starten is ok, iets slechter remmen 4/6. Probeerde ik 200km/u voor een test rijden en er gebeurde niets, geen schommelen of trillingen maar ik voelde me een beetje onzeker bij deze snelheid, omdat ik dacht dat het gewoon een goedkope band was. Aan de andere kant wordt het nerveus op een vochtige en licht vochtige ondergrond. De tractiecontrole wordt snel geactiveerd bij het starten en in bochten / rotondes, remmen - vreselijk, zeer snel de grip verliezen. Ik heb nog niet op een zeer natte ondergrond gereden en ik ben bang wat zal met de achterkant gebeuren. Ik wil niet nadenken over wat er zou gebeuren op lichte sneeuw of vorst. Ik kocht ze voor €43 per stuk dus ik had niets anders verwacht, maar voor 60 zou ik het niet doen. En ik zal deze banden zeker niet meer kopen, zelf als ze €35 per stuk kosten. Ik raad ze ook niet aan andere gebruikers aan vanwege de onzekerheid. Tenzij het gewoon is om alleen naar de winkel met V-max tot 80km/u.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Wojtek

  Maat: 245/40 R18

  Beoordeling: 3,7 111700
  Ik heb deze banden gekocht vanwege hun lage prijs en positieve feedback. Ik verwachtte geen wonderen voor 60 euro per stuk, maar.... Bij alle banden was een hoogteslag en bij 80 km/uur trilde het stuurwiel. Bij 120-140 km/u had de auto een sterke resonantie. (Het hele auto trilde). Het was vervelend.... De juiste diagnose werd pas gesteld door de 3e automonteur. Hij verklaarde dat de banden geschikt waren voor een vuilnisbelt, niet voor een velg. Hij was verbaasd dat ze nog niet 500km hebben. Ik verloor geld bij het balanceren, zenuwen en tijd. Ik liet de mogelijkheid niet toe dat het de fout van de nieuwe banden was, en toch....... Ik was op zoek naar een fout in de vering en het kloppen van de velgen omdat ik na de vorige eigenaar soortgelijke symptomen had op oude banden. Ik kan deze banden aanbevelen als je niet meer dan 70 km/u rijdt. 😉 Als ik wist dat het zo’n een rotzoois is, zou ik liever extra betalen en banden van een duurdere/betere fabrikant hebben. Dus als iemand van jullie soortgelijke symptomen heeft, dan weet je wat je moet doen. Ik hoop dat ik u met dit advies geld, zenuwen en tijd zal besparen. Banden worden momenteel beklaagd.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Sebastian Dąbrowski

  Maat: 215/50 R17

  Beoordeling: 4,4 111140
  Ik was op zoek naar de eerste nieuwe set zomerbanden voor mijn auto. Ik heb veel banden (nieuw, oud) nagekeken. Aanvankelijk zou ik, zoals gewoonlijk, gebruikte merkbanden in goede staat kopen. Totdat ik deze banden vond. Ik werd verleid door de lage prijs en de goede feedback van de gebruikers. Eerlijk gezegd maakte ik me zorgen over de kwaliteit en duurzaamheid van deze banden. Ik rijd niet veel in het seizoen, de meeste routes zijn zeereizen, meren, winkelen, pendelen. Uitzonderlijk, ik had 2 grotere reizen. In geen van deze langere reizen had ik me zorgen gemaakt over hoe de banden zouden werken. Ze zijn sensationeel. Middelmatige verbranding onder de 6l (auto beladen). Stilte en comfort. En bovenal, veiligheid. Zeetex-banden zijn zeer goed, zowel op de snelweg (bij snelheden tot 220 km/u) als op de wegen met gaten erin. Bij deze prijs is er geen betere optie. Om geen loze woorden te zijn - na een positieve ervaring met zomerbanden van Zeetex, bestelde ik gisteren een set voor de winter - Zeetex Ice-Plus S100 in de maat 205/55/R16. Ik ben ervan overtuigd dat deze banden zullen mij ook dienen;) Ik bevel het aan.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Łukasz!

  Maat: 225/45 R17

  Beoordeling: 4,2 111120
  Dus, ja, ik heb de Zeteex getest op Laguna II. Ik was erg bang voor lawaai en het gedrag van de auto boven de 150km/u. Ik was op zoek naar 17-inch 225/45 banden. Gebruikte, gemerkte - elke, maar in goede staat. Banden kosten minimaal €35 tot 45 per band. Logischerwijs heb ik mijn vrienden en specialisten gebeld en hen gevraagd hoe slecht hun ervaringen met Zeetex zijn. Het blijkt dat ze geen slechte ervaringen hebben! Dus ik heb 4 stuks 225/45 R17 banden besteld en ik ben zeer tevreden. Ten eerste, zijn ze NIEUW EN GARANTIE! Ten tweede, het rijden op de snelweg de hele tijd 140 km/u, volledige rijcultuur en volledige controle over de rijbaan. De route die mijn vader doet, een beetje langzamer rijden in 3 uur, reed ik in 2 uur (100% legaal rijden)! Ten derde, rijden terug tijdens de storm met hagel, vrijwel iedereen gestopt omdat het onmogelijk was om te rijden, en Zeetex - volledige rijcultuur en volledige controle over de auto. Dus ik ben erg blij dat ik het risico heb genomen en deze banden heb gekocht.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Vector

  Maat: 225/45 R17

  Beoordeling: 2,7 117000
  Na een heel seizoen en 15.000 km/h, merkte ik dat: - De banden haden iets meer dan 7mm profiel na het seizoen en 6mm. Ik denk dat het nog twee seizoenen is en dat we afscheid van ze moeten nemen. - De band is vrij stil, met 67dB aangegeven, maar mijn Michelin-winterbanden, die 70dB hebben, zijn waarschijnlijk nog stiller bij hogere snelheden. Ik heb het niet gemeten in het laboratorium, maar het is mijn eigen gevoel. En dat is de hoogste prioriteit voor mij in mijn auto. - De auto is niet erg stabiel in snellere bochten. - Ik had geen verrassingen in de regen of zoiets. - Het belangrijkste voordeel is dat ze nieuw zijn, maar het zal jammer zijn om na 3 seizoenen de banden weg te gooien. Ik heb meestal mijn banden vervangen vanwege hun ouderdom. Ik wil er graag aan toevoegen dat in mijn tweede auto heb ik de band (achteras) van een andere producent al voor 4e seizoen. En ze zijn 5,5-6mm. En tegen de huidige prijs zou ik ze niet meer gekocht hebben.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Zeetex HP1000

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/55 R15 89 V 43 Bestel
245/35 R20 95 Y 59 Bestel
255/35 R19 96 Y 70 Bestel
255/35 R20 97 Y 66 Bestel
255/40 R19 100 Y 72 Bestel
275/40 R19 105 Y 84 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: