Lijst filteren
  • Avon (61)

Zomerbanden: Avon

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Avon

Alle modellen van zomerbanden Avon

Laatst toegevoegde meningen

Avon AV71 Cobra
Beter dan verwacht, herhaal veilig.
Mening Iñaki Baco: 4,7

Na meer dan 80 duizend kilometer reizen met een raket, en na 10 veranderingen hen -8 dekken Metzeler- kan bevestigen, een keer getest in elke staat, in de bergen, lange reis bij vollast fast track, maar toch klimaat ... na het stappen op droge en dorre, koude, bevroren grond en zelfs met wat sneeuw .. dat is ongeëvenaard. Is het beste in alles is oneindig veel meer wendbaar, de fiets wordt veel "light" en beheersbaar in de langzame bochten, met inbegrip van "sport" bij het middelgrote bochten duurt tussen de 10-15%, zou je kunnen zeggen dat het voelt minder lawaai rollend over en is goedkoper. Ik zal AVON herhalen zonder enige twijfel. Ook gedwongen zeggen dat OPONEO altijd snel heeft gestuurd, met goed verpakt juiste data van de productie en de beste prijs. Zeer professioneel. meer »

Avon AV72 Cobra
Uitstekende band!
Mening Satori: 5,0

Ik installeerde het in M90. Voorheen had ik een zeer populaire band ME880, dat is veel erger dan de Cobra en ontmoedigen haar. ME880 is niet slecht, maar waarom kopen wanneer een cobra? Na het veranderen van de Cobra (door de manier veranderde ook het wiel en szerkość ging 200-240): - ziet er geweldig; - Paard werd een beetje meer comfortabel; - Zeer goed geplaatst in de hoeken. Ondanks de verandering in de breedte moto niets verloren de leiding; - Er is zeer weinig gebruikt en het niet op het plein te bewerkstelligen; - Ik heb geen bezwaren te pakken; - Wanneer u de slip te krijgen, hij is zacht en voorspelbaar. ME 880 ook goed onderhouden, maar ik verloor grip was gewelddadig. Ik zie alleen maar voordelen in vergelijking met de ME 880. Ik zou het zeker aanraden! meer »

Lijst van alle Avon zomerbanden

Winterbanden: Avon

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Avon

Alle modellen van winterbanden Avon

Laatst toegevoegde meningen

Avon Ice Touring
Uitstekende banden, gebruik hen de hele jaar door.
Mening Nico: 4,3

Ik rijd op Avon Ice Touring 13.000 mijl mee per jaar, ik heb 8000 mijl in 7 maanden meegereden en de voorbanden moeten verwisseld zijn. De achterbanden zijn nog gebruik, misschien 18 maanden. Ik gebruik mijn Kangoo Car Estate als een van en hij is heel laag door de belasting. Ik heb ongeveer 3 sets gehad en ik vindt Avon Ice Touring heel goed zowel in het zomer als in het winter. Ze hebben goede grip ook op een nat wegdek. Ik vind Avons mijn geld waard, ze zijn perfect als het koud wordt of als het regent. Ik zou hen aan iedereen aanraden voor alle omstandigheden. meer »

Avon Ice Touring ST
Fantastische banden voor Britse winters
Mening Glen84: 4,8

Echt echt aanraden deze banden, ze uitstekend presteren tijdens UK wintermaanden. Nooit liep deze banden in de zomer, ik swap naar de zomer wielen tijdens de warmere maanden. De Grip, slijtage, lawaai, de prijs van deze banden zijn allemaal fantastisch en meer dan een match voor meer zogenaamde "premium" merken. Ook heb ik een een Yeti uitgerust met een set van Goodyear ultra grip 9's, die zeer overschat banden in mijn mening zijn. Zozeer zelfs, dat in hun vervanging Ik heb net kocht een set van Avon ijs touring ST's. Bij de prijs van een goedkope Chinese import doe jezelf & British de vervaardiging van een gunst door te proberen deze onderschatte kwaliteit banden. meer »

Lijst van alle Avon winterbanden