Lijst filteren
  • Firestone (7188)

Zomerbanden: Firestone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Firestone

Alle modellen van zomerbanden Firestone

Laatst toegevoegde meningen

Firestone TZ300
Zeer goede banden voor sportief rijden.
Mening jaja: 3,8

De banden zijn zeer comfortabel en voorspelbaar. Ze krijgen van mij een 5 voor perfecte tractie en grip op droog en nat. Alle parameters van de middelklase band beoordeeld ik zeer goed. Fatsoenlijke wendbaarheid en stabiliteit, perfect voor mijn zeer agressief rijstijl. Dankzij de gegarandeerde veiligheid kan ik maximale motorvermogen van mijn auto gebruiken. Voor 200pk moet ik wel sterke banden hebben met hoge kwaliteit die goede grip en tractie bieden. Ik weet nu dat ik geen duurste banden moet kopen. De Firestone TZ300 is zeker goed genoeg en hij is een paar euro's goedkoper dan de banden van Michelin of Continental en ik denk dat deze nog iets langzamer slijt. Banden zeker aan te bevelen. meer »

Firestone TZ300
Normale goede banden voor een goede prijs.
Mening Andrzej B: 4,0

Gewoon goede banden voor een goede prijs. Gekocht voor dagelijks gebruik in de stand en soms op een snelweg en af ​​en toe (2-3 keer per jaar) voor langere afstanden rond 1300-1600km. De Firestone TZ300 is zijn prijs waard. Hij is niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste, goede compromis tussen prijs en kwaliteit. De banden erg duurzaam, ze bieden goede grip door betere waterafvoer. Het model dat van een hardere rubber gemaakt is in vergelijken met mijn vorige premium banden. Dit Amerikans merk behoort bij Bridgestone producten van A merken. Ik ben zeer tevreden dat ik deze banden heb gekozen want heb niet zo veel betaalt voor goede, duurzaam banden. meer »

Lijst van alle Firestone zomerbanden

Winterbanden: Firestone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Firestone

Alle modellen van winterbanden Firestone

Laatst toegevoegde meningen

Firestone Winterhawk 2 EVO
Uitstekende donuts naar Clio II 1.4
Mening d2: 4,2

Echt geweldig donuts (mijn vervaardigd in Italië). Zelfs tijdens de verschrikkelijke toestand van de wegen, kunt u veilig en zonder angst te rijden. Ba! In de periode van de grootste regenval, de gemiddelde snelheid van het verkeer op de wegen buiten de stad was niet meer dan 30km / h ik comfortabel vooruit zonder angst voor verlies van grip en slip. Ik beveel! meer »

Firestone Winterhawk 2 EVO
Banden kan en goede, maar alleen voor de eerste winter. Dit wordt gevolgd door een snel verlies van hun eigenschappen winter.
Mening piotrek: 3,2

Welkom. Op droog wegdek banden gedragen zich goed. Het probleem begint in de sneeuw. Tijdens de eerste winterband ging lekker. Er was geen probleem met het rijden in de sneeuw, bergop reizen niet veroorzaakt geen problemen. De situatie is drastisch veranderd, zelfs tijdens het tweede seizoen. Het was moeilijker om de sneeuw te verplaatsen, laat staan ​​ijs. Nu, na drie seizoenen, maar 6 mm profieldiepte, banden hebben veel verloren voor de nieuwe. Het is gemakkelijk om de tractie te breken bij het wegrijden. Tijdens het antiblokkeerremsysteem de auto nog lopen. Schuldig als het een mengsel van rubber, die is gemaakt band. Het is zeer gevoelig voor verouderen. Ook rijden op banden Nokian, gekocht op hetzelfde moment als Firestony, met een vergelijkbare profieldiepte en de kwaliteit van de rit is heel anders. Auto veel beter beweegt en stopt op deze banden. Samenvattend: banden kan en goede, maar alleen voor de eerste winter. Dit wordt gevolgd door een snel verlies van hun eigenschappen winter. meer »

Vierseizoenenbanden: Firestone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Firestone

Alle modellen van all-season banden Firestone

Laatst toegevoegde meningen

Firestone Multiseason
Band te bevelen
Mening Wout: 4,3

Op nat en droog zeer mooi, in de sneeuw had ik nog geen kans om het te kunnen testen. Firestone Multiseason heb ik gekozen als ik moest al versleten Vredesteins vervangen, dus ik hoop dat de banden zullen zijn eigenschappen behouden in elke omstandigheden. meer »

Firestone Multiseason
De band wijkt niet af voor het rijcomfort van seizoensbanden,
Mening Darlen: 3,8

Eerder reed ik op Dębice en Firestone, en na de verandering merkte ik geen verslechtering van grip of rijcomfort op. Het is iets luider in de zomer. En hiervoor zijn er twee keer per jaar geen problemen met veranderingen, opslag. Ik ben blij met mijn keuze. meer »

Lijst van alle Firestone all-season banden