Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Gislaved

Populaire modellen van zomerbanden Gislaved

Alle modellen van zomerbanden Gislaved

Laatst toegevoegde meningen

Aanbevelenswaardig
Mening van Halen: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Moeilijk voor mij om stil te staan ​​bij de banden, want ik rijd een zware auto (VW Sharan). Maar ik denk dat het een goede keuze. Tot nu toe reed ik op de band ongeveer 2500 mijl van nieuwe en niet iets mis is in het zien. Uitstekend wegligging en comfort. Als de natte lucht gooit in een ongelooflijke wolk van water - en dit gaat zelfs waarschijnlijk, volgt daaruit dat de juiste bezuinigingen in het water (aquaplaning). Allereerst, het is rustig en relatief comfortabel. Bij sterke versnelling in de natte lijkt karakteristieke "ciamkanie" dus het lijkt me dat het zachte rubber, dus het doet. Het is moeilijk om me te vertellen over de slijtage, maar ik heb reviews op het web dat (de band) doet oversized kilometers gezien. meer »

Auteur:Robert
Mening Robert: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Dit is Pona jaar, dus niet de vraag van haar om goed te gedragen in de sneeuw - alert moeten zijn, in staat om te verrassen. Op het ijs gedraagt ​​zich precies hetzelfde als winterbanden. De droge en natte omstandigheden, is voorbeeldig - geen verrassingen. Nou, schuren, op Dębicah gedaan 50.000 km, op dezelfde Kleberach en Gisalved nog loopvlak hebben en nog belangrijker het is nog steeds een goed aanbod. Tot nu toe de beste banden waarop ik reed bestelwageniem. meer »

Lijst van alle Gislaved zomerbanden

Winterbanden: Gislaved

Populaire modellen van winterbanden Gislaved

Alle modellen van winterbanden Gislaved

Laatst toegevoegde meningen

Super stil met een sterke greep.
Mening TripleX: 4,6 111160

De band houdt heel goed grip op de sneeuw. In bergen met veel sneeuw op wegen had ik er geen problemen mee, ook bij heuvels oprijden. Buiten de stad op de sneeuw plakt hij op de weg. Zo is de band op zijn Scandinavische manier gemaakt! Op droog kan ik Gislaved EURO*FROST 5 bijna niet horen, dat kan ik niet over mijn vorige banden zeggen. Op nat wegdek en gestrooid met zout voert de band water snel en goed af. Als ik door een plas rijd, zeker met een gemiddelde snelheid, kan ik het stuur in mn handen vast houden. In het algemeen is de band prima! Ik ben er zeer tevreden over. Aan te raden! meer »

zeer goede prijs
Mening Ludo: 4,3 111130

Ik rijd op banden Gislaved EURO*FROST 5 met Audi A4 Bouwjaar 1997 met voorwielaandrijving. Nooit problemen. Overal gaan ze door. Daarom nu een beslissing om onder E-Klasse W211 ook Gislaved te zetten. Deze banden zijn goed in het rijgedrag, gladheid en gaan beter dan mijn vorige met de achterwielaandrijving van Mercedes. Geen vervelende ESP lamp en banden spinnen niet meer. Het rijden besneeuwde wegen heen veroorzzakt geen verhoogde bloeddruk meer! En 360 € totaalprijs incl. Koop het merk zeker terug, Prima banden voor zeer goede prijs meer »

Lijst van alle Gislaved winterbanden