Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Autoguard

Populaire modellen van zomerbanden Autoguard

Alle modellen van zomerbanden Autoguard

Laatst toegevoegde meningen

Ik zou zeker aanraden !!
Mening Irish: 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hello. In het begin wilde ik de Chinezen te vertellen niet alles is trash :) Ik heb nog nooit een Chinese banden, maar na het kopen en rijden enkele duizenden kilometers moest ik verontschuldig me bij de Chinese :) Ik zou zeker aanraden !! Michelin gebruikte een eerder EnergySever + en prom deze AutoGuardy veronderstellen, maar helaas werd ik gedwongen (financieel). Nu moet ik weer wijzigt de rubber- en ik weet dat de stapel :) weer zo op te sommen de banden waren gebaseerd op de Ford Galaxym diesel en de voorkant had 23tys.km (gebruik alleen de halte) gedaan op de achterkant van nog een 4mm en is nu al 30tys.km . Ik was aan de voorzijde, maar helaas ook Falkeny alleen duurzaam 7tys.km !!!!!!!!!!!!!!!! het bloedbad van een soort: / Dus aan het eind Ik raden deze donuts :) meer »

Goede donuts
Mening Zadowolony: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Als voor de prijs van een band aan te bevelen na het kopen reed de afstand van Sosnowiec naar het Verenigd Koninkrijk, de route 1843 km nauwkeurig, ik zou kunnen toevoegen dat de Laguna Estate Diesel auto werd geladen aan de max, ik heb geen minpunten als het gaat om banden, rustig, zeer goed gedrag karrensporen, niet droeg de zijkanten, zelfs als het nat is, groot positief voor het loopvlak, een goede afvoer van water banden, jieśli het gaat om temperaturen onder nul is er niets om over te klagen. Ik zou aanraden. meer »

Lijst van alle Autoguard zomerbanden