Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Dunlop

Populaire modellen van zomerbanden Dunlop

Alle modellen van zomerbanden Dunlop

Laatst toegevoegde meningen

Heel goede banden!
Mening Nick65: 4,4 111140

Ik ben positief verrast door deze banden. Ik moet zeggen dat ik eerder de Dunlop SP Sport 01 had, daarom had ik grote eisen voor die band. Sport Maxx is relatief stil in mijn auto, maar SP Sport 01 leek stiller. Het ziet mooi eruit – velgbeschermer spelt ook een grote rol - de band heeft oversized rubber dat het wiel uit te wrijven tegen de stoeprand beschermt. Na ongeveer 15 000 km in verschillende omstandigheden, kan ik op verantwoorde wijze zeggen dat het gedrag op een natte oppervlak is sensationeel – het is gemakkelijk om de auto te stoppen, ook tijdens het dynamische rijden (snelweg snelheid) in de stromende regen. Dunlop SP Sportmaxx RT is beter dan de SP sport 01 of Bridgestone Turanza. Het rijden op de droog oppervlakte is gewoon geweldig – ik reed tijdens de storm – snelheid: 130-140 km / h - wagen stabiel. De auto werd door sterke windstoten in de omgeving van de geluidswal gegooid, maar stuurwiel en rijrichting bleven onbewogen. Om niet te positief te zijn – de brandstofverbruik is tussen 0,2 en 0,3l/100 km (het is afhankelijk van de snelheid) - in vergelijking met Bridgestone Turanza, dus het is niet zo dramatisch. Op een van de banden heb ik een bult gezien – het was zichtbaar op de apparaat voor het balanceren wanneer het wiel draait (onzichtbaar voor het blote oog). Het gevolg was dat Dunlop SP Sportmaxx RT werd niet goed gebalanceerd- als je reed ongeveer 110 km / h kon je de zachte kloppen op het stuur voelen. Gelukkig tijdens andere balancering werd het goed gedaan – het was de noodzaakkelijk om 3 gewichten te plaatsen. Misschien was het een slechte exemplaar .... Ik kan iedereen deze banden aanraden! meer »

Ik raad de banden onder bepaalde voorwaarden aan.
Mening Nick: 2,7 117000

In het algemeen is Dunlop SP Sportmaxx RT aan te raden, ik wist wat ik kies, maar ik heb een paar opmerkingen. Ten eerste, wat is het slechts - ik heb banden met drie verschillende DOT’s gekregen (2x1114; 0814; 2014). Op de vooras warden (helaas) banden met 1x1114 en 1x0814 gemonteerd. Het resultaat? Als ik reed sneller dan 120 km / h trekt auto naar één kant aan (zonder kloppen, zonder trillingen, na zorgvuldige afweging). Na het verwisselen van wielen L <> P trekt de auto naar de andere kant aan. Er is duidelijk grotere draaien van het wiel. Als ik 2x1114 op vooras heb gemonteerd, problem werd opgelost. Conclusie? Bestel de banden met dezelfde datum van productie. De tweede kwestie is geluidsniveau. Ik wist dat de band luider zou zijn, maar niet zo luid;) Maar ... in algemeen zijn de banden over het algemeen aan te reden. De grip van Dunlop SP Sportmaxx is geweldig. Bij dynamische opname wordt auto een beetje onstabiel (luchtdruk 2.6), maar laten we zeggen dat een verse rubber met hoog profiel en zachte compound. Het is de beordeeling voor de banden die ik in een levering heb gekregen. Lage cijfer is voor “gedrag op de weg” gedicteerd door aantrekking. Ik denk dat als ik de banden met dezelfde datum van de productie heb gekregen dan zou de beoordeling het maximum zijn. meer »

