Lijst filteren
  • Dayton (4310)

Zomerbanden: Dayton

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Dayton

Alle modellen van zomerbanden Dayton

Laatst toegevoegde meningen

Dayton D 320
Ik ben erg blij met Daytonek, zou ik het aanraden voor elke gebruiker. Maar, zoals zij kocht het kost ~ 130 en nu ongeveer 180 Maar het is niet onze schuld. Met vriendelijke groeten
Mening Poward1: 4,8

Ik ben erg blij met Daytonek, zou ik het aanraden voor elke gebruiker. Maar, zoals zij kocht het kost ~ 130 en nu ongeveer 180 Maar het is niet onze schuld. Ik heb ook een ontmoeting met de adviezen die deze donuts zijn heel luid. Ik merkte het niet. Voor de prijs die ze zijn echt geweldig. Maar Dayton is een groep van Bridgestone Bridgestone en is nu de hoogste plank. Ik weet ook dat sommige maten waren en misschien nog steeds worden geproduceerd inch De rest van Frankrijk. Degenen die in Poznan ging zeker op dezelfde productielijn als de Bridgestone. De belangrijkste kenmerken die afwijken van Bridgestonów het zeker rubbermengsel. Trouwens, elke band verbinding verschilt in samenstelling, konden sommige hebben meer dan anderen, maar op dit punt zijn om een ​​scriptie te schrijven. Algemeen zou ik aanraden. Met vriendelijke groeten meer »

Dayton Touring
Band aan te bevelen.
Mening Marcin Sz.: 3,9

Hallo. banden kocht vorig jaar in het voorjaar. Natuurlijk, bij het kopen leiden door de adviezen van andere gebruikers, het uiterlijk en de parameters in / op het product. Helaas, in 2015 werd het mij gegeven om banden te testen op een aantal langere afstand, maar een reis Rzeszow - W-wa. Wat betreft het gebruik van de banden op korte routes niet reserveringen, nauwkeurig rijgedrag hebben, bochten waarschijnlijk de leads. Op een droge ondergrond alles in de beste volgorde. Nat was er geen gegevens te controleren, omdat er droogte :) Gezien het uiterlijk van het loopvlak zeker goed uit te voeren was. Ondanks het feit dat de banden economy class ze bevelen. In de tweede auto begon ik Uniroyal RainExpert 3 - maar het is een ander verhaal :) meer »

Lijst van alle Dayton zomerbanden

Winterbanden: Dayton

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Dayton

Alle modellen van winterbanden Dayton

Laatst toegevoegde meningen

Dayton DW510
Goede winterbanden wojarze!
Mening GREG: 3,4

Voor het kopen ik veel berichten over de banden lezen. Na het verwerpen van identieke berichten op verschillende sites heb ik besloten om te kopen nieuwe banden Dayton (winter). Na drie seizoenen van de winterband ziet er erg leuk. Schuring verwaarlozen. Zelfs rijden op hobbelige wegen in het Pools en niet alleen heeft geen chips opmerken. In de winter, helaas, het gebeurt op het ijs glijbaan in het begin, vooral plotseling remmen. Echter, het is mij overkomen slippen terug met ongecontroleerd achterlaten. Samenvattend: ik ben aangenaam verrast! Ik wil hieraan toevoegen dat voordat ik had ervaring met de banden Dayton. Als het gaat om zomerbanden Dayton Ik heb geen ervaring, maar als ik moet ze kopen om te denken dat in 90% van deze zal zijn Daytona. Drivers All Yours! meer »

Dayton DW500
Auteur:MariuszG
Mening MariuszG: 3,4

Ik reed een relatief klein (omdat het toch winterbanden), maar ik kan nu al schrijven dat ze een zeer koele donuts. Voorheen had ik Barum Polaris die niet waren helemaal slecht, maar het verschil tussen de banden is nog steeds merkbaar. Ik heb geen idee hoe goed zijn de Polaris 2, maar ik koos het weer, zou ik koop een Daytona. meer »

Lijst van alle Dayton winterbanden