Lijst filteren
  • Fortuna (382)

Zomerbanden: Fortuna

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Fortuna

Alle modellen van zomerbanden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

Fortuna F3000
De band zijn prijs waard!
Mening YoYo: 3,6

Fotruna F3000 ziet heel goed eruit, de banden bieden uitstekende grip bij dynamisch rijden door een plas van de regen en op natte wegen. Ze maken geen erge lawaai zoals andere banden van economy klasse. Ze zijn zeer beter dan chinesse banden die ik toen gebruikt heb. Het model is uitgerust met velgrandbeschermming. Het was zeker een betere keuze dan gebruikte banden met een versleten loovlak van 4-5mm die meer dan 5 jaar oud zijn en maximaal door 1-2 seizoenen gebruikt kunnen worden en ze kosten nog meer dan deze nieuwe Fortuna banden met een recente dot die ik zeker door een paar jaar kan gebruiken en voel me veilig tijdens rijden. Bij Oponeo gekocht voor een goede prijs, binnen 2 werkdagen gratis geleverd bij een garage die ik op hun site vond. Automonteur van de garage belde mij om aan te geven dat de banden binnengekomen zijn en dat we een afspraak kunnen maken. Zeer tevreden over de banden en het bedrijf. meer »

Fortuna F2000
grote waarde prijs / kwaliteit
Mening MZ: 3,9

Zeer goede band, waarbij de prijs / kwaliteit, reed ik meer dan 7000 km, rijden in de stad in plaats van rustig maar het gebeurt en agressief rijden, heb ik de Passat in het programma voor ongeveer 150Pk en 350Nm en de Sportline veren en banden echt advies geven over het nemen van bochten op droog wegdek, ook bij sterke acceleratie vertoont geen overmatig slippen op nat wegdek is niet een openbaring, maar gaan beter voorbeeld zoals gebruikt door mij tot nu toe Barum Bravuris. De afwerking is goed en dezelfde banden gaf eens twee gebalanceerde en er is nog steeds geen problemen met hun evenwicht, het enige nadeel is het lawaai - ik denk dat ze een tikkeltje harder zoals gegeven door de fabrikant (71dB), maar als voor het bedrag dat ik had niemand weet wat de verwachtingen , Ik kan ze veilig aanraden aan anderen die liever een nieuwe band, maar erger dan geweldig, maar onzeker merkgeneesmiddelen. meer »

Lijst van alle Fortuna zomerbanden

Winterbanden: Fortuna

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Fortuna

Alle modellen van winterbanden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

Fortuna Winter
Wat betreft de prijs het is de meest OK
Mening Grześ: 4,0

Ik kocht de banden voor de winter en die gingen de hele winter door. Er was niet te veel sneeuw, maar het viel wat meer sneeuw in mijn dorpje - ik kwam in een vrij diepe sneeuw en ging zonder problemen verder - ze reageerden echt goed. Op het natte heb ik de indruk dat ze een beetje glijden, maar door de plassen ging ik met hoge snelheid rechtdoor zonder grip te verliezen – misschein is dit afhankelijk van soort weg ,ze voeren het water goed af. Op het natte beweegt den auto een beetje, maar ik weet niet of het kan veroorzaakt zijn doordat ik een beetje zware been heb en de auto meer dan 200 pk heeft. ondanks het gewicht reageert die snel. In de droge omstandigheden gaan ze goed zelfs heel goed - ze piepen niet op de hoeken. Het feit is dat ze misschien een beetje luid lijken te zijn, maar de meeste wintersbanden zijn luid. Op dit moment zou ik ze opnieuw kopen. Nadelen - bijna geen. je kan ze rustig kopen en je zal zeker blij zijn - vooral voor de prijs. meer »

Fortuna Winter
Aanradertje!
Mening Matt: 4,2

Ik kocht die Fortuna Winter banden voor de winter omdat mijn vrouw iets over dit bedrijf heeft gehoord (het is in België ontstaat). Voor de aankoop had ik bepaalde verwachtingen die noodzakelijk voldaan moeten worden zelfs tegen deze aanmoedigende prijs. Ten eerste waardeer ik het meest de veiligheid en stabiliteit onder extreme winterse omstandigheden als ik bijvoorbeeld naar Duitsland of Tsjechje met mijn familie rijdt. Dit model heeft hier een plusje want ik weet dat deze band zal mij niet teleurstellen. Goede grip en volgens mij ook in de bochten. Ik kan het aanraden. meer »

Lijst van alle Fortuna winterbanden

Vierseizoenenbanden: Fortuna

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Fortuna

Alle modellen van all-season banden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

Fortuna FV400
maken lawaai veel minder dan veel banden tegen een vergelijkbare prijs.
Mening stochu: 3,7

De meeste van de beoordelingen voor bent chagrijnig! Ik zou eerst testen aanraden het tandvlees, en vervolgens de afgifte van vonnissen. Met vier mensen in de auto na al stabiel, wat meer is, maken lawaai veel minder dan veel banden tegen een vergelijkbare prijs. meer »

Fortuna FV400
goed
Mening Bartek: 4,2

Schitterende band, auto gaat op rolletjes meestal bewegen door de stedelijke cyclus ook zaken als geluidsoverlast en comfort en zijn dus vreemd voor mij, als iemand op zoek is naar een echt goede band tegen een zeer goede prijs, dan zou ik stel is dit model. meer »

Lijst van alle Fortuna all-season banden