Lijst filteren
  • Evergreen (36)

Zomerbanden: Evergreen

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Evergreen

Alle modellen van zomerbanden Evergreen

Laatst toegevoegde meningen

Evergreen EU72
Uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs dus waarom veel betaalt.
Mening Coopermaniak: 4,3

Ik kocht deze banden voor Mini Cooper S in de plaats enkele jaren Pirelli banden. Ik was verrast door een radicale verandering in rijcomfort. Banden perfect geschikt voor dynamisch rijden (Cooper anders kan niet zijn ;), zowel op droge en natte wegen, had ik een kans om het te controleren. Van het uiterlijk van het loopvlak niet te grijpen, maar niet wat ik verwacht van de band begroting. Dit is wat ik in het rijgedrag en de veiligheid overtrof mijn verwachtingen. We zullen zien, zelfs na enkele maanden van intensief rijden als hun duurzaamheid. Met een zuiver geweten aanraden! meer »

Evergreen EU72
Voor de prijs uitstekend!
Mening Łukasz: 4,0

Ik kocht budget banden voor subaru na het uiteenspatten van een michelinki primaat te pendelen naar de winter. Dealer wilde niet, en dat vanwege de Subaru symmetrische AWD een band vervangen niet worden besloten om te kopen "niet goedkoper." En eerlijk gezegd mond viel net na de spacer. In termen van droge grip, comfort, brandstof, remmen, banden voor een beetje meer dan 200 zł. slaat bijna drie keer duurder concurrent op het hoofd. Op een natte, gladde weg doen relatief. Overall, naar mijn mening, goede banden. Ik kan eerlijk aanraden aan iedereen. meer »

Lijst van alle Evergreen zomerbanden

Winterbanden: Evergreen

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Evergreen

Alle modellen van winterbanden Evergreen

Laatst toegevoegde meningen

Evergreen EW62
goedkope banden
Mening Simo: 3,7

geloof niet in de balen dat de Chinese banden zijn slecht, ze zijn niet de beste, maar deze zijn zeker beter dan veel andere modellen, is een Chinees merk, maar het is zeer conosiuta, laten we zeggen dat ik liever minder uitgeven en de banden te vervangen na twee jaar, de hetzelfde, al de banden slijten, ik denk dat het niet de moeite waard om meer, de Evergreen EW62 deed me beseffen dat het belangrijkste zijn de nieuwe winterbanden, want voordat ik had vernieuwde banden en na 3 maanden moest ik sostituirgli, de nieuw product heeft altijd de garantie en dan meer en duurt langer, ze zijn niet perfect, ze zijn un'po luidruchtig, maar op deze prijs kun je niet verwachten dat een wonder, laten we zeggen dat je fatsoenlijk bent. Ik ben best tevreden! meer »

Evergreen EW62
goede banden onlangs
Mening Bruno: 3,4

Hallo, zeker de banden Evergreen EW62 zijn niet de lekkerste die ik ooit heb gehad, maar laten we zeggen dat je fatsoenlijk, goed op sneeuw, droog zijn, maar ik was niet verrast positief in de natte, maar door de winter het niet regent veel, meestal sneeuwt , want ik woon in het noorden, kan ik niet klagen, maar ik heb gedaan een paar mijl, want ik heb de banden pas twee maanden na de winter zeker schrijven van een nieuw advies, want ik vind het altijd leuk om dingen goed te doen dan terug hier in april voor nu ben ik blij omdat ik weinig heb doorgebracht, Evergreen EW62 hebben lage resisteza rollen en het verbruik is niet te hoog, maar raga, na 2 maanden is het makkelijk om te zeggen dat de banden goed zijn, zullen we zien hoe ze zullen zijn meer »

Lijst van alle Evergreen winterbanden