Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Firestone

Populaire modellen van zomerbanden Firestone

Alle modellen van zomerbanden Firestone

Laatst toegevoegde meningen

een aantal van de beste voor het geld!
Mening MatiGor: 4,6 111160

Als je met een Ford Focus MKII FL rijdt, is het niet moeilijk om te beweren dat deze wagen in de bochten aan de weg kleeft, omdat de ophanging bij elke Ford zeer goed is. Maar met Firestone-banden kun je in de bochten zelfs ongeveer 20 % meer snelheid halen dan met andere banden, en er zeker van zijn dat de wagen niet uit de baan vliegt. Prima grip op zowel droog als nat wegdek. Je moet alleen oppassen voor grotere plassen, omdat je bij hogere snelheden (meer dan 90 km/u) wel eens zou kunnen worden verrast als je je stuur niet goed vasthoudt. Tot nu toe heb ik ong. 20.000 km gereden en er is nauwelijks slijtage van de banden te zien. Ik heb ook ervaring met banden van Kleber en Fulda – hun zomerbanden zijn zo hard dat je soms zelfs op een droog wegdek het gevoel hebt op ijs te rijden. Fulda is goed, maar voor de winter. Een goede, zuinige band die zelfs aan de wensen van de meest kieskeurige bestuurder voldoet en die ook door veiligheidsbewuste chauffeurs zal worden geapprecieerd. Op een droog wegdek bij 100 km/u wordt een remweg bereikt die ongeveer 1 meter korter is dan tijdens de tests in de fabriek. Bij regen heb ik dit niet gecontroleerd. meer »

Zeer goede banden voor sportief rijden.
Mening jaja: 3,8 111800

De banden zijn zeer comfortabel en voorspelbaar. Ze krijgen van mij een 5 voor perfecte tractie en grip op droog en nat. Alle parameters van de middelklase band beoordeeld ik zeer goed. Fatsoenlijke wendbaarheid en stabiliteit, perfect voor mijn zeer agressief rijstijl. Dankzij de gegarandeerde veiligheid kan ik maximale motorvermogen van mijn auto gebruiken. Voor 200pk moet ik wel sterke banden hebben met hoge kwaliteit die goede grip en tractie bieden. Ik weet nu dat ik geen duurste banden moet kopen. De Firestone TZ300 is zeker goed genoeg en hij is een paar euro's goedkoper dan de banden van Michelin of Continental en ik denk dat deze nog iets langzamer slijt. Banden zeker aan te bevelen. meer »

Lijst van alle Firestone zomerbanden

Winterbanden: Firestone

Populaire modellen van winterbanden Firestone

Alle modellen van winterbanden Firestone

Laatst toegevoegde meningen

Ik adviseer sensationele kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs
Mening Kaczor: 4,4 111140

Hallo, ik heb deze banden in de webwinkel gekocht. Geweldige prestaties op sneeuw en modder, ze “blijven” op mijn bus het hele jaar door. Iedereen weet dat een bus “geen lucht vervoert” en toch presteren de banden altijd goed, zowel op droog als nat wegdek. Volgens mij lopen ze rustig en klopt de slogan “sensationele kwaliteit voor een echt lage prijs” helemaal. Een aanrader voor iedereen die naar een betrouwbare band op zoek is. meer »

perfect
Mening Tomek.: 4,5 111150

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Gebruikt deze banden op alle bussen (9 personen). Cars overwinnen per dag 200-300 km met een set van werknemers, zich de meningen van bestuurders ook rijden op hen. De band presteert zeer goed in alle winterse omstandigheden, het geeft je zelfvertrouwen en het gevoel van het oppervlak. Zeer goed bestand tegen mechanische beschadigingen, auto's rijden op de bouwplaatsen en geen van hen gevangen "lekke band". Ideaal ook in regenachtige omstandigheden. Slijtage ook op een behoorlijk niveau. Het geluid niet schrijven, want elke winterband vanwege het aantal vinnen is luider dan lauw of-seizoen. Voor deze prijs vind je niets beter (veel banden al gekocht) te vinden. Ik zou zeker de auto's intensief geëxploiteerd aanraden. meer »

Lijst van alle Firestone winterbanden

All-season banden: Firestone

Populaire modellen van all-season banden Firestone

Alle modellen van all-season banden Firestone

Laatst toegevoegde meningen

Band te bevelen
Mening Wout: 4,3 111130

Op nat en droog zeer mooi, in de sneeuw had ik nog geen kans om het te kunnen testen. Firestone Multiseason heb ik gekozen als ik moest al versleten Vredesteins vervangen, dus ik hoop dat de banden zullen zijn eigenschappen behouden in elke omstandigheden. meer »

Hit aankoop - Ik beveel
Mening Tibo: 4,2 111120

Firestone Multiseason - tegen een redelijke prijs krijgt u kwaliteitswaardig product. Ik raad het aan iederen die wilt geen problemen krijgen het hele jaar door, en zich druk niet te maken om banden seizoensgebonden te wisselen. meer »

Lijst van alle Firestone all-season banden