Lijst filteren
  • Accelera (608)

Zomerbanden: Accelera

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Accelera

Alle modellen van zomerbanden Accelera

Laatst toegevoegde meningen

Accelera ALPHA
Nooit meer tweedehandsbanden.
Mening GolfVW: 4,0

Zoals altijd de aankoop van een onbekend product is een beetje riskant. Op dit moment heb ik de Accelera ALPHA banden gekocht als de achterbanden voor mijn auto. Mijn beoordeling alleen partieel want ik heb met deze banden slechts een beetje door Polen en Duitsland gereden. Maar sowieso het eerste voordeel: de banden zijn stil, comfortabel en ze gedrachen zich goed op de ongelijke wegen met gaten enz. Deze banden zijn goed zowel op de droge als natte wegdekken. Ik heb deze banden genoodzaakt gekocht en ik ben ermee tevreden. Over een maand zal ik de andere twee Accelera ALPHA banden kopen als de voorbanden voor mijn auto. Ik zal dan een nieuwe mening geven over de set banden en ik zal deze vooraal op de oneffen wegen willen testen want bij de bandenmaat 225/45 kan je allee onregelmatigheden makkelijk voelen. Nog een ding dat belangrijk is: ik twijfeel niet meer als ik de nieuwe (geen tweedehands) setbanden voor de aantrekkelijke prijs kan bezitten. meer »

Accelera PHI
Geweldig band
Mening Joos: 4,6

Dit is de derde set van de zomerbanden in mijn auto.Ten eerste had ik dunlop (origineel equipment), later bridgestone. Op Accelera PHI heb ik ongeveer 4500 km gerijden. Ik zie geen grote verschillen met merkproducten. Kort na de oprichting van de eerste 50 km. piepte iets op de bochten, dan is het weg. Er waren geen problemen met balanceren, en niets storend gebeurt. Op de droge oppervlak reed snel 180km / h op een natte 150km / h. En ik zal je vertellen, dat de banden uitstekend zijn. Zeer goed waterafvoer tijdens regenval. Ze zijn iets harder dan de vorige (misschien daarom zijn ze een beetje luid), maar niet echt hard. Als ze in toekomst leverbaar zijn, zal ik ze nog een keer kopen. Voor dit prijs kan je niks beter kopen, en inderdaad ik denk dat het betalen van verschrikkelijke prijzen voor branded banden is een scam van fabrikanten. meer »

Lijst van alle Accelera zomerbanden

Winterbanden: Accelera

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Accelera

Alle modellen van winterbanden Accelera

Laatst toegevoegde meningen

Accelera X-Grip Snow
Zeer goede band voor weinig geld
Mening Paul: 3,6

Hallo, ik moet toegeven dat ik de banden gekocht heb met een lichte vreesgevoel doordat de prijs is gelijk aan= kwaliteit en de prijs voor Accelera X-Grip Snow was inderdaad laag. We zijn echt positief verrast. Na het testen van deze banden in het winter, ik heb bijna 10.000 km gerijden, moet ik toegeven dat de band in de winterse omstandigheden zich heel goed gedraagd. Zowel in de stad als op de snelwegen voelen ze zich eigenlijk vrij goed op de weg en ik ben niet gestoord. enigste nadeel van deze band kan geluid zijn die toch wel heel belastend op de weg kan worden maar is ook niet zo ondraaglijk. Remmen op nat wegdek (in de regen) met de hoge snelheid is ook niet echt een voordeel, maar het is ook niet echt een nadeel als je eraan went. Sneeuw, modder en vorst –die Accelera X-Grip Snow kunnen het aan. Ik zou deze band voor mensen die op zoek zijn naar goedkope en fatsoenlijke banden aanbevelen. meer »

Accelera X-Grip Snow
Voor zo weinig geld waard om te kopen.
Mening Arnold: 3,7

Als voor een band voo zo’n zijn prijs is deze Accelera X-Grip Snow goed. Ik wilde niet te veel investeren in mijn 11 jarige Fial Siena, heb ik voor de laagste prijs gekozen. Ik heb geen spijt van deze keuze, des te meer dat ik meestal in de winter door de stad ritten doe. Bij het balanceren waren er ook geen verrassingen. tijdens het balanceren had de monteur enige opmerking dat de band Accelera X-Grip Snow gemakkelijk verslaat naar de zijkanten, maar gelukkig niet up - down, wat niet zo veel uimaakt tijdens het rijden en bij de gerenommeerde fabrieken komt dit ook wel eens voor. En dit gebeurt als in de fabriek het apparatuur voor de productie van het model van de band te lang gebruikt wordt en is uitgewerkt. meer »

Lijst van alle Accelera winterbanden

Vierseizoenenbanden: Accelera

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Accelera

Alle modellen van all-season banden Accelera

Laatst toegevoegde meningen

Accelera X-GRIP 4S
Goede banden
Mening Mesi Kaya: 4,9

Goede banden Geen spijt van meer »

Lijst van alle Accelera all-season banden