Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: BFGoodrich

Populaire modellen van zomerbanden BFGoodrich

Alle modellen van zomerbanden BFGoodrich

Laatst toegevoegde meningen

Prima banden voor een prima prijs
Mening Cornelis: 4,0 11110

Ik ben tevreden over de banden, qua performance en slijtage. meer »

Prijs korzystna.Spalanie normaal. Slijtage klein.
Mening Marcin/Dolny Śląsk: 4,1 111110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hallo. Sam voordat ik kocht deze banden hebben veel tijd besteed aan het vergelijken van offertes en het lezen van uw commentaar. Ik reis met de auto hoog als personenauto natuurlijk :-) (Citroen Berlingo II) en de band moet zo goed dat de auto dreef zijn. Aan het begin van mijn keuze viel op de Nokia lijn maat 205/65 R15 (de grootte verwacht voor de zomer oorspronkelijke fabrikant). Na meteen invoegen voelde ik pijn in rijden! Auto myszkowało langs de weg, linksboven, en een recht en bijvoorbeeld het stuurwiel in de hand gehouden, en ik weet dat ik moet rechtdoor! Het bleek dat twee banden fabricagefouten. I geadverteerd hen, en (OPONEO) vonden dat de twee goed en twee niet. Voor gebrekkige banden kreeg een terugbetaling, en goed voor mij teruggestuurd (verzendkosten in beide richtingen bedekt OPONEO). Ik besloot om twee banden te verkopen (omdat mijn zelfvertrouwen was gespannen, en zelfs de tijd voor zulke verhalen, ieder van ons waarschijnlijk niet hebt) en kopen weer nieuwe komplet..znowu bladeren door opmerkingen en uiteindelijk besloten om BFGoodrich G-Grip kopen 195/65 R15 95 T XL. Mijn auto van deze omvang wordt aanbevolen voor de winter, maar wat deze banden ;-) En het bleek een hit! Ik kocht in april. Nu hebben we het begin van oktober en reed zo'n 10.000 kilometer. Ik woon in de stad, een dagelijkse woon-werkverkeer, dan is de stad, dan terug naar het huis. Op de langere routes zo'n 500 kilometer per dag te waar. Na de veronderstelling toonaangevende auto op rolletjes! (hoewel de precisie van de stuurinrichting bij de Berlingo is niet niet weet wat uitstekend) In droge omstandigheden uitgevoerd briljant. Op de natte ik oprecht schrijven dat ergens ben ik niet helemaal zeker, maar het is gewoon te snel (iets meer dan 120). Tyre wear: 10.000 op de achteras (detail niet te meten) kan niet worden gezien helemaal consumptie. Doorsturen een beetje meer, maar tot mijn ogen het voor drie seizoenen bij mijn kilometers zal zeker. Verbranding ... groei was zeker niet! Komfort..to is afhankelijk van elke indywidualnie..ja niet klagen. Ik rijd een familie en ik comfortabel dat ik niet na te denken over het feit dat er iets van de banden is niet zo voelen! Dus dat is het! Groeten. meer »

