Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: BCT

Populaire modellen van zomerbanden BCT

Alle modellen van zomerbanden BCT

Laatst toegevoegde meningen

Niet slecht voor de prijs. Ik zou aanraden. Ik verwijs naar een groter gedicht.
Mening Matt: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

4 + / 6 - band niet aan de waarheid en przesłodzić vertellen. Ik had de kans om te rijden in de sneeuw en het was echt goed, rubber vastgelijmd aan de weg ook al was begraven. Droge omstandigheden band plakt goed, ondanks de agressieve en snelle rit elke bocht na een tijdje begon ik niet uit het remmen en terugschakelen van - ik was niet eens toen ik nam bochten op hoge snelheid. Start op droog asfalt ook probleemloos. Remming vreemd gevoel, alsof de band was plotseling en plak het asfalt wielspin is nog steeds in het, ook al heel effectief geremd. Echter, alle natte asfalt gaat naar hel, beginnen slijpschijven afgewerkt in plaats vaak gebeurd aquaplaning, bij snelheden boven 120 km / h, is het moeilijk om de wagen in de bocht als het kan jerk houden. Voor uw gemoedsrust rijden zo veel mogelijk. meer »

Prijs is de bepalende factor voor de kwaliteit van het is niet goed om een ​​band op een korte zondag rijden, hoe heter hoe beter het bezit verwachten. een beetje regen en gedraagt ​​zich als een soap
Mening tyre kiler: 2,1 111000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik zou aan iedereen aanraden om grip op nat wegdek index extreem overgewaardeerd. Nou ja, maar het is een van de goedkoopste banden op de markt. Als je toch weer snel te rijden in de zomer, maar vergeet regen of temperatuur onder 14 graden op de straat en begint te strijden voor tractie. Ik zou aanraden aan degenen die nog steeds geloven dat op deze prijs is het een goede rubber. Aanpak met de nodige voorzichtigheid en nooit aanraden om deze banden iedereen. Rubbersamenstelling zuigt, oh ze de neiging te kraken tussen de profielblokken. meer »

Lijst van alle BCT zomerbanden

All-season banden: BCT

Populaire modellen van all-season banden BCT

Alle modellen van all-season banden BCT

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle BCT all-season banden