Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Bridgestone

Populaire modellen van zomerbanden Bridgestone

Alle modellen van zomerbanden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

Goede banden op het droog en op het nat
Mening Daan: 4,3 111130

Ik denk dat Bridgestone RE050A is een geweldige band. Laat ik beginnen met gebreken die voor mij een aanzienlijke verzwakking van comfort zijn. Het overwinnen van ongelijkheden is soms erg ongemakkelijk zelfs met de mode-instellingen die het rijcomfort zouden moeten vergroten! Maar er is toch meer voordelen, zeker. De band houdt geweldig tijdens hard remmen tijdens en ABS is bijna niet nodig, ook bij het wisselen van een rijstrook! De grip is uitstekend, zowel op natte zoals op de droge wegdekken. Dat is toch een band van Bridgestone, Bridgestone RE050A, dus je betaalt meer voor de hogere kwaliteit. Ik had ook andere banden van Bridgestone origineel gemonteerd op mijn Almera (maar waarschijnlijk slechtere klasse en dat waren all-season banden) - het was een tragedie, ik verkocht die na 2 maanden want ze waren gewoon slecht en gevaarlijk. Dit model herstelde mijn vertrouwen in dit merk. Ik ben zeer tevreden. Normaal gesproken was ik altijd een liefhebber van Continental of Pirelli maar Bridgestone RE050A zijn even goed. Ik denk dat in de toekomst zou ik ook die kopen. Hopelijk alle andere modellen zullen even goed zijn. meer »

Goed maar er bestaan betere
Mening TOM: 3,4 111400

Ik heb Bridgestone RE050A een tijdje geleden gekocht en ik besloot om mijn twee centen toe te voegen, omdat de meningen van sommige internetgebruikers zouden niet in aanmerking moeten worden genomen. 1 Het is moeilijk om banden te beoordelen bij matige en stille rijstijl - voor dit doel zijn de goedkoopste Chinese banden meestal goed genoeg. Die zijn zeer goed maar ik had betere. 2 Grip bij natte condities hangt ook af van de breedte van het wiel - hoe groter, hoe voorzichtiger moet je rijden - grotere afmetingen (meer dan 225), vereisen vaardigheid en voorzichtigheid. 3 Sportbanden zo hard als andere banden – betere grip komt samen met zachtheid en snellere bandenslijtage. Bridgestone RE050A waren in goede staat voor een seizoen van het rijden op een snelle, krachtige auto met grote snelheden dus ze moeten zijn goed. Het is een goed compromis tussen hardheid en ruwheid. Kortom, een zeer goede banden, maar op dit moment ben ik op zoek naar iets beters. Maar we hebben verschillende eisen en voor kalme bestuurders beveel ik om goedkopere banden te kopen – jullie zullen geen groot verschil voelen. meer »

Lijst van alle Bridgestone zomerbanden

Winterbanden: Bridgestone

Populaire modellen van winterbanden Bridgestone

Alle modellen van winterbanden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

Banden aan te bevelen. Vrij duur.
Mening Waldi: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht nówki te vivaro 2.5 146PK. Grote bochten, achter in het voertuig niet wordt uitgevoerd, houden gelijkmatig overdrijven draait op een snelheid van de gehele auto. Voor zo'n beetje sneeuw op de weg ujechanym sensationele act op ijzige wegen te groot. Echter, in de bergen van de kleine straatjes zeer steile klimmen had ik veel problemen. De banden zijn rustig en aangenaam om te gebruiken, maar voor de prijs verwacht ik meer effectief. Ik ben alleen seizoen, maar voor mijn oog voorasaandrijving een beetje wrijft te snel af, misschien is dit te wijten aan mijn rijstijl. Volgende keer dat u koopt een typisch winterbanden omdat ik toevallig de berg van niet ontsneeuwde straten rijden. meer »

Auteur:KrystianM
Mening KrystianM: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Na de zeer positieve prijs gesteld, maar na het rijden tienduizenden waardeer het een stuk minder. Ten eerste snel wrijft, patroon blokken snel transformeert in drie parallelle groeven. Het is niet zo slecht als de Pirelli banden (ik heb dit in de andere auto), maar de afgelegde afstand niet imponeren. Ten tweede, hoewel zelden herlaad mijn renówkę, maakte twee schoten op een behoorlijke diepte van de groef. In mijn beoordeling van het compromis prijs - de functionaliteit is hier niet is bereikt. meer »

All-season banden: Bridgestone

Populaire modellen van all-season banden Bridgestone

Alle modellen van all-season banden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

Adviseren
Mening Herflig: 4,9 111190

Ik kan aan iedereen de aankoop van deze banden bevelen. Voordat ik hen gekocht heb dacht ik dat zij goede parameters bij slechte omstandigheden hebben (qua loopvlak) en dat is echt waar. De banden bieden uitstekende grip op een sneeuw en sneeuwpap. Ze hebben me zeer posietef verrast met laag geluidsniveau. Volgens EU label moeten de banden grote lawaai maken en hoge brandstofverbruik hebben, maar ze zijn echt rustig, zelfs rustiger dan mijn zomerbandenvan Dunlop. Het brandstofverbruik is bijna hetzelfde. Over het algemeen ben ik er zeer tevreden mee. De banden hebben me nooit gefaald. Tot nu toe heb ik geen sporen van slijtage opgemerkt. Voor mij een aanrader! meer »

Ik zou het aanraden aan andere gebruikers
Mening Zaki: 4,2 111120

Ik ben er zeer tevreden mee. Dat zijn de banden voor mijn tweede auto en daarom heb ik all season gekocht (samen doe ik ong. 7 duizend km tijdens het jaar). Ik wilde ook ietsvan premiumklasse. De banden hebben goede grip op besneeuwde wegdekken en dat is volgens mij het grootste voordeel van die all season band. Na 11 duizen kilometer heb ik geen sporen van slijtage opgemerkt. Ik kan die Briedgestone aanraaden vooraal aan die mensen die 1 set door de hele jaar willen gebruiken. meer »

Lijst van alle Bridgestone all-season banden