Lijst filteren
  • General (339)

Zomerbanden: General

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden General

Alle modellen van zomerbanden General

Laatst toegevoegde meningen

General GRABBER AT
Ideaal voor krachtige SUV die wil gaan in een echte omgeving. Ik testte de Kaukasus - gaf advies!
Mening andrzejkarczewsk: 3,6

Het diepe zand nat of droog goede tractie en niet begraven. De klei is groot loopvlak maar trekt beter dan szosówka. Op de rotsen is veel beter bestand tegen de kruising van szosówki (getest op leisteen rots in de Kaukasus). De enige weg getest om 180km / h - houdt goed, een beetje vooraan begon te neuriën omdat gekregen "tanden" waarschijnlijk van off-road rijden bij verminderde druk. De raciale roadster agressief genoeg. De auto volledig zinloos personenauto. De RangeRover, ML'a, Touareg, X5, Q7, Jeep en andere SUV's beter te rijden in de omgeving, en op hetzelfde moment, zonder verlies van de goede eigenschappen van de weg is de band de juiste is. meer »

General GRABBER AT2
Clincher reële waarde voor het geld en voor het doel van het rijden Terrain
Mening kubus824: 3,9

Tire bestuurders vinden zowel in het veld en op de asfalt, de grond werkt zeer goed en zelfs op het asfalt geen significante weerstand en ruis voelen. Verbranding op regelmatige snelweg banden, ik persoonlijk merkte niet meer significant verbranding. Dit is een zeer goed compromis tussen de typische terrein op de band en de grond autosnelweg nutteloos. Gezien de prijs is een ongeëvenaarde prijs vergelijkbaar banden met normale banden middenklasse snelweg. Ik zou aanraden voor personen die zich in Terni 40% en 60% op het asfalt. meer »

Winterbanden: General

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden General

Alle modellen van winterbanden General

Laatst toegevoegde meningen

General SNOW GRABBER
Goede winterband
Mening Alessandro: 4,6

Ik kocht deze band als een tweede deksel om het te gebruiken om te gaan op de sneeuw. Op dezelfde machine ik ook Michelin Latitude M + S Na gedaan 4000km, kan ik zeggen dat het comfort is hetzelfde, ik heb niet gemerkt toegenomen consumptie, ze zijn prima op natte en sneeuw geven een goede grip op droog liever de Michelin gebruik ik vele maanden per jaar (ze hebben al overschreden 50000km). Een uitstekende prijs / kwaliteit. ps Ook op dezelfde machine had ik de slechte Grandtreck Dunlop ST20 M + S, met wie ik 18000km niet kon bereiken. meer »

General SNOW GRABBER
Ik zou de SUV aanraden
Mening Edi: 4,2

Banden gebruik maken van de Kia Sorento, in de winter en in de bergen, en Tasia banden werkte goed. Een auto met een aantal passagiers en slechts twee personen uitgevoerd goed. meer »

Lijst van alle General winterbanden

Vierseizoenenbanden: General

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden General

Alle modellen van all-season banden General

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle General all-season banden