Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Gerutti

Populaire modellen van zomerbanden Gerutti

Alle modellen van zomerbanden Gerutti

Laatst toegevoegde meningen

goede band
Mening a v bezooijen: 4,2 111120

zeker aan te bevelen stille goede band meer »

Geweldig voor de prijs
Mening Cobra: 3,1 111100

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Slippers Ik kocht de goedkoopste die ik kon, vaak rijden de grens van het toelaatbare belasting op de band, dus ik hoefde niet te veel uitgeven als het meer kan kopen wat een verrassing vertonen geen tekenen van verzwakking van de constructie kan enigszins gegroefd aan de zijkanten, maar mijn oude man hoeft niet te eindigen goede convergentie. Echt goedkope vluchten zijn erg goedkoop en het is goed. meer »

Lijst van alle Gerutti zomerbanden

Winterbanden: Gerutti

Populaire modellen van winterbanden Gerutti

Alle modellen van winterbanden Gerutti

Laatst toegevoegde meningen

positief advies
Mening jordy: 4,4 111140

Ik heb Gerutti DS838 banden onder de Ducato Maxi en ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. Ik rijdt in de Internationale bedrijf, Gerutti DS838 heb ik op hen afgelopen winter seizoen doorgerijden en kond door alle weeromstandigheden die ik maar kan tegenkomen en zelfs met zware sneeuwval had ik geen probleem. Ik weet niet hoe ze zich gedragen onder zware belasting, omdat ik 3,5 ton niet mag overschrijden, maar ze zien er vrij stevig uit. zeer goede banden in vergelijking met mijn vorige meer »

Super
Mening donni2224: 4,7 111170

Welkom. Tot zover 100% POSIETIEF. Gerutti DS838 gekocht drie weken geleden, gedaan 15.000 km. Geslaagd voor de test bij volle belasting en extreme omstandigheden. Een collega die schrijft over weglopen van lucht- controleer eers de velgen ofwel kies voor andere serivce meer »

Lijst van alle Gerutti winterbanden