Lijst filteren
  • Goodride (359)

Zomerbanden: Goodride

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Goodride

Alle modellen van zomerbanden Goodride

Laatst toegevoegde meningen

Goodride H550A
goedkoop en goed
Mening Zawisza: 4,3

Gekocht met de auto Mitsubishi Lancer 8 Aanvankelijk vreesde ik het onbekende merk om me voor, want ik ben het type bestuurder die nauwelijks haalt uit het gas, maar ik moet toegeven dat de band me positief verrast. Dit is niet misschien ideaal als het gaat om comfort (de agressieve rijden langzaam en warm weer een beetje gepiep bochten), maar dat is wat het meest belangrijk is het volgen van een zeer hoge standaard op zowel natte als droge wegen. Auto gaat als Sticky, het rijden met een snelheid hoger door diepe plassen ook stabiel en betrouwbaar. Tot nu toe reed ik iets minder dan 15.000 mijl op deze banden, maar hebben mij overtuigd om hem en ik denk dat de volgende set ook zal dit bedrijf. meer »

Goodride SA 05
massieve banden
Mening tramper: 2,8

Bedrijven doet als je een nieuwe, een andere set banden Goodride / Westlike SA-05 te bestellen. Ontmoette tank ondanks de verwachting dat ik niet wist van de fabrikant. Uitstekende remmen. Sticks aan het asfalt. Stevig de hoeken. Beige slip. De regen ook bepaalde. Op droog asfalt verlof strepen ver achter de auto, zelfs in een regen. De auto is de top-ranked power versie voor dit type van VW en gebruikt om te rijden rond de stad in het aandeel van 85% van de rest van de lange route van 15%, dus ik heb nergens om rip off, maar je kunt bijna niet zien het strippen van 30 duizend. km! Koop de nieuwe door de rede. Prijs is sensationeel lage tractie aan hun waarden en het gevoel van zekerheid dat niet zou zijn geweest wanneer de band wordt onderworpen aan honderden miljoenen vermoeidheid cycli en is nieuw. Voor een meer grondige en aarzelend. Er is geen goed vuilwatertank en de zogenaamde rendabel, deze geen tekenen. Dit is normaal en brandstofverbruik is evenredig met de breedte. Banden zijn geen veldproeven. Slechts zeer asfalt. Ziet er goed en mooi loopvlak, die wordt benadrukt, maar niet extravagant. Hoogte 50 is dat het werkt op onze wegen in Polen dan het is en hard en gevaarlijk. Verspil je wielen, ophanging, en waarschijnlijk een duidelijke prank tot 40-45 vliegen op dziurach.Brzegi banden hebben een velg bescherming tegen slijtage wielen, maar er zijn enkele massieve randen, maar mijn MOMO is niet bekrast. Onderschatte banden voor mensen. Het is gemakkelijk om te kopen en hun kinderen dragen. meer »

Lijst van alle Goodride zomerbanden

Winterbanden: Goodride

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Goodride

Alle modellen van winterbanden Goodride

Laatst toegevoegde meningen

Goodride SW608
Banden aan te raden :)
Mening Danny: 4,8

Ik rijd zeer snel en dynamisch, dus ik had een goede en veilige banden nodig. Ik kocht Goodride SW608 in de maat 205/50/R17. Ik was redelijk sceptisch over de onbekende merken zoals Goodride, maar ik gaf ze een kans vanwege hun zeer lage prijs. En ik moet toevogen dat ik 100% verrast was! In de droge omstandigheden band houdt zich gelijmd tot de weg. Korte remweg zowel op nat en groot wegdek en goede afvoering van het water, dus het rijden wordt veilig en plezierig .Op de sneeuw reed ik meestal 60-140km/h :) En ik was zeker van de goede grip en de veiligheid. Ik heb op deze banden veel kilometer gereden in de winter en de lente en ik heb het gevoel dat ik erop nog rustig 3 winterseizoenen kan rijden met mijn rijstijl. 100% aan te raden! groet :) meer »

Goodride SW601
goedkoop en goed
Mening Willem: 4,4

Ik moest nieuwe winterbanden kopen en vanwege beperkte budget viel mijn keuze op Goodride SW601. In mijn tweede auto rij ik op andere banden, dus ik heb wat vergelijking tussen die twee. Zowel mijn nieuwe banden als de oude op sneeuw presteren, dwz goed. Op ijs glijden allebei, maar op zn weg kunnen alleen maar spikes mee helpen. In het nat en droog heb ik gevoel dat ze beter presteren dan mijn vorige banden. Ze zijn goed in bochten en bij hogere snelheden heb ik gevoel van stabiliteit. Laatste winter heb ik erop 10 duizend km en ik merk geen slijtage op de band. Kortom, de banden zijn goed in mooie prijs. meer »

Lijst van alle Goodride winterbanden

Vierseizoenenbanden: Goodride

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Goodride

Alle modellen van all-season banden Goodride

Laatst toegevoegde meningen

Goodride Z-401
Auteur:Percy
Mening Percy: 4,4

Voor die prijs zijn het perfecte banden voor een SUV. meer »

Goodride Z-401
Auteur:Bert
Mening Bert: 5,0

Perfecte band voor een hele schappelijke prijs. meer »

Lijst van alle Goodride all-season banden