Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Fortuna

Populaire modellen van zomerbanden Fortuna

Alle modellen van zomerbanden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

De band zijn prijs waard!
Mening YoYo: 3,6 111600

Fotruna F3000 ziet heel goed eruit, de banden bieden uitstekende grip bij dynamisch rijden door een plas van de regen en op natte wegen. Ze maken geen erge lawaai zoals andere banden van economy klasse. Ze zijn zeer beter dan chinesse banden die ik toen gebruikt heb. Het model is uitgerust met velgrandbeschermming. Het was zeker een betere keuze dan gebruikte banden met een versleten loovlak van 4-5mm die meer dan 5 jaar oud zijn en maximaal door 1-2 seizoenen gebruikt kunnen worden en ze kosten nog meer dan deze nieuwe Fortuna banden met een recente dot die ik zeker door een paar jaar kan gebruiken en voel me veilig tijdens rijden. Bij Oponeo gekocht voor een goede prijs, binnen 2 werkdagen gratis geleverd bij een garage die ik op hun site vond. Automonteur van de garage belde mij om aan te geven dat de banden binnengekomen zijn en dat we een afspraak kunnen maken. Zeer tevreden over de banden en het bedrijf. meer »

betrouwbare banden.
Mening Luck: 4,4 111140

Tot nu toe heb ik 10000km gedaan op de banden, incl. 6000km tijdens een reis naar Italie. Helemaal geen problemen gehad. Zeer hoog rijcomfort in elke omstandigheiden. Geen problemen ook bij temperaturen tot 40 grade. Door bijna 2 weken heb ik rond 500km iedere dag gedaan. Ze maken klein beetje geluid maat dat heeft helemaal geen invloed op het comfort. Als ik nogmaals nieuwe banden zou moeten kopen, zou ik presies dezelfde keuze maken. Het is niet mogelijk om betere banden voor dezelfde prijs te vinden. Ik zie geen verschil tussen de Fotruna F3000 en andere banden van premium klasse die ik ooit gebruikte. meer »

Lijst van alle Fortuna zomerbanden

Winterbanden: Fortuna

Populaire modellen van winterbanden Fortuna

Alle modellen van winterbanden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

Positief verrassend!
Mening Patrick: 4,2 111120

Ik kocht deze banden hoewel mijn hoofd vol twijfels was. Over dit merk wist ik helemaal niets maar het is duidelijk dat als je naar dergelijk banden kijkt dan wil jij geen grote bedragen aan banden uitgeven. Dus ik dacht dat ik zou een risico lopen en voor deze kiezen. Fortuna Winter blijken na enkele van maanden van gebruik goede bandjes te zijn. Ze verliezen niet grip op natte en op sneeuw dus de belangrijkste is in orde in mijn ogen. Het meest verbaasde eigenschap is dat ze ook heel goed werken als de temperatuur hoger is dan bijvoorbeeld 8 Celsius graden want niet alle premium banden gedragen zich op deze manier. Je hebt dan geen haast om de banden zsm te wisselen als de lente komt. Dit is wel een positieve verbazing voor mij. Ik ben geen professionele chauffeur maar graag rijd ik snel zelfs in de winter en deze banden Fortuna Winter zijn voldoende. meer »

Zeer goede band ondanks de lage prijzen.
Mening Marco: 4,5 111150

Ik vraag me af of je goede banden tegen goede prijs kan kopen. Eerlijk gezegd ben ik blij met deze aanschaf. Ze zijn een beetje luidruchtiger dan andere banden maar dit is steeds winterband en het hangt vaak af van de etiquette. Als het regent, doen ze iets erger dan ik verwacht (maar niet slecht) maar op sneeuw doen ze echt zeer goed hun werk zodat ik geen slechte woord kan schrijven. Kortom is dit een geweldige band voor dit geld. Zelf rijd ik meer rustig op de weg in de winter dus voor mij voldoen ze aan mijn verwachtingen. Als iemand iets wat goedkopen wilt, dan kan ik dit model van Fortuna Winter met een schoon geweten adviseren. meer »

Lijst van alle Fortuna winterbanden

All-season banden: Fortuna

Populaire modellen van all-season banden Fortuna

Alle modellen van all-season banden Fortuna

Laatst toegevoegde meningen

snelle service goede kwaliteit en betaalbaar
Mening jim loupias: 5,0 11111

Kan niet anders zeggen, dat alles goed is. meer »

prima banden
Mening van der linden: 4,4 111140

prima alles ook service en snelheid meer »

Lijst van alle Fortuna all-season banden