Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Falken

Populaire modellen van zomerbanden Falken

Alle modellen van zomerbanden Falken

Laatst toegevoegde meningen

Goede keuze voor VW Sharan 1.9 05/03
Mening Bart: 3,6 111600

Ik heb Falken ZE 914 gekocht voor een VW Sharan 1.9 TDI. Vroeger had ik Dunlop SP Sport 2020E en er is nog rond 2-3mm loopvlak op de achterbanden en 2 mm op de voorbanden gebleven. Ik heb gereden op Firestones en Dunlop SP Sport 9000 op eerdere auto’s. Dunlop geadviseerd om naar SP Sport 01 vervangen omdat ze stijvere zijkanten hebben wat tot betere grip leidt want VW Sharan heeft een hogere zwaartepunt. Ik nam toch een risico en ik heb een onbeproefd merk Falken ZE 914 gekozen vanwege het hoge prijsverschil – €20 per band. Ik maakte zeker de juiste keuze. Bandenspanning is dezelfde zoals bij de oude banden en conform met VW aanbevelingen op de tankklep. Ik reed met Falken ZE 914 voor 800 km op de lokale wegen en op een autosnelweg met aanbevolen snelheid van 90 km/h. Ik reed meer dan 3000 km op de snelweg en de lokale wegen op Dunlop SP Sport 2020e Ik heb de volgende resultaten in de volgorde van uitkering. 1. Lichtere besturing, maakt het rijden en parkeren nog veel eenvoudiger, de banden zijn een of andere manier heel licht, zelfs na het starten daarvan. 2. Brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd door 4 + MPG zoals op de vw dash meter gemiddeld. De MPG is gestegen met ten minste 6 mpg op de snelweg bij snelheden van 90-120km/h 3. Comfort is verbeterd, de auto met Falken ZE 914 rijdt gladder op kleine hobbels, en iets beter dan groter hobbels dan de Dunlops. Ik heb bandenspanning gehouden hetzelfde als bij de Dunlops. 4. De grip op droge wegdekken is licht verbeterd. Ik heb gemerkt dat de auto niet meer onderstuur of oversturing op 50-60 km/h op de vierbaansweg en de snelweg afrit bochten. 5. Grip op een nat wegdek is aanzienlijk verbeterd en ik kan de controle over de auto voelen als ik met hogere snelheid rijd in de regen en ik kaneen rijstrook op de snelweg wijzgigen met gevoel van controle toen ik nood heb om snel te verplaatsen van de auto naar links of rechts bij wisselen van rijstrook. 6. Lawaai is niet merkbaar lokaal, maar is iets verbeterd op de snelweg. 7. Slijtage - nog te vroeg, zelfs na 1300 km, zal proberen om een andere review na 15K km te plaatsen om een definitieve beoordeling te geven. Ik heb bijna SP Sport 01 of de SP Sport Blueresponse gekocht na het lezen van reviews, na mijn testen ben ik blij dat ik de juiste keuze maakte heb en geld bespaarde door te kiezen voor de Falken ZE 914. Ik voel dat prestaties en comfort zijn toegenomen. Voorheen alleen kocht de grotere merken, maar nu moet overwegen mid prijs merken zoals Falken. meer »

Uitstekende banden, goede grip
Mening Erik: 4,8 111180

Ik beveel van harte Falken ZE 914 banden. Ik had verschillende banden in mijn leven, altijd van de bovenste klasse. Naar mijn mening, Falken slaat Michelin, Goodyear en Dunlop. Ik controleerde ze met een noodstop op droog en nat wegdek. De auto stopt onmiddelijk. Zelfs in de modder doen ze het goed. Ze zijn zeer duurzaam en slijtvast. Brandstofverbruik is in het algemeen niet veranderd dus ook voor mij zijn ze zeer zuinig. Mijn Mazda met een gemiddelde snelheid van 140 km / h verbruikt gemiddeld 6l. Op de Duitse autosnelwegen bij snelheden tot 250 km / h de auto gaat als op sporen, en in het geval van een kort en plotseling remmen stopt de auto onmiddelijk. Van april 2014 tot september 2014 heeft ik ruim 20 duizend kilometers gelegd met Falken ZE 914. Ik heb nog geen aanzienlijke slijtage opgemerkt. Ik rijd in de stad en op de wegen tussen het Verenigde Koninkrijk en Nederland. Het enige kleine minpuntje is dat het geluid van banden merkbaar is. Wat mij betreft, is dit geen probleem, omdat een matig luide muziek elimineert dit nadeel. meer »

