Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Zeetex ZT1000

Kies de bandenmaat:

Merk:
Zeetex
Type:
Zomerbanden
Label:
E C 71 dB
Meer informatie
Aantal:
47 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 1037 reviews

Zeetex ZT1000 beschrijving

Zeetex ZT1000 is een model, dat alle bestuurders tevreden zal stellen die een band zoeken die veilig en duurzaam is en tegelijkertijd betaalbaar. De band heeft een geoptimaliseerde constructie en daardoor wordt het rijden gemakkelijk en comfortabel. De band wordt onder andere gekenmerkt door een laag geluidsniveau en precisie.

Zeetex ZT1000

Zeetex ZT1000 is milieuvriendelijk dankzij de samenstelling waarvan ze gemaakt wordt en het speciale profiel van loopvlakblokken - dankzij deze oplossingen wordt dit model duurzamer en de slijtage is gelijkmatig, wat een langere levensduur garandeert.

Zeetex ZT1000Ontwerpers hebben een asymmetrisch loopvlakprofiel gekozen, dat goed onder diverse omstandigheden werkt. Daardoor kan men, zonder zorgen over de veiligheid, van het dynamische en stabiele rijden genieten, ongeacht weersomstandigheden.

Blokken op de buitenkant helpen bij het behouden van het rijspoor en rijstabiliteit en ze presteren ontzettend goed vooral in de bochten. Speciaal ontworpen groeven voeren het water snel af van de bovenkant van de band Zeetex ZT1000 en helpen om de gehele constructie te koelen. Drie centrale ribben garanderen optimale efficiëntie en zorgen voor de onmiddellijke reactie op bewegingen van het stuurwiel.

Het veranderende weer en verschillende soorten wegdek zijn de beste omstandigheden voor Zeetex ZT1000. Het asymmetrische loopvlakprofiel, de moderne rubbersamenstelling, die de grip ondersteunt, en verbeterde blokken van het loopvlak maken de band Zeetex ZT1000 een ideale optie bij weersveranderingen.

Banden Zeetex zullen voldoen aan verwachtingen van bestuurders die op zoek zijn naar veilige en comfortabele banden, die tegelijkertijd ook betaalbaar zijn. Een ander voordeel zijn milieuvriendelijke eigenschappen van Zeetex banden. Op deze manier bespaart u twee keer (op de aankoop en de brandstof) en kunt u gerust en comfortabel rijden.


logo Zeetex

Het merk Zeetex wordt beschouwd als een uitstekend alternatief voor Debica of Kormoran. De onderneming Zafco is de eigenaar van dit merk. Dit bedrijf komt uit de Verenigde Arabische Emiraten. Zeetex banden zijn van goede kwaliteit die tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar zijn. De Zeetex banden worden ontworpen door dezelfde constructeurs, die vroeger met Michelin of Bridgestone samenwerkten.

Zeetex banden worden naar 85 landen geëxporteerd. Ze zijn de meest populair in Europa en in de Verenigde Staten. De kwaliteit van banden wordt ook door de positieve beoordelingen van onze klanten bevestigd. Uitstekende prestaties en populariteit van Zeetex was een reden van de samenwerking tussen Oponeo en Zafco, die nu onze partner is.

Zeetex ZT1000 beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 1037 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2

1037 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 312 Personen
 • 4 616 Personen
 • 3 84 Personen
 • 2 19 Personen
 • 1 6 Personen

95% van de gebruikers raadt deze band aan

95%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3482 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 1037 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 8828000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Bartek

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,2 111120
  Ik heb de banden in april gemonteerd bij 8 graden C. Het was nat en koel. Winterbanden Pirelli Sotozero van 2009 jaar met 5m.m. loopvlak glijden bij een sneller start toen de groot licht aangezet wordt. Vulkanisatietechnicus bespotte zelfs de banden van „Chinese kwaliteit” en zei dat ze nutteloos zijn. Hij was verbaasd voor de eerste keer tijdens het balanceren van de banden. Er was namelijk geen problemen met balanceren. We werden opnieuw voor de tweede keer verbaasd toen ik van de fabriek en hij aan het wegrijden was en hij het keek toe. Ik startte met de auto vrij agressief, en de banden zoals vastgelijmd aan het asfalt, zonder een enkele slip versnellde de auto. Het was een verrassing voor mij, want winterbanden werkte niet zo goed. Tot nu toe zijn ik met mijn vrouw meer dan 6 duizend km gereden met hen. De vrouw gaat naar werk en ik rijd verder toen zij van de auto uitstapt. Geen enkele reden om te klagen over de banden – ook in achtneming met de de prijs van de aankoop. Soms rijd ik op de snelweg en soms met de snelheidoverschrijding. Gedurende deze tijd moest ik een keer heel voorzichtig remmen (een vrauw met haar telefoon aan haar oor zonder te kijken in de spiegel, kreeg mijn riem). Ik reed ook tijdens de regen heel dynamisch. Er is geen reden om te klagen over deze banden. De auto is 100% efficiënt, schokdempers meer dan van 80% rendement, geen speling in de wielophanging en asgeometrie per jaar gecontroleerd. Ik nam een risico met kopen van goedkopere banden en heb er geen spijt van. Met een zuiver geweten te bevelen voor mensen die ook liever heel dynamische rijstijl hebben.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Sebastian

