Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Michelin Latitude Sport 3 235/65 R19 109 V XL

Dit product is momenteel bekeken door 2 mensen

Vergelijk

Ga naar de
lijst banden 235/65 R19

Bandenmaat:
235/65 R19
Snelheidsindex:
V = max 240 km/h
Belastingsindex:
109 = max 1030 kg
Type:
Zomerbanden
Type voertuig:
4x4
 • Gratis bezorging
 • Levertijd: 3-4 dagen

Dit artikel werd gekocht Vandaag om 12:04

 • Beschikbaarheid:
  Meer dan 4 stuks op voorraad
  Aantal:
  186 / stuk
  Bestel
  4,4
  Beoordeling: Voldoende 111140 23 reviews
  Label:
  C A 70 dB
  C A 70 dB
  Meer informatie
5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 23 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111140 4,4
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111900 3,9
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 111700 3,7

23 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 11 Personen
 • 4 10 Personen
 • 3 2 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

91% van de gebruikers raadt deze band aan

91%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2280 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 23 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 183000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: flenzen duurzaamheid.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: SALVADORE

  Maat: 235/65 R19

  Beoordeling: 4,8 111180
  Dit nieuwe model Michelin Latitude Sport 3 ongelooflijke precisie en veiligheid. Remafstanden korter zijn dan minstens 2 meter van het vorige model. Ik weet wat ik zeg .. Ik controleerde de banden furi stad. Het belangrijkste voor mij is de veiligheid in natte omstandigheden voor deze ga ik kijken naar de band Michelin Latitude Sport 3. Ik ontken niet dat door de aankoop van de Michelin Latitude Sport 3 Ik nam cosider het economische aspect, in feite kun je brandstof dankzij de innovatieve technologie van de verbinding op te slaan. Echter, het gebruik van deze banden onlangs en ik heb niet al hun kwaliteit vond, maar ik kan met vertrouwen zeggen dat de Michelin Latitude Sport 3 Ik garandeer een geweldige rit comfort, zelfs in de regen :)

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • Andree

  Maat: 265/50 R19

  Beoordeling: 3,4 111400
  Nieuws - banden Michelin Latitude Sport 3 - ongelooflijke precisie en vertrouwen op de weg. De remweg verkort zelfs ten minste twee meter. Ik weet waar ik over praat... Ik testte ze op het plein buiten de stad. Ik geef om de veiligheid op natte wegen daarom, indien deze parameter voor banden Michelin Latitude Sport 3 zal ik blijven nauwlettend in de gaten. Ik moet toegeven dat bij het kopen van banden Michelin Latitude Sport 3 dacht ik na over de besparing op brandstof. Een innovatieve mix in deze banden (ik heb beetje over deze gelezen) geeft me een dergelijke waarborg. Nou ik rijd binnenkort op deze banden, en ik herken ze nog, maar ik kan zeggen dat de banden Michelin Latitude Sport 3 garanderen me een veilige en comfortabele rit in de zomer, zelfs in regenachtige dagen

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 1

 • Theodor

  Maat: 255/55 R17

  Beoordeling: 3,8 111800
  Onlangs, gebruikt ik de banden Michelin Latitude Sport 3 en ik moet zeggen dat, net als het vorige model, deze banden zijn ideaal voor voertuigen met een hoog vermogen, exclusief. Ik rijdt met BMW X5 en elke dag herken ik de geweldige voordelen van de Franse bandenfabrikant. Michelin Latitude Sport 3 zorgt voor maximaal comfort tijdens het rijden. Ik reis veel en de tijd doorgebracht in de auto is zeer aangenaam. De banden zijn erg rustig. Door het kiezen van banden belangrijk was , van welke stoffen zijn gemaakt. De fabrikanten geven garantie, dat de Michelin Latitude Sport 3 zijn zeer robuust. Ik hoop dat ik zal snel overtuigd zijn. Op nat wegdek al heb ze getest – geweldig. Ik heb geen bezwaren tegen het remmen en optrekken

