Lijst filteren
  • Dębica (11385)

Zomerbanden: Dębica

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Dębica

Alle modellen van zomerbanden Dębica

Laatst toegevoegde meningen

Dębica Presto
GOED
Mening jocker: 4,4

Ik had Yokohama, goodery, trivia, dunlopy, sommige Koreaanse, aalscholvers, matadory en iets anders. En bieden Debica van D124 door geweld of iets gesprongen volledig en was altijd Dębica zuigt en zwijg domme dingen die passio 2 was goed. Vettig en luid, remming van het bloedbad. Maar ik red het wel en dergelijke. Echter, als gevolg van de crisis, kocht ik twee stukken presto, de twee beste passio 2 op de rug. Zo automatische remmen, en hoe om te weten uw passio 2 ABS en door, de presto kan twee keer het ingeschakeld. Een sterk vertraagd. Bogen zonder stress, het water ook. Dit zijn goede banden, voegt slechts 0,2 druk en gaat over een klein pak slaag als een band is koud, maar de lente temperatuur is ongeveer tikkeltje zacht maar iets voor iets. En hoewel er niet te zacht, maar ik zoveel, waar passio 2, maar alleen dit seizoen, tenzij je kunt bereiken voordat schreeuwen. Nou, ik beveel presto, ik ben verrast. Misschien is het niet de band van de bovenste plank, maar zelfs laciach voor 1000 zł geen hersenen niet iedereen kan redden. En degenen die al Dębice pomęczyłem en ik weet dat ik ze kan vertrouwen. En na een reeks van passio Ik nam ze met mijn hart in mijn schouder. meer »

Dębica Presto
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
Mening Krzynio: 4,1

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De band aanhoudt eerder gebruikte C.Drive Yokohama. Het lijkt minder aan de nat te houden, maar misschien is het gewoon een subjectieve evaluatie te glijden omwille van veiligheidsredenen Ik probeerde niet te brengen. Rolweerstand gaf beoordeling 4 want na een lange rit (bij verwarming) auto niet schuift met een kleine stijging, bv. Onder de lampen zoals op koude banden, maar het is moeilijk voor mij om te zeggen of de schuld van de banden en dergelijke. Lagers. Houdbaarheid niet oordelen, op Yokohamach deden ong. 50 duizend. in Debica Furio 80 duizend. en ik heb nog niet gekregen om de marker. Voor degenen die slechts 15 duizend. en ze zien er bijna als nieuw. Brandstofverbruik op de route (snelweg ca. 95 km / h de snelweg 140 km / h.) 5,8-5,9 l / 100 km om zo mijn Mazda zeer economisch. meer »

Lijst van alle Dębica zomerbanden

Winterbanden: Dębica

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Dębica

Alle modellen van winterbanden Dębica

Laatst toegevoegde meningen

Dębica Frigo 2
Voor de prijs een zeer goede band.
Mening Bohdan: 3,3

Een goede band, voor normaal rijden in gemiddelde omstandigheden het meest geschikt. 4 seizoenen, ongeacht de mate van slijtage - Lage prijs kan elke 3 uitwisselen. meer »

Dębica Frigo 2
zeer goede goedkope band
Mening Willem: 3,9

Volgens mij is de band goed genoeg. Ik weet niet wat je meer op sneeuw wilt. winterband is een winterband, zoals mijn vader zegt, en moet gewoon vooral voor rijden op sneeuw geschikt zijn. Debica Frigo 2 presteert heel goed in alle zware omstndigheden, trekt de auto uit in de sneeuw en modder zeer goed, zoals een tank. Voor droge en natte vind ik geen tragedie - gewone goede band. Cool om op te rijden. Samengevat: op de sneeuw, modder /sneeuwpap is goed. Op het ijs is niet zo goed, want op ijs alleen banden met spikes zijn goed. Er is geen nood om over te betalen ... We rijden op deze banden met ons drieen, omdat onze vrienden zelf voor hun auto dit bandmodel hebben gekocht. Niemand van ons klaagt, we zijn er blij mee. Debica Frigo 2 is aan te raden aan iedere bestuurder. Bijzonder aan te bevelen aan iedereen die naar bergen vertrekt, omdat andere banden kunnen duurder en slechter blijken te zijn. Het leuk is dat in de winter op de sneeuw kan je echt het gevoel hebben van het rijcomfort en van de stabiliteit en veiligheid in alle winteromstandigheden. Over het algemeen ben ik erg blij met deze band en ik zou het aan iedereen aanraden. Een beetje luidruchtig, maar het is niet onaangenaams, het is geen zomerband. De volgende keer zal ik ze ook kopen. meer »

Lijst van alle Dębica winterbanden

Vierseizoenenbanden: Dębica

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Dębica

Alle modellen van all-season banden Dębica

Laatst toegevoegde meningen

Dębica Navigator 2
Goed zuinige band voor alle seizoenen.
Mening P.Wojtek: 3,4

Economische banden gedragen zich goed in alle omstandigheden. Ik reed ze het hele jaar door en controleerde in alle omstandigheden. In de zomerse hitte of winter in de sneeuw en regen, een rustige rit kunnen ze niet worden verweten. Ideaal voor de stad, maar buiten de stad of op de route heeft plaatsgevonden. Ze zijn, helaas, een grote fout die lawaai. Het is echt groot vanaf een snelheid van 50 km. Op langere routes is het heel inspannend. Waarom zou ik niet kopen ze een tweede keer. Op te sommen de voorwaarden voor het rijden in een rustige rijden zonder te klagen, en de ondraaglijke geluid dat ze elimineert op lange ritten. Echter, dit zijn mijn eerste multigrade banden en verdreven al mijn twijfels en angsten. Vervolgens zal ook Multigrade koop gewoon de beter dat niet alleen zal maken lawaai. meer »

Dębica Navigator 2
Voor de prijs die we niet krijgen betere banden. In deze prijsklasse vrijwel gedragen zich als elk ander zimówka. Dus als iemand niet van plan om de banden te vervangen elk seizoen is een stuk Navigatory 2
Mening Carlll: 4,6

Zoals u het loopvlak kunt zien, de band is meer geschikt voor de winter dan in de zomer. Maar ondanks alle werken in alle omstandigheden dankzij de speciale rubbersamenstelling die in staat is zich aan te passen aan alle voorwaarden en exclusieve profiel biedt een perfecte tractie zelfs in de winter. Zoals je kunt zien is het profiel dezelfde, die eerder gebruikt was in de banden Goodyear Vector 3 vandaar zo’n geweldig band. Als het gaat om winterse omstandigheden zijn zeer goed op besneeuwde wegen met ijs en absolut geen ongecontroleerde slip. Het kan beetje moeilijk zijn bij hoge sneeuw van ongeveer 20 cm hoog. Dan moet je een beetje combineren, maar je rijdt wel weg in tegenstelling tot de zomerbanden. Op natte wegdek presteren ze geweldig. Ze houden aan de weg zeer goed en verspreiden water door een speciaal profiel heel goed. Op een droge weg op een warme dag is het een beetje anders, De banden houden ervan om te piepen, en bij een snelheid van 130 of hoger is het overlast van het geluid nogal hoog maar wat betreft de grip geen problemen. meer »

Lijst van alle Dębica all-season banden