Lijst filteren
  • Achilles (85)

Zomerbanden: Achilles

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Achilles

Alle modellen van zomerbanden Achilles

Laatst toegevoegde meningen

Achilles Multivan
Zo'n
Mening Tomek.: 3,2

Ik gebruik deze banden op een 9 passagier bussen dag die voorbijgaat 200-300 km met een set van de werknemers. Na een seizoen ongeveer 40 000 km (per bus) verbruik op een bevredigend niveau. De band heel comfortabel op oneffen want het is heel zacht als de zomer. Auto's rijden op een kavel van bouwplaatsen en geen van hen gevangen "lekke band", dus ik kan zeggen dat ze bestand zijn tegen mechanische beschadigingen. Met in droge omstandigheden zeer goed, maar wanneer het regent daalt tot het niveau van "pijnlijk". Rijden op nat asfalt bij snelheden boven 120 km / h is heel riskant, maar bochten overwint de ziel op zijn schouder (dit is niet alleen mijn mening) banden hebben een katastrofisch zijdelingse steun. Ik zou ze aanraden als ik reed rond Spanje. Beter 300 zł te zetten, kopen Uniroyal Rain Max 2 en wees niet bang voor het leven. meer »

Achilles Desert Hawk H/T
Banden uitstekend als een compromis tussen kwaliteit en prijs :)
Mening Rafał: 4,2

De band werkt goed bij het rijden in de zomer, maar als de winter breekt voor het verwisselen van banden voor de winter ook goed redden in moeilijke omstandigheden voor de veilige terugkeer naar huis of toegang tot vervangende banden voor de winter :) ik niet competitief rijden, maar in een iets veld aandoeningen zoals diepe modder of zand op de weg 'mijn' banden blinken zeer goed. Ik niet had opgemerkt op deze banden verhogen verbranding van de brandstof, en verhoogde letters op de band ontwerp geschikt voor off-road auto. Ik raad :) meer »

Lijst van alle Achilles zomerbanden

Winterbanden: Achilles

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Achilles

Alle modellen van winterbanden Achilles

Laatst toegevoegde meningen

Achilles Winter 101
Om de stad kan zijn, maar als je van de weg zien er vaak anders uit.
Mening sz: 3,5

Ik kocht een set na de verandering van de auto. Banden goed presteren op sneeuw en smeltende sneeuw. Ook in de regen blinken ook. Naar mijn mening is echter alleen geschikt voor in de stad. Rijden buiten de stad is niet meer plezierig. Vooral met betrekking tot de snelweg. Boven 80 km / h banden worden steeds luid en dit is duidelijk te horen in de cabine, naast meer dan 100 op een droge weg, mijn auto begint zachtjes te zwemmen, moet je de baan aan te passen. Ik had ook een probleem met het balanceren van de band / 3 aanpak. Samenvattend - naar de stad in de tijd, maar als je vaak verplaatsen in de route en rijden dan 100 km / u op zoek naar iets anders. Op de snelweg gaat niet door de 110 - auto te veel vliegen op die banden. meer »

Achilles Winter 101
Lage prijs, maar de band vrij goed, misschien een beetje hard, maar ik klaag niet.
Mening SŁOWIK: 4,6

Band gekocht vanwege de prijs, de aanname op wielen, een aangename verrassing, mooie loopvlakpatroon op sneeuw en modder band heeft een geweldige grip, na ongeveer 2000 km vrijwel geen tekenen van slijtage, geen problemen met de oprichting van de velg en zorgeloos balans. Band redelijk luid ... je kunt het horen, maar het kan specifieke auto (coupe) zonder frames in de deur waardoor intensivering lawaai afkomstig van zewnątrz.Na einde samenvatting ... wees voorzichtig op natte wegen, de band is in staat om de scherpe bijv. noodstop schuiven, maar al snel herwint tractie. AANBEVELEN meer »

Lijst van alle Achilles winterbanden

Vierseizoenenbanden: Achilles

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Achilles

Alle modellen van all-season banden Achilles

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle Achilles all-season banden