Lijst filteren
  • Barum (6589)

Zomerbanden: Barum

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Barum

Alle modellen van zomerbanden Barum

Laatst toegevoegde meningen

Barum Bravuris 2
Ik zou aanraden!
Mening Ola: 4,4

Banden zijn uitstekend. Ik schreef een gedicht over hen in Duitsland vroeg me -kupiłam Barum Warum? Ik antwoordde hem beleefd: Dit is gewoon veilig! Auto houdt de weg, zachtjes aangaan bochten, en als het nat op de snelweg Passat is als een opgespeld! meer »

Barum Bravuris 3HM
Goede banden voor een rustige consumeren chauffeurs.
Mening GnD: 4,4

Ik was op zoek naar zuinige banden. Ik hoefde niet te agressief rijgedrag banden die de strenge normen voldoen en op de baan. Geen normaal gebruik banden zijn zeer goed. Alvorens te kopen werd mij dat de banden zijn laag op natte en zijn vrij zacht. Wat is de eerste die ik kan het gewoon niet mee eens. Bij normaal gebruik gedraagt ​​de banden echt goed. Wat betreft de zachtheid van de band, zijn eigenlijk heel zacht. Dit vertaalt zich naar comfort, maar ook vallen in een groot gat kun je band snuffelen - als er met mij gebeurd in augustus. Maar het gat was echt groot en ik had geen waar te lopen. Gelieve nog herinneren met dit profiel 45. Van mijn kant, de banden zijn echt goede kwaliteit als voor dit bedrag. Het tweede punt is het gewas banden goedkoper om nieuwe te kopen dan gebruikt 5 of zelfs ouder met de 200 PLN / pc meer »

Lijst van alle Barum zomerbanden

Winterbanden: Barum

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Barum

Alle modellen van winterbanden Barum

Laatst toegevoegde meningen

Barum Polaris 3
Zeer goede banden aan te bevelen.
Mening Benek: 4,8

Banden exploiteren van een 1 seizoen omdat ik niet waarderen de duurzaamheid en de lekke band over het algemeen waarderen zeer goede zijdelingse rijden op slush zijn stiller dan zomerbanden Continental 205 / 50R17 raden OPONEO. meer »

Barum Polaris 3
Zeer goede band tegen een relatief lage prijs.
Mening Ańćka: 4,7

Zeer goede grip op natte, gladde en sneeuw. Op een droge goed vasthouden aan de oppervlakte, maar in bochten piepen. Zeer zacht rubber, snel slijten. meer »

Lijst van alle Barum winterbanden

Vierseizoenenbanden: Barum

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Barum

Alle modellen van all-season banden Barum

Laatst toegevoegde meningen

Barum Quartaris
Na 40 duizend. te vervangen
Mening staruszek: 3,2

Na het rijden 55.000. mijlen banden zien er goed uit en ze hebben nog een hoop van de band. Helaas, het bestuur kan ze niet rijden. Ze kunnen niet worden gecentreerd, verloren hun haar geometrie, plaatsen hebben veel verliezen. Sinds het begin van het gebruik van een merk lawaai. Een positieve verrassing is het rijden op hellingen. Heel goed kiezen voor water uit de banden. Aan de positieve kant ik ook remmen, maar het wegrijden het drama. Gewoon een beetje regen, een beetje zand of glad wegdek en breekt de greep - dit defect kan worden gezien van het begin van het gebruik ... meer »

Barum Quartaris
AANBEVELEN
Mening ARTUR: 4,3

GEKOCHT Deze banden met enige vrees, maar na verloop van tijd ik heb geen spijt van deze keuze. Ik kan oprecht aanraden aan iedereen. REEDS gedreven IN ZE DAN 30.000 KM. DIT IS EEN PERFECTE ALTERNATIEF VOOR onbeslist BESTUURDERS DIE ZICH VOORAL DE STAD .. WINTER (Een gedreven REEDS TWEE) gedroeg zich voorbeeldig te bieden. REGEN IN UITSTEKENDE. FUEL NEAR LITTLE NIEWIDOCZNE.LATEM lawaai, MAAR IETS VOOR ZEKER COŚ.NA KOOP ZE NAAR EEN ANDERE AUTO. AANBEVELEN. LETSEL CASH IN TWEE! meer »

Lijst van alle Barum all-season banden