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 4,1 111110
  Ik kocht deze banden vanwege hun prijs, maar de meningen over de banden besloot ik op te schrijven na afgelegde 3000 km, dus: De banden zijn geluidsarm. De werd gebruikt in stedelijke en voorstedelijke gebieden. De banden presteren zeer goed :) Auto wordt goed geleid zowel op natte als droge opppervlakte. Veel mensen vertelden me dat ze glad kunnen zijn op de natte oppervlakte maar ik heb het niet waargenomen. Ze verwijdeeren goed water en zelfs na het rijden door een plas, zorgen ze voor stabiliteit . Na afgelegde ongeveer 3000 km hebben banden geen of nagenoeg geen slijtage, zelfs indien fabrieke haartjes of andere restjes na productie nog duidelijk zichtbaar zijn. Het enige probleem is balancering van de banden. Monteur laadde een groot aantal gewichten en voor de eerste keer hoorde ik dat dit te wijten is aan dit dat de band nieuw is en op augustus opgeladen moet. Maar na de eerste afgelegde 1000 km was het verder dezelfde situatie. Dat is echt een nadeel. Als je niet te ver en te veel rijdt is het gaf maar voor de veeleisender zou ik andere modellen aanraden van banden van meer gerenommeerde bedrijven. Die beschouw ik als goed, maar vanwege problemen met hun evenwicht zou ik die aan geen vrienden aanbevelen.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Krzysztof R

  Maat: 205/55 R16

  Beoordeling: 3,9 111900
  Ik heb heel snel de banden gekocht voor de auto die ik die op kale banden gekocht. Met die banden zou ik nog één jaar kunnen rijden en in het geval van te snele slijtage zou ik ze verwijden en zou de fatsoenlijke kopen. Vandaag weet ik dat mijn volgende banden zullen ook van Zeetexy ZT1000 zijn. Vanuit het beste merk van banden verschillen ze zich slechts iets van hoger rolweerstand en het geluidsniveau. Het niveau van de veiligheid, huisvesting, comfort - ik heb er geen de minste bezwaren tegen. Vermoed dat dit te wijten is aan mijn onlangs rustige rijstijl. Ik nam dus de auto naar het plein, waar ik hem wat heb gegooid in de hoeken. Als een auto het tractie verloort dan gebeurt het meer in sitiaties waar het op de weg niet gebeurt. Er is ook geen twijfel dat het een duizend keer beter is dan de beste selectie van gebruikte banden. Als het uigave van 2-3 duizend voor Continental of Michelin geen probleem voor je vormt, besteed dan geen aandacht aan de band. Als je echter geen coureur bent en u wilt voor 650 zł een set banden kopen, is het echt goed om die eerlijk aan te bevelen! ps. Het leek me ook in eerste instantie dat het aantal positieve opmerkingen over een aantal no-name Zeetex is een marketing scam.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Kowal Koszalin

  Maat: 225/55 R16

  Beoordeling: 4,9 111190
  Ik heb veel auto en allerlei banden. Er werd me overtuigd dat voor de aankoop van de tweedehands banden maar dat eindigde met het uitgave van heel veel geld en het dumpen van banden in vuilnis. Lang geleden kocht ik ling long banden voor audi ik was erg tevreden. Jarenlang hebt ingesteld een versleten banden niet te kopen die eerder door een Duitser werd gebruikt en die de banden in de vuilnis gooide en dan een Pool met winst verkocht enz. en laat het een gebruiker zorgen maken. Ik kocht Zeetex HP1000 2225/55/16 en zegt: niet luister naar domme dingen dat die slecht zijn enz. Die banden heel beter zijn dan de gemerkte banden die alleen goed geadverteerd zijn. Je betaalt enkel voor de naam te lezen !!!! Zeetex banden zijn rustig, ze zijn echt goed gedaan. Auto rijdt goed zoals op draadjes, als op natte en droge omstandigheden. Ik beveel met 100 procent aan en geloof maar de prijs geen belangrijke rol spelt. En nog iets, Die niet van Chinese kwaliteit zijn zoals sommigen zo schrijven. De banden worden geproduceerd in Indonesië.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL Gebruiker: Stanisław

  Maat: 185/55 R15

  Beoordeling: 4,2 111120
  1998 Honda Civic 1.4 Aerodeck opgericht zeetexy 185/55/15 kijk rechts, rijden de honda vier jaar eerder had verschillende banden, zeetexy blinken geweldig, vooral als het gaat om het rijden in de regen, moet je echt proberen om de auto in een slip te voeren, zijn rustig en oneffen asfalt voldoende te onderdrukken. Ik was in staat om ze te krijgen op een echt goede prijs onder 150 PLN per eenheid van levering, die gaf me benieuwd omdat andere bandenmerken niet de duurste die kunnen oplopen tot 300 PLN per product (inclusief een aantal ongewone grootte). hun nadeel is de grote onderweging, zelfs voor 70g op de pagina. dus je moet betalen voor extra gewicht. in waarsztacie keek me als een idioot, ik had in een sloot te liggen bij de eerste regen. het prijsverschil is groot en comfort vergelijkbaar met de "betere banden" is niet de Chinese nam een ​​kans en heb er geen spijt, adviseer ik deze banden alsmede het gebruik van de site Oponeo. professionele baan.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Zeetex ZT1000

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
E | C | 71 dB
205/55 R16 91 W 47 Bestel
E | C | 71 dB
205/55 R16 91 V 51 Bestel
E | C | 71 dB
195/65 R15 91 V 41 Bestel
E | C | 71 dB
195/65 R15 91 H 54 Bestel
E | E | 70 dB
175/65 R14 82 H 46 Bestel
E | E | 70 dB
155/65 R14 75 T 47 Bestel
E | E | 70 dB
165/40 R17 75 V 49 Bestel
E | E | 70 dB
165/65 R13 77 T 43 Bestel
E | E | 70 dB
165/65 R14 79 T 49 Bestel
E | C | 70 dB
185/60 R14 82 H 37 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Klasa oporu E Klasa hamowania C 71 dB

Zeetex ZT1000 test

2015 test Auto Bild met de maat: 185/60 R15 beoordeling: ruim voldoende