Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Apollo

Populaire modellen van zomerbanden Apollo

Alle modellen van zomerbanden Apollo

Laatst toegevoegde meningen

superband voor weinig geld
Mening Ajm Wessel: 4,2 111120

Ik was altijd een bekende merken koper, maar sinds ik deze banden heb leren kennen koop ik niet meer anders. Echt een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. meer »

Goed Kwalitait
Mening Kamil: 4,0 11110

Ik ben blij met de banden. Goede kwaliteit voor deze prijs. Apollo Tyres een goede keuze. meer »

Lijst van alle Apollo zomerbanden

Winterbanden: Apollo

Populaire modellen van winterbanden Apollo

Alle modellen van winterbanden Apollo

Laatst toegevoegde meningen

stille goede banden
Mening Artur: 4,6 111160

Ik zal deze banden aanbevelen aan idereen die nog erin twijfelt. Banden Apollo Alnac Winter zijn heel stil en het comfort tijdens het rijden is vrij hoog. Het loopvlak maakt gemakkelijk zichzelf schoon, dus het rijden op besneeuwde wegen of op modder is helemaal geen probleem. Ik raad deze band aan, groet. meer »

Zeer goede economische banden
Mening Tina: 4,3 111130

Ik ben erg blij met mijn winterbanden Apollo Alnac Winter ik zeker voel me een stuk veiliger op de drukke fast gevaarlijke wegen als ik met de auto naar mijn werk rij. meer »

Lijst van alle Apollo winterbanden

All-season banden: Apollo

Populaire modellen van all-season banden Apollo

Alle modellen van all-season banden Apollo

Laatst toegevoegde meningen

Een massieve banden voor het hele jaar tegen een betaalbare prijs.
Mening Sebastian: 4,2 111120

Ik heb lang geaarzeld over deze banden. Door mijn sporadisch scherpe rijstijl was ik niet overtuigd om het hele jaar door banden te kopen. Maar ik nam het risico. Om eerlijk te zijn de band verraste me echt aan de positieve kant. Het is stil, het is goed gemaakt, het is goed voor de hobbels. Het doet heel goed in de sneeuw. Net als een typische winterband. Op droog is het fantastisch. Op een natte 4+. Het kan alleen worden afgebroken als het heel plotseling in de regen begint. Maar de zomer ging ook uit elkaar (de auto was vrij sterk en groot 130 pk). De auto op deze banden rijdt vol vertrouwen. Niets schommelt of springt. Er waren geen problemen met balanceren. Ik evalueer niet alleen de duurzaamheid omdat ik niet genoeg kilometers heb gereden. Tot nu toe is het niet mislukt, zelfs niet in een stortbui op de snelweg. Ik was bang dat ze luidruchtig zouden zijn. Ondertussen is het geluidsniveau zeker niet hoger dan dat van zomerbanden. Ik raad het aan en ik zou het zelf voor de tweede keer zeker kopen. Ik nam een risico omdat het een noviteit was en er geen commentaar of tests waren. Hij heeft er geen spijt van. meer »

Heel goed
Mening Roby: 4,0 11110

Het is de eerste keer dat ik het hele seizoen een band heb geprobeerd en ondanks een beetje sceptis geweest, over het merk, ben ik nu zeer tevreden. Nu heb ik niet meer de zomerbanden of de winterbanden die ik eigenlijk maar één keer nodig had in de winter. Nu heb ik een zeer goede vier seizoenen en voor de veiligheid ook de sneeuwkettingen! Het lijkt praktisch erg op de vredstain quatrac5. Ik ben er zelfs achter gekomen dat het door dezelfde vredstain in Nederland wordt geproduceerd. De band heeft een mooi design en direct bij de eerste kilometers viel me de grote stilte en zachtheid van de band op. Ik heb bijna 3000 km afgelegd en kan dus niet onder alle omstandigheden de duurzaamheid en eigenschappen van de band beoordelen, maar op droog en nat met temperaturen van +5 tot +25°C is het echt goed. Met een snelle rit, binnen de toegestane grenzen, zijn er geen verschillen met een zomerband. Nu moet ik het vergelijken met de hitte van de zomer en de sneeuw. Ik hoop dat het zich goed blijft gedragen. De prijs is ook geweldig. Ik beveel het aan! meer »

Lijst van alle Apollo all-season banden