Lijst filteren
  • Falken (1400)

Zomerbanden: Falken

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Falken

Alle modellen van zomerbanden Falken

Laatst toegevoegde meningen

Falken SN 832 ECORUN
Zeer goede banden en waar voor uw geld.
Mening Włodek: 4,4

Ik rijd meestal op premium banden. Aan het eind van de zomer kwam er echter een tweede auto in de familie, een beetje oud en oud, maar ongebruikt winterafval. Ik richtte Falken op aan het einde van het zomerseizoen en wist ze maar ongeveer 4000 km te rijden, waarvan ongeveer de helft in stedelijke omstandigheden. Na een dergelijke cursus is het moeilijk om de uitval van deze banden te beoordelen, en om te praten over enkele zichtbare tekenen van loopvlakslijtage. We zullen zien hoe ze zullen zorgen voor het tweede seizoen, in mijn geval ongeveer 15000 km. De banden gedragen zich erg goed op natte wegen. Ik zie nauwelijks enig verschil tussen het rijden op deze Falkens en op de zomer Continental, die ik op de tweede auto heb. Bijna, omdat Falkens meer lawaai maken en tot nu toe hun enige nadeel hebben. meer »

Falken ZE 914
Grote band voor een geweldige prijs.
Mening Lukers: 4,5

Maakt gebruik van een vrij sterke 218Pk en 500Nm auto. Voorheen had ik Dunopy en onlangs Michelin Pilot Primacy en dacht geen betere rubber. Het blijkt dat Falken verdween niet adhesie Michelinowi en wat is voor mij erg belangrijk om veel meer harde schouders van de band van Michelin en het agressief rijgedrag beter gedragen. Natuurlijk is het comfort op oneffen weg is een beetje kleiner, maar op een set winterbanden ik plat gelopen dus na de overstap op Falken's en nog veel meer comfortabel. Ik reed ongeveer 1000 mijl Falkenach dus ik weet niet hoe je met slijtage. Ik ben erg blij met de banden, mooie goede auto grijpt de weg droog en nat. Voor de prijs en de prestaties die niets beters op de markt (waarschijnlijk) niet. Mijn maat 225/50R17 meer »

Lijst van alle Falken zomerbanden

Winterbanden: Falken

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Falken

Alle modellen van winterbanden Falken

Laatst toegevoegde meningen

Falken HS 439
Samenvatting. Als iemand de jam sport heeft, deze band is voldoende voor normaal rijden. Een groot pluspunt is dat het is gemaakt in Japan! staat en niet naar binnen, en dergelijke. Toen ik eenmaal had Dębice Frigo en ontmoedigd banden in Polen vervaardigd
Mening Wlodek: 3,5

Welkom. Op deze twee winterbanden reed ik, ik woon in Londen, zodat route naar Pools en terug naar de reis in de Poolse bergen Alpen in de winter en skiën in Livigno werd gedreven. Na Mazury land van 1000 km per jaar gemiddeld. Tot nu toe, ik reed ongeveer 17.000 km. Ik zal zeggen dat deze band een goede, fatsoenlijke vasthouden aan de weg slush zeer ok, kopny sneeuw bevredigend-keer moest ik ketens in de Alpen dragen, maar het is normaal. mijn rijstijl op de gemiddelde schatting bestuiving is niet zo dom op de snelweg in de winter, maar de 130-140 kan rijden op hen als samengeperste sneeuw is ontslagen tot 100km. Controleer met Parkeerplaats in zonder een probleem. Persoonlijk kan ik niet aanraden Clincher. Eerder mialme zwarte Fulda en was ook ok, maar wat mij verbaasde is een kleine brandstoftank! Ik denk dat zelfs ontspannen twee winters op hen posmigam. meer »

Falken HS 449
Enkele band op een besneeuwde winter. Voldoet aan zomerbanden.
Mening Futro: 3,6

Wanneer u de band helaas kopen de prijs was voor mij erg belangrijk, maar ik betreur het. De band is zeer slecht. In het eerste jaar van de exploitatie Ca. Zeer rustig, hetzelfde gedrag als de zomer op droge en natte wegen. Gebruik het tweede jaar in een band slijt niet moeilijk, maar het hanteren van dit drama. Alsof het is gemaakt van kunststof. Niet in het bezit of in slush of op natte sneeuw of kopnym. Uit het gat of licht ijzige oprit vrijwel onmogelijk. Op de hoek is trekkracht verliest. Bang om te gaan op tournee. Het heeft een zeer oude profiel. Ze grijpt alleen spek en het slecht. De enige voorwaarden voor deze band is sterk verdicht sneeuw waar het een beetje "bite" in het substraat kan zijn. Vertrek per auto naar de bergen of met sneeuw bedekt gebied is dun garanderen graven auto's en andere verrassingen. meer »

Lijst van alle Falken winterbanden

Vierseizoenenbanden: Falken

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Falken

Alle modellen van all-season banden Falken

Laatst toegevoegde meningen

Falken Euroall Season AS200
een hele goede band
Mening Xavier: 4,1

In de winter, sneeuw en smeltende sneeuw gedraagt zich super als een typische winterband en is zeker beter dan mijn vorige winterbanden, ik had er geen problemen met t’ rijden op sneeuw en bergop, ook heel goed gedragen in de regen, geen problemen met afvoeren van water, zelfs bij hoogere snelheid, op warme dagen boven 15 graden, was het geen probleem bij een normaal gebruik, misschien niet zo een super grip bij remmen met Hoog snelheid zo als zomerbanden maar das einige kleine min puntje, over het algemeen ben ik zeer tevreden en aanbevel ze ,als een goede 4seizoenband met een speciale indicatie voor de herfst en winter periode meer »

Falken Euroall Season AS200
Zeer goede banden. Ik ben blij.
Mening f: 4,2

Na meer dan 2000 km in december en januari, denk ik dat de banden zeer goed zijn. Ik heb nog mogelijkheid niet om ze in de diepe sneeuw testen. Dit seizoen, in mijn stad sneeuwt het niet vieel, slechts één keer en vrij snel gesmolten. Maar in deze omstandigheden toch zeer goed uitgeoefend. Op een licht vochtige weg er is een specifieke fluits te horen. Het is niet erg hard en heeft geen invloed voor besturing. Remeigenschappen op natte zijn veel beter dan banden van Continental Winter Contact TS810. Op droog wegdek banden zijn rustig. Maar als ik vergelijk De Winter Contact TS810 met deze Falkens het besturen van mijn auto voelt veel rustiger. Remeigenschappen bij droge asfalt tijdens winter ook beter dan die van het continent. Misschien is het nog een kwestie van vergelijking van nieuwe band met een die die iets al langer in gebruik is. Zeer elastisch en comfortable. Op de snelweg auto en banden houden zich zeer stabiel. Dit zijn mijn eerste 4seizoen banden niet. In de andere auto’s had ik al Quartaris Barum en Goodyear Eagle Vector EV2 +. Goodyears zijn goed, maar luid. Barum rustig, maar in de natte moet je wel voorzichtig zijn, verlist zijn grip. Falken AS200 lijken nu geveldige eigenschappen te hebben - goed voor drog, nat en een kleine sneeuw. We zullen zien wat gaat het in andere omstandigheden worden. meer »

Lijst van alle Falken all-season banden