Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Barum

Populaire modellen van zomerbanden Barum

Alle modellen van zomerbanden Barum

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Marcin Piaskowski
Mening Marcin Piaskowski: 1,0 10000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Nou, na een seizoen is niet meer wat je adverteren ... Banden op de vooras met 40 duizend mijlen scheurde tot vrijwel nul. Dus schreef hij een van de sprekers van het begin "in de ogen van" verdwenen randen van de banden op de vooras (Convergentie correct). Niet alleen dat - nu is er een probleem met de bandenspanning. Aanbevolen door de fabrikant te houden en de band is slap. Pompen tot 2,5 atm (2.3 aanbevolen) en na 2 - 3 weken moe weer terug naar flakowatego vorm. Verifiëren van de druk - nog 2,5 atm. (Pumping stikstof). Momenteel 2,7 atm is al op de aandrijfas ... Net op de aanbevolen druk van 2,3 atm band die staat op 50 van de% s zijn hoogte - de rest wordt gebogen (en dit is waarschijnlijk de oorzaak van dat Linkage meedogenloos snel randen van de banden) ... Band net als de tijd rekken en vereist een grotere druk ... Hou het in overeenstemming met de fabrikant lijkt te laag staat en de band randen unstuck zijn ... Samenvattend: een totaal hopeloos band. meer »

Auteur:unix
Mening unix: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik heb klachten over de problemen van de band op nat wegdek te lezen, maar geloof me / ik gebruik, zoals, acht stuks / natte weg die handelt zonder voorbehoud. Het belangrijkste criterium voor de beoordeling van de band is voor mij want ik hoorde van het gebruik van precisie en Pirellki Savy al op de auto prowadzało dronken als een varken. De auto wordt geleverd als tram vanisach rails / Duits /. Voor zo'n betaalbare prijs band echt een aanrader. Bovendien heb ik gehoord van de twee luchtvaartmaatschappijen beruchte goederenbehandeling auto die dergelijke transacties zonder problemen kan weerstaan. dwz geen scheuren en eieren. Een ander voordeel is erg aantrekkelijk. Ik zou aanraden. meer »

Lijst van alle Barum zomerbanden

Winterbanden: Barum

Populaire modellen van winterbanden Barum

Alle modellen van winterbanden Barum

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Thomas
Mening Thomas: 3,9 111900

Na de eerste rit in het winterseizoen was ik zeer positief verrast dat zo goede banden tegen zo aantrekkelijke prijs verkocht worden. Tijdens de winter had een keer probleem met maar dat stond in verband met zeer slechte weersomstadigheden en helaas kan ik geen wonderen van een gewoon band eisen. Banden gedragen zich in het eerste seizoen 5 + we zullen zien hoe het in het tweede gaat. Rekening houdend met de prijzen van duurdere merken ben ik blij dat ik voor deze Barum SnoVanis heb gekozen. In mijn ogen hebben ze goede grip op elk wegdek, zelfs bij hogere temperaturen zie ik geen tekenen van slijtage, zoals bij winterbanden. Vorig jaar heb ik Continental band en deze was wat problematisch, elke maand moet ik iets repareren of naar service gaan. Ik zou deze afraden. Het blijkt nu dat de goedkopere banden soms van dezelfde of betere kwaliteit zijn. Barum SnoVanis was niet zo duur en zie ik dat het efficient is. Wat het uiterlijk betreft zou ik zeggen dat ze normaal eruit zien. Wat ook interessant is moest ik geen gebruik van ABS maken dus dat is volgende voordeel. Sowieso ben ik tevreden met Barum SnoVanis en kan ik aan iedereen deze band aanraden door ge geweldige verhouding kwaliteit/prijs. Prima meer »

Zeer goed opschrijven van een band in termen van de prijsklasse.
Mening Teunis: 3,8 111800

In mijn geval heb ik geen bezwaren met betrekking tot het gebruik van deze banden. Ik had de kans om met dit Barum SnoVanis 2 te rijden zowel in Nederland als in het buitenland. Na het winterseizoen en het rijden meer dan 4000 km zie ik geen speciale tekenen van slijtage. Met betrekking tot de efficiëntie van deze banden op sneeuw of smeltende sneeuw was ik ook tevreden dankzij het feit dat ik echt vaak moeilijke weersomstandigheden heb gehad om Barum SnoVanis 2 te testen. Rekening houdend met het feit dat mijn auto achterwielaandrijving heeft moet ik ook toegeven dat ze zich goed gedragen. Kortom, ben ik tevreden. Volgens mij is verhouding kwaliteit - prijs zeer aantrekkelijk. En als de banden zo goedkoop en goed zijn, is er geen zin om teveel betalen alleen maar voor het merk. meer »

Lijst van alle Barum winterbanden

All-season banden: Barum

Populaire modellen van all-season banden Barum

Alle modellen van all-season banden Barum

Laatst toegevoegde meningen

Opaonka geweldig voor mij.
Mening tester: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht deze band ook vanwege de prijs en ze niet moeten voortdurend vervangen van de aandrijving voor de winter of de zomer. Na deze zomer, dat was in 2010 en winter 2010-2011, die heel warm Ik moet zeggen dat het doen waren geweldig, was omdat ik te maken met een verscheidenheid aan auto's die andere banden hebben en dus kan ik het verschil zien. Wat ik ben nog steeds gefascineerd hen, is dat in mijn auto dat een harde vering heeft en is geschikt voor het rijden op goede wegen westen, en het is een Nissan Almera, dit band zachtheid geeft uw truck, terwijl ook het opvangen van goede auto. Dus kocht ik Clincher concludeert dat voldeed aan mijn verwachtingen, maar in het begin adviseerde me tegen, zeggen dat er niet zoiets als een band-seizoen, en ik had een groot dilemma en nu het gebruik van de zomer en de winter, echter, zeggen dat het de band die me vertelde me tevreden . meer »

Auteur:Marek K
Mening Marek K: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Er is geen mening maar deze banden dus ik ben pierwszy.Dystans overreden op deze banden is 100 km.więc beoordeling zal niet compleet zijn, maar wat boeide me na de eerste kilometer van het rijcomfort is uitmuntend comfort auto loopt nu houdt een vinger richting normale sensatie . kocht slechts twee aan de voorzijde, maar in het najaar opnieuw te kopen twee meer. multigrade banden voor mij is een comfortabele optie, en ik denk dat in de nabije toekomst te verhogen hun zainteresowanie.Minusem is dat er zeer weinig informatie over deze bandentests op het internet, de prijs van 205 PLN per item is aantrekkelijk meer »

Lijst van alle Barum all-season banden