Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Cooper

Populaire modellen van zomerbanden Cooper

Alle modellen van zomerbanden Cooper

Laatst toegevoegde meningen

tevreden over de banden
Mening johan simon: 3,7 111700

Te onbekend met andere banden om een goede vergelijking te maken. Had nieuwe banden nodig omdat ik deze auto gekocht had. Jammer dat ik geen factuur ontvangen heb. meer »

Zeer slechte banden
Mening B Chandrababu Abishek: 1,0 10000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Koop alsjeblieft die banden nooit bij iemand van deze website. Ik had gloednieuwe twee banden voor mijn jaguar xtype gekocht en slechts twee maanden gebruikt. Merkte op bolling op mijn band en ik was bang om te rijden. De bolling neemt toe als ik rijd. Toen ik probeerde om oponeo Ierland contact nummer te bellen, stond er een ongeldig nummer. Het was echt teleurstellend dat het feit dat ik cooper-banden kocht aangezien ik dacht dat het een goede kwaliteit was, maar dat het niet zo was. Koop alsjeblieft geen banden van deze website meer »

Winterbanden: Cooper

Populaire modellen van winterbanden Cooper

Alle modellen van winterbanden Cooper

Laatst toegevoegde meningen

ZEER GOEDE band voorSUV
Mening Kristof vd xx: 4,2 111120

Zeer goede banden voor 4x4 SUV, ik heb Cooper Discoverer MS gekocht voor BMW X5 E53 in de maat 255/55/18.Ik rijd op hen al drie jaar, dit jaar is dat derde winter, ik heb de banden niet op zomerbanden omwisseld in de zomer- in totaal heb ik 65000 km gereden en ik heb er nog wel veel loopvlak. Bij vulkanisatie konden de monteurs het niet geloven dat ik al drie jaar deze band gebruik en nooi liet die veranderen. Op de sneeuw-uitstekend-ketens zijn onnodig, ik ga vaak skiën in redelijk moeilike terrein en Cooper Discoverer MS heeft me nooit negetief verrasd. Op een droge oppervlakte is die ook geweldig, je moet wel op een natte weg meer opletten want soms heb ik gevoel van het glijden, in de regen en hedat geregend heeft weet ik dat ik de snelheid moet verlagen – althans is dat veiliger. Cooper Discoverer MS zijn stil en comfortabel, ik zal ze absoluut opnieuw kopen. meer »

Stevige, massieve banden voor verstandige prijs.
Mening Nabil Billal: 3,5 111500

Ik ben blij met deze banden. Goed gevoel op droog. Op natte een beetje minder, maar ook geen ramp. Je moet oppassen op een sneeuwpap omdat ze je onaangenaam kunnen verrassen. Op gewone sneeuw zijn die echt uitzonderlijk goed. Op de gladde in hun gedrag fatsoenlijk. Diepe profiel en een goede reiniging van de groeven zijn ook goeie eigenschapoen in de terrein. Cooper Discoverer MS is relatief stil, in ieder geval veel stiller dan MK’s. Bovendien is er mogelijkheid om spikes te monteren, dus gaat er zelfs door de ijs. Verbruik beoordeel ik nietomdat ik er te weinig kilometers op deze banden gedaan heb (op dit moment zien ze als nieuw eruit). Het is jammer dat ze geen witte letters hebben, dan zouden Cooper Discoverer MS beter uitzien onder een auto, maar zonder dat kan ik ook leven ;) meer »

All-season banden: Cooper

Populaire modellen van all-season banden Cooper

Alle modellen van all-season banden Cooper

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle Cooper all-season banden