Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Continental

Populaire modellen van zomerbanden Continental

Alle modellen van zomerbanden Continental

Laatst toegevoegde meningen

Ja,en nee
Mening ROB.R: 4,3 111130

In grote maten ben ik te vreden over deze band,net als de eigenschappen vermeld waren,alleen...... het volgende is er aan de hand. Ik heb heel erg last van SPOORVORMINGEN.Mijn wagen is van 2004 met 60oookm op de teller en technisch 100% ,wat ook door de dealer als compiment heb gekregen,dus bijna nieuwstaat. Als het regent,of nat is ,tot zelf veel water op de weg,en nattigheid merk ik er niets van een rare gedrag. Bij stoplichten,en andere plaatsen waar je af moet remmen,en tevens op bijna elke RECHTERRIJBAAN is er spoorvorming,dan is het je geraden de STUUR met BEIDE handen vast te houden.Tevens is het wisselen van RIJSTROOK erg gevaarlijk doordat de AUTO weggeslingerd wordt ,en de STUUR uit je handen wordt gerukt. Indien bij nat wegdek,en rijden bij regenval,en ook bij onoverzichtelijkheid op de rijbaan is het ZWETEN geblazen,want door dat je niet kan zien of er SPOORVORMINGEN zijn,moet ik met beide handen de STUUR stevig vast houden.TIjdens deze euvel gaat de auto zoeken,en lijkt te zwefen,net als of het op IJS rijd.Vraag me zelf af wat er gebeurt als er daadwerkelijke IJSVORMING IS.Ben nu erg onzeker,en dit heeft wel degelijk gevolgen voor mij qua VEILIGHEID ,WAAR IK ZEER VEEL EISEN AAN STELT.Met veiligheid ben ik ook voor mijn werk vaak bezig.Hierover ben ik teleurgesteld door mijn keuze voor deze band.Ik heb wel enige tijd genomen voor de keuze van deze band,omdat ik op Info-sites niets anders dan de goede cijfers zag,en leek mij dit de juiste band voor deze wagen.Dit is nu en dillemma voor mij,want was wel hoop geld kwijt voor deze keuze.Ik vind dat dit niet goed is vermeld ,bij de beoordeling. Ik ben nu eigenlijk beetje radeloos,en indien iemand hier de oplossing van weet,hoor ik graag. meer »

Auteur:Jonas222
Mening Jonas222: 4,2 111120

Ik reis veel als bestuurder van een gewone personenwagen maar wel vaak met verschillende auto’s.Ik heb echt een goede vergelijking van de banden van verschillende fabrikanten in deze en vergelijkbare maten. Voor me is deze Continental ContiPremiumContact 2 band (205/55R16 91 V) bijna ideaal. Op droge oppervlak noteer ik geen werk van systeem ABS (remmen heb ik 312 mm op den voorkant en 256 geventileerde achterkant – dus dezelfde zoals je in Audi S3 heeft). In de bochten geven ze je een zeer goede bestuurbaarheid en grip. Bij het starten blijft die perfect houden (heeft wel wat te overdragen op de weg want meer dan 187 KM en 390 Nm bij een lichte auto met voorwielaandrijving). Bovendien is die rustig op elke snelheidsgebied. Continental ContiPremiumContact 2 banden hebben ook iets dat de meeste sportieve banden niet hebben - perfect absorbeert kleine oneffenheden en amortiseert kloven op de weg. Op natte oppervlak heeft ze heel goed grip (op natte asfalt was tot nu toe enkel Uniroyal RainSport even goed). Aquaplaning heeft geen grote indruk op deze band als ik voel me glijden dan heeft deze band me wel tijd om te kunnen reageren. Dwarse houding op natte oppervlak is ook ideaal. Bovendien rijden op natte asfalt verloopt is stilte...Terwijl ik deze banden kocht dan had ik in mijn gedachten dat deze banden kunnen wat snellere slijtage hebben – maar dat vind ik niet zo erg. Ik wilde hoge en goeie parameters van de rubbers hebben en comfort. Tot nu heb ik ongeveer 25000 km op deze banden gedaan en ik heb nog meer dan 60 – 65 % loopvlak. Dus duurzaamheid vind ik normaal als voor vergelijkbare banden die ook Hihg Performance zijn. Ik raad deze banden aan, ze zijn elke euro waard! meer »

