Lijst filteren
  • BFGoodrich (2451)

Zomerbanden: BFGoodrich

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden BFGoodrich

Alle modellen van zomerbanden BFGoodrich

Laatst toegevoegde meningen

BFGoodrich G-Grip
banden zijn erg goed en ik beveel het aan iedereen.
Mening Tymitunieten: 4,5

Begin verbeteren enige aanvullende informatie :). Ik Opel Omega A 2.0 l Rijden naar de achterzijde, en deze banden zijn aan de achterkant gemonteerd. Rijstijl-achtige alleen gaan, dat ik graag gek: D Plaats van gebruik-periferie van de stad, vooral de route. oppervlakte-elke vorm. Banden in het begin is nogal luidruchtig, dwz boven 80 km / h te neuriën als de naaflager werd vervangen. Dit nadeel verdwijnt ergens na het rijden over 3000km. Ik kocht het in de winter en ik moet zeggen dat op het gladde oppervlak van de handgreep goed. benadrukken dat er geen band niet goed is voor sneeuw of ijs op irrelevantie aan de rijsnelheid :) :) zal zijn. Banden reageren hetzelfde op natte of droge oppervlakken. Nog niet overkwam mij op een skid. Soms voelen wat weerstand, als zou gaan tegen de wind ging. meer »

BFGoodrich All Terrain T/A KO2
Prima band en zeker niet te duur voor zo,n kwaliteit
Mening Ruud Elferink: 4,7

Ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit als het uiterlijk van de band. Ik heb ze echt als winterband gekocht maar overweeg om er ook de zomer mee te gaan door rijden. Tot nu toe toe alleen maar goede ervaringen gehad zowel in de sneeuw als op nat wegdek. Wat opvalt is dat de band ondanks zijn stoere uiterlijk heel gracieus stuurt en bijna geruisloos over het wegdek rijdt. Ik heb als zomerband het merk Falken en dan merk je na het wisselen meteen een enorm verschil, zowel in sturen als in geluid. Wat ik ook geweldig vind buiten zijn prestaties om is het stoere uiterlijk van de band. Hij ziet er met die witte letters gelikt uit en daar heb ik dan ook van best veel mensen complimenten over gehad. Ik vind deze band echt geweldig, zou hem iedereen aanraden en zou hem zeker weer kopen. meer »

Winterbanden: BFGoodrich

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden BFGoodrich

Alle modellen van winterbanden BFGoodrich

Laatst toegevoegde meningen

BFGoodrich G-Force Winter
gemiddelde band voor een redelijke prijs
Mening ford: 3,2

houdt een grote band voor droge omstandigheden, terwijl de regen is niet zo lief. bij het starten doos met wielen vaak ii remmen laat veel te wensen over. Helaas heb ik niet de mogelijkheid om het gedrag van de sneeuw te controleren, omdat in mijn regio deze winter is nog niet eens gevallen sneeuwvlok gehad. Helaas merkte ik een grote slijtage van het loopvlak, maar kan deze winter te wijten zijn aan de temperaturen en gebrek aan sneeuw meer »

BFGoodrich Winter 2 T/A
Auteur:Gregor, Gdańsk
Mening Gregor, Gdańsk: 4,2

Uitstekende banden. Przejeździłem ze een winter en ik ben erg blij. Bijzonder bijgedragen aan een typisch Poolse weer, toen te veranderen het sneeuwt en smelt tijdens de dag en is slush en plassen. Brede groeven van het loopvlak goed absorberen en verstrooien allemaal uit. Hetzelfde geldt met plassen op de weg - niet in het bezit terug met de auto bij het rijden door hen met een snelheid van 50 km / h - 70 km / h en niet klagen. sneeuw, vooral verse, niet verdicht, het geeft een gevoel van hoe zo'n goede grip op natte wegen. Je kunt goed doen genieten van de besneeuwde parkeerplaats bij de supermarkt: D Zo veel als het was jammer om het te veranderen voor de zomer, wanneer ze kwam tot de lente ;) Helaas als winterbanden worden behoorlijk brullen vooral bij hogere snelheden van 100 km / h en voelen zich niet meer rolweerstand voor de zomer (hoewel dat ik heb het formaat 165 banden, Goodyear GT3). Uiteraard wordt geassocieerd met een betere grip zachter banden. Ik beveel winterbanden BFGoodrich merk winter2. Prijs ook betaalbaar! meer »

Vierseizoenenbanden: BFGoodrich

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden BFGoodrich

Alle modellen van all-season banden BFGoodrich

Laatst toegevoegde meningen

BFGoodrich Urban Terrain T/A
Een geweldige band voor SUV's.
Mening Paweł: 4,6

Zeer goede en duurzame band. Het werkt geweldig in klassiek dagelijks gebruik en in situaties waar we uit asfalt kunnen komen. De eerste keer dat ik ze kocht bij de vorige auto, waarin ze dienst deden als zomerbanden (meer dan 100.000 km). De huidige set 235/55 R18 (gebruikt als een jaarrond) heeft met mij gereisd - in een gemengde cyclus - meer dan 40.000. km (ook lange snelwegen). U ziet er geen overmatige slijtage achter. De band verraste me nooit met zijn mislukking, niet met de vreselijke sneeuw en veranderende weersomstandigheden. meer »

BFGoodrich G-Grip All Season 2
Ik beveel het aan
Mening Andrzej.: 4,5

Wat de allseizoenenbanden betreft, die zijn ok, ik was bang dat ze in de winter niet opgewassen zouden zijn tegen slechte weersomstandigheden, maar de winter verraste meer dan eens en heeft het tot nu toe niet laten afweten. 19 maart, en de laag sneeuw is ongeveer 25 cm en, bijvoorbeeld, gisteren was ik in staat om uit te gaan zonder problemen en ongeveer 30 km rijden in heuvelachtig en bergachtig terrein en het enige nadeel kan worden gezegd dat de warme banden zijn misschien een beetje flexibel in een bocht, maar het hangt nog steeds af van het voertuig waarin ze zijn gemonteerd, remweg is zeker korter op nat als op droog wegdek. meer »