Lijst van alle Dunlop zomerbanden

Winterbanden: Dunlop

Populaire modellen van winterbanden Dunlop

Alle modellen van winterbanden Dunlop

Laatst toegevoegde meningen

Stile banden!
Mening Sali: 5,0 11111

Ik reed op de band minder dan 5k km dus ik ze niet nog beoordelen. U kunt altijd een slechte banden kopen, ook van deze klasse, een band moest gebalanceerd worden, en de uitwisseling ging erg vlot. Over het algemeen: de banden Dunlop Winter Sport 5 zijn zijn stil, goed houden op droog wegdek, maar dat is niet de bedoeling om zo duidelijke feiten te benadrukken. Maar ik heb ze getest op ijs en bedekt met verse sneeuw en zijn zeer goed. Remmen ok, maar 4x4 en versnelt als op de natte asfalt, een openbaring voor mij. bij hoge snelheden kan je niet de banden horen. Wat een verbruik betreft moet voldoende zijn om ongeveer 50 k km op ze te rijden, vanwege warme winters en vaak temperatuur boven 5 graden. I kan precies voelen van het moment dat slippen optreedt en zorgen voor een kans om goed verder te gaan. En voor mij als een auto met een gewicht van 2 ton begint te slippen is het deuidelijke moment belangrijk als het gebeurt, en Dunlop Winter Sport 5 geven dit gevoel. Zware motor garandeert mij dat de voorkant blijft plakken en de achterkant gaat verder gaat, dus het is gemakkelijk om een auto uit te trekken. Ik kan persoonlijk aanraden. Kortom, de andere banden zijn ook goed, maar de huidige zijn de stilste waarop ik tot nu toe heb gereden. En in het nieuwe jaar wens ik aan iedereen brede wegen, lage tarieven en vriendelijkheid op de weg. PS. De banden Dunlop Winter Sport 5 zien er ook goed uit (voor degenen die aandacht besteden aan het uiterlijk). meer »

Goede bandjes!
Mening Erik: 4,6 111160

Ik gebruik die bandjes in een grote maat 235/65 R17 voor 4x4 auto. De enige die ik over dit model van banden kan zeggen dat ze gewoon geweldig zijn. Door het feit dat er weinig sneeuw was, was er geen goede gelegenheid om deze grondig te testen. Na een korte rit door de sneeuw moet ik toch toegeven dat ik met deze banden meer vertrouwen heb. Gelukkig kan ik mijn auto met Dunlop SP Winter Sport 4D volledig controleren. Te wijten aan de 4-vielaandrijving is het moeilijk voor mij om gedrag te beoordelen tijdens het versnellen want het was gewoon geweldig en zelfs op gladde of verpakte sneeuw wordt tractieregelsysteem echt zelden ingeschakeld. Kort gezegd is het echt mooi :), maar op het ijs grip is er geen goede grip ... maar dit is normaal omdat er op het ijs is het onvoorspelbaar met banden om goede tractie te hebben. In het algemeen heb ik met Dunlop SP Winter Sport 4D zo goed mogelijk controle over mijn auto en dit is voor mijn het grootste voordeel. Op een droog asfalt is het rijcomfort niet veranderd ten opzichte van zomerbanden, het geluidsniveau is hetzelfde zoals bij de zomerbanden of zelfs lager! Op de natte gedraagt het zich goed. Daarom kan men de scherpe bochten gemakkelijk voelen. Sowieso zou ik dit Ierse merk aanraden. Misschien is het niet zo populaire merk maar toch moeite waard om te proberen te gebruiken. Ik spreek vanuit mijn eigen ervaring en met een gerust geweten kan ik dit aanraden omdat het alle super mooi rijeigenschappen heeft! meer »

All-season banden: Dunlop

Populaire modellen van all-season banden Dunlop

Alle modellen van all-season banden Dunlop

Laatst toegevoegde meningen

Geweldig seizoen band - aanbevolen!
Mening Thommas: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Aanvankelijk kocht ik deze banden met de auto, maar als het ging om te worden vervangen door nieuwe (4 jaar gebruiken, lopen meer dan 60 duizend. Miles) zonder aarzeling, kocht ik het weer. Ik heb een 4x4 - soms rijd ik matig, soms snel en agressief. Voornamelijk asfalt, maar het gebeurt op de weg wilde of grind. Banden hebben me nooit gefaald. Eenmaal gedaan aan de zijde van de "bubble" - weliswaar gering, omdat de band is versterkt, maar geen banden vervangen. Echter, ik denk niet kwalijk banden - bubble was het gevolg van een acute beroerte kant banden tegen de stoeprand (ik moest "ontsnappen" van een bestuurder die niet in de spiegel kijken reed me bijna niet wisselen van rijstrook). Samenvattend - Ik zie niet moeten veranderen van winter naar zomer en vice versa. Natuurlijk, wiel balanceren, echter gemiddeld twee keer per jaar. meer »

Ik denk niet deze foto denken.
Mening Kudłaty: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Over het algemeen, de band-seizoen in recente tests opgenomen in de gids "Auto World" (11/2014), nam een ​​zeer goede plek. Het gedrag van de band opgemerkt dat, zoals in de testresultaten, dat wil zeggen op een schaal van 1 tot 5 -5 droge omstandigheden, de natte - 4, sneeuw en modder - 5. General Test qua voorbeeldige, goed, voldoende, band een netto - bevredigend. Andere parameters zoals banden Comfort, economie, anderen -. Ik niet onderzocht, want ik heb niet gereden op deze banden. Ook wil ik de slechtste advies bloot of willekeurig kiezen, omdat het hard op de fabrikant en de mensen het lezen van de beoordelingen zou zijn. Door de goede prestaties van de band in de test, ook op wijzen dat het de moeite waard om dit product aanbevelen. Ik buig laag. meer »