Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Fortuna

Populaire modellen van zomerbanden Fortuna

Alle modellen van zomerbanden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

bevelen banden
Mening renegade: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Tweedehands auto's af en toe voor het vervoer van fruit op de boerderij, zo weinig beproefde band op de typische weg. Geen pojeździłem op het voor lange afstanden, dus ik kan niet zeggen hoe het zal worden gecontroleerd, maar ik denk dat de band aan te bevelen. Vooral als iemand niet wil de waarde van de auto te verdubbelen. Ik geloof dat het beter is om het opzetten van de (goedkoper) dan een nieuwe stimulans van onbekende oorsprong. meer »

Nice, economische, luid
Mening Peja: 3,6 111600

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Vrij snel het alleen band wrijft, net onder de winter 15tys km en je zal een zeer sterke verbruik te zien - op de as band schijf voor slechts één seizoen. Zeer luid, maar comfortabel. Aangenaam zelfverzekerd en te rijden met de auto geladen en leeg. Voorheen gebruikte ik 3 seizoenen merk deze voor 1 seizoen ... voor de prijs is niet berekend, is het beter om meer te geven en te gebruiken meer. meer »

Lijst van alle Fortuna zomerbanden

Winterbanden: Fortuna

Populaire modellen van winterbanden Fortuna

Alle modellen van winterbanden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

Positief verrassend!
Mening Patrick: 4,2 111120

Ik kocht deze banden hoewel mijn hoofd vol twijfels was. Over dit merk wist ik helemaal niets maar het is duidelijk dat als je naar dergelijk banden kijkt dan wil jij geen grote bedragen aan banden uitgeven. Dus ik dacht dat ik zou een risico lopen en voor deze kiezen. Fortuna Winter blijken na enkele van maanden van gebruik goede bandjes te zijn. Ze verliezen niet grip op natte en op sneeuw dus de belangrijkste is in orde in mijn ogen. Het meest verbaasde eigenschap is dat ze ook heel goed werken als de temperatuur hoger is dan bijvoorbeeld 8 Celsius graden want niet alle premium banden gedragen zich op deze manier. Je hebt dan geen haast om de banden zsm te wisselen als de lente komt. Dit is wel een positieve verbazing voor mij. Ik ben geen professionele chauffeur maar graag rijd ik snel zelfs in de winter en deze banden Fortuna Winter zijn voldoende. meer »

Zeer goede band ondanks de lage prijzen.
Mening Marco: 4,5 111150

Ik vraag me af of je goede banden tegen goede prijs kan kopen. Eerlijk gezegd ben ik blij met deze aanschaf. Ze zijn een beetje luidruchtiger dan andere banden maar dit is steeds winterband en het hangt vaak af van de etiquette. Als het regent, doen ze iets erger dan ik verwacht (maar niet slecht) maar op sneeuw doen ze echt zeer goed hun werk zodat ik geen slechte woord kan schrijven. Kortom is dit een geweldige band voor dit geld. Zelf rijd ik meer rustig op de weg in de winter dus voor mij voldoen ze aan mijn verwachtingen. Als iemand iets wat goedkopen wilt, dan kan ik dit model van Fortuna Winter met een schoon geweten adviseren. meer »

Lijst van alle Fortuna winterbanden

All-season banden: Fortuna

Populaire modellen van all-season banden Fortuna

Alle modellen van all-season banden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

volwassen zijn super goede bodem hechting en zeer rustig dank u
Mening Zender: 5,0 11111

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

volwassen zijn super goede bodem hechting en zeer rustig dank u meer »

Lijst van alle Fortuna all-season banden