Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Austone

Populaire modellen van zomerbanden Austone

Alle modellen van zomerbanden Austone

Laatst toegevoegde meningen

Positieve verrassing.
Mening Maciej: 4,1 111110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Er zijn premium banden, en de prijs is gewoon belachelijk. Bij het vergelijken van de kwaliteit van de banden voor de prijs van duurdere banden om te zeggen dat voor mensen die de auto voor woon-werkverkeer, etc .. Tire is aan te bevelen. Banden ons fatsoenlijk gedragen op de weg, vasthouden aan oppervlakken, zowel droge als natte, en de auto verliest zelden grip. Bij lage motorvermogen geven ze advies. Op de snelweg niet perfect rust en comfort op oneffen of gewoon de rijweg snelheden kan zijn is niet uitstekend, maar volledig acceptabel. Ik denk dat ik kan hen bewust te bevelen. Ik heb ze voor ongeveer 5k km en hebben geen problemen gehad met hen, en de band ziet er hetzelfde uit als voorheen de stichting. Tegelijkertijd kan ik toegeven dat het er veel duurder, omdat ze een zeer interessante loper. Draag normaal na één seizoen bijna onmerkbaar. Als voordeel van deze band mag ik wel zeggen, dat beschermt de velg goed. Ik denk dat het geen zin om te veel betaalt voor een bandenmerken. meer »

Of weggegeven
Mening Ángel Martín: 1,2 120000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ze niet te pakken wat ze deden in de zomer tot nu toe met koud asfalt verkocht. 18.000 Km en Agur (gelukkig) want je remt noch iets met hen. Alleen dat ze niet klinken, maar trillen en ik nam de het evenwicht. Noch zijn ze goedkoop. Nooit meer. meer »

Lijst van alle Austone zomerbanden