Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Goodyear

Populaire modellen van zomerbanden Goodyear

Alle modellen van zomerbanden Goodyear

Laatst toegevoegde meningen

Ik beveel deze banden
Mening jamesb: 4,7 111170

Voorheen had ik een mid-optimistische kijk op het bedrijf van Goodyear banden. Echter, in de lente van 2013, moest ik nieuwe banden kopen (grootte 205/55/16V). Lezend tests en de beoordelingen voor deze band op online forums, meestal naar aanleiding van de test, maakte het "risico" van het kopen deze banden. Echter, heb ik besloten om Goodyear Efficientgrip Perform. Nu kort. Ik reed zo ver 8000km. Made in Polen, in 2013. Grip op alle oppervlakken (droog / nat asfalt) is zeer goed. Het remmen is geweldig, het bestuuren met een zekere controle vrij snel zonder onnodige vertraging. Comfort demping Goodyear ongelijkheden, zoals winterbanden, dus merkbaar beter dan de zomerbanden. Geluidsniveau is algemeen laag. Duurzaamheid - hmm vooraan ging zo ver ongeveer 0,7 mm en de achterzijde nauwelijks geveegd - 0,4 mm (gemeten van de meter uit het nieuws en tot dusver - nieuw, had gelijk 8,0 mm). Dus over het algemeen heel goed. STIJL: matig / rustig. Kijk loopvlak - Ik hou ervan, gek is het niet, maar het is OK. En de verschijning van de band, waar zijn de ondertitels? - Zeer goed voor mij. Nou, dat is het voor nu. Rubber zeker de moeite waard de aankoop. Ik beveel deze slippers, ondanks een lichte afkeer van het bedrijf, de zaak is alles over en ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Zeker aan te raden. meer »

Fantastische band van premium klasse voor iedere omstandigheiden en het elke gedrag.
Mening Bart: 4,8 111180

Een volgend, nieuw model van Goodyear en volgende beslissing om Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 te kopen. Eigelijk, vanaf het begin koop ik alleen de banden van deze serie, maar toen had ik een auto met motorstrkte ongeveer 140-220 kW. Deze keer wilde ik eerste de banden van een ander merk te kopen in verband met 420 pK onder de motorkap, maar na mijn analyse en advies van andere bestuurders, heb ik Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 gekozen. Nou weet ik zeker dat het deze keer ook een goede beslissing was. Deze banden zijn gewoon uitstekend! Vooral is de veiligheid bij hoge snelheid belangrijk voor mij, de band biedt de perfecte grip zowel bij het remmen als starten. In dit geval gedragen zich vergelijkbaar ook andere modelen van de andere productente, maar de echte perfectie van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ziet je bij het nemen van scherpe bochten, voorals op het natte wegdek. De grip is echt fantastisch. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 kan ook zeker aanbevolen worden voor het dagelijkse gebruik. Het rijcomfort- super, ook op het oneffen oppervlak. De velgrandbescherming zorgt voor het parkeren een paar cm van de stoep. meer »

Winterbanden: Goodyear

Populaire modellen van winterbanden Goodyear

Alle modellen van winterbanden Goodyear

Laatst toegevoegde meningen

Goede band voor bestelwagens
Mening G0 Mułek: 4,1 111110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Duurzame band, dus je kunt niet zien overmatige slijtage van het afgelopen seizoen en de helft van het seizoen. Ik begon Mercedes Vito 2.3 TD. Bewegen op nat en droog asfalt zeer goed, remmen ook. Bewegen niet sensationeel, maar accuraat. Hoewel het was niet eens een situatie die niet bewegen op het ijs. Het is bekend op het ijs is gewoon een mooie redt, maar geeft ook de goede raad. De transicie Ik Vredesteiny dezelfde grootte en er is een stuk beter met de "waanzin in de sneeuw" en tractie. Het feit dat Vito was nooit vast in een sneeuwjacht (op eigen verzoek sloeg hij een aantal grote sneeuw en de odszuflowaniu hoewel autobanden links) of op sneeuw of los geslagen. Kortom, een heel goede band. Ik woon buiten de stad en is er de winter door grote Z, waar de sneeuw dijk en niemand odśnieży. meer »

Auteur:franek
Mening franek: 4,8 111180

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

De leider van deze banden heeft geïnvesteerd in een bakkerij. Ik ben hem daarvoor zeer dankbaar, want ik voelde me heel veilig. Ik brood leveren in de ochtend. Zoals ik ben op mijn route is niet altijd duidelijk de sneeuw oppervlak, soms gebeurt ook om uit te gaan van de stad. Totdat ik reed winterbanden Ik was bang om sneller te gaan, dus ik vroeg vertrokken. Nu ga ik met optimale time'm altijd op tijd. Ik hoop dat je deze banden al wysłużą hoofd Goodyeary buy again :) Ik persoonlijk echt aanraden :) meer »

All-season banden: Goodyear

Populaire modellen van all-season banden Goodyear

Alle modellen van all-season banden Goodyear

Laatst toegevoegde meningen

Uitstekende banden
Mening Miki: 4,7 111170

Uitstekende banden, door een lange tijd heb ik me afgevraagd welke banden moet ik kiezen. Ik wist niet dat het veranderen van de banden zo grote invloed op de rijcomfort zou hebben. Eerder heb ik de banden van de economische klasse gehad. Het verschil is echt groot. Goodyear Vector 4Seasons G2 beveel ik aan iedereen. meer »

Zeer goede banden
Mening Bart: 4,4 111140

In mijn Fabia presteren Goodyear Vector 4Seasons G2 uitstekend! Op een droog kan ik met Michelin Energy Saver vergelijken. Op een sneeuw beter. Van mijn ervaring kan ik rustig Goodyear Vector 4Seasons G2 aan iederen aanbevelen. Een aanrader! meer »