Lijst van alle Continental zomerbanden

Winterbanden: Continental

Populaire modellen van winterbanden Continental

Alle modellen van winterbanden Continental

Laatst toegevoegde meningen

Ik niet aan te raden, het was een grap van Continental
Mening Piter: 2,6 116000

Ik vroeg mij af welke banden ik moest kopen voor mijn golf 4 stationwagen voor de voorwielen uit de ADAC tests kwam de Continental ContiWinterContact TS830 als goed uit de bus in de categorie sneew. ik ben de Continental ContiWinterContact TS830 banden in de bergen gaan rijden en ik moet zeggen fantastisch . het verbaasde me al op het droge wegdek . de vorige banden waren goodyear maar deze zijn stukken beter. de banden van goodyear slippen meer dan deze omdat ik echter nogal een sportieve rijder ben merkte ik dat deze banden bij wegrijden op sneeuw goede tractie hadden ook bij veel sneeuw zoals bij mij op de parkeerplaats . ook remmen gaat voortreffelijk op mijn andere auto van mij liggen Debica frigo 2en deze heb een jaar geleden gekocht. de Continental ContiWinterContact TS830 banden liggen op de aandrijfzijde , dus voor en ik moet zeggen , een complete verrassing voor de prijs , goede tractie in de sneeuw .in het begin dacht ik nog kettingen te gebruiken maar dit bleek na inzien niet nodig , bij de 20 cm sneeuw , de auto voelde veilig en was goed onder controle te houden de banden hoor je nauwelijks de volgende banden zullen zeker de Debica frigo 2 zijn [dat waren de goodyear ug5 , conti raakte verstopt deze band word volgens mij overschat en ik hoop dat hij snel slijt. volgend seizoen gewoon weer de Continental ContiWinterContact TS830 band voor de winter Voor mij is dit het beste voorbeeld voor een goede band . Ik hoefde ook niet ver te zoeken en ik weet dat ik een adres heb gevonden waar ik deze goed kan kopen bij u meer »

Zeer goed, maar te duur ...
Mening Zweimall: 4,3 111130

Opel Astra H, banden in de maat 205/55 / R16 T. In 2012 was Continental ContiWinterContact TS850 de innovatie op de bandenmarkt. Nu na vierde winter en ongeveer 20.000km kan ik een beetje over deze banden vertellen. Meestal rijd ik rond de stad, soms op de snelwegen, dynamische rijgedrag. Op een droog wegdek – heel goed. Ik had een kans om op de snelweg met snelheid 180-205km/h te rijden (temperatuur -5 graden C, droge weg). Geen lawaai, remweg ook goed. Boven 5-10 graden C een beetje slechter. Slippen bij het remmen. Op een nat goede waterafvoer, ondanks 4 seizoenen kunt u zonder problemen met snelheid 120-140km rijden wanneer het regent. Continental ContiWinterContact TS850 heeft ook goede tractie op een sneeuw, het is altijd makkelijk om de garage te verlaten (zelfs ondanks 15cm sneeuw). Op een sneeuwbrij – uitstekend (bij temperaturen boven 0 graden C) Je kan makkelijk met hogere snelheiden rijden. ;) Goede afvoer van het sneeuw en kortere remweg. Lagere brandstofverbruik dan op gelijke modellen van de concurrentie, lage rolweerstand. Na 4 seizoenen heeft mijn loopvlak 5-6mm. De enige nadeel is de prijs- te hoog! De beste banden voor de stad en snelwegen. Zelfs bij hogere snelheden voel ik me veilig en auto blijft stabiel. Ik heb nog niet Continental ContiWinterContact TS850 in de bergen getest. De prijs is zeker te hoog maar ik stel de veiligheid op prijs. Daarom zou ik nog een keer deze banden kopen. Ik zou aan iedereen aanraden. ;) meer »

All-season banden: Continental

Populaire modellen van all-season banden Continental

Alle modellen van all-season banden Continental

Laatst toegevoegde meningen

Discreet
Mening Fedde: 3,0 11100

Deze banden Continental ContiProContact werden als reservewielen in mijn Ford Focus 1.4 gemonteerd. Deze banden bieden een uitstekende grip in de bochten aan, ze gedragen zich goed genoeg voor off-road terrein. Het geluid van deze banden is regelmatig en vervelend. Dit wordt verhoogt als de snelheid toeneemt. Elke onregelmatigheid van de weg te verhogen dit vervelende geluid van dit model. Alleen neemt asfalt perfect geluid af. Ik dacht dat het een lager probleem is. De randen van de Continental ContiProContact rubber begon te verslechteren. Wat de rest betreft ben ik tevreden, ze zien super eruit en dat ik echt opvallend. Ik had geen problemen met de grip op de smeltende sneeuw, ook op natte wegen. Misschien kan beter op droog maar ik ga niet zo veel van winterbandjes eisen. Ik heb ze bij Oponeo gekocht en daarmee ik tevreden ben zoals altijd snele en super. Ik beveel deze webwinkel altijd aan. Voor zower ik herinner me waren ze echt goed verpakt dus deze konden niet beschadigd zijn. meer »

Voor alle seizoenen
Mening Elco: 3,9 111900

Continental ContiProContact reageren zeer goed onder alle weersomstandigheden. Ik heb gelezen dat andere bestuurders verschillende problemen hebben gehad, met name met de levensduur van de band. Dit zijn all seizoenen banden, waardoor ze ideaa voor temperaturen zijn die niet te hoog en niet te laag zijn. Ideaal voor het gebied waar ik woon, tijdens het rijden door de hele Brabant heb ik niets gemerkt.. Mooi uiterlijk is ook een voordeel van deze autobanden. Bij deze lage temperaturen verliest dit model zijn kwaliteit, maar niet bij hoge temperaturen. Sowieso zou ik deze aanbevolen hebben! meer »