Winterbanden: BFGoodrich

Populaire modellen van winterbanden BFGoodrich

Alle modellen van winterbanden BFGoodrich

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Andrzej - Warszawa
Mening Andrzej - Warszawa: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het is de drie winter en waarschijnlijk overleeft ook vierde tenzij ik ... klappen. De band is dan goed wanneer je moet vertrouwen op het en, helaas, op ijs en harde verpakt sneeuw beter niet proberen te remmen plotseling. Dan, in combinatie met het ABS is geboren in haar rebelse geest, kwaadaardige snotaap want hij gaat waar hij wil en niet wil stoppen voor. Misschien als ze remmen schoenen? Wat te dragen - hmm ... is waarschijnlijk niet zo slecht als sommigen zouden beschrijven, omdat het rubber dat onderworpen is aan de wetten van de fysica en dergelijke who cares en slaat als een. In sommige reviews die je rustig kunt lezen. Natuurlijk zou je graag iemand die ik in vergelijking met Vivo of andere gommen met paardenkarren zo. Het is niet zo slecht, maar het lawaai konden verwachten iets meer. Aan de positieve kant kunt u ongetwijfeld ook rijden op droge wegen. Dit kan de determinant voor winterbanden niet maar u kunt vertrouwen. Nat is erger, vooral bij het starten. Het feit dat de 150 pk is al wat kracht, maar soms moeilijk te bewegen. Hoewel als iemand doet het normaal is genoeg. Ook is het niet waar is zoals geschreven door andere gebruikers die de sneeuw harde ing bewegen, als het niet het ijs is geen optie voor de sneeuw ging niet onder een voorwaarde, echter met een aantal van die rubber op de TWI heeft nog te zijn. meer »

Auteur:kawa
Mening kawa: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik ben op de volgende aankoop winterbanden, deze terug tot ongeveer 4 mm, en daarmee de uitwisseling. Sterk zomerseizoen meer dan Continentale Eco - voor het schuren zes. Lawaai - Ik heb niet gevonden een overlast, zelfs tijdens hoge snelheid rijden op de snelweg - vijf. Rolweerstand - zag geen dramatische veranderingen in de brandende zomer / winter. Gedrag op het ijs - moeilijk te beoordelen, zal geven om te bewegen en te stoppen, dus plusik. Het gedrag van de sneeuw geven slechts 3 punten, omdat de Poolse snel moe van drifts en in het algemeen laat de sneeuw hebben slechte hechting, maar eigenlijk was ik niet teleurgesteld in hen. Clio, waarop ik reisde het is een auto van de zaak en mijn rijstijl is een weinig meer dan een snel en agressief. Deze banden goede baan in het dagelijks Poolse winterse omstandigheden op hoofdwegen, kan ik zeggen dat bijna altijd voorspelbaar. Voldoen aan de behoeften van zowel natte als droge omstandigheden en lage temperaturen, ze zijn niet bang (ik reed op hen tijdens de "winter van de eeuw"). Geen problemen met het slaan van de evenwichtige, hoewel licht gebogen randen. Ik kan gemakkelijk aanbevelen. meer »

All-season banden: BFGoodrich

Populaire modellen van all-season banden BFGoodrich

Alle modellen van all-season banden BFGoodrich

Laatst toegevoegde meningen

Het product aan te bevelen.
Mening Andrzej.: 4,5 111150

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Zoals voor het hele jaar door banden zijn ok, ik was bang niet omgaan met de winter in slechte omstandigheden atmosferyczynych maar de winter vaak verbaasd en niet zo ver sparen. 19 maart en de laag sneeuw is ongeveer 25 cm en, bijvoorbeeld, gisteren heb ik erin geslaagd zonder een probleem te gaan en rustig, zonder het grotere probleem tot ongeveer 30 km rijden op het gebied van bergachtige heuvelachtige en het enige minpuntje dat we kunnen zeggen dat de warme zijn deze banden kan een beetje flexibel de kromming van de weg, maar het nog steeds afhankelijk van het voertuig die aan de weg zeker chamowania któtsza in natte als droge omstandigheden. meer »

Zeer goede banden, zowel in de zomer als in de winter.
Mening Marcin Wojciechowski: 4,8 111180

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Zeer goede banden, zowel in de zomer als in de winter, helaas heb ik niet de kans om de sneeuw te testen had, want het was niet. Daarom heb ik gekozen voor het volledige jaar banden toch. Zeer zacht in de zomer, maar in alles wat niet te stoppen, het lijkt mij dat zelfs roept een beetje comfort. Na de wijziging van het oude jaar naar het nieuwe jaar door vilt was heel groot verschil in het voordeel van de nieuwe - veel rustiger en comfortabeler. In de natte zeer goede hechting, hoor je een lichte rustige slis geenszins storend. Tot slot - Ik beveel u zeer! meer »