Lijst van alle Falken zomerbanden

Winterbanden: Falken

Populaire modellen van winterbanden Falken

Alle modellen van winterbanden Falken

Laatst toegevoegde meningen

Grote winterbanden voor de prijs. Zeker aan te raden!
Mening Dylan: 4,7 111170

Banden Falken HS 449 heb ik onder mijn Alfa Romeo, fusie van de Italiaanse fantasie en Japanse technologie is een tip om een tevreden hoeveel van het rijden gaan krijgen. Ik vertrek vaak op de wintervakantie naar verschillende landen, er zijn verschillende omstandigheden , sneeuw , koud , ijs op de weg, maar de Falken HS 449 had nooit enige probleem. Gebruik van de loopvlak na een seizoen bijna geen, ongedacht op zo zachte gum. Deze band is ook getest bij de hoge snelheid van 210 km/h en geen probleem gehad. Zeer tevreden en zeker om aanraden ! meer »

Hoge kakość voor een matige prijs.
Mening Mees: 4,1 111110

Ik heb op de Falken HS 449 veel km gemaakt en als ik ga deze met een andere merk van dezelfde klassen vergelijken – zeker Falken HS 449 win. De band op de droog ook op de natte weg besturen zich goed. Alleen bij de hoeken voel ik de hoogte van de loopvlak. In mijn mening voor de sneeuw er zijn geen betere banden, de problemen met de auto vooral bij de achteaandrijwing kunnen meer gevoeld zijn. En nog een goede waarde, prijs- van de middel klasse, kwaliteit- premium klasse. Zeker aanraden! meer »

Lijst van alle Falken winterbanden

All-season banden: Falken

Populaire modellen van all-season banden Falken

Alle modellen van all-season banden Falken

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede banden. Ik ben blij.
Mening f: 4,2 111120

Na meer dan 2000 km in december en januari, denk ik dat de banden zeer goed zijn. Ik heb nog mogelijkheid niet om ze in de diepe sneeuw testen. Dit seizoen, in mijn stad sneeuwt het niet vieel, slechts één keer en vrij snel gesmolten. Maar in deze omstandigheden toch zeer goed uitgeoefend. Op een licht vochtige weg er is een specifieke fluits te horen. Het is niet erg hard en heeft geen invloed voor besturing. Remeigenschappen op natte zijn veel beter dan banden van Continental Winter Contact TS810. Op droog wegdek banden zijn rustig. Maar als ik vergelijk De Winter Contact TS810 met deze Falkens het besturen van mijn auto voelt veel rustiger. Remeigenschappen bij droge asfalt tijdens winter ook beter dan die van het continent. Misschien is het nog een kwestie van vergelijking van nieuwe band met een die die iets al langer in gebruik is. Zeer elastisch en comfortable. Op de snelweg auto en banden houden zich zeer stabiel. Dit zijn mijn eerste 4seizoen banden niet. In de andere auto’s had ik al Quartaris Barum en Goodyear Eagle Vector EV2 +. Goodyears zijn goed, maar luid. Barum rustig, maar in de natte moet je wel voorzichtig zijn, verlist zijn grip. Falken AS200 lijken nu geveldige eigenschappen te hebben - goed voor drog, nat en een kleine sneeuw. We zullen zien wat gaat het in andere omstandigheden worden. meer »

zeer tevreden
Mening cj1103: 4,0 11110

Met 4seizoen banden van Falken ben ik zeer tevreden. Ik rijd in gecombineerde cyclus stad / route. Op natte veel beter dan mijn vorige winterbanden, misschien een beetje erger in sneeuw, maar hebben ook een positief zoals , gedreven door de bergen en zonder problemen, zelfs als je moest rijden de besneeuwde heuvel op. In de zomerse omstandigheden ook ok, maar zeker zijn ze geen banden voor sportief rijden. Ze hebben niet toegenomen consumptie bij hogere temperaturen. Mijn enige kritiek is dat je ze kunt horen een beetje - op een rechte vlakke weg met geen probleem, maar bij het rijden op harde hobbels een beetje piepen (niet specifiek erg). Over het algemeen, vanaf nu koop ik geen andere banden dan 4seizoenbanden, ik denk dat je niks beters kan hebben, ook door het feit dat het probleem van het vervangen van de banden twee keer per jaar, geelimeneerd geworden is. De aankoop kosten in verband met de kwaliteit van deze banden is ook een plus, een beetje duurder dan de zomer, maar de kosten snel zijn te compenseren voor het ontbreken van te moeten betalen voor bandenvissel. meer »

Lijst van alle Falken all-season banden