Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Dębica

Populaire modellen van zomerbanden Dębica

Alle modellen van zomerbanden Dębica

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Łukasz W.
Mening Łukasz W.: 4,2 111120

Eerder had ik Dunloop SP 3E, later kocht ik Nokian NRE, uiteindelijk besloot ik te sparen en te investeren in Debica en.... Ik was zeer positief verrast! De banden zijn niet alleen veel goedkoper dan de bovengenoemde banden, maar ook het comfort van het rijden is op een vergelijkbaar niveau. En als het gaat om nat rijden, doet Debica het veel beter. Zowel Dunloop als Nokian braken de tractie af op natte wegen ondanks het lage vermogen van de auto. In Debica Passio van de 2de generatie komt dit fenomeen niet voor...Ik ben volledig van gedachten veranderd over dit merk, dat voorheen niet het beste was....Gefeliciteerd met de ingenieurs van Debica en ik moedig bestuurders aan om deze banden te kopen - het is de beste investering in comfort en veiligheid! groetjes! meer »

Auteur:Smok
Mening Smok: 3,4 111400

Vanwege de beperkte financiële middelen heb ik besloten om Passio 2 te kopen en ik heb er geen spijt van! Eerder heb ik op Klebers, Firestones, Fulds en Matadors gereden. Verrassend genoeg onderscheidt Debica zich helemaal niet van hen, en het is veel beter dan bijvoorbeeld de Matador. Ik rijd veel door heel Belgie, ik heb ook een vergelijking van de prestaties van deze band onder verschillende omstandigheden. Zowel in de regen als op droge wegen is hij perfect om mee te rijden. Het is stil, goed bochtenwerk, het verliest geen grip. Ondanks de vrij sportieve rijdstijl is de slijtage na 8.000 km zeer gering. Samenvattend wil ik eerlijk gezegd zeggen dat ik van Debica niet zo'n goed product verwachtte. Ik beveel het ten zeerste aan bij de onbeslisten. meer »

Lijst van alle Dębica zomerbanden

Winterbanden: Dębica

Populaire modellen van winterbanden Dębica

Alle modellen van winterbanden Dębica

Laatst toegevoegde meningen

te zacht
Mening Jaap: 3,0 11100

Ik kocht Dębica Frigo 2 banden in augustus, met productie datum van het einde 2013. Ik zette ze onder mijn auto rond het midden van november. Montage en balancering OK. Het probleem verscheen na het eerste rit, op deze banden begon de auto in bochten vreselijk te slingeren. Vergeleken met harde zomerband was die te zacht. Ik ging meteen naar een garage en ik vertrtelde over het probleem. Ze zeiden dat het effect van de banden zelf was, omdat ze nieuw waren. na 1500 km probleem was niet opgelost. Ik las meningen op deze site, prijs was mooi, en banden zelf van europese productie. Maar ik ga nooit meer voor deze banden. Nu is de temperatuur -2 graden en de auto heeft zwakke remming op het asfalt, ik voel me alsof ik had geen winterbanden, maar zomer .. Wanneer kan ik verwachten dat ze al klaar om op te rijden zijn? Na de winter? na 10.000 km of wat dan ?? op de sneeuw heb ik niet gereden, dus geen beoordeling, maar op nat asfalt een vreselijk zwakke remming. Bij snelheden hoger dan 100 km onmogelijk om door een weg te rijden, bochten nemen met max 50km. Als ik op Dębica Frigo 2 rijd, is ESP-licht vaak aan, zelfs bij lage snleheden. Ik wil liever niet zo snel rijden. Nooit meer koop deze banden. Ik kan toevoegen dat in golf van mijn vader hetzelfde effect op te merken is. Ik was zeker dat het probleem in schokdempers zat, dus ik was overtuigd dat hij vervangen moest worden. Bij mijn auto zijn ze ook gecontroleerd voor zekerheid, maar ik kocht de nieuwe paar maanden geleden. meer »

geweldige band en zeer aantrekkelijke prijs
Mening Tosti: 4,7 111170

Welkom alle gebruikers. Ik werd gevraagd om een advies over Dębica Frigo 2 te schrijven, dus ik ga meteen aan de gang. Banden heb ik al 2,5 seizoen, vrijwel ontbreekt er 2-3 weken voor de drie jaar van het zware werk, en zoals blijkt uit mijn evaluatie ben ik er meer dan tevreden. Ik doe heel veel kilometers op de korte en lange routes en de band heeft uitstekende resultaten gehad. Op droog en nat wegdek is zeer ok, maar de sneeuw en modder gewoon prima. Zeer goede grip en grote controle over de auto en het rijcomfort, uiteraard alles verstandig (dwz de normale dynamische rijden en niet gek), want er is zeker iemand die vindt dat, met zijn 200 km/h band zo verliest tractie, maar zonder zulke meningen is die een uitstekende band voor de “normale” drivers. Na meer dan 15 duizend kilometer gereisd zeer weinig slijtage van mijn banden Dębica Frigo 2, bijna niet op te merken. Band redelijk stil en zuinig in vergelijking met zomerbanden 225/45/17 verbruik daalt met meer dan 1 liter/100km. De enige klein nadeel voor mij is een beetje gevoel van de zachtheid van de band (misschien is het veroorzaakt door relatief harde zomerbanden). Ondanks dit klein minpuntje zou ik deze band zeker kunnen aanraden - Ik heb twee sets in twee auto’s, dus dat is vanzelfsprekend. Deze zijn zeker zeer concurrerend banden voor dure wereldbekende fabrikanten. Dębica Frigo 2 om aan te raden en ik hoop dat mijn beoordeling zal u met de juiste keuze helpen. meer »

Lijst van alle Dębica winterbanden

All-season banden: Dębica

Populaire modellen van all-season banden Dębica

Alle modellen van all-season banden Dębica

Laatst toegevoegde meningen

alles goed,alleen op het nat wegdek is niet de best,ik gebruiken banden ongeveer 2 jaar-dus 65000 km
Mening R.J.Ruckert: 3,9 111900

ik gebruiken deze banden van 5 jaar en volgende het zelfde kopen. Sorry.mijn taal is slecht-ik ben een Pools. Ik woon wast in Nederland. Groetjes. meer »

zeer goede kwaliteit voor een lage prijs
Mening Piotr Aleksiejczyk: 5,0 11111

Een beetje te klein voor grondige beoordeling.Maar ik ben erg blij met de banden meer »

Lijst van alle Dębica all-season banden