Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Fullrun

Populaire modellen van zomerbanden Fullrun

Alle modellen van zomerbanden Fullrun

Laatst toegevoegde meningen

Chinese junk
Mening bircov: 2,0 11000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het gebruik van deze banden werd veroordeeld voor een korte tijd als gevolg van hun aanwezigheid in het gekochte auto. In feite vind ik niet een van hun voordelen, nou ja, misschien is de lage prijs en een goede uitstraling. Echter, als je de banden van een grootte om een ​​meer sportieve auto te kopen alleen maar door te kijken naar de prijs, het is gewoon grootvaders. Algemeen het grootste nadeel is het lawaai. Ik heb nog nooit tegengekomen zulke luide banden, misschien verder dan de typische terrein. Eigenschappen op droog asfalt acceptabel, maar alleen op een rechte lijn. Het bochtenwerk is soms anders. In tegenstelling, de natte je moet voorzichtig zijn - houden zwakjes. Een ander belangrijk nadeel is duurzaamheid - 25000km en uitwisseling ondanks matig sportief rijden. Als troost, zal ik gewoon zeggen dat ik had met hen geen straatverbod auto probleem. meer »

Caki Caki voor het geld
Mening Grzegorz: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Laat ik beginnen bij de grote negatieve,,,, Tire mega luid! Het geluid van de huilende begint op snelheden boven 80km/hi als je niet naar muziek luisteren of niet beschikken over een actieve cb przeszkadza.Jeszcze echt nooit ontmoet met zo'n luide praca.Do tot nu toe, ik reed ongeveer zes duizend mijl en verrassend laag brandstofverbruik goede grip op droge en serieus goede drainage op mokrym.Jak voor de prijs die je echt interessant band ... Als dit niet klinkt ehhh dat was geweldig, vooral in de cenie.Ogolnie tot + PS-De eigenaren van de ---> Waarom de verdeelsleutel assessments 1-6 kaecie evalueren van de banden in termen "sneeuw" Ik ben niet suïcidaal, en zelfs die banden zijn niet ontworpen voor dit aura .. Dale ratings 3 in winterse omstandigheden zou geen kwaad doen ... meer »

Lijst van alle Fullrun zomerbanden