Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Goodride

Populaire modellen van zomerbanden Goodride

Alle modellen van zomerbanden Goodride

Laatst toegevoegde meningen

De vormgeving.
Mening Esajas: 4,3 111130

Deze band is perfect voor de winter. meer »

Chinese junk
Mening Snopek: 2,5 115000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Zeer mooie vorm mooi loopvlak op de auto staan ​​slechts een klein szkopół Ik was al in monteurs en alle twee kunnen ze niet in evenwicht af. Het ziet er uit de fabriek mei afstraffing hoewel op het moment dat het voelt niet erg op het stuur, maar het feit blijft dat er iets niet tact. meer »

Lijst van alle Goodride zomerbanden

Winterbanden: Goodride

Populaire modellen van winterbanden Goodride

Alle modellen van winterbanden Goodride

Laatst toegevoegde meningen

Gezien de prijs is geweldig!
Mening Ivo: 4,7 111170

Ik rijd meestal in Amsterdam, maar ik nam een paar langere ritten (ongeveer 1500 km) van snelwegen in Nederland en Duitsland. De banden Goodride SW608 gedragen zich veel beter dan ik had verwacht, baserend op de prijs. Uitstekende greep op droge, natte en besneeuwde wegen. Snelheid van 170 km/h op een snelweg in Duitsland tijdens zware regen en de sneeuw was geen probleem. Ondanks de weg met de sneeuw en modder was gedekt, bleef de auto stabiel en de rit liep helemaal uitstekend door. In het vochtige weer hebben ze een beetje zwakkere grip bij het starten, maar bij het nemen van bochten en tijdens hetremmen houdt zich de auto aan de weg heel goed. Zelfs in de situaties waarin er bij hogere snelheden een scherpe uitwijkmanoeuvre nodig is. Wat het lawaai betreft, is dat zo typisch voor winterbanden. Ik heb het nooit opgemerkt.. Ik rijd met Rv 2.014 Opel Astra ST 1.7 TDCI 81 kW, de kilometerstand is 61.000 km, waarvan ongeveer 15.500 km in de winter op banden Goodride SW608. Ik zal zeker aanraden deze winterbanden. meer »

Banden aan te raden :)
Mening Danny: 4,8 111180

Ik rijd zeer snel en dynamisch, dus ik had een goede en veilige banden nodig. Ik kocht Goodride SW608 in de maat 205/50/R17. Ik was redelijk sceptisch over de onbekende merken zoals Goodride, maar ik gaf ze een kans vanwege hun zeer lage prijs. En ik moet toevogen dat ik 100% verrast was! In de droge omstandigheden band houdt zich gelijmd tot de weg. Korte remweg zowel op nat en groot wegdek en goede afvoering van het water, dus het rijden wordt veilig en plezierig .Op de sneeuw reed ik meestal 60-140km/h :) En ik was zeker van de goede grip en de veiligheid. Ik heb op deze banden veel kilometer gereden in de winter en de lente en ik heb het gevoel dat ik erop nog rustig 3 winterseizoenen kan rijden met mijn rijstijl. 100% aan te raden! groet :) meer »

Lijst van alle Goodride winterbanden

All-season banden: Goodride

Populaire modellen van all-season banden Goodride

Alle modellen van all-season banden Goodride

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle Goodride all-season banden