Lijst filteren
  • Dunlop (10600)

Zomerbanden: Dunlop

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Dunlop

Alle modellen van zomerbanden Dunlop

Laatst toegevoegde meningen

Dunlop SP Sport 01
Beter dan bluresponse
Mening Opel: 4,1

Band 195 / 60R15 88H, de productie van 2010 jaar Germany. Gekocht in de zomer van 2010. Gedreven ongeveer 30000 km. Auto echt leuk om op de toonaangevende, betrouwbare, niet zwemmen erg Pen van de hoeken. Het enige nadeel is het lawaai dat ongeveer na jaren van gebruik kwam - maar het zou kunnen, want het is moeilijk. Maar het is niet luid - net gehoord van de band. Het lijkt duurzaam. Naar mijn mening is beter dan Bluresponse (tenminste dit maakte in Polen), die op zijn beurt is zeer zacht en biedt niet langer een dergelijke zekerheid tijdens het rijden (zwemmen auto). Het is jammer dat de SP Sport 01 is niet meer geproduceerd. Over het algemeen zou ik aanraden, maar let op: ik denk dat het belangrijk is om het land van vervaardiging. Ik SP Sport 01 is geproduceerd in Duitsland, terwijl Bluresponsy in Polen - misschien wel de bron van dit verschil meer »

Dunlop SP Sport 01
De band met betrekking tot rijden en lawaai zeer goed
Mening Michał JRG.: 3,8

Helaas, het saldo van deze banden is bijna onmogelijk. 3 workshops gedood, de vierde deed - met checkwegen banden op de auto (lichtmetalen velgen - nieuwe - met andere Michelin banden - geen probleem), deze Dunlopami - schudden stuur rond 120km / h Alleen wegen in op de auto geholpen. De kosten van deze "fun" is ongeveer 350PLN. Voor de massa verloren tijd. Zelfs monteur wilde dat ik de helft van de vering te vervangen, maar ik begon om winterbanden te testen met stalen velgen. Problemen met de besturing bevende nam zijn hand en verdween. Dat na deze acties, leerde ik dat een vriend had soortgelijke problemen met het balanceren van hun Dunlopów - symmetrisch jaar. Om deze reden heb ik niet meer banden van dit bedrijf te kopen. Ik wil hieraan toevoegen dat de banden waren niet "muf", visueel leek OK. meer »

Lijst van alle Dunlop zomerbanden

Winterbanden: Dunlop

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Dunlop

Alle modellen van winterbanden Dunlop

Laatst toegevoegde meningen

Dunlop Grandtrek SJ 5
Ik zou adviseren
Mening Baca: 4,9

Zeer goede band in de eerste plaats voor de winter en de wegen waar de sneeuw en modder. Het doet goed in het veld. meer »

Dunlop SP Winter Sport 4D
Goede band
Mening Thijs: 4,2

Dunlop SP Winter Sport 4D banden zijn zeer interessant. Ik woon in Nederland maar ik hou van reizen dus deze winter had ik een gelegenheid om de banden te beoordelen na de vakantie in bergen. Op de snelwegen kan ik iedereen verzekeren dat de band veilig zal zich gedragen en ook onder wat natte omstandigheden bij lage temperatuur blijft de band stil. Als ik echt snel bij de stoplichten ben weggereden was er geen sprake van het glijden bij de temperatuur die zeker lager dan 0 Celsius graden was. Op een droog wegdek had ik geen problemen ermee. Je hoort bijna geen geluiden misschien wat wel maar niet zo veel als bij andere banden zoals deze die vernieuwd worden of van lagere, economische klasse bijvoorbeeld. Dunlop SP Winter Sport 4D banden zien er uit vanwege zijn interessante loopvlak. Ze zien modern en geavanceerd eruit en dit is iets waarvan ik hou. Wat de rijeigenschappen in de winter betreft, weet ik zeker dat de sneeuw en modder geen grote problemen voor Dunlop bandjes zijn. Sneeuw, modder, ijs…ik ben niet bang ervoor! Eerder had ik Michelin band niet helemaal niet goedkoper was en eerlijk gezegd was die band niet beter. Deze band Dunlop lijkt een goede aankoop te zijn hoewel een rubbermengsel lijkt een beetje meer geavanceerd te zijn dan de concurrentie, maar het maakt niet uit. Aanraden! meer »

Vierseizoenenbanden: Dunlop

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Dunlop

Alle modellen van all-season banden Dunlop

Laatst toegevoegde meningen

Dunlop Grandtrek Touring A/S
Ik zou aanraden, zonder twijfel!
Mening Marek H.: 4,4

Ik gebruikte Dunlop banden in verschillende auto's, Skoda Octavia (Dunlop Winter Sport 3D), die een winterse sprookje uitgeoefend, nu heb ik deze banden voor SUV en ik ben erg blij. Ik veranderde de Goodyear Wrangler (voor een dergelijke auto werd gekocht, maar de banden zeer luid). Maar over het onderwerp, Dunlopy zijn geweldig op droge, zeer goed in de natte (zijdelingse steun in bochten), de winter en ijs is eng. Voor deze rustige rolweerstand ... :) Ik weet niet of de verdienste van de auto (Hyundai Tucson 4x4), maar ik ben niet bang om te rijden in diepe sneeuw of een hoop modder. Altijd Ik vertrek, dus met raden de meeste een zuiver geweten. meer »

Dunlop Grandtrek ST20
Fatsoenlijke allround SUV-band
Mening Steve: 3,6

Een degelijke band die past bij onze Nissan Murano wat betreft geluidsniveau en grip op nat en droog wegdek. Maar een grote SUV is niet het type voertuig waarvoor je de neiging hebt om elke vorm van bandenlimiet te verleggen, dus grip kan alleen worden beoordeeld bij gematigde rijniveaus. Geluidsniveaus en comfort en gemakkelijker te beoordelen en ik waardeer deze Dunlops zeer hoog op dat front. Het rijden op de snelweg is een heerlijke ervaring met minimaal bandengeluid. Mijn enige kritiek is dat de profieldiepte niet erg diep is en daardoor te snel bij hun slijtage-indicatoren komt. Na slechts 10.000 mijl zien de banden eruit alsof ze klaar zijn voor nieuwe. Het loopvlakpatroon is erg klein en daardoor komen er veel kleine steentjes vast te zitten in het loopvlak. Niet het beste ontwerp op een 4x4-band zou ik gedacht hebben. Maar over het algemeen een fatsoenlijke band en ik zou het opnieuw kopen. Ik kocht online voor £ 104 per band. Denk niet dat ik meer zou willen betalen voor dit merk gezien de mate van slijtage meer »