Lijst filteren
  • Cooper (402)

Zomerbanden: Cooper

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Cooper

Alle modellen van zomerbanden Cooper

Laatst toegevoegde meningen

Cooper Discoverer S/T MAXX
overtrof alle verwachtingen
Mening Sam: 5,0

Ik had een set van BFG AT banden op mijn laatste Discovery, die zeer moeilijk droegen, zeer taai. Maar ze raakte ook mijn economie heel slecht, en zodra ze droegen afgelopen 10.000 mijl werd de verbinding harder en ze werden luidruchtig. Dus toen ik een set banden die nodig zijn voor het huidige Discovery heb ik besloten om te kijken naar de nieuwe Cooper ST Maxx en de Goodyear DuraTrac. Ik vond een zeer goede prijs op de ST Maxx 100 elk £ en na het lezen uitgebreid kocht ik een set. Ik moet zeggen dat ik ben blij. De banden zijn zeer rustig, ondanks de agressieve loopvlak. Zij zelf schoon mooi en ik heb nog nooit vast te zitten toen venturing offroad. Op asfalt ze grip uitzonderlijk goed en zijn zeer geruststellend. Ik heb nog nooit grip verloren, zelfs in afschuwelijke regen en vettig wegen. Ik moet zeggen dat ik ben een regelmatige bestuurder, maar ook, dus ik denk dat deze zijn uitzonderlijk en kan ze niet sterk genoeg aanbevelen. meer »

Cooper Zeon LTZ
Gemakkelijk de beste all-purpose band voor een 4x4
Mening GT: 4,8

Dit is de vierde set van LTZ's die ik heb gehad en hebben gemiddeld 70,000km (50.000 mijl) op elke set. Nooit hadden we een lekke band (10 ply?). Nooit een probleem gehad met hen; ze presteren even goed op droog asfalt, nat asfalt, ijs, sneeuw, nat gras en modder - en ze ziet er geweldig uit. Ik rijd niet als een hooligan die iets te maken met het aantal kilometers, maar de ervaring zou kunnen hebben is gebleken dat het reizen op of net onder de maximumsnelheid, maakt weinig verschil met de tijd van aankomst. Ik trok de volgende uit moeilijke omstandigheden, zonder een probleem: 44 tons vrachtwagencombinatie (leeg) van nat gras - mijn 4x4 op het asfalt. Een transit busje met twee paardentrailer (beide geladen) van 600mm vloedwater. Een Luton doorvoer van (geladen) van nat gras - zowel op nat gras. De grip van deze banden is ongelooflijk en als je ze koopt u zult niet teleurgesteld worden. meer »

Winterbanden: Cooper

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Cooper

Alle modellen van winterbanden Cooper

Laatst toegevoegde meningen

Cooper Discoverer MS
ZEER GOEDE band voorSUV
Mening Kristof vd xx: 4,2

Zeer goede banden voor 4x4 SUV, ik heb Cooper Discoverer MS gekocht voor BMW X5 E53 in de maat 255/55/18.Ik rijd op hen al drie jaar, dit jaar is dat derde winter, ik heb de banden niet op zomerbanden omwisseld in de zomer- in totaal heb ik 65000 km gereden en ik heb er nog wel veel loopvlak. Bij vulkanisatie konden de monteurs het niet geloven dat ik al drie jaar deze band gebruik en nooi liet die veranderen. Op de sneeuw-uitstekend-ketens zijn onnodig, ik ga vaak skiën in redelijk moeilike terrein en Cooper Discoverer MS heeft me nooit negetief verrasd. Op een droge oppervlakte is die ook geweldig, je moet wel op een natte weg meer opletten want soms heb ik gevoel van het glijden, in de regen en hedat geregend heeft weet ik dat ik de snelheid moet verlagen – althans is dat veiliger. Cooper Discoverer MS zijn stil en comfortabel, ik zal ze absoluut opnieuw kopen. meer »

Cooper Discoverer MS
Stevige, massieve banden voor verstandige prijs.
Mening Nabil Billal: 3,5

Ik ben blij met deze banden. Goed gevoel op droog. Op natte een beetje minder, maar ook geen ramp. Je moet oppassen op een sneeuwpap omdat ze je onaangenaam kunnen verrassen. Op gewone sneeuw zijn die echt uitzonderlijk goed. Op de gladde in hun gedrag fatsoenlijk. Diepe profiel en een goede reiniging van de groeven zijn ook goeie eigenschapoen in de terrein. Cooper Discoverer MS is relatief stil, in ieder geval veel stiller dan MK’s. Bovendien is er mogelijkheid om spikes te monteren, dus gaat er zelfs door de ijs. Verbruik beoordeel ik nietomdat ik er te weinig kilometers op deze banden gedaan heb (op dit moment zien ze als nieuw eruit). Het is jammer dat ze geen witte letters hebben, dan zouden Cooper Discoverer MS beter uitzien onder een auto, maar zonder dat kan ik ook leven ;) meer »

Vierseizoenenbanden: Cooper

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Cooper

Alle modellen van all-season banden Cooper

Laatst toegevoegde meningen

Cooper Discoverer All Season
Auteur:JD
Mening JD: 5,0

goede prijs/kwaliteit verhouding meer »