Lijst filteren
  • Federal (157)

Zomerbanden: Federal

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Federal

Alle modellen van zomerbanden Federal

Laatst toegevoegde meningen

Federal 595EVO
Banden alleen voor auto's gebruikt om plezier te hebben
Mening Użytkownik: 3,5

Op een droge en warme omstandigheden de banden te koelen. Zelfs de 300 pk heeft een probleem met het breken van tractie. Op de natte - de auto zich gedraagt ​​als op het ijs. Aquaplaning is ok, niet de controle over de auto kwijt. Remmen op nat het is niet slecht, maar alleen op het rechte stuk. Op de boog - het gebrek aan huisvesting, of het nu tijdens het remmen of tijdens het rijden snel. In auto's "sport" is het gewenste effect, want je kunt spelen, maar de kinderen niet willen om een ​​auto te rijden met deze banden. In het algemeen, voor het warm en droog asfalt koel te houden en je kunt de kracht van de auto naar het einde, nat en koud super leuk te benutten, maar de veiligheid bestaat niet. Slijtage: na twee seizoenen (10000km) 2mm. Sterkte: eerder rim te vernietigen. Het probleem met de installatie - lage profiel en versterkte band meer »

Federal SS535
Band voor het rijden in de stad
Mening Tomek C: 3,0

In mijn mid-range band, werden banden opgericht in de auto die ik kocht, heb ik niet durven deze banden, inclusief de aankoop omdat ze het Poolse deel van de fabrikant niet kon vinden, enz. aan de fabrikant of uitputtende informatie over deze banden als Toyo, Continental, Pirelli vind, doet Avon of Vredestein geen problemen veroorzaken, ik persoonlijk de voorkeur aan de Toyo banden, reed ik de zomer en winter, goedkoper dan andere banden high-end en niets wat ze niet verdwijnen. Als voor de federale - band vrij rustig ritje ik niet zou aanraden rijden dynamiek, in plaats rijden in de stad in de stedelijke besturen goed in de regen en op droog nawiarzchni, het is niet een band voor high speed. meer »

Lijst van alle Federal zomerbanden

Winterbanden: Federal

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Federal

Alle modellen van winterbanden Federal

Laatst toegevoegde meningen

Federal Himalaya WS2 (Studdable)
Eerste observaties (niet getest in de sneeuw)
Mening Kumas: 3,0

Banden rijden de andere dag en ik moet waarschuwen dat een sterke auto liever niet geschikt ... Voor mij, worden op de achteras gemonteerd, hoeft de auto niet de kracht kloppen maar de dyno toonde ongeveer 236km. Op droog asfalt met een normale stad besturen van de auto tijdens scherpe bochten en sporen heeft de neiging om 'vliegen' hoe je een slip (snelheid van ongeveer 60 tot) grip hebben bij het rijden in een rechte lijn rond. Vandaag was het rijden op natte wegen met een gemiddelde van regen (asfalt duidelijk nat, maar niet overspoeld), tractiecontrole tijdens snelle acceleratie gaf om te weten medio 3 gear !!!!! U kunt snel schakelen op de kruising of om te zetten in het verkeer vanuit een zijstraat moet je rekening houden met het feit dat de auto gezet kant !!!! mijn vorige banden op de achteras is Snowprox Toyo S953 en Goodyear Ultra Grip banden performance1 en die van dergelijke problemen niet in de modder en zand echt ok meer »

Federal Himalaya WS2 (Studdable)
GROTE BANDEN
Mening AKIE: 4,6

bEST BANDEN Wij hebben GEADVISEERD DOOR BAND FITTER GROTE GRIJPENDE IN DE SNEEUW BETER DAN TOP BRAND en de halve prijs. GROOT DUURZAAM VAN ENKEL GEDAAN 29000MILES MET ZE OP VOOR NOG 3,5 mm links BEST BUY we hebben gehad VAN zal gaan door diepe sneeuw op de heuvel down hill GEEN PROBLEEM sterk aanbevolen. meer »

Lijst van alle Federal winterbanden

Vierseizoenenbanden: Federal

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Federal

Alle modellen van all-season banden Federal

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle Federal all-season banden