Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Bridgestone

Populaire modellen van zomerbanden Bridgestone

Alle modellen van zomerbanden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

Goede banden op het droog en op het nat
Mening Daan: 4,3 111130

Ik denk dat Bridgestone RE050A is een geweldige band. Laat ik beginnen met gebreken die voor mij een aanzienlijke verzwakking van comfort zijn. Het overwinnen van ongelijkheden is soms erg ongemakkelijk zelfs met de mode-instellingen die het rijcomfort zouden moeten vergroten! Maar er is toch meer voordelen, zeker. De band houdt geweldig tijdens hard remmen tijdens en ABS is bijna niet nodig, ook bij het wisselen van een rijstrook! De grip is uitstekend, zowel op natte zoals op de droge wegdekken. Dat is toch een band van Bridgestone, Bridgestone RE050A, dus je betaalt meer voor de hogere kwaliteit. Ik had ook andere banden van Bridgestone origineel gemonteerd op mijn Almera (maar waarschijnlijk slechtere klasse en dat waren all-season banden) - het was een tragedie, ik verkocht die na 2 maanden want ze waren gewoon slecht en gevaarlijk. Dit model herstelde mijn vertrouwen in dit merk. Ik ben zeer tevreden. Normaal gesproken was ik altijd een liefhebber van Continental of Pirelli maar Bridgestone RE050A zijn even goed. Ik denk dat in de toekomst zou ik ook die kopen. Hopelijk alle andere modellen zullen even goed zijn. meer »

Goed maar er bestaan betere
Mening TOM: 3,4 111400

Ik heb Bridgestone RE050A een tijdje geleden gekocht en ik besloot om mijn twee centen toe te voegen, omdat de meningen van sommige internetgebruikers zouden niet in aanmerking moeten worden genomen. 1 Het is moeilijk om banden te beoordelen bij matige en stille rijstijl - voor dit doel zijn de goedkoopste Chinese banden meestal goed genoeg. Die zijn zeer goed maar ik had betere. 2 Grip bij natte condities hangt ook af van de breedte van het wiel - hoe groter, hoe voorzichtiger moet je rijden - grotere afmetingen (meer dan 225), vereisen vaardigheid en voorzichtigheid. 3 Sportbanden zo hard als andere banden – betere grip komt samen met zachtheid en snellere bandenslijtage. Bridgestone RE050A waren in goede staat voor een seizoen van het rijden op een snelle, krachtige auto met grote snelheden dus ze moeten zijn goed. Het is een goed compromis tussen hardheid en ruwheid. Kortom, een zeer goede banden, maar op dit moment ben ik op zoek naar iets beters. Maar we hebben verschillende eisen en voor kalme bestuurders beveel ik om goedkopere banden te kopen – jullie zullen geen groot verschil voelen. meer »

Lijst van alle Bridgestone zomerbanden

Winterbanden: Bridgestone

Populaire modellen van winterbanden Bridgestone

Alle modellen van winterbanden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

100% aanrader
Mening Daniel: 4,7 111170

Hoi, onlangs heb ik de banden Bridgestone Blizzak LM32 gekocht, en tot nu toe heb ik ermee in bijna alle mogelijke weeromstandigheden gereden. Op droog wegdek rijden ze prima. Op de sneeuw en de modder gedragen ze zich voorspeelbaar, dus ik hou de controle over mijn auto gemakkelijk. ABS hoefde niet om aan te gaan. Het rijden op de sneeuw en modder van de gesmolten sneeuw is geen probleem. Het verlaten van de parking door heel smalle besneeuwde straat heen was niks uitzonderlijks. Een jaar geleden was het wel probelmatisch bij dezelfde weeromstandigheden, ik moest het met een schop helpen en de auto aanduwen. Het rijden in bijna overvloedige regen en door diepe plassen heen is ook geen probleem voor deze banden. Vandaag heb ik bijna 400 km gereden, de route heeft mijn mening over Bridgestone Blizzak LM32 bewezen. Wat het geluid betreft, vond ik het heel leuk, dat ze geen lawaai typisch voor winterbanden maken (bij temperatuur 3-6 graden). Bij de snelheid boven 100 km/h op de snelweg is dit lawaai nog niet storend, maar aangenaam. Mijn vorige banden maakten veel storend lawaai. Zelfs maken er de zomerbanden lawaai bij zo’n grote snelheden. Mijn auto is Seat Alhambra, die leeg weegt 1800 kg, en hier nog 4 personen in + bagagegewicht. Banden hebben er veel werk te doen. Bridgestone Blizzaki LM32 zijn heel goede banden voor goede prijs. 100% aanrader meer »

goede winterbanden
Mening SAWDfan: 4,2 111120

Als de bezitter van Subaru denk ik dat deze auto presteert goed zowel op zomer- als winterbanden. Mijn Subaru werd origineel uitgerust met Yokohama Geolandar allseizoen banden, waarmee heb ik ook op de sneeuw gereden. Bridgestone Blizzaki LM32 heb ik per ongeluk gekocht, omdat ik op zoek naar middenklasse banden was. Er was een actie voor Bridgestone banden, en de prijs van deze banden was bijna dezelfde zoals de prijs van de middenklaase banden. Het verschil tussen de banden uit de originele uitrusting en de Brodgestone banden was kolossaal. Mijn Subaru rijdt op Blizzak LM32 zoals een tank, zelfs omhoog op besneeuwde weg, esp moet hierbij niet helpen. Op deze banden is het bijna onmogelijk om op de sneeuw te driften (zonder esp, natuurlijk). De auto in plaats van het glijden houdt de tractie heel goed. Ik was zeer positief verraasd bij het remmen op de sneeuw, ABS had ik hierbij bijna niet nodig. Samengevat: Banden zijn prima, vooral bij de winterse weeromstandigheden. meer »

All-season banden: Bridgestone

Populaire modellen van all-season banden Bridgestone

Alle modellen van all-season banden Bridgestone

Laatst toegevoegde meningen

Adviseren
Mening Herflig: 4,9 111190

Ik kan aan iedereen de aankoop van deze banden bevelen. Voordat ik hen gekocht heb dacht ik dat zij goede parameters bij slechte omstandigheden hebben (qua loopvlak) en dat is echt waar. De banden bieden uitstekende grip op een sneeuw en sneeuwpap. Ze hebben me zeer posietef verrast met laag geluidsniveau. Volgens EU label moeten de banden grote lawaai maken en hoge brandstofverbruik hebben, maar ze zijn echt rustig, zelfs rustiger dan mijn zomerbandenvan Dunlop. Het brandstofverbruik is bijna hetzelfde. Over het algemeen ben ik er zeer tevreden mee. De banden hebben me nooit gefaald. Tot nu toe heb ik geen sporen van slijtage opgemerkt. Voor mij een aanrader! meer »

Ik zou het aanraden aan andere gebruikers
Mening Zaki: 4,2 111120

Ik ben er zeer tevreden mee. Dat zijn de banden voor mijn tweede auto en daarom heb ik all season gekocht (samen doe ik ong. 7 duizend km tijdens het jaar). Ik wilde ook ietsvan premiumklasse. De banden hebben goede grip op besneeuwde wegdekken en dat is volgens mij het grootste voordeel van die all season band. Na 11 duizen kilometer heb ik geen sporen van slijtage opgemerkt. Ik kan die Briedgestone aanraaden vooraal aan die mensen die 1 set door de hele jaar willen gebruiken. meer »

Lijst van alle Bridgestone all-season banden