Lijst filteren
  • Gerutti (65)

Zomerbanden: Gerutti

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Gerutti

Alle modellen van zomerbanden Gerutti

Laatst toegevoegde meningen

Gerutti LPR 701
Ik ga voortaan lekker gerutti kopen.
Mening Dennis M.: 4,9

Ik durf de niet om zo een goedkoop band te rijden, via een collega gehoord dat ze goede banden zijn. met alle twijfels heb ik toch gekocht NU met alle tevredenheid ik ben blij dat ik heb gekocht heb dank voor collega, mijn auto is MGf met liefs 160pk ben best ruw rijder sportief bedoel ik en uitstekende griep op wegdek zoals nat of droog heb goed getest. daarom word voor mij weer Gerutti banden. :-)) bedankt Oponeo voor snelle en goede servies. en natuurlijk thx voor goedkoop banden. meer »

Gerutti DS810
sterke 4
Mening Fuki: 3,4

Ik heb niet de gelegenheid om te rijden op hen te lang gehad, maar ik ben een optimist, ik maakte alleen 3k mijl, maar alles is zoals het een sterke 4 zou moeten uitgeven! meer »

Lijst van alle Gerutti zomerbanden

Winterbanden: Gerutti

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Gerutti

Alle modellen van winterbanden Gerutti

Laatst toegevoegde meningen

Gerutti DS803
Niet had de banden lang, maar tot nu toe goed.
Mening kev.h: 3,7

geen verschil in lawaai rond de stad, maar op de snelweg een beetje luidier dan zomerbanden, bij 60 + mph niets te maken over. Had nog geen kans om te proberen in de sneeuw/ sneeuwpap. Goede handling in droge omstandigheden. Zeer goede grip op natte wegdek, geen aquaplaning. Comfort zo goed als zomerbanden. Ik ben onder de indruk van deze banden, in der loop van de tijd zal ik misschien meer zien. Ik raad Gerutti DS803 als een budget winterband aan. Het is de beste optie. meer »

Gerutti DS838
Super
Mening donni2224: 4,7

Welkom. Tot zover 100% POSIETIEF. Gerutti DS838 gekocht drie weken geleden, gedaan 15.000 km. Geslaagd voor de test bij volle belasting en extreme omstandigheden. Een collega die schrijft over weglopen van lucht- controleer eers de velgen ofwel kies voor andere serivce meer »

Lijst van alle Gerutti winterbanden