Lijst filteren
  • Gislaved (187)

Zomerbanden: Gislaved

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Gislaved

Alle modellen van zomerbanden Gislaved

Laatst toegevoegde meningen

Gislaved SPEED C
Aanbevelenswaardig
Mening van Halen: 4,2

Moeilijk voor mij om stil te staan ​​bij de banden, want ik rijd een zware auto (VW Sharan). Maar ik denk dat het een goede keuze. Tot nu toe reed ik op de band ongeveer 2500 mijl van nieuwe en niet iets mis is in het zien. Uitstekend wegligging en comfort. Als de natte lucht gooit in een ongelooflijke wolk van water - en dit gaat zelfs waarschijnlijk, volgt daaruit dat de juiste bezuinigingen in het water (aquaplaning). Allereerst, het is rustig en relatief comfortabel. Bij sterke versnelling in de natte lijkt karakteristieke "ciamkanie" dus het lijkt me dat het zachte rubber, dus het doet. Het is moeilijk om me te vertellen over de slijtage, maar ik heb reviews op het web dat (de band) doet oversized kilometers gezien. meer »

Gislaved Urban Speed
Er is voor mij 1 band, en dat is GISLAVED
Mening Jaap Bol - Leiden.: 5,0

Mijn ervaring als rij-instructeur is dat dit een enorme slijtvaste band is gemaakt van een vrij soepel rubber met een goede afwatering. Op een france band haalde ik met moeite een 59.000 km terwijl ik op m'n sloffen met GISLAVED een royale 72.000 km er uit wist te halen. Geluid prima heerlijk het lijkt of de band aan het wegdek vast gekleefd zit. en heeft wel wat te verduren als gemonteerd zijnde onder een les auto, ik heb div. banden moeten berijden onder de div. auto's, maar deze slaat voor mij alles, ik wens alle toekomstige rijders heel veel genoegen met deze Zweedse band. ( in een James Bond film - met het ijs-paleis race - reed hij ook op Gislaved, dat zegt voor mij ook voldoende zij gingen ook voor kwaliteit. meer »

Lijst van alle Gislaved zomerbanden

Winterbanden: Gislaved

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Gislaved

Alle modellen van winterbanden Gislaved

Laatst toegevoegde meningen

Gislaved EURO*FROST 5
Super stil met een sterke greep.
Mening TripleX: 4,6

De band houdt heel goed grip op de sneeuw. In bergen met veel sneeuw op wegen had ik er geen problemen mee, ook bij heuvels oprijden. Buiten de stad op de sneeuw plakt hij op de weg. Zo is de band op zijn Scandinavische manier gemaakt! Op droog kan ik Gislaved EURO*FROST 5 bijna niet horen, dat kan ik niet over mijn vorige banden zeggen. Op nat wegdek en gestrooid met zout voert de band water snel en goed af. Als ik door een plas rijd, zeker met een gemiddelde snelheid, kan ik het stuur in mn handen vast houden. In het algemeen is de band prima! Ik ben er zeer tevreden over. Aan te raden! meer »

Gislaved EURO*FROST 3 SILICA
Goed genoeg voor natte en droge oppervlakken, sneeuw en ijs laat veel te wensen over. Zeer luid.
Mening DDs54: 3,0

Rijden op banden Gislaved Euro Frost 3 Silica in maat 195/65 R15 tweede seizoen, gemonteerd in Skoda Octavia (66 kW). Dus als de auto met de gemiddelde "spurt" band ook heel gemiddeld. Slecht op de verhuizing in winterse omstandigheden, de remming van deze tragedie, de modder gooien van de auto zijwaarts, de banden heel onzekere trzymją auto op de gewenste track te rijden, zijn bogen doorkruist echter heel goed. Auto rijden op kleine afstanden (driekwart buiten de stad, wijk in de stad), ik denk dat het gemiddelde aantal kilometers het gemiddelde is ongeveer 700-800 km / maand. Band zeer luid, verschijnt meestal vrij massaal, matig dragen. Natuurlijk beschikbare prijs (verleiding om het, want het is zogenaamd het product van de afgeleide van een bekende leider in de productie van banden). Zeker verbetert de tractie en handling, maar met een diepere drifts kan niet omgaan met het graven van de auto, moet u handmatig graven van de aandrijfwielen. Integendeel, zou ik deze banden niet aanraden. meer »

Lijst van alle Gislaved winterbanden