Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Evergreen

Populaire modellen van zomerbanden Evergreen

Alle modellen van zomerbanden Evergreen

Laatst toegevoegde meningen

Prima band. Slijtvast
Mening tm: 4,0 11110

Prima band. Slijtvast meer »

Uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs dus waarom veel betaalt.
Mening Coopermaniak: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht deze banden voor Mini Cooper S in de plaats enkele jaren Pirelli banden. Ik was verrast door een radicale verandering in rijcomfort. Banden perfect geschikt voor dynamisch rijden (Cooper anders kan niet zijn ;), zowel op droge en natte wegen, had ik een kans om het te controleren. Van het uiterlijk van het loopvlak niet te grijpen, maar niet wat ik verwacht van de band begroting. Dit is wat ik in het rijgedrag en de veiligheid overtrof mijn verwachtingen. We zullen zien, zelfs na enkele maanden van intensief rijden als hun duurzaamheid. Met een zuiver geweten aanraden! meer »

Lijst van alle Evergreen zomerbanden

Winterbanden: Evergreen

Populaire modellen van winterbanden Evergreen

Alle modellen van winterbanden Evergreen

Laatst toegevoegde meningen

Hallo, Banden inwoner van China, maar voor mij, bleek beter en minder versleten dan ik had genoeg VREDESTAINY zijn, vloog ze naar Italië met het gezin
Mening Arturro: 4,9 111190

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hallo, Banden inwoner van China, maar voor mij, bleek beter en minder versleten dan ik had genoeg VREDESTAINY, vloog ze naar Italië met zijn gezin in februari van dit jaar op de snelwegen bereikte snelheden tot 190 km / h - ijzel, betwijfelde prijs, alsmede Chinese banden, verrassend is zeer zacht vergeleken met Vredestainem loopvlak na 10.000 km en slechts 1,1 mm verdwenen en de Vredestainie 1,5 mm maar genoeg. Ik zou aanraden als de meeste winterbanden zijn goedkoop en betrouwbaar en nog steeds "rubber" is verrassend zacht omdat de meeste banden verhardt, en ik hou van de zachte banden omdat ze lijm, en de mythe die snel verbruikt een feit bij Michelin, maar verrassend de Evergreenach niet te chaser - een motorfiets die een 184Pk koop alleen Michelin, want ik heb niet goedkoper en beter gezien. ALTIJDGROENE aanbevelen aan Suva en professionele collega die heeft uitgelachen vulkaniseren kocht, zei hij dat er geen geschikte legeringen etc, en als hij slijtage vertoonden en reed met hoge snelheid met kleine kinderen en zei dat de rit ongedeerd was in shock. AANBEVELEN :) meer »

goedkope banden
Mening Simo: 3,7 111700

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

geloof niet in de balen dat de Chinese banden zijn slecht, ze zijn niet de beste, maar deze zijn zeker beter dan veel andere modellen, is een Chinees merk, maar het is zeer conosiuta, laten we zeggen dat ik liever minder uitgeven en de banden te vervangen na twee jaar, de hetzelfde, al de banden slijten, ik denk dat het niet de moeite waard om meer, de Evergreen EW62 deed me beseffen dat het belangrijkste zijn de nieuwe winterbanden, want voordat ik had vernieuwde banden en na 3 maanden moest ik sostituirgli, de nieuw product heeft altijd de garantie en dan meer en duurt langer, ze zijn niet perfect, ze zijn un'po luidruchtig, maar op deze prijs kun je niet verwachten dat een wonder, laten we zeggen dat je fatsoenlijk bent. Ik ben best tevreden! meer »

Lijst van alle Evergreen winterbanden