Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Fulda

Populaire modellen van zomerbanden Fulda

Alle modellen van zomerbanden Fulda

Laatst toegevoegde meningen

Sportieve band voor een gunstige prijs
Mening Rick: 4,7 111170

Met de Fulda Sportcontrol zocht ik de 'best-bang-for-buck' band van een bekend en bewezen merk. Door de vele snelweg kilometers vond ik afrolgeluid en rolweerstand belangrijk, echter zonder in te boeten op bovengemiddelde rem-prestaties op droog en nat wegdek. Voor een prijs onder de 100 euro per band en enigszins huiverig voor banden van Chinese makelij, kon ik weinig redenen vinden om niet de Fulda Sportcontrol band te kiezen. Eerdere ervaring met Bridgestone Potenza's (erg sportieve, harde band), vielen de consessie t.a.v. sportiviteit mij erg mee. De band houdt bij overstuur zeer lang stand zonder onvoorspelbaar te worden. meer »

Goeie kwaliteit/prijs verhouding.
Mening Frank v C.: 4,1 111110

Kort geleden aangeschaft voor mijn Ford Focus 1.6v. Ben zeer tevereden,zowel met droog als nat weer.Stabiel en komfortabel en redelijk stil.Kortom,een hele goeie en veilige band voor de normale autorijder.Volgende keer zal ik ze weer aanschaffen. meer »

Winterbanden: Fulda

Populaire modellen van winterbanden Fulda

Alle modellen van winterbanden Fulda

Laatst toegevoegde meningen

Een aangename verrassing
Mening Beata: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden echt me aardig verrast. Tot nu toe het winterseizoen afkomstig Continental'e en Kleber'y, maar ik moet toegeven dat FULDA Kristall Motero3 zijn stiller en geven de indruk van een meer stabiele auto. Ik heb een front-wheel drive, en bij slecht weer (sneeuw en ijzige oppervlak) had ik het gevoel dat mijn auto houdt de weg ook. Ik beveel van harte. meer »

Auteur:papagena
Mening papagena: 4,5 111150

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden geweldig voor mij, trok mij op uit grote een hachelijke situatie, ik reis vaak overladen en had geen tekenen van slijtage niet opmerken. Ik reed naar Debice maar na een seizoen fit te worden weggegooid, en Fulda in het geval van mijn auto lopen voor het tweede seizoen perfect. Ik zou het zeker aanraden. meer »

All-season banden: Fulda

Populaire modellen van all-season banden Fulda

Alle modellen van all-season banden Fulda

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede all-season banden voor redelijk geld.
Mening Michał Iwaniak: 4,3 111130

Ik ben een voorstander van 4sezoen banden omdat ik vooral in de stad reis, dus na de advies van een bandenspecialist heb ik besloten om Fulda Multicontrol-banden te kopen , en ik ben zeer tevreden. Niet alleen presteerden de banden erg goed, maar ik was ook aangenaam verrast door het feit dat ze in de winterse omstandigheden in de bergen hebben gereden. Ik beveel ze 100% aan. meer »

Banden die de moeite waard zijn om aan te bevelen.
Mening Marek P. Markiz: 4,5 111150

De banden zijn sinds de herfst van 2017 in gebruik, en presteren erg goed op de sneeuw. Bij hogere temperaturen en hogere snelheden zijn ze iets luider op droge wegen, de SUPER-banden voor nu. meer »

Lijst van alle Fulda all-season banden