Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Accelera

Populaire modellen van zomerbanden Accelera

Alle modellen van zomerbanden Accelera

Laatst toegevoegde meningen

Ik ben met die band erg tevreden.
Mening Simon987: 3,6 111600

Bij de aankoop twijfelde ik over het merk van deze Accelera ALPHA banden, maar ze blijken geweldig te zijn. Aan het begin van het seizoen 2011 heb ik een set 205/50R16 gekocht voor zeer aantrekkelijke prijs en ik heb er geen spijt van. Zeer goed gedrag in de bochten, banden zijn stijf, snelle reactie op de bewegingen van het stuur en de banden geven ook een duidelijk inzicht in de situatie onder de wielen. Een velg beschermende rand is ook prima. Er waren geen problemen met het balanceren van deze banden, maar dat is niet alles. Ik heb in een grote kuil op de weg ingereden en een van de velgen werd gebroken en de andere gebogen. De Accelera ALPHA banden overleefdeen dit incident erg goed, er is geen problemen met het balanceren, ze blijven ongewijzigd. In de droge omstandigheden kan je ervan genieten, in de natte moet je je aandacht aan het gewicht van de auto vestigen - maar hier speelt de specificiteit van mijn auto ook een rol (mijn auto is groot, zwaar, met een relatief zwakke remmen). Op de natte oppervlakte moet je altijd oppassen en het is onbelangrijk welke banden heb jij - een gevoel van de grip kan altijd verraderlijk zijn. Tijdens de gewone rit op de natte oppervlakte zijn de banden beter dan goed. Alleen minimale slijtage is er zichtbaar. Oh ja, en dat zijn geen stille banden maar ze zijn ook niet te luid. Ik raad deze banden aan alle redelijke klanten. Ik zou liever 1x Accelera ALPHA banden kopen dan twee stukken banden van de premium klasse. meer »

De banden zijn verschrikkelijk.
Mening MarteenXL: 1,6 160000

Alleen de positieve beoordelingen hadden de invloed op mijn beslissing over de aankoop van de Accelera ALPHA banden, maar nu weet ik wel dat de negatieve beoordeelingen meer nuttig zijn. Bij het balanceren van deze banden was er een defect ook makkelijk om op te merken. Allereerst op elk wiel minimaal 70 gram moest worden aangenomen om deze te kunnen balanceren en ten tweede, de banden niet gelijk zijn - op elke band was het kloppen te horen – een tragische rijcomfort dus. Bij de snelheid van ongeveer 120 km/h springt mijn auto (BMW5) letterlijk. We pobeerden de velg te bewegen en nog een keer de banden te balanceren maar het hielp niks. Ik zou niet jullie deze banden aanbevelen en vooral tijdens het dynamisch rijden op de natte wegen (je rijdt dan als op het ijs). Als ik rechtdoor rijd dan is er niet zo slecht met het lawaai maar in de bochten maken de banden erg veel vreselijke lawaai. Sorry, maar ik zal deze banden niet adverteren. Ik raad u dus deze banden niet of de andere banden die uit China, Indonesië, of uit een ander land uit het oosten komen. Mijn neef heeft ook de Accelera ALPHA banden gekocht maar in de andere maat en hij heeft nu dezelfde situatie als ik. Met de hele eerlijkheid ik raad jullie deze banden niet. meer »

Lijst van alle Accelera zomerbanden

Winterbanden: Accelera

Populaire modellen van winterbanden Accelera

Alle modellen van winterbanden Accelera

Laatst toegevoegde meningen

Yorkshire sneeuw
Mening Junior: 4,3 111130

Ik kreeg een set van deze Accelera X-Grip Snow banden voor Renault Grand Scenic net voordat we de ergste winter in decennia hadden. Laten we zeggen dat ik de auto slechts een keer kreeg vast te zitten en dat was in ongeveer 3 voeten diep in de sneeuw, dankzij diepe groeven en een schop had ik er genoeg grip om over de stapel te kunnen geraken. Behandeling en remmen op sneeuw / ijs / slush is ongelooflijk beter dan bij de zomerbanden. In het verkeer moesten we kruipen met 8kmh, ik reed rond hen op bijna normale snelheden –de mensen moesten toen denken dat ik gek was. Toekomen op Accelera X-Grip Snow tot een „stop” of op kruispunten is niet langer een stressvolle ervaring, je zou vreemde tussenkomst van het ABS gevoelt krijgen en dan moet je gewoon stoppen. Mijn 4x4 heeft een betere tractie voor doorrijden door de heuvels en mijn 2WD Renault ging met deze banden ook gewoon door de heuvels, maar wat nog belangrijker het stoppen is veel beter op sneeuw / ijs. Ik zal altijd voor mijn 4x4 deze banden voor de winter kopen. meer »

Zeer goede band voor weinig geld
Mening Paul: 3,6 111600

Hallo, ik moet toegeven dat ik de banden gekocht heb met een lichte vreesgevoel doordat de prijs is gelijk aan= kwaliteit en de prijs voor Accelera X-Grip Snow was inderdaad laag. We zijn echt positief verrast. Na het testen van deze banden in het winter, ik heb bijna 10.000 km gerijden, moet ik toegeven dat de band in de winterse omstandigheden zich heel goed gedraagd. Zowel in de stad als op de snelwegen voelen ze zich eigenlijk vrij goed op de weg en ik ben niet gestoord. enigste nadeel van deze band kan geluid zijn die toch wel heel belastend op de weg kan worden maar is ook niet zo ondraaglijk. Remmen op nat wegdek (in de regen) met de hoge snelheid is ook niet echt een voordeel, maar het is ook niet echt een nadeel als je eraan went. Sneeuw, modder en vorst –die Accelera X-Grip Snow kunnen het aan. Ik zou deze band voor mensen die op zoek zijn naar goedkope en fatsoenlijke banden aanbevelen. meer »

Lijst van alle Accelera winterbanden

All-season banden: Accelera

Populaire modellen van all-season banden Accelera

Alle modellen van all-season banden Accelera

Laatst toegevoegde meningen

Goede banden
Mening Mesi Kaya: 4,9 111190

Goede banden Geen spijt van meer »

Lijst van alle Accelera all-season banden