Lijst filteren
  • Continental (6058)

Zomerbanden: Continental

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Continental

Alle modellen van zomerbanden Continental

Laatst toegevoegde meningen

Continental ContiSportContact 5
De volgende generatie van een goed bekend merk, geweldig!
Mening Niko: 4,4

Eeste keer als ik de Continental banden kocht en ook de eeste banden van premium klasse, heb ik gekozen het zelfde model, maar een beetje ouder - ContiSportContact 3. Ik rijd met een Ford S-MAX. Toen kocht ik een nieuwe auto, die was uitgerust met de banden van een andere bekende producent, ik vond het goed. Maar het kwam een moment waarop ik de nieuwe banden moest kopen. Na een grote selectie heb ik Continental ContiSportContact 5 in maat 235/45 / R18 gekozen! De grip op natte en droge weg- perfect, stabiliteit in bochten- best. Eigenilijk niet zo grotte verschil in verband met het gedrag op de natte oppervlakken tussen Continental ContiSportContact 5 en 3. Geen zichtbare slijtage na meer dan 20 000km, dus ik denk dat ze genoeg veilig moeten zijn voor 40-50.000km. Het enige nadeel- geen kleine prijs, maar iedereen moet toch zelf kiezen of het de veiligheid of het geld belangrijker is. In een zin....gewoon zeer, zeer goede ban. meer »

Continental ContiPremiumContact 5
Het geld waard
Mening Grigo: 4,5

Banden gekocht op een zeer goede prijs aan het eind van de zomer. Direct na de lagere klasse winterbanden worden verkocht tegen een hogere prijs. Vorige banden hadden dezelfde fabrikant, maar aangenomen als een tweede gedachte is het loopvlak meer dan 6 mm is bijna Nowki aan dat vanaf de datum van productie heeft slechts vier jaar verstreken, dus het is zeker de moeite waard. Echter, het loopvlak en de fabricagedatum is niet automatisch gestald onder het blok, zodat voortdurend veranderende weersomstandigheden en rubber verliest zijn eigenschappen en wordt hard. Na het vervangen van de banden door nieuwe na de eerste tour was ik onder de indruk, vooral een stuk rustiger en comfortabeler stil me om te geloven dat het was gerepareerd schorsing :) Ik adviseer en nu altijd gaan voor nieuwe banden, misschien een beetje duurder, maar zeker veiliger. meer »

Lijst van alle Continental zomerbanden

Winterbanden: Continental

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Continental

Alle modellen van winterbanden Continental

Laatst toegevoegde meningen

Continental ContiWinterContact TS850
grote banden
Mening Mariusz: 4,8

Fantastische banden bijna foutloos, behalve natuurlijk, een vrij hoge prijs. In vergelijking met andere winterbanden nadeel is een kleine stapstenen tussen de lamel. Wanneer iemand afgaat veel verharde wegen is het heel vervelend. Bij het vervangen van wielen op de zomer kamczyki moet worden verwijderd voordat het balanceren. Vergeleken met andere merken werken zeer tijdrovend. meer »

Continental ContiWinterContact TS800
Ik zou deze band aanraden aan iedereen die wil bereid zijn om te overleven als het sneeuwt.
Mening Michael: 4,6

Aangezien dat deze winterbanden zijn, geef ik mijn mening daarover in de winterse omstandigheden. Ik heb ze aan de voorkant opgezet en ik kan alleen maar zeggen dat ze zich geweldig op de sneeuw gedragen - ze hebben me enkele keren gered als ik te aggresief op de sneeuw heb gereden (ik bedoel situaties waarin de auto in de slip raakt zowel op ijs en smeltende sneeuw - gewoon zonder voorbehoud - mijn beste vrienden tijdens het winter! Als het over de tractie van Continental ContiWinterContact TS800 gaat dan zelfs als je in de sneeuw vast zit, zijn ze in staat om je te redden! Ik voel heel comfortabel en veilig met deze banden en dat is de eerste keer dat ik zo tevreden met de winterbanden ben. De hogere prijs wordt tijdens de rit op de sneeuw terugbetaald. In de testen hebben ze alleen maar met duurdere Michelin verloren duur vanwege de grotere slijtage. Ik ga dat iedereen aanradenin het bijzonder als het over Continental ContiWinterContact TS800 banden gaat! meer »

Vierseizoenenbanden: Continental

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Continental

Alle modellen van all-season banden Continental

Laatst toegevoegde meningen

Continental AllSeasonContact
Auteur:Kamila Z.
Mening Kamila Z.: 4,4

Vierseizoenenbanden waren voor mij iets nieuws. Daarvoor reed ik altijd afwisselend op zomer- en winterbanden. Nu kan ik met een gerust hart zeggen dat ik spijt heb dat ik het niet eerder heb geprobeerd. Ik kan deze banden met een schoon geweten aanraden. Ik rijd zowel in de stad als over lange afstanden. De banden doen het goed in elke situatie en onder alle omstandigheden. In sneeuw en sneeuwmodder presteren ze bijzonder goed en ze zijn zowel geschikt voor mooi als slecht weer. Binnenin de auto is het stil, zodat het rijcomfort hoog is. Vaak veroorzaakt alleen het asfalt zelf nog wat lawaai, maar daar kan de band niks aan doen. Het brandstofverbruik is ook niet gestegen en ligt rond de 4,8-5 l/100 km. ze laten de auto goed op gang komen, zeker en vloeiend. Een aanrader. meer »

Continental VancoFourSeason 2
Ik adviseer ze. Fantastic op zowel droge als natte wegen.
Mening Dawid: 4,9

Ik heb lang nagedacht over het uitkiezen van banden voor mijn busje. Toen ik bovenstaande banden ten dienste van tireseo.nl zag staan, vond ik het winstgevender om multi-season banden te kopen dan een aparte set winter- en zomerbanden. De eerste indruk toen de koerier ze bij mij afleverde was vrij gemiddeld. Maar nadat ik ze in de auto had gezet, twijfelde ik er niet aan. Ik weet dat ik de best mogelijke banden heb gekozen in deze prijsklasse. Ik ben zeer tevreden. Ik hoor de banden bijna niet tijdens het rijden. Ze doen het zeer goed op zowel droge als natte grond. Ik kan ook geen slecht woord zeggen over het rijden op sneeuw, want de band werkt ook heel goed. Ik raad aan! meer »