Lijst filteren
  • Atlas Tires (56)

Zomerbanden: Atlas Tires

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Atlas Tires

Alle modellen van zomerbanden Atlas Tires

Laatst toegevoegde meningen

Atlas Tires Sport Green
goed zo
Mening Pietje : 4,0

Band 225 / 40R18 voor minder dan 300 € wat er van verwachten? Nou ja, er is niets mis met de band , doet het goed zo op goede als open slechte asfalt, op droog als nat. Het verliezen van grip met uitgeschakeld ASC is voor mij op een standaard niveau en aanhoudt bij merk banden (Auto heeft een vermogen van 200 pk) in principe mijn banden bij 15.000km (rij stijl)zijn al versleten, dus hier over de duurzaamheid kan ik niet veel zeggen, maar tot nu toe, 5000km en er zijn geen overmatige sporen van slijtage. Rolweerstand en lawaai, eh ik weet niet hoe hrt te evalueren en ik zal geen sprookjes schrijven. het comfort in de auto met 18 inch kan ik niet beschrijven;) Atlas Tires Sport Green iemand zou zeggen dat het Chinees is en zo, maar hoe dan ook ik ben echt overtuigd en raad ze zeker aan meer »

Atlas Tires Sport Green
Zeer goede band voor een geweldige prijs!
Mening OudeMark: 4,5

Ik heb banden gekocht na aanleiding van hoog genomen plaats in de Duitse Auto World. Tot het einde wist ik niet wat ik koopt, maar nu na eerste seizoen kan ik vol vertrouwen toe geven dat het was een super aankoop. Op droog of nat er is nog waarschijnlijk nooit ABS aangegaan. Mijn rijstijl is agressief,ik heb eindelijk een 200PK onder de dak , ik rem ook vaak erg scherp, maar voorbanden blijven bijna als nieuw, ze zal zeker nog voor goede 2 seizoenen mee gaan. bij ongeveer 15 000 km er is maar 3mm verdwenen, ik denk dat het echt goed resultaat is. Als voor de demping, bij zo een grote van de band, het is toch wel redelijk goed , het is geen 15 inch, maar het lukt . Nu zal ik 18inch velgen kopen, en zal er zeker Atlas Tires Sport Green aanleggen. Ik adviseer ze aan iedereen, niet de moeite waard om te veel betalen, de band is gewoon geweldig. meer »

Lijst van alle Atlas Tires zomerbanden

Winterbanden: Atlas Tires

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Atlas Tires

Alle modellen van winterbanden Atlas Tires

Laatst toegevoegde meningen

Atlas Tires Polarbear SUV
Prima winterband met goede prijs/kwaliteit verhouding
Mening Robert: 4,2

Via via op site van Openeo terechtgekomen. Prijs is zeer gunstig t.o.v. andere aanbieders!!! Resumerend prima winterband met goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle en adequate aflevering. Kortom Openeo is een bedrijf dat ik uit ervaring kan aanbevelen! PS Zomerbanden ga ik zeker ook bij Openeo aanschaffen. meer »

Atlas Tires Polarbear 2
Te rumoerige banden
Mening Juri: 2,2

Net gemonteerde banden Atlas Tires Polarbear 2 maken boven de 50 km per uur een beetje lawaai, maar over de rest ben tevreden. Banden presteren goed in winterse weeromstsndingheden. Goede banden, maar een beetje rumoerige banden. Ik denk dat deze eigenschap tot elke winterband behoort. meer »

Lijst van alle Atlas Tires winterbanden

Vierseizoenenbanden: Atlas Tires

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Atlas Tires

Alle modellen van all-season banden Atlas Tires

Laatst toegevoegde meningen

Atlas Tires Green 4S
niet slecht
Mening Sonny B: 4,1

Banden in de norm, zeer goedkope prijs, ze doen hun werk goed Ik had maar één keer een probleem, misschien omdat ze, zodra ze werden genomen, in de hoek met nat asfalt uitgleden ondanks de zeer lage snelheid, gelukkig gebeurde het nooit meer, dus ik denk dat het is voor het feit dat ze waren echt te nieuw (ik spreek onervaren) als je het niet kunt uitgeven, kunnen ze goed zijn, maar als je wilt en je kunt het beter kopen, zijn het nog steeds goedkope banden meer »

Atlas Tires Green 4S
Uitstekende keuze
Mening Francesco: 5,0

Goede banden, slechts een paar kilometer gemaakt en tot dusverre goed, zullen het gedrag na 50% slijtage zien. Ter info: ik heb alle Atlas-banden 4S op al mijn auto's, van een zeer economische tot superhoge modellen, ze voldoen allemaal aan de verwachtingen. meer »

Lijst van alle Atlas Tires all-season banden