Lijst filteren
  • Fulda (8419)

Zomerbanden: Fulda

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Fulda

Alle modellen van zomerbanden Fulda

Laatst toegevoegde meningen

Fulda ECOCONTROL
Rubber sensationeel in het overzicht van de prijs - kwaliteit
Mening KK: 4,1

Als ik weer was het kopen van keuze zou identiek zijn. Banden niet problemen te popelen om te gebruiken veroorzaken. Het enige wat ik zou als ik kon veranderen, is het geluidsniveau, het kan niet de banden die uitsluitend speelgoed auto's, omdat ibiza 1.2 is niet een mute koning :) Zoals voor remtractie heeft niets te klagen. Duurzaamheid is onwaarschijnlijk snel dreef ze 9,765.8 km en zien er nog als nieuw uit. Na deze cursus verkocht ik mijn auto (de meeste schade was gewoon de banden) Ik vraag me af hoe deze fabrikant valt in termen van winterbanden, ik waarschijnlijk op me te wachten dit jaar een andere aankoop. Jezelf kennen keuze zal op de Fulda vallen, omdat zomerbanden waren het beste wat mijn ibiza gehad. Ik raad deze donuts want voor het geld dat je echt kan concurreren met de banden van de hoogste kwaliteit. meer »

Fulda ECOCONTROL HP
Erg cool band.
Mening wax: 4,2

Aanvankelijk werden ze echt afkoelen rustig donuts. Helaas, na een reis een paar duizend mijl afstand, zijn harder geworden, maar het is nog steeds ok. Misschien een probleem met de achterwielophanging geometrie die ze zachtjes vernietigt (wyząbkowanie terug). Gedrag drogen zeer goed. Eén wol verzamelen, voor scherpe invoeren van een bocht en ik was ervan overtuigd dat we uitgevoerd. Gehandhaafd donuts! Echt grote verrassing. Op nat, gelukkig was het niet een noodsituatie, maar houdt snelle bochten en ik zijn onder andere tegoed op de 5e Geen verdacht gedrag vreemd, omdat ik niet wieżyłęm in zulke dingen, maar het brandstofverbruik is ca. gedaald. 0.3-0,5l / 100km. Algemeen hundereds hit aankoop. :-) Ik denk dat ik draag alleen een beetje sneller dan wat ik had. En ze waren ook Fulda. Proost meer »

Winterbanden: Fulda

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Fulda

Alle modellen van winterbanden Fulda

Laatst toegevoegde meningen

Fulda KRISTALL MONTERO 2
Geweldig voor zware sneeuw, op nat asfalt slecht
Mening Ferguś: 3,4

'Ve Lees de domheid van deze banden, en dat glad in de sneeuw, en dat de tractie te malen, en dat in de bergen niet werken ... en ik zou het niet kopen. Maar ik kocht het. En voor de prijs (190 PLN) is een schot in de 10e Op een natte, hoge sneeuw zie ik geen concurrentie in deze prijsklasse - wegrijden zonder voorbehoud, het rijden tot 80 km / h op de bochten niet te wekken angst, remming cool. Op het ijs als elke andere - getrokken in de sloot :). Evenzo zijn op verpakt sneeuw, zodat remming is zo ongeveer het slechte weer slecht is, jammer genoeg, ik zou niet adviseren om sneller dan 70 km / h te gaan, omdat het risico van uitglijden is hoog. Als het gaat om asfalt na de regen, het is een lege hebben een paar scherpe bochten te gooien, met passagiers of bagage laden in alle normale. Kortom, de banden echt goed in de sneeuw, regen, vorst tijdens slecht, en zodra de sneeuw naar beneden komen de beste verandering voor de zomer. meer »

Fulda KRISTALL MONTERO 3
Zeer goede banden
Mening Arnie G.: 4,2

Ik beveel deze banden-> Fulda KRISTALL MONTERO 3 . Zeer hebben goede grip in de sneeuw, zorgen voor een zeer goede grip en het besturen van je auto zelfs met een achterwielaandrijving. Ze plakken zeer goed op droog asfaltenweg en in de gematigde temperaturen (10-15 graden). Auto op deze banden voert nauwkeurig zijn werk uit (zelfs bij de hogere snelheden), en als voor winterbanden zijn ze vrij stil. Echt super als voor de banden slechts van middenklasse. Bovendien, zijn deze banden Fulda KRISTALL MONTERO 3 prijsaantrekkelijk - maat 175/70 R14 kocht ik voor 48 EUR, per band en banden waren "vers", dat wil zeggen dat ze in de winkel een tijdje gelegen hebben. Nadat ik de banden eronder gezet heb voeldeik onmiddellijk veel beter de auto, stiller en op een zeer comfortabeler manier. Ik ben erg blij mee en het is zelfs zo ver gegaan dat ik de zomerbanden ook van het merk Fulda gekocht heb (model EcoControl). meer »

Vierseizoenenbanden: Fulda

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Fulda

Alle modellen van all-season banden Fulda

Laatst toegevoegde meningen

Fulda Multicontrol
Zeer goede all-season banden voor redelijk geld.
Mening Michał Iwaniak: 4,3

Ik ben een voorstander van 4sezoen banden omdat ik vooral in de stad reis, dus na de advies van een bandenspecialist heb ik besloten om Fulda Multicontrol-banden te kopen , en ik ben zeer tevreden. Niet alleen presteerden de banden erg goed, maar ik was ook aangenaam verrast door het feit dat ze in de winterse omstandigheden in de bergen hebben gereden. Ik beveel ze 100% aan. meer »

Fulda Multicontrol
Banden die de moeite waard zijn om aan te bevelen.
Mening Marek P. Markiz: 4,5

De banden zijn sinds de herfst van 2017 in gebruik, en presteren erg goed op de sneeuw. Bij hogere temperaturen en hogere snelheden zijn ze iets luider op droge wegen, de SUPER-banden voor nu. meer »

Lijst van alle Fulda all-season banden