2 dagen

261 stuk
Bestel

3-4 dagen

249 stuk
Bestel

Levering 2 werkdagen

261 stuk

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Levering 2 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Levering 3-4 werkdagen

249 stuk

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Levering 3-4 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Wij verzamelen beoordelingen.

Band parameters
Type voertuig:
Type:
Maat:
Snelheidsindex:
W = max 270 km/h
Load index:
112 = max 1120 kg
Andere:
Versterkte
Garantie:
5 jaar vanaf de productiedatum Details
EU-label:
B B A 71 dB
Details
 • Productbeschrijving
 • Varianten
 • EU-label
 • Montageservice
 • Garantie
Recensies
Recensies

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Productbeschrijving
Productbeschrijving

Bridgestone Turanza T005AD

De Bridgestone Turanza T005AD is een premium zomerband die is ontworpen om bestuurders optimaal comfort te bieden. Het model zal dankzij de zeer goede rijeigenschappen zelfs de meest veeleisende bestuurders overtuigen. Dit komt door de combinatie van kwaliteit, rijcomfort en verkeersveiligheid.

Ontwikkeld voor veeleisende gebruikers

Ontworpen om zelfs de grootste uitdagingen op de weg aan te gaan, Turanza T005AD is een model dat volledige controle over de auto biedt, ongeacht de weersomstandigheden.

De band garandeert zeer goede prestaties en behoudt zijn kwaliteiten zelfs bij hoge snelheden. Het hoekprofiel van de lamellen zorgt voor volledig contact met de grond, wat de prestaties aanzienlijk verbetert. Dit systeem is ook verantwoordelijk voor geluidsvermindering, waardoor de autorit stil en aangenaam is.

Het loopvlakprofiel is ontworpen om water zo efficiënt mogelijk van onder de wielen af te voeren. De schoudersectie heeft diepe groeven die in combinatie met geoptimaliseerde holtes in het centrale zone zorgen voor zeer goede prestaties op nat wegdek. Dit ontwerp draagt ook bij aan een kortere remweg, zonder risico op gripverlies of aquaplaning.

Unieke technologieën waarborgen de veiligheid

Voor de productie van de Turanza T005AD is een mengsel gebruikt dat is gemaakt met de gepatenteerde NanoPro-Tech technologie. Door een verhoogde hoeveelheid silica in het rubber is zowel de grip van de band op nat wegdek als zijn prestaties tijdens het rijden in de regen aanzienlijk verbeterd. Bovendien zorgt deze technologie voor een aanzienlijke verlaging van de rolweerstand en dus van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.

Turanza T005AD is een High Performance-band. Het is uiterst duurzaam en bestand tegen mechanische schade. De toepassing van aanvullende lagen stijf polyester en staalversterking heeft bijgedragen aan een verlengde levensduur. Dankzij zijn kwaliteiten is dit product geschikt voor auto's met een hoog vermogen die verstevigde banden nodig hebben.Het Japanse bedrijf Bridgestone is een bandenfabrikant met bijna een eeuw aan ervaring. Bestuurders hebben veel vertrouwen in hun producten. Het bedrijf biedt een breed assortiment banden voor verschillende soorten voertuigen, waaronder motorfietsen, auto's en vrachtwagens, vliegtuigen en landbouwmachines. In de jaren 2007-2010 was het bedrijf de exclusieve bandenleverancier van de Formule 1.

Technische gegevens:

Bridgestone Turanza T005AD Zomer band wordt beschouwd als Premium klasse klasse, dat wil zeggen, gekenmerkt door moderne technologie en maximale prestaties.

Nu bekijkt u banden in de maat 285/45 R20. De band is momenteel verkrijgbaar in maten tussen 19 tot 21 inch.Aanvullende parameters van band

 • Band met een versterkte constructie (beter bestand is tegen belastingen dan het standaard model).


De band heeft de volgende label parameters

B

klasse B - brandstofefficiëntie

B

klasse B - remweg op nat wegdek

A

klasse A - extern geluid

Het is de band met volgende indexen:

Snelheidsindex W - maximale snelheid waarmee u op deze band kunt rijden 270 km/h.

Lastindex 112 - de maximale belasting deze band kunt nemen is 1120 kg.

Het is ten strengste verboden de inhoud van deze pagina te kopiëren.

Varianten
Varianten
Beschikbare opties in maat 285/45 R20
20" 1 beschikbare variant
 • Naam van band:
 • Levering:
 • Prijs per stuk:
 • Aantal:

Levering 2 werkdagen

261
Bestel
EU-label
EU-label
Banden montage
Banden montage

Laat de banden leveren en monteren op je voertuig!

We leveren banden en velgen aan de montagepunten. Je kunt kiezen uit 383 montagestations in het hele land. Koop gewoon je banden of velgen, kies een montagestation, boek je montageafspraak en laat de rest aan ons over. De levering aan het montagestation is gratis! De kosten van de montage zelf zijn gebaseerd op de prijslijst van het montagestation.

Levering naar het montagestation stap voor stap. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u een van de vele garages op de website kiezen waar wij kunnen leveren. De goederen worden op de locatie afgeleverd en de specialisten daar monteren de banden/velgen. Controleer de prijslijst en neem contact op met de werkplaats zodra u een e-mail heeft ontvangen met de bevestiging dat de goederen zijn geleverd.

Bel ons gerust als je vragen hebt!

Ons verkoopteam staat altijd klaar om u te helpen.
020 790 2079

Tegen lokaal tarief

Garantie
Garantie

Bridgestone Turanza T005AD Garantie op banden

 • De fabrikant garandeert de hoogste verwerkings- en materiaalkwaliteit van zijn producten,
 • De garantie wordt verleend op een periode van 5 jaar vanaf productiedatum,
 • De garantie dekt alle defecten en beschadigingen die te wijten zijn aan de schuld van de fabrikant,
 • In het geval van een geaccepteerde klacht worden de banden gerepareerd, vervangen door nieuwe exemplaren of ontvangt je een passende korting voor de aankoop van nieuwe banden (afhankelijk van de mate van slijtage van de geadverteerde) banden).
 • Gratis bezorging

 • Levering met montage

 • Meer dan 7 miljoen klanten