Lijst filteren
  • Apollo (48)

Zomerbanden: Apollo

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Apollo

Alle modellen van zomerbanden Apollo

Laatst toegevoegde meningen

Apollo Alnac 4G
als een openbaring voor zo'n kleine Kase
Mening irek: 4,6

Ik koos voor de banden vanwege het label C-rolweerstand B-grip op nat wegdek en 69 db volume en de ADAC-test waar ze waren een van de banden polecanych.band dusver weerspiegelen een etykiety.Nie uw gegevens erger dan de Fulda ecocontrol.Mam hopen dat uitputtingsslag zal redelijk zijn en zullen enkele duizenden weerstaan. km meer »

Apollo ASPIRE
Een goede band voor goed geld!
Mening DARO: 3,1

Ik zou het Apollo banden raden koele uitstraling, vlotte rit zonder problemen het remmen op een goed niveau, met de regen houdt goed weg in bochten super-plakkerig.! meer »

Lijst van alle Apollo zomerbanden

Winterbanden: Apollo

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Apollo

Alle modellen van winterbanden Apollo

Laatst toegevoegde meningen

Apollo Alnac Winter
stille goede banden
Mening Artur: 4,6

Ik zal deze banden aanbevelen aan idereen die nog erin twijfelt. Banden Apollo Alnac Winter zijn heel stil en het comfort tijdens het rijden is vrij hoog. Het loopvlak maakt gemakkelijk zichzelf schoon, dus het rijden op besneeuwde wegen of op modder is helemaal geen probleem. Ik raad deze band aan, groet. meer »

Apollo Acelere Winter
Zeer goede band
Mening ace: 4,2

Ik kocht de ziel op zijn schouder. Echter, na twee reizen naar de Alpen, ik kan gerust zeggen dat de band bewezen in de zwaarste omstandigheden. Zoals een paar kreeg L2A zonder ketens. meer »

Lijst van alle Apollo winterbanden

Vierseizoenenbanden: Apollo

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Apollo

Alle modellen van all-season banden Apollo

Laatst toegevoegde meningen

Apollo Alnac 4G All Season
Ik zou zeker aanraden.
Mening Duratec: 4,4

Ik heb deze banden al een jaar. Ik heb ze getest in alle mogelijke weersomstandigheden. Ik heb eerder seizoensgebonden banden gebruikt. De Apollo-banden hebben me zeer positief verrast. Droog wegdek, regen, sneeuw, ijs, vorst, hitte. Onder alle omstandigheden was het rijden onberispelijk. Na meer dan 20.000 km, daalde het iets meer dan 1mm. Dus ze slijten matig en niet te snel. In de zomer, zelfs bij warm weer, is de compound niet te zacht en de banden piepen - en daar was ik een beetje bang voor. Het zijn zeer stille zomerbanden van hoge kwaliteit. Bij de juiste luchtdruk absorberen ze de oneffenheden goed. Zelfs in scherpe bochten is de auto zeer stabiel en drijft er niets. Ik weet niet welke gebreken ik kan benoemen. Zelfs de prestaties van de banden leveren geen bezwaren op. meer »

Apollo Alnac 4G All Season
Een massieve banden voor het hele jaar tegen een betaalbare prijs.
Mening Sebastian: 4,2

Ik heb lang geaarzeld over deze banden. Door mijn sporadisch scherpe rijstijl was ik niet overtuigd om het hele jaar door banden te kopen. Maar ik nam het risico. Om eerlijk te zijn de band verraste me echt aan de positieve kant. Het is stil, het is goed gemaakt, het is goed voor de hobbels. Het doet heel goed in de sneeuw. Net als een typische winterband. Op droog is het fantastisch. Op een natte 4+. Het kan alleen worden afgebroken als het heel plotseling in de regen begint. Maar de zomer ging ook uit elkaar (de auto was vrij sterk en groot 130 pk). De auto op deze banden rijdt vol vertrouwen. Niets schommelt of springt. Er waren geen problemen met balanceren. Ik evalueer niet alleen de duurzaamheid omdat ik niet genoeg kilometers heb gereden. Tot nu toe is het niet mislukt, zelfs niet in een stortbui op de snelweg. Ik was bang dat ze luidruchtig zouden zijn. Ondertussen is het geluidsniveau zeker niet hoger dan dat van zomerbanden. Ik raad het aan en ik zou het zelf voor de tweede keer zeker kopen. Ik nam een risico omdat het een noviteit was en er geen commentaar of tests waren. Hij heeft er geen spijt van. meer »

Lijst van alle Apollo all-season banden