Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Atlas Tires

Populaire modellen van zomerbanden Atlas Tires

Alle modellen van zomerbanden Atlas Tires

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede band voor een geweldige prijs!
Mening OudeMark: 4,5 111150

Ik heb banden gekocht na aanleiding van hoog genomen plaats in de Duitse Auto World. Tot het einde wist ik niet wat ik koopt, maar nu na eerste seizoen kan ik vol vertrouwen toe geven dat het was een super aankoop. Op droog of nat er is nog waarschijnlijk nooit ABS aangegaan. Mijn rijstijl is agressief,ik heb eindelijk een 200PK onder de dak , ik rem ook vaak erg scherp, maar voorbanden blijven bijna als nieuw, ze zal zeker nog voor goede 2 seizoenen mee gaan. bij ongeveer 15 000 km er is maar 3mm verdwenen, ik denk dat het echt goed resultaat is. Als voor de demping, bij zo een grote van de band, het is toch wel redelijk goed , het is geen 15 inch, maar het lukt . Nu zal ik 18inch velgen kopen, en zal er zeker Atlas Tires Sport Green aanleggen. Ik adviseer ze aan iedereen, niet de moeite waard om te veel betalen, de band is gewoon geweldig. meer »

goed zo
Mening Pietje : 4,0 11110

Band 225 / 40R18 voor minder dan 300 € wat er van verwachten? Nou ja, er is niets mis met de band , doet het goed zo op goede als open slechte asfalt, op droog als nat. Het verliezen van grip met uitgeschakeld ASC is voor mij op een standaard niveau en aanhoudt bij merk banden (Auto heeft een vermogen van 200 pk) in principe mijn banden bij 15.000km (rij stijl)zijn al versleten, dus hier over de duurzaamheid kan ik niet veel zeggen, maar tot nu toe, 5000km en er zijn geen overmatige sporen van slijtage. Rolweerstand en lawaai, eh ik weet niet hoe hrt te evalueren en ik zal geen sprookjes schrijven. het comfort in de auto met 18 inch kan ik niet beschrijven;) Atlas Tires Sport Green iemand zou zeggen dat het Chinees is en zo, maar hoe dan ook ik ben echt overtuigd en raad ze zeker aan meer »

Lijst van alle Atlas Tires zomerbanden

Winterbanden: Atlas Tires

Populaire modellen van winterbanden Atlas Tires

Alle modellen van winterbanden Atlas Tires

Laatst toegevoegde meningen

Prima winterband met goede prijs/kwaliteit verhouding
Mening Robert: 4,2 111120

Via via op site van Openeo terechtgekomen. Prijs is zeer gunstig t.o.v. andere aanbieders!!! Resumerend prima winterband met goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle en adequate aflevering. Kortom Openeo is een bedrijf dat ik uit ervaring kan aanbevelen! PS Zomerbanden ga ik zeker ook bij Openeo aanschaffen. meer »

Te rumoerige banden
Mening Juri: 2,2 112000

Net gemonteerde banden Atlas Tires Polarbear 2 maken boven de 50 km per uur een beetje lawaai, maar over de rest ben tevreden. Banden presteren goed in winterse weeromstsndingheden. Goede banden, maar een beetje rumoerige banden. Ik denk dat deze eigenschap tot elke winterband behoort. meer »

Lijst van alle Atlas Tires winterbanden

All-season banden: Atlas Tires

Populaire modellen van all-season banden Atlas Tires

Alle modellen van all-season banden Atlas Tires

Laatst toegevoegde meningen

Aanrader
Mening M K: 3,5 111500

De band is relatief rustig. Hij heeft goede grip op nat. Goede vier seizoen band. meer »

geweldig
Mening Bul911: 4,0 11110

een echt goede all-season banden. Ik raad Atlas Tyres aan. meer »

Lijst van alle Atlas Tires all-season banden