Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Clear

Populaire modellen van zomerbanden Clear

Alle modellen van zomerbanden Clear

Laatst toegevoegde meningen

Een goede koop
Mening zaiks1: 3,6 111600

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik heb een band gemonteerd op een Honda Civic. Ik reed naar de vierduizend. en nu pas commentaar toe te voegen, eerste indrukken. Dus, lieve koper - als u afhankelijk van lage prijs en goede kwaliteit beveel ik deze band. Het is een fabrikant-Oosten, maar band presteert feilloos, vooral op een natte verrassing voor mij - is er geen aquaplaning. Ik raden vooral voor snelle auto's! meer »

Ik niet aan te raden!
Mening zr: 1,6 160000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het formaat 235/35/19 banden scheurde augustus aan de buitenrand. Veel kinderziektes. Ondanks XL Beschermende rant felge scheurde augustus wkilku plaatsen met langzame oprit naar de stoeprand. 2 banden zouden talrijke scheuren rond de omtrek van de band aan de binnenzijde. Slechte slijtage. Banden zeker niebezieczne. Ik niet aan te raden. Geef een grote boog omheen! meer »

Lijst van alle Clear zomerbanden