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Silvio

  Maat: 205/45 R17

  Beoordeling: 4,8 111180
  Voor een korte tijd gebruik ik Michelin Latitude Sport 3 en ik moet toegeven dat net als het vorige model is dit ook ideaal voor high-performance auto's. Ik rijd een BMW X5 en bijna elke dag ontdek ik veel nieuwe voordelen van de banden van het Franse consortium. Michelin Latitude Sport 3 biedt een hoog rijcomfort. Reis veel, maar het rijden met deze banden is een puur plezier en de tijd gaat snel en aangenaam. De banden zijn zo stil dat de gids me niet moe. Bij aanschaf van dit product nam ik cosider in de samenstelling van de verbinding en het loopvlak. De Michelin fabrikant biedt uitstekende garanties voor een maximale levensduur. Ik testte de banden in de natte en bleef ik tevreden door te remmen en tractie. Michelin Latitude Sport 3 is een grote zekerheid die door dit model.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Eva Berlin

  Maat: 235/65 R17

  Beoordeling: 4,9 111190
  Nieuws - Michelin Latitude Sport 3 - ongelooflijke precisie van stuurbewegingen en de veiligheid op de weg. De remweg verkort zelfs ten minste twee meter. Ik weet wat ik zeg ... Ik heb het op een plek buiten de stad getest. Voor mij is het belangrijkste is de veiligheid in natte omstandigheden, dus dit kenmerk van de band Michelin Latitude Sport 3 zal nauwlettend blijven toezien. Ik moet toegeven, ik kocht Michelin Latitude Sport 3, want ik wil het brandstofverbruik. Een nieuw rubber compound gebruikt in deze banden (ik heb erover gelezen veel) geeft me een dergelijke garantie. Soo .. Ik heb zo veel mijlen met deze banden zijn niet gemaakt, maar ik kan schrijven, Michelin Latitude Sport 3 garantie me veilig en comfortabel rijden in de zomer, zelfs in regenachtige dagen. Regards

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Michelin Latitude Sport 3 235/65 R19 109 V XL

Type: zomerband

Klasse: premium - moderne technologieën in het belang van uw veiligheid

Bestemming: auto’s met 4x4 aandrijving, SUV-type auto’sBeschrijving van technologie: Michelin Latitude Sport 3 is een zomerband met hoge prestaties, bestemd voor cross-over en SUV-type auto’s. Het is een veilig, duurzaam en spaarzaam model. Een van de meest belangrijke elementen van deze band is het rubbermengsel. In Michelin Latitude Sport 3 is een rubbermengsel met silica en elastomeren gebruikt, wat voor hoge prestaties zorgt zonder het verlies van veiligheid en brandstofefficiëntie. Lagere rolweerstand is ook te danken aan groeven van verschillende breedte. Dat voorkomt vervormingen van loopvlakblokken, die in grote mate een hogere rolweerstand veroorzaken.Michelin Latitude Sport 3 heeft ook een groter aantal groeven in het loopvlakpatroon. Dat staat garant voor een zeer goede bestuurbaarheid van de auto op een nat wegdek, waardoor het veiligheidsniveau hoog blijft bij moeilijke weersomstandigheden. De rib geplaatst in het middengedeelte van het loopvlak maakt het remmen en versnellen meer efficiënt. Het karkas met tweezijdige riem zorgt voor een hoge duurzaamheid.Informatie over de producent: Michelin is een van de grootste bandenproducenten in de wereld. Het symbool van het Franse bedrijf was bijna altijd Bibendum (ook het Michelin-mannetje genoemd). Het concern heeft in hun sortiment producten van de hoogste klasse. Alles is begonnen toen de broers Edouard en Andre in 1889 hun eigen bedrijf hebben opgericht. In de loop van hun bestaan is Michelin een van de [pogrubienie] pionieren binnen de bandenindustrie.

De zomerband Michelin Latitude Sport 3 behoort tot de van de premium klasse, en wordt dus gekenmerkt door moderne technologie en maximale prestaties.
Je bekijkt nu een band in de maat 235/65 R19.
De band is nu beschikbaar in de maten van 17 tot 21 inches.
Het is een band met snelheidsindex V – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 240 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 109 - de maximale belasting die de band kan hebben is 1030 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: C (rolweerstand), A (grip op een nat wegdek), 70 db (geluidsniveau).
De band die je nu bekijkt:
 • heeft een verstevigde constructie (het is meer bestendig tegen spanningen dan het standard model).

Label

De band Michelin Latitude Sport 3 met de maat 235/65 R19 109 V, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • C
 • A
 • 70 dB
C A 70 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.

Bandentesten

2016 test Auto Bild Allrad met de maat: 235/55 R19 beoordeling: goed
test Auto Bild Allrad met de maat: 255/50 R19 beoordeling: goed