Lijst filteren
  • Bridgestone (3774)

Zomerbanden: Bridgestone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Bridgestone

Alle modellen van zomerbanden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

Bridgestone Potenza Adrenalin RE002
De beste banden die ik ooit heb gehad!
Mening Lod18: 4,7

Ik schrijf meestal geen beoordelingen, maar omdat ik onder de indruk van de band bent moet ik iets schrijven. Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 is een vervanger voor mijn vorige run flats die ik onder mijn E92 330d coupe heb gemonteerd, en wow wat een verschil. Oude run flats hadden een stevigere rubber waardoor waren ze ook luid en niet goed te behandelen. Deze nieuwe Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 zijn vrij geweldig, echt goede wegcontact, je kan hem vertrouwen in de hoeken. Rijden op de bochtige wegen maakt me plezier. Ik was op zoek van iets veilig met sportieve karakter en dit model kan ik sterk bevelen. Het loopvlak ziet er geweldig uit. In het algemeen de totale verschijning van de band is zeer aangenaam voor het oog. Ik kan niet de duurzaamheid beoordelen, tot nu toe heb ik niets opgemerkt. Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 wil ik aan iedereen aanbevelen. Die premiumklasse band is gewoon een prijs waard. En natuurlijk de service vorm Oponeo was goed ik had de banden binnen 24H AMAZING !!! meer »

Bridgestone ER300
Ik zou aanraden, maar ze zijn duur
Mening gustlik: 3,6

Banden hebben van het kopen van de auto, dat is het najaar van 2007, de winter veronderstellen winterbanden, zodat we niet hun gedrag in de winter te beoordelen. Na vijf volledige seizoenen en de loop van ongeveer 70 tys.km (auto heeft 140 tys.km) banden op de vooras voor het seizoen ik noemde (het was ongeveer 3 mm profieldiepte - Ik kreeg twee bieren een buurman, wie doet nu een jaar misschien vijfduizend . mijlen - hij is nog steeds bruikbaar), terwijl degenen die reed dus ze zijn ongeveer 6 mm profieldiepte. Banden zeer goed, geven advies over de juiste bochten (dat is vrij snel), goed verspreiden water en zorgen voor een goede grip, mijn auto heeft 150 pk en 320 Nm, zodat de pers. Maar ik zal ze niet kopen omdat ze zijn erg duur - Ik heb ze samen met de nieuwe auto. Maar als je niet tellen het geld wordt aanbevolen. meer »

Lijst van alle Bridgestone zomerbanden

Winterbanden: Bridgestone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Bridgestone

Alle modellen van winterbanden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

Bridgestone Blizzak LM005
Auteur:Robert B.
Mening Robert B.: 4,8

Absoluut een aanrader! Een van de beste winterbanden die ik heb gehad, zo niet de beste. Ik rij al 38 jaar en ik heb al veel winterbanden gehad, maar deze zijn sensationeel! Ze hebben grip op droog asfalt (bij warm weer en bij vorst), op een nat wegdek als zomerbanden (index A), ze hebben grip op smeltwater en sneeuw. Ik was niet teleurgesteld. Eerder had ik TS860 Continental (in een Opel Astra K) en dat was niet altijd even gemakkelijk, vooral op sneeuw en ijs. Voor ik de Bridgestone Blizzak LM005 kocht, overwoog ik de nieuwe TS870 van Continental (geadverteerd als beter dan de TS860), maar gelukkig kwamen die niet op tijd op de markt (ik denk vanwege covid) en zo koos ik voor de Blizzak. De Bridgestone is stil en slijt nauwelijks. Ik had ook geen toename van het brandstofverbruik gemerkt - ik heb zomer 18-inch Michelin Pilot sport4s. Een aanrader! meer »

Bridgestone Blizzak DM-V2
Voor alle slechte winterse omstandigheden.
Mening Maro: 5,0

Eerder gereden voorganger of DMZ 3. Ze waren sensationeel in alle winterse omstandigheden. Momenteel Blizak DM-V2 gekocht met volledige voorbedachte rade en ik weet dat het was een geweldige keuze. Voor mijn Toyota Land Cruiser 120 in de winter is er geen ontoegankelijke gebieden, zelfs wanneer de bestuurder van een bulldozer op de top van mijn oprit naar een landgoed opgestapeld meer dan 1,5 meter as samengeperste sneeuw. Ik had alleen een beetje naar de belemmering van deze sneeuw breuk verspreiden, dan breken voor ongeveer 50 meter. Meter drift. Het was een beetje riskant, omdat de enige manier waarop ik kon door de glazen kant te kijken, omdat de voorste przewalała een dikke laag sneeuw. Ik had beweerd dat een kleine breuk van de bumper op de juiste goed wiel, maar de banden niet teleur. meer »

Vierseizoenenbanden: Bridgestone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Bridgestone

Alle modellen van all-season banden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

Bridgestone Weather Control A005 EVO
Auteur:Luc
Mening Luc: 5,0

Eerste keer die ik all season banden heb aangeschaft. Ik heb altijd met winterbanden in de winter en in de sneeuw gereden en ik ben er heel tevreden mee met die banden. Ik heb naar heel veel video’s in YouTube gekeken voordat ik die banden heb gekozen vooral omdat die banden het beste scoorde in de natte weg proef en een alleen een klein stukje minder dan de Michelin banden in sneeuw. In Nederland sneeuwt het niet elke jaar maar het regent behoorlijk veen in de herfst en winter... dus. Sterkte nog als ik naar Duitsland ga die banden hebben de 3PMSF-symbool (Three Peak Mountain Snow Flake, Alpine- of sneeuwvlok symbool). Het is dus toegestaan om met die banden in Duitsland in de winter te rijden. meer »

Bridgestone Weather Control A005
Auteur:Tomasz Nowak
Mening Tomasz Nowak: 4,5

Ik heb deze banden gekocht om financiële redenen, maar ook omdat ik nieuwsgierig was, aangezien ik nog nooit eerder op all-seasons heb gereden en wilde zien hoe ze het in de praktijk waarmaken. De banden zijn nog vers, ik heb pas achtduizend km afgelegd, maar tot nu toe valt er niets te klagen. Ze doen het zeer goed op droog asfalt en nog beter op nat wegdek of sneeuw. Ik kan pas een volledige beoordeling geven na 2-3 seizoenen omdat dan pas blijkt hoe betrouwbaar ze echt zijn. Mijn auto trekt zonder enig probleem op bij een stoplicht en volgens de snelheidsbeperkingen ;P. Ik ben tot nu toe erg tevreden. Natuurlijk zou ik ze niet op een sportwagen monteren, maar voor energiek en vloeiend rijden met een gewoon autootje zijn ze prima. meer »