Lijst filteren
  • Aeolus (53)

Zomerbanden: Aeolus

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Aeolus

Alle modellen van zomerbanden Aeolus

Laatst toegevoegde meningen

Aeolus AU01 Steering Ace
Voor deze prijs, adviseer ik !!
Mening Michał: 4,1

Ik kocht deze banden, omdat ze de verleiding me promotie naar de distributeur die de set zou toetreden gratis verzekering tegen mechanische schade veroorzaakt door de schuld van de gebruiker gekocht. Het bleek dat ik de juiste keuze gemaakt in een paar redenen: -band bleek echt goede kwaliteit, goed uitgeoefend op zowel droge als natte wegen zijn. Ik heb eens een "Chinese" band die zelfs tijdens licht deszczyku kon niet omgaan met het houden van de auto op de weg en Aeolusy verging zelfs tijdens stortbuien aanzienlijke -end wat genoeg zou zijn voor hooguit voor twee banden "branded" niet betaald had, dus ik besloten om een ​​kans op -pewnego nemen snel rijden mooi, moest ik rond tas die uit een rijdende auto viel voor me en helaas deze manoeuvre eindigde in een tragedie voor twee juiste banden, die barstte na het raken van de stoeprand, maar hier een aangename verrassing te krijgen, omdat de verzekering werkte perfect en de volgende dag had ik twee nieuwe banden en wat ik heb geleden enige kosten is de uitwisseling en balanceren banden! Dus ik kocht seizoen 6 banden, en ik heb alleen betaald 4! -pewnym nadeel is het volume van de band, kan duidelijk vooral wanneer driving worden gehoord, maar raadt het al meteen nadat ik zag dat ze zijn heel moeilijk -na passeren van het seizoen ~ 8tys km, de banden hebben een 2x ~ 7.5mm, 2x ~ 8mm loopvlak, dus ik beoordeel zeer hoge duurzaamheid meer »

Aeolus AH01 Precesion Ace
goede band
Mening Tomek: 4,2

Hoi, las ik een toespraak van de geachte afgevaardigden en ik weet niet wat ik moet zeggen ... het duidelijk dat de band voor 600 Zeta beter zal zijn ... maar niet zo veel te veel betaalt. Ik passeerde op deze laczkach 76.000. zonder problemen. In de regen en het mooie weer, gedroeg zich zeer goed. Zeker niet verschillen van de duurdere (en reed verschillende "branded"). Ik veranderde alleen maar omdat ze vlogen me naar convergentie. Ik kocht het zelfde. Fly Mercedes V-klasse 220 CDI. Dit is geen medicatie auto en niet zo vrij .... Niet zapieprzałem Hoewel 200 km / h, maar vluchten 150/160 waren de norm. Geen slip, lawaai of andere attracties tijdens de "rit". Ik denk dat het advies van ontevredenen is niet iets om in overweging nemen. Drifting wordt niet gedreven, niet gilde te pronken in de voorkant van małolatami noch racete van licht naar licht. Normaal, veilig rijden. Ik zou de band voor degenen die geen behoefte hebben aan een bekend logo op de band hebben raden, en over de veiligheid en het comfort van het reizen is echt over. meer »

Lijst van alle Aeolus zomerbanden

Winterbanden: Aeolus

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Aeolus

Alle modellen van winterbanden Aeolus

Laatst toegevoegde meningen

Aeolus AW02
Auteur:Cezary
Mening Cezary: 3,9

Ik was bang om een ​​set van 4 banden van de fabrikant te kopen, het is niet te wijten aan de zogenaamde publiciteit merken. Ik moet de beslissing tot aankoop werd ingegeven door economische overwegingen toegeven, maar vanuit het perspectief van twee maanden van het gebruik en te doen in verschillende omstandigheden (sneeuw, regen, droog asfalt) in de volgende banden ongeveer 3000 km kan ik eerlijk alle vakken raden deze banden nog niet definitief! De band doet het heel goed op natte en besneeuwde asfalt had geen probleem met laadklep op ijzige en besneeuwde weg bij elke asfalt heuvel. meer »

Aeolus AW02
Opmerkelijk
Mening Jasiek: 3,7

Ik zie dat heel verschillende meningen, maar ik denk dat elk product heeft zijn publiek. Deze banden zijn zeker een goede prijs hebben in vergelijking met de kwaliteit, de veiligheid krijgt een ander voordeel voor hen, ben ik de gebruiker van dit seizoen, en ik denk dat het voor mensen niet rond te rijden als een piraat zijn erg goed en voldoen aan de verwachtingen. Mijn ware. meer »

Lijst van alle Aeolus winterbanden