Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Federal

Populaire modellen van zomerbanden Federal

Alle modellen van zomerbanden Federal

Laatst toegevoegde meningen

voor dat geld zijn ok
Mening punto HGT: 1,9 190000

Er zijn geen wonderen, ik moest kiezen bij het kopen tussen Federal en Federal :-D - ze waren de goedkoopste van de beschikbare band, die had ik nodig alleen voor een seizoen. Ik was op een misser ingesteld :) en hier een grote verrassing - een beetje hoog rolweerstand, grip op droog duurt heel verrassend lang (omdat ze opgaan vrij zacht en kruimelig), hij verliest het nogal mild - niet verrassend - op de natte wegen niet zo goed, glijdt echt :) Voor het extreme rijden is niet geschikt, maar voor dagelijkse rijden wel, Misschien daarom was ik zo verbaasd dat ik was ingesteld op de totale misser. Er was geen probleem met het balanceren. Nu moet ik ook iets in een lage prijs te kopen en ik denk dat ik ga opnieuw Federla SS595 kiezen. meer »

Bury die banden - wytrzymymują niet meer dan 35 duizend. mijlen!
Mening Marco_Borsato: 2,9 119000

Met Federal SS595 heb ik meer dan 35 000 km gereden, en in dit moment moet ik ze weggooien. Het loopvlak op de vooras weet allang niet meer hoe hij eruit zag als de band nieuw was en vreselijk luid brult terug vanwege opdagen draden [mierenegel] die uit de band uitsteken. In het midden van hun gebruik [na ongeveer 15 duizend. km] van de tractie op nat trackage wielen zijn standaard. De banden zijn ideaal alleen direct na aankoop, en het enige voordeel is het uiterlijk. Ik raad die af! meer »

Lijst van alle Federal zomerbanden

Winterbanden: Federal

Populaire modellen van winterbanden Federal

Alle modellen van winterbanden Federal

Laatst toegevoegde meningen

Eerste observaties (niet getest in de sneeuw)
Mening Kumas: 3,0 11100

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden rijden de andere dag en ik moet waarschuwen dat een sterke auto liever niet geschikt ... Voor mij, worden op de achteras gemonteerd, hoeft de auto niet de kracht kloppen maar de dyno toonde ongeveer 236km. Op droog asfalt met een normale stad besturen van de auto tijdens scherpe bochten en sporen heeft de neiging om 'vliegen' hoe je een slip (snelheid van ongeveer 60 tot) grip hebben bij het rijden in een rechte lijn rond. Vandaag was het rijden op natte wegen met een gemiddelde van regen (asfalt duidelijk nat, maar niet overspoeld), tractiecontrole tijdens snelle acceleratie gaf om te weten medio 3 gear !!!!! U kunt snel schakelen op de kruising of om te zetten in het verkeer vanuit een zijstraat moet je rekening houden met het feit dat de auto gezet kant !!!! mijn vorige banden op de achteras is Snowprox Toyo S953 en Goodyear Ultra Grip banden performance1 en die van dergelijke problemen niet in de modder en zand echt ok meer »

GROTE BANDEN
Mening AKIE: 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

bEST BANDEN Wij hebben GEADVISEERD DOOR BAND FITTER GROTE GRIJPENDE IN DE SNEEUW BETER DAN TOP BRAND en de halve prijs. GROOT DUURZAAM VAN ENKEL GEDAAN 29000MILES MET ZE OP VOOR NOG 3,5 mm links BEST BUY we hebben gehad VAN zal gaan door diepe sneeuw op de heuvel down hill GEEN PROBLEEM sterk aanbevolen. meer »

Lijst van alle Federal winterbanden

All-season banden: Federal

Populaire modellen van all-season banden Federal

Alle modellen van all-season banden Federal

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle Federal all-season banden