Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Dayton

Populaire modellen van zomerbanden Dayton

Alle modellen van zomerbanden Dayton

Laatst toegevoegde meningen

Uitstekende band voor b. Redelijke geld
Mening Tomasz Szymański: 4,5 111150

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het kopen van banden leunde op de aanbevelingen van mijn vriend. Net zoals ik niet lijken een miljoen munten voor de volgende banden aan de auto, maar wilde niet te kopen gebruikte. Na een lange vergelijking, moest ik kiezen = Nankang, of Dayton. Dayton is een merk behoort tot de Bridgestone Group. In het bijzonder werden mijn banden in Poznan. En nu, in een notendop wat ik denk over hen -. Luidruchtig, maar b Nou drainage. Op droge wegen, de grootte 225/40/18, zou ik de trekker aan hen spiegelen hebben. Dwz. niet dus dat is onmogelijk, maar het is zeker moeilijker dan de Michelin stimulantia. Met stimulantia, quick start op een eenvoudige wielspin vaak eindigde met nieuwe banden, zou dergelijk gedrag moeten specifiek provoceren. Het heeft geen zin eigenlijk te vergelijken van nieuwe en gebruikte banden, tenzij op de prijs, omdat dat in het geval van Daytona is sensationeel laag. Vaak is het zoeken naar drugs in deze omvang, de prijzen schommelden in een beugel 150-250zł (en dit wordt aangeduid als stimulerende middelen!). Banden hebben een zeer mooie snit van het loopvlak, hebben uitgebreide water-kanalen en een enorme 'dobbelsteen'. In het algemeen - hetzelfde uiterlijk hebben de neiging te vertrouwen. Rijweg snelheden zijn geen probleem. Overwinnen curve is betrouwbaar en stabiel. Tylnionapędowe auto rondneuzen, zelfs bij 210-220 km / h (op zijn beurt). Met DSC, zeker moeilijk om de auto naar onthechting signaal. Ik weet dat het een kwestie van de auto, maar ik zal gewoon toevoegen dat de gebruikte banden heeft deze bepaling vaak. . Wat b positief verrast me - het is drainage. Alleen wanneer het begint te miezeren, landt mijn vinger langer automatisch op het DSC. En voor zover de andere banden alle merken, zoals .: Dunlop en Michelin, moesten we eigenlijk vechten vooruit in het overwinnen van "kanten", zodat de nieuwe Daytona maken een eenvoudige controle van de voorkant van de auto en geniet van de wendbaarheid, zelfs wanneer uitgelokt glijbanen. Het feit is dat mijn andere banden waren veel lager profiel. Rubbermengsel is gedoteerd silicium - dat ik erachter kwam alvorens te kopen. Ik willen zeggen, het kan worden gevoeld. Ze zijn luid, maar leuk stick. Rijstijl ik nogal agressief, en vaak wisselen van banden. Deze set zeker mij dienen 000 + ongeveer 30 km. Voor het geld dat ik heb geen bezwaren. Net gekocht deze auto meestal gebruikte banden, omdat de schade die ik was op twee maanden aan de achterkant van het toestel te wijzigen. Met daytonami op de achteras heb ik veel vlees te ontdoen van deze. En ongetwijfeld rendabel om ze te kopen. meer »

Auteur:Brian
Mening Brian: 2,1 111000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

De voordelen van deze banden is hun lage prijs en het feit dat ze nieuw zijn. Eind voordelen. Banden vooral niet de mensen wiens auto is in staat om 100 km / h hoger zijn dan raden. Want dit is een begin tot ernstige trappen. De band is nogal luidruchtig en je kunt horen in volle schaal snelheid. Hoe eerder deze cursus nog erger. Rijden de snelweg boven de 140 km / h is zeer onaangenaam. Banden beginnen om lawaai te maken in de sterk irriterend voor het oor toon. Tractie op droog wegdek is ok, dat wil zeggen met mijn rijstijl genoeg. Hoewel de noodsituatie Ik weet niet wat ik wil. Met natte wegen is het heel slecht. Komende na natte boven de 100 gevoeld wat het betekent om te rijden met de ziel op zijn schouder. Ik voelde dat de auto onder controle en betere vertragen. Een beetje meer wendbaar en masse in de natte, de wielen sleeptouw. Over het algemeen zijn banden gemaakt van tamelijk hard rubber, en dit vertaalt zich in een slechte hechting, kan ook lawaai. Grotere brandstofefficiëntie wordt niet opgemerkt. Misschien omdat ik nogal een krachtige motor die een dergelijke onzin voelt niet. Conclusie. De band kan het examen in de stad besturen van een kleine auto passeren. Het is zeker beter dan het kopen van gebruikte banden. Echter, in auto's met krachtigere motoren, niet aan te raden. Persoonlijk, ik wou dat ik had ik 150 zł te hankooków toegevoegd. meer »

Lijst van alle Dayton zomerbanden

Winterbanden: Dayton

Populaire modellen van winterbanden Dayton

Alle modellen van winterbanden Dayton

Laatst toegevoegde meningen

Goedkoop en zeer bevredigend
Mening WWWW: 3,9 111900

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Kortom een ​​zeer goede zimówiki - slechts een zin. Ik heb geen een agressieve rijstijl, maar het is vaak dynamische - een auto met een hoge moment van het gewicht en de kracht - Grande Punto 1.3. Wie weet de motor weet hoe het depnie de juiste snelheid het gaat als de duivel. Tank gedragen zich meer dan behoorlijk. Ze zijn stil - stiller dan de zomer Pirelli Cinturato P4. Geen kinderziektes - een route die ik schijf wordt begunstigd. Holding - niets te klagen - Ik vlieg zijwaarts in bochten. Band stopt heel goed en is voorspelbaar in de winter. Ik zou aanraden. Na het winterseizoen (12000km) - zie niet veel tekenen van slijtage - op de vooras kan 1,5 mm, de achterste bijna allemaal - zelfs de haren. Ik vermoed, na gebruik, dat zelfs in de winter 50000km op hen doen (met 2-3 seizoenen) + docioranie in de zomer als ik zal een beetje loopvlak - dat de zimówkę zeer goed resultaat, de vorige winter (Debica) veel sneller botste, niet geven dergelijke hechting. Opgemerkt moet worden dat de Grande Punto is geen meester van hechting ten opzichte van eerdere auto's, dus goede banden in de winter is een must. Dit is een lichte auto en heeft zeer goede eigenschappen van de vering op onze wegen ... meer »

Auteur:flexappeal
Mening flexappeal: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Rijstijl - matig (na de winter), maar vaak snel gaan, misschien zelfs een ... Ik reed al goodyear s band waren geweldig, ik kan me niet herinneren het model, maar het was donuts van de bovenste plank, ik reed op kormoranach dun genoeg voor een auto, hoewel het water troebel ... Persoonlijk denk ik dat Daytona een goede keuze, ze kopen tot een meer krachtige auto. Slechte ballerina weet het zelf en laat de winter pas door in moeilijke omstandigheden en niet gek bestuurder en onzeker van zijn beginnende vaardigheden (no offense). Clincher echt helpt, is plezier op het water, riool water beter dan zijn rivalen prijs (van wat ik hoorde, en hij controleerde), kunt u zeggen dat ik een beetje een zoeker van goede banden en ik czystm geweten dat ze zijn aan te bevelen, tenzij iemand heeft 200Pk en meer het kan laat ze kopen de duurste goodyeary, maar het in Polen (als slechts een beetje olie in het hoofd) voor hoge-snelheid in de winter niet bereikt. Yours, in droge omstandigheden gaf 4 als het droog is altijd beter om te rijden dan de anderen, en dat er niets bijzonders in alledaagse omstandigheden. meer »

Lijst van alle Dayton winterbanden