Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Avon

Populaire modellen van zomerbanden Avon

Alle modellen van zomerbanden Avon

Laatst toegevoegde meningen

Yamaha V-Max
Mening Marcel Heideman,Enschede.: 4,8 111180

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Snelle levering, aardige band, en een geweldige prijs ontving een ander gesprek terug en behandeld ordelijk en duidelijk. kopen mijn volgende bands ook Oponeo.bedankt. meer »

Derg
Mening Derg: 2,9 119000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Zachte compound, goed agressief patroon, taai muur en kralen ... 6 ply constructie. Avon in het Verenigd Koninkrijk. Goede band meer »

Lijst van alle Avon zomerbanden

Winterbanden: Avon

Populaire modellen van winterbanden Avon

Alle modellen van winterbanden Avon

Laatst toegevoegde meningen

Uitstekende banden, gebruik hen de hele jaar door.
Mening Nico: 4,3 111130

Ik rijd op Avon Ice Touring 13.000 mijl mee per jaar, ik heb 8000 mijl in 7 maanden meegereden en de voorbanden moeten verwisseld zijn. De achterbanden zijn nog gebruik, misschien 18 maanden. Ik gebruik mijn Kangoo Car Estate als een van en hij is heel laag door de belasting. Ik heb ongeveer 3 sets gehad en ik vindt Avon Ice Touring heel goed zowel in het zomer als in het winter. Ze hebben goede grip ook op een nat wegdek. Ik vind Avons mijn geld waard, ze zijn perfect als het koud wordt of als het regent. Ik zou hen aan iedereen aanraden voor alle omstandigheden. meer »

een aanrader
Mening Jacob: 5,0 11111

Verkrijgbaar voor nette prijs, de beste aanrader, ik was onzeker toen ik Avon Ice Touring heeft gekocht, want in Engeland had ik nog nooit winterbanden maar ik was echt verbaasd. Ik heb de banden in mijn Honda Accord 3.0 automaat gemonteerd en presteren ze geweldig, goede afvoering van het modder en sneeuw, geen aquaplanning, remmen ideaal. Ik zou dit hartelijk aanraden! meer »

Lijst van alle Avon winterbanden