Lijst filteren
  • Goodyear (11764)

Zomerbanden: Goodyear

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Goodyear

Alle modellen van zomerbanden Goodyear

Laatst toegevoegde meningen

Goodyear Efficientgrip Performance
Ik raad aan
Mening Nolfum: 4,8

Ik kocht de banden in het voorjaar van 2013 en heb ze tot oktober van dit jaar kunnen gebruiken. Gereden afstand was toen ongeveer 25000 km banden stil en comfortabel, zelfs bij snelweg snelheden. Ik heb geen brandstofbesparing gemerkt, op nat wegdek sturen ze erg goed, zelfs in winterse omstandigheden (ik heb nog nooit zo'n goede band voor nat wegdek gehad), alleen diepere sneeuw is een probleem. Wat de duurzaamheid betreft, zie je alleen slijtage aan de aandrijfas, maar ze moeten 80000 km aankunnen. Ik zou de band aanbevelen en zal waarschijnlijk weer voor dit model kiezen. meer »

Goodyear Efficientgrip Performance
Zeer goede verhouding prijs versus kwaliteit
Mening Michal: 5,0

De auto wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het rijden buiten de stad en er wordt niet veel in de stad gereden; een eis bij de aankoop was te voldoen aan de verwachtingen op het gebied van veiligheid (rijden met een kind in een kinderzitje); andere eisen waren bij benadering, vaak gebaseerd op meningen - over de duurzaamheid, betrouwbaarheid, geluid of zuinigheid van de band, overal waren de meningen positief en bij vrienden/familie werd ook een band getest (niet altijd in deze maat maar dat is een andere kwestie) en het budget - het moest redelijk zijn aangezien ik niet verwacht 10 jaar op de banden te rijden maar 2-3 seizoenen (met 20-30k+ per seizoen is het nog steeds vrij veel); tot nu toe - ben ik niet teleurgesteld, de verwachtingen en indrukken zijn positief, ik weet niet en kan de duurzaamheid nog niet beoordelen maar het is geen drama ;) dus ik raad het aan, want het is een redelijke keuze! meer »

Lijst van alle Goodyear zomerbanden

Winterbanden: Goodyear

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Goodyear

Alle modellen van winterbanden Goodyear

Laatst toegevoegde meningen

Goodyear UG 8 Performance
Zeer goed, aanbevolen!
Mening MR JM: 4,9

Waardeer de banden heel goed omdat ze absoluut geen problemen maken tijdens de winter. Objectief gezien de afgelopen winter was niet te veeleisend voor de auto, dus ik had geen manier van het controleren van de banden in heel moeilijke situaties. Ik maakte slechts twee langere afstanden (enkele honderden kilometer), maar in besneeuwde omstandigheden. Met dit weer banden van andere low-end ook om rustig omgingen, maar ik rijd met mijn familie dus de hoogste kwaliteit parameters zijn voor mij dan belagnrijk. Ik ben degenen die liever te veel betaalt, maar wel een gemoedsrust heb dat ze alles wat ze konden niet om het lot te verleiden hebben gedaan. Deze winter herinner ik me alleen een paar dagen van zeer slechte toestand van de wegen, en indien deze dagen banden werkte zoals het hoort en hebben mij van een mogelijke weg evenement gered, het was het waard! meer »

Goodyear Ultra Grip 8
Algemeen zou ik aanraden
Mening Piotr: 4,4

Na het lezen van de recensies over deze band, gaf ik de aankoop op, ondanks het feit dat ik vele seizoenen op het vorige model had gereden en ik tevreden was. Na vele uren zoeken besloot ik echter een risico te nemen en vandaag heb ik geen spijt van deze beslissing. Direct na het aantrekken was de eerste indruk negatief. De auto "zwom" verschrikkelijk op bochten. Maar toen de temperaturen tot het vriespunt zakten, verdwenen de problemen. Uitstekende banden bij het starten en remmen op nat en modder. Veel beter dan de vorige GoodYears en Nokias, werd ABS zelden geactiveerd. Op sneeuw sprak de ASR pas na een scherpe start en het ABS werkte hetzelfde bij krachtig remmen, maar dit is waarschijnlijk normaal. Over het algemeen beoordeel ik ze zeer positief en raad ze aan alle Voyager-gebruikers aan. meer »

Vierseizoenenbanden: Goodyear

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Goodyear

Alle modellen van all-season banden Goodyear

Laatst toegevoegde meningen

Goodyear Vector 4Seasons
De band is echt cool, en als een universele GEWOON rocks!
Mening Voytec 1: 4,6

Om eerlijk te zijn heb ik deze banden gekocht op basis van de mening van andere gebruikers, hoewel ik was een beetje bang over de banden die ik het hele jaar door op mijn auto zou gebruiken.... - Ik heb geen spijt van deze beslissing, want deze banden zijn gewoon kampioenschapsbanden!!!!!!!!!!!! Ze kunnen het echt in verschillende omstandigheden rijden.... - in de winter op ijzige, besneeuwde wegen naar boven rijden is voor deze banden geen groot probleem.... Hetzelfde geldt voor het rijden op het water......... Dus als iemand een dilemma heeft en nog niet veel rijdt en geen zin in heeft om banden of wielen te vervangen, dan is het de perfecte oplossing....! Ik beveel het aan! Ik ben er erg blij mee, maar de banden zijn natuurlijk niet goedkoop....! maar Goodyear, hij is gewoon in de super-league.... en als iemand geld wil sparen, zal hij waarschijnlijk vaak banden wisselen..... :-( meer »

Goodyear Vector 4Seasons
Geweldige band simpelweg het kopen van de tweede set voor een nieuwe auto
Mening gerth: 4,8

Ik heb mijn auto verwisseld, ik had Goodyear 4Seasons in Zafira en ze waren geweldig. In de winter, zomer, geen probleem. Zelfs onder een steile heuvel met sneeuw/ijs konden ze het zonder problemen wegrijden (in de zomer deed ik daar pirouettes, nog volgende hoek....). Het verdedigt zich zeer goed tegen aquaplaning, of zoals het genoemd wordt (water in spoorvorming), zeer stabiel. Ik reed ermee tientallen duizenden, waarvan 1/3 van hen met een aanhanger en ze zijn heel erg beveiligd.(duurzaam) - maar ik rijd rustig. Alsof iemand het echt wil een nadeel vinden: De Continetale ContiPremium waren in de zomer stiller en mooier - je weet wel, de 4Seasons ziet er meer uit als een winterband, dus het is niet mooi. Wat betreft de grotere/kleinere brandstofverbruik - ik heb niks gemerkt, dus het is minimaal. Ik beveel het zeker